Hafta ici ye ic iyice cuma gunu yazdir adini bak veremedende o listede sabit kalmis kisileriz biz :) cekinme.Redavi yok 4 sene daha boyle kendisi kesilmedi hormonlu spiral adet olmami engelliyo 4 sene sonra yenilencek
Simdi bu spiral tedavi amacli kanamayi durdurmak icin takildi ayni zamanda koruyo daHafta ici ye ic iyice cuma gunu yazdir adini bak veremedende o listede sabit kalmis kisileriz biz :) cekinme.
Konuya donersek merak ettimo spiral tedavi amaclimi takildi yoksa korunma olarakmi
5 sene suresi var sonra cikarilcak yine kanama durmazsa yine takilcakE omur boyu boylemi olucakmis
Rabbim acil sifa versin insallah cok gecmis olsunselam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalaar versinselam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
Geçmiş olsun Allah şifa ve kolaylık versin derincimselam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
Canm cok gecmis olsun.ikizlerin tedaviyle mi oldu.cinsiyetleti ne?canm o hormonlu spirali ablam taktı ve o da adet olmuyo.Dusuk degil kanamayi durdurma amacli
Allah sifa versin canm.ama iyi ki sen denk gelmissin.annen. seni görünce rahatlamstr.selam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
Tedavi degil normal yoldan hamile kaldim 1 i kiz 1 i erkek bir tanede ablalari var 4. Sinifa gectiCanm cok gecmis olsun.ikizlerin tedaviyle mi oldu.cinsiyetleti ne?canm o hormonlu spirali ablam taktı ve o da adet olmuyo.
Canim tesadufen mesajini gordum cok gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun.selam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
Allah bagislasn canm.ablamn kalp kapakcigi degisti.ondan dolayı kan sulandirici ilac kullanıyor.öyle olunca da onun da cok yogun ve cok uzun süren kanaması vardi ondan dolayi taktılar.simdi iyi şükürTedavi degil normal yoldan hamile kaldim 1 i kiz 1 i erkek bir tanede ablalari var 4. Sinifa gecti
Ablan neden hormonlu spiral takindi merak ettim oda benim gibi mi oldu keyfi takmiyolar cunki
Geçmiş olsun ablanaAllah bagislasn canm.ablamn kalp kapakcigi degisti.ondan dolayı kan sulandirici ilac kullanıyor.öyle olunca da onun da cok yogun ve cok uzun süren kanaması vardi ondan dolayi taktılar.simdi iyi şükür
Guzel soru da iyiydi boyle takiliyoduk
Redavi yok 4 sene daha boyle kendisi kesilmedi hormonlu spiral adet olmami engelliyo 4 sene sonra yenilencek
Frida bende kizim kucukken bebek arabasiyla cikiyodumda simdi dahada kucuk bi kizim daha var bilinmi :)
Abisi olursa o bi arabayi ben bi arabayi surerekten giderizde bi yere gir cok zor oluyo otur evinde senin neyine deyip kendimi eve kapatiyorum.
Bakma oyle dedigime ya su sira vitrin falan bakamiyorum cunku hic biseyn icine giremiyorum moralim duzrlsin diye cikilan gezmede kotu bitiyo
Allah bagislasn canm.ablamn kalp kapakcigi degisti.ondan dolayı kan sulandirici ilac kullanıyor.öyle olunca da onun da cok yogun ve cok uzun süren kanaması vardi ondan dolayi taktılar.simdi iyi şükür
derincim çok geçmiş olsun annenin kırığı nerden amelyat olucak kadar parçalı kırıkmı kii alçıyla toparlanamıyormu acaba ? iyi denk gelmişsiniz sende şaşırıp şok olmuşsundurselam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
sen yüzük parmağımsın, kalbin damarı ordan geçermiş: )
Adaş kahvaltılık hazırlıyorum bugün çok uyuşuğum doğru dürüst bişey yapmadımadaş sahura ne hazırlıyorsun bu kadar erken mutfağa girdin ? misafir ağırlıycam diyordun başladın mı benim misafirde yarın gidiyordu uçağını yeniden cumaya uzatılar bu akşam eltimlerde kalıcak ama cumaya kadar daha görüşrüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?