Adaş kahvaltılık hazırlıyorum bugün çok uyuşuğum doğru dürüst bişey yapmadım
Daha misafir almadık sınavı yeni atlattık eşimin sesi çıkmıyor ben de ses etmiyorum :)
Adaş geleyim de beni de gezdir camilerde canım çekti
hadi yaaa eeee ben şu misafir gitmeden rotayı süleymaniyeye çevireyim en iyisi hem görmüş olurum:) bizde sahur işini haletik yatıyoruz artık Allah rahatlık versin adaşBen bir kere geldim İstanbul'a az da olsa gezdik
Süleymaniye benim de bir Numaram
Eşimin canı tost istemiş dünkü kalan pideden tost yaptım ona küçük kızım annemlerde büyüğü de birazdan uyandıracağım
kızlar çok tsk.... annem ileri derecede panik atak hastası elleri başı sürekli titrer her işini gücünü ben yaparım.zaten ama gezmeyi çok seven biri düz yolda bile düşer sık sık...dün birlikte pazara gidecektik telini evde unutunca beni ariyamamis bende çıktım evden pazara giderken telif açtım babam çıktı annen pazarda dedi...o sırada karşıdan arkadaşım koşarak bana geliyor kos kos diye annen düştü zaten on adımda annemin yanindaydım...bir baktim herkez annemin başında yerde yatıyor kemik fırlamış ayak.bileğinde sol tarafta f ile başlayan bir kemik şoka girdim kahroldum ..allahtan kalcasını kirmadi...o daha zormus ayak alciya alindi ama dr kotu kirilmis mecbur ameliyat dedi....bugun uzuntuden panik ataklari surekli tekrarladi insallah yarin saga salim kurtulur annecim....uyuyamiyorum uzuntuden babamda bende oda ameliyatli iki cocuk isim cok zor anliycaniz kayinvalide bakiyor cocuklari gunduzleri ben hastanede oluyorum gece nisa bnsiz uyumaz mecbur evdeyim baskasi kaliyor....
benimde durumum çok çok çok kötüü 20 küsür kilo verdim ama hiç bu kadar dağıtmamıştım 2 gün oruç tutum sahurdada yiyorum iftardada yiyorum gndzde yiyorum biii oğlum geldii dağıldım , bi eşim ayağını kırdı sporu bıraktım misafir desen poooffff irade filan kalmadıAdaş bende de diyet uçtu gitti
Oruca başlamadım daha ama sahur yapıyorum zaten sahura kadar oturuyoruz çay vs boğaz durmuyor hiç gündüz de atıştırmayla geçiyor su nerdeyse hiç içmiyorum
Kısacası durum vahim
Teşekkürler canm.Geçmiş olsun ablana
nasıl olcakBen de yatıyorum adaş
Allah rahatlık versin
En kısa zamanda bir toparlanma hareketi yapalım inşallah
Haftasonu belli olur.heyecanla bekliyorum.ama hic bisey hissetmiyorum olsaydi belirti urdu herhalde.mide bulantısı falan.gerçi meyra gibi istisnalar var ama ben o kadar şanslı olmam eminimBengisu senin sonucun ne zaman belli olucak?
Onu henüz ben de bilmiyorum ama buluruz bişeyler :)nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?