Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Redavi yok 4 sene daha boyle kendisi kesilmedi hormonlu spiral adet olmami engelliyo 4 sene sonra yenilencek
Hafta ici ye ic iyice cuma gunu yazdir adini bak veremedende o listede sabit kalmis kisileriz biz :) cekinme.

Konuya donersek merak ettim o spiral tedavi amaclimi takildi yoksa korunma olarakmi

selam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin

Rabbim acil sifa versin insallah cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalaar versin

Geçmiş olsun Allah şifa ve kolaylık versin derincim

Allah sifa versin canm.ama iyi ki sen denk gelmissin.annen. seni görünce rahatlamstr.

Canm cok gecmis olsun.ikizlerin tedaviyle mi oldu.cinsiyetleti ne?canm o hormonlu spirali ablam taktı ve o da adet olmuyo.
Tedavi degil normal yoldan hamile kaldim 1 i kiz 1 i erkek bir tanede ablalari var 4. Sinifa gecti
Ablan neden hormonlu spiral takindi merak ettim oda benim gibi mi oldu keyfi takmiyolar cunki

Canim tesadufen mesajini gordum cok gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun.

Tedavi degil normal yoldan hamile kaldim 1 i kiz 1 i erkek bir tanede ablalari var 4. Sinifa gecti
Ablan neden hormonlu spiral takindi merak ettim oda benim gibi mi oldu keyfi takmiyolar cunki
Allah bagislasn canm.ablamn kalp kapakcigi degisti.ondan dolayı kan sulandirici ilac kullanıyor.öyle olunca da onun da cok yogun ve cok uzun süren kanaması vardi ondan dolayi taktılar.simdi iyi şükür

Guzel soru da iyiydi boyle takiliyoduk

heeee yaaa sormaa bu aralar cuma tartılmaları banada azap veriyor ne güzel yiyip içip geziyorum tabiki cuma günleride tartıda rakamların durmadan yukarı çıktığınıda görüyoruum

Redavi yok 4 sene daha boyle kendisi kesilmedi hormonlu spiral adet olmami engelliyo 4 sene sonra yenilencek

hıım tamam anladım hatırladım şimdii şiddetli geçmeyen kansızlıklardada bu spiral takılıyorduu

evet haklısın canım yaa senin işin de zor ancak çevrende sana yardımcı olacak akrabalar filan vardır neyse sağlık olsun elbet çocuklar büyüyecek değilmi :)

bonus sorma alış veriş yapmak işkence biliyorsun zaten anlatmayım istediğin olmaz olanı giyer yakıştıramasın filan... anlatmayım ppoofff giyecek bişeyim kalmamıştı dayanamadım yine kendime 3 bluz aldım penye tarzı onlarla rahat ediyorum yaz değiştiriyoruz her gün ....vs. vs.

Allah bagislasn canm.ablamn kalp kapakcigi degisti.ondan dolayı kan sulandirici ilac kullanıyor.öyle olunca da onun da cok yogun ve cok uzun süren kanaması vardi ondan dolayi taktılar.simdi iyi şükür

geçmiş olsun ablana canım :)

derincim çok geçmiş olsun annenin kırığı nerden amelyat olucak kadar parçalı kırıkmı kii alçıyla toparlanamıyormu acaba ? iyi denk gelmişsiniz sende şaşırıp şok olmuşsundur

sen yüzük parmağımsın, kalbin damarı ordan geçermiş: )

aferin meyraa ben gideyim senin her akşam diyanet tv de seyretiin hocayı bulayım yetmiyormuş gibii adamın resmini çekeyim sen başkalarıyla cilveleş

neyse hadii sayılı günlerin var zaten istediğin gibii takıl

senin hoca piyer loti tepesinden yayın yapıyor gördüm ayrıyeten arkasındaki manzarada eyüp sultan , haliç köprüsü , galata kulesi , Ayasofya müzesi ve Sultanahmet cami var birde Süleymaniye camide görünüyor

bizde ramazanda camii manyağı olduk 2 minare görsek acaba bu damı tarihi bir camimi diye düşünmeye başladık

Adaş kahvaltılık hazırlıyorum bugün çok uyuşuğum doğru dürüst bişey yapmadım
Daha misafir almadık sınavı yeni atlattık eşimin sesi çıkmıyor ben de ses etmiyorum :)
Adaş geleyim de beni de gezdir camilerde canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…