Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki camileri gezeriz neden olmasın adaş :) camilerin tarihi oluşu dikkat çekiyor hem eski hemde çok güzeler aslında bu yaz sadece edirnedeki selimiye camisini gördüm birde Sultanahmet camisinin bahçesinde oturdum ama bonus sayesinde şimdide Süleymaniye camisini merak ediyorum

bende kalkıp şimdi hazırlıyacam biraz önce geldim sahuru bekliyorum..

Ben bir kere geldim İstanbul'a az da olsa gezdik
Süleymaniye benim de bir Numaram
Eşimin canı tost istemiş dünkü kalan pideden tost yaptım ona küçük kızım annemlerde büyüğü de birazdan uyandıracağım

kızlar çok tsk.... annem ileri derecede panik atak hastası elleri başı sürekli titrer her işini gücünü ben yaparım.zaten ama gezmeyi çok seven biri düz yolda bile düşer sık sık...dün birlikte pazara gidecektik telini evde unutunca beni ariyamamis bende çıktım evden pazara giderken telif açtım babam çıktı annen pazarda dedi...o sırada karşıdan arkadaşım koşarak bana geliyor kos kos diye annen düştü zaten on adımda annemin yanindaydım...bir baktim herkez annemin başında yerde yatıyor kemik fırlamış ayak.bileğinde sol tarafta f ile başlayan bir kemik şoka girdim kahroldum ..allahtan kalcasını kirmadi...o daha zormus ayak alciya alindi ama dr kotu kirilmis mecbur ameliyat dedi....bugun uzuntuden panik ataklari surekli tekrarladi insallah yarin saga salim kurtulur annecim....uyuyamiyorum uzuntuden babamda bende oda ameliyatli iki cocuk isim cok zor anliycaniz kayinvalide bakiyor cocuklari gunduzleri ben hastanede oluyorum gece nisa bnsiz uyumaz mecbur evdeyim baskasi kaliyor....

Adaş bende de diyet uçtu gitti
Oruca başlamadım daha ama sahur yapıyorum zaten sahura kadar oturuyoruz çay vs boğaz durmuyor hiç gündüz de atıştırmayla geçiyor su nerdeyse hiç içmiyorum
Kısacası durum vahim

hadi yaaa eeee ben şu misafir gitmeden rotayı süleymaniyeye çevireyim en iyisi hem görmüş olurum:) bizde sahur işini haletik yatıyoruz artık Allah rahatlık versin adaş

işin zor arkadaşım Allah kolaylık versin evet kalça kırığı daha zor. çabuk zamanda sağlığına kavuşur inş. annen

benimde durumum çok çok çok kötüü 20 küsür kilo verdim ama hiç bu kadar dağıtmamıştım 2 gün oruç tutum sahurdada yiyorum iftardada yiyorum gndzde yiyorum biii oğlum geldii dağıldım , bi eşim ayağını kırdı sporu bıraktım misafir desen poooffff irade filan kalmadı

Frida cami listesine ekle bakim ilk suleymaniye sonra fatihte sehzade mehmet cami var sehzade mehmet ve cihangirin kabride orda hmm birde fatih cami var fatihin kabri orda birde mihrimah sultan cami var hem burda hem karsi tarafta karsilikli bakildiginda ayin ve gunesin belli bir nizamda gorundugu camiler :) sinan mihrimah sultana olan askini yansitmis bende cok merak ediyorum hepsi kanuni doneminde yada oncesinde yapilmis.

Bir gunluk tur duzenlemeli aslinda hem cami hem turbe ziyareti olur karsida uskudarda mahmut hudai ve yusa tepesine gidilebilir.

Eyupte mesela ufak camiler var eyup camini etrafinda onlarda hep tarihi camiler.. Tasi topragi altin degilde hep tarih

Gunaydin sizede kizlar guzel arkadaslarim :)

Bengisu yok canim hic belli olmaz su anda hem meyra o sansli zumreden degil merak etme sen kizi zorla kusturucam he

Hem hamilelik olduysa bile adet olucak gibi o gunlerde agrin siskinligin bile olabilir.

Allah hayirlisini nasip etsin hakkinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…