Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

derincim çok geçmişolsun Rabbim şifa versin inş...

benimde diyet miyet yalan oldu çoktandır...tam toparlıyodum araya bişeyler girdi 92 kiloda seyrediyorum...almak ne kolayda niye vermek bukadar zor yaa...belim ağrıyo bugun hiç bişey yapasım yok ama beş günde ütüm gene yığıldı onu halletmeliyim bide yemek yapcam ama ne yapsam bi fikrim yok...

selamun aleyküm yoldaşlar
ne çok sayfa birikmiş ne çok konuşmuşsunuz
oku oku bitmedi :)
dün iftara davetliydik çok yemesem de diyet gibiydi diyemem yani.
sonra sahilde yürüyüş yaptık biraz arkadaşlarla.
günlerdir deli gibi bir baş ağrısı ve şişkinliğim var. ilaçla beraber kilo almıyorum ama veremiyorum da.. hayırlısı artık...
Sonunda internetime de sizlere de kavustum (ercanim) isimli uyeniz olan ben artik ( esracan ) olarak yeniden aranizdayim tabi ufak bir farkla 88 kilo olarak biraktigim sizlere 94 olarak katildim malesef
hoşgeldin.. aldıklarını da verirsin hem daha önceden de burda tecrübelisin :)
Allah kabul etsin canımmm.. ben de ramazan sonuna bitirmeyi planlıyorum hatmimi nasip olursa
canım matematiğe göre epey iyiydi var tabii boş ve yanlışı ama bakalım ne gelecek
hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah emeklerini boşa çıkarmaz gönlünüze göre olur inşallah
bonuss alemsin ya
ayyy Allahım neler yaşamışsın canım ya.. eminim çok zordur... geçmiş olsun
nasıl bi tevafuk olmuş ya.. çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun
Haftasonu belli olur.heyecanla bekliyorum.ama hic bisey hissetmiyorum olsaydi belirti urdu herhalde.mide bulantısı falan.gerçi meyra gibi istisnalar var ama ben o kadar şanslı olmam eminim
umutsuz olma canım benim. inşallah olacak dualarımız seninle

Kizlar biraz uyudum.size gördüğüm rüyayı anlataym.bi kız bana soruyo yenge bebeğin var mı diye.ben de var ama sizden saklıyorum.bak karnm 9 aylık gizliyorum sizden.hatta evlendikten sonra bikac tane dogurdum onlari da evde saklıyorum.sonra bi de diyerum sen kafayi mi yedin kadn.sence hamile olsaysm dogum yapsaydm haberin olmaz mıydı diyodum.bilincaltindakiler ruyada aciga cikiyo iste

Alla
Allah hayırlara çıkarsın canım

Frida sanrm istanbuldasn.cami gezine eyüp sultanı da eklemeni tavsiye ederm.ben cok haz almıştım.bi de ordan piyer lotiye cikacaktm.esim de cok israr etti ama o kadar yorgundum ki gidemedik. Bi dahakine ins.

Eyüp sultana daha önce gittim restore edilmiş tekrar gidip bakmak lazım aslında dün akşam piyer lotideydim işte sende bir dahaki geldiğinde gidersin :)

Kızlar hem ramazan hem okul zor oluyo ya.bu hafta da bitseydi hayırlısıyla.

az kaldı son 4 gün :)

evet bonus gezilecek bayağı tarihii mekan var bakalım bizim misafirinde bu 2. uçak biletini uzatışı Allahtan gençlerde gezince sıkıntı yaşamıyoruz onlarla gezerken bizde gençleştik 3 kişiydiler şimdi tek bir kızımız kaldı diğerleri erzuruma döndü ramazan oluşu zor iftarla savur arası az .....

mihrimah sultan hamamına gitmiştim güzeldii...

birde fatih camini yapan mimarın kollarını kesmisler yaa o caminin ne kadar yanından geçersem bir şiiri vardı duvarlarından kan akan camii diye hep o aklıma gelir bir kitapta okumuştum ama şimdi unutum..

Allah hayirlara cikarsin canim ben 2. Dogumdan sonra hep ruyalarimda 3. Cocugu gorurdum Allah 8 sene sonra ruyalarimi gercege donusturdu ve bana surpriz bir yumurta yolladi bide hamileliklerimi ogrenmeden once hep ruyamda yesermis fidanlar gorurdum belki seninkide oyle biseydir simdi biraz ugrasiyosun ama ileride bir suru cocugun olucaktir

A.s seni gozum bi yerden isiriyo sanki :)

tam 5 sene olmuş.. 5 koca sene
öylece bir şifre girdim ve hesabım açıldı hatırladığıma mı şaşırayım refleks haline geldiğine mi bilemedim

bu 5 koca senede evlendim hamile kaldım güzeller güzeli bir premsesim oldu ama ben hala 100 ün üzerindeyim

Komedi gibi ama trajikomik

Bugün Dukan diyetine başladım. Hiç beylik laflar etmeye de niyetim yok olursa olur olmazsa çay demleriz

ben de burada eski yüzleri görünce bir gülümsedim YENA ve Derin i tanıdım başka hiçkimseyi tanımadım

Biz pek denk gelmedikte burada oldugunu hatirladim. Allah bagislasin yavrunu ben sendende eskiyim 102 yim dukan zordur niye oyle zoru sectin

daha önce 116,3 kilodan 98,8 e dukan ile indim.
süt yoğurt peynir yumurta et falan çok sevdiğim için meyveyle de pek aram yok o yüzden dukan bana en kolay diyet. yulaf kepeğinden ekmek de yapıyorum kendime.. tatlılar da yapıyorum dukan'a uygun. Rahat geçiyor benim dukan diyetim. hamilelik sebebi ile bırakmıştım. Kızım yaşına geldi şimdi tekrar başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…