- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hoşgeldin.. aldıklarını da verirsin hem daha önceden de burda tecrübelisin :)Sonunda internetime de sizlere de kavustum (ercanim) isimli uyeniz olan ben artik ( esracan ) olarak yeniden aranizdayim tabi ufak bir farkla 88 kilo olarak biraktigim sizlere 94 olarak katildim malesef
Allah kabul etsin canımmm.. ben de ramazan sonuna bitirmeyi planlıyorum hatmimi nasip olursaselamün aleyküm...
2gündür bir koşturmadır gidiyor, bugünde işte aynen...
ama ben sakinliği severimkiii: )
babama, dayıma, teyze kızıma, ananeme ve tüm geçmişlerimizin ruhu için hatim okuduk ramazan öncesi, bugün teyzemlerde birleşip hem iftar yapıcaz hemde hatim dualarını yapıcaz inş, rabbim kabul makbul eylesin ulaştırsın inş.
canlarına değsin inş.
4gibi kalktım, tezgahta sahurun bulaşığı duruyor, makine boşaltılıcak, pöfff ve iş dolu.
hazırlanılıcak falan filan...
hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah emeklerini boşa çıkarmaz gönlünüze göre olur inşallahcanım matematiğe göre epey iyiydi var tabii boş ve yanlışı ama bakalım ne gelecek
bonuss alemsin ya%90 oranla gebe kisi bulanti cekermis al sana istatistik. Geri kalan %10 luk kisimda olup olmadigini ileriki gunlerde gorecegiz. Cekecen kizim bulanti yok oyle ben cekmem bizim sucumuz neydi bakiniz esracan 6 kilo bakiniz binis birinde 8 birinde 3 kilo bakiniz nur hastanede 4-5 gun serumdigerlerinden hec haberimiz yok
Yani diyecegim o ki canim benim hamile kadinin midesi bulanir bu kesinlikle bir goz korkutma degildir gercekleri soylemedir
Normal sartlarda belkide yeni adetin geciktigini farkedecektin ve ogrenecektin. Adet gunun ne kadar geciyo 15 gun geciyosa ve bulantin baslamadiysaki bu 7-8 haftaya denk gelir belkide o %10 luk sansli zumredesindir
ayyy Allahım neler yaşamışsın canım ya.. eminim çok zordur... geçmiş olsunArkadaslar kadin dogum konusunda benden daha tecrubeliniz yoktur eminim hatta sorularinizi bilirkisi olarak cevaplayabilirim ilk cocugum normal oldu sonra dusuk yaptim kanamam durmadi kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim mide bulantisindan 6 kilo verdim 4 gun hastanede yattim 7 sise serum yedim sonra sezeryanla dogum yaptim bebeklerim 2 aylik oldu kanamam durmadi yine kurtaj oldum yine durmadi yine kurtaj gine kanamam durmadi polip amaliyati oldum yine durmadi rahimi almak istediler yasim 26 oldugundan onu yapamadilar en son yine kurtaj ettiler ve hormonlu spiral taktilar vee 1.5 senedir hic adet olmuyorum yaaa
Yazarken yoruldum yasamak cok cok zordu ben bunlarla ugrasirken bebeklerim emmeyi birakti hala zoruma gidiyo
nasıl bi tevafuk olmuş ya.. çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsunselam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
umutsuz olma canım benim. inşallah olacak dualarımız seninleHaftasonu belli olur.heyecanla bekliyorum.ama hic bisey hissetmiyorum olsaydi belirti urdu herhalde.mide bulantısı falan.gerçi meyra gibi istisnalar var ama ben o kadar şanslı olmam eminim
Allah hayırlara çıkarsın canımKizlar biraz uyudum.size gördüğüm rüyayı anlataym.bi kız bana soruyo yenge bebeğin var mı diye.ben de var ama sizden saklıyorum.bak karnm 9 aylık gizliyorum sizden.hatta evlendikten sonra bikac tane dogurdum onlari da evde saklıyorum.sonra bi de diyerum sen kafayi mi yedin kadn.sence hamile olsaysm dogum yapsaydm haberin olmaz mıydı diyodum.bilincaltindakiler ruyada aciga cikiyo iste
Frida sanrm istanbuldasn.cami gezine eyüp sultanı da eklemeni tavsiye ederm.ben cok haz almıştım.bi de ordan piyer lotiye cikacaktm.esim de cok israr etti ama o kadar yorgundum ki gidemedik.Bi dahakine ins.
Kızlar hem ramazan hem okul zor oluyo ya.bu hafta da bitseydi hayırlısıyla.
Frida cami listesine ekle bakim ilk suleymaniye sonra fatihte sehzade mehmet cami var sehzade mehmet ve cihangirin kabride orda hmm birde fatih cami var fatihin kabri orda birde mihrimah sultan cami var hem burda hem karsi tarafta karsilikli bakildiginda ayin ve gunesin belli bir nizamda gorundugu camiler :) sinan mihrimah sultana olan askini yansitmis bende cok merak ediyorum hepsi kanuni doneminde yada oncesinde yapilmis.
Bir gunluk tur duzenlemeli aslinda hem cami hem turbe ziyareti olur karsida uskudarda mahmut hudai ve yusa tepesine gidilebilir.
Eyupte mesela ufak camiler var eyup camini etrafinda onlarda hep tarihi camiler.. Tasi topragi altin degilde hep tarih
Allah hayirlara cikarsin canim ben 2. Dogumdan sonra hep ruyalarimda 3. Cocugu gorurdum Allah 8 sene sonra ruyalarimi gercege donusturdu ve bana surpriz bir yumurta yolladi bide hamileliklerimi ogrenmeden once hep ruyamda yesermis fidanlar gorurdum belki seninkide oyle biseydir simdi biraz ugrasiyosun ama ileride bir suru cocugun olucaktirKizlar biraz uyudum.size gördüğüm rüyayı anlataym.bi kız bana soruyo yenge bebeğin var mı diye.ben de var ama sizden saklıyorum.bak karnm 9 aylık gizliyorum sizden.hatta evlendikten sonra bikac tane dogurdum onlari da evde saklıyorum.sonra bi de diyerum sen kafayi mi yedin kadn.sence hamile olsaysm dogum yapsaydm haberin olmaz mıydı diyodum.bilincaltindakiler ruyada aciga cikiyo iste
A.s seni gozum bi yerden isiriyo sanki :)Selamınaleyküm
A.s seni gozum bi yerden isiriyo sanki :)
Biz pek denk gelmedikte burada oldugunu hatirladim. Allah bagislasin yavrunu ben sendende eskiyim 102 yim dukan zordur niye oyle zoru sectin
birinci olmuşsun bu hafta kutlarım bu aradaBiz pek denk gelmedikte burada oldugunu hatirladim. Allah bagislasin yavrunu ben sendende eskiyim 102 yim dukan zordur niye oyle zoru sectin
Allah yar ve yardımcnz olsun.ins ragat atlatrsnzTeyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce
Allah kolaylık versin canımTeyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?