aferin meyraa ben gideyim senin her akşam diyanet tv de seyretiin hocayı bulayım yetmiyormuş gibii adamın resmini çekeyim sen başkalarıyla cilveleş
neyse hadii sayılı günlerin var zaten istediğin gibii takıl
senin hoca piyer loti tepesinden yayın yapıyor gördüm ayrıyeten arkasındaki manzarada eyüp sultan , haliç köprüsü , galata kulesi , Ayasofya müzesi ve Sultanahmet cami var birde Süleymaniye camide görünüyor
bizde ramazanda camii manyağı olduk 2 minare görsek acaba bu damı tarihi bir camimi diye düşünmeye başladık
kızlar çok tsk.... annem ileri derecede panik atak hastası elleri başı sürekli titrer her işini gücünü ben yaparım.zaten ama gezmeyi çok seven biri düz yolda bile düşer sık sık...dün birlikte pazara gidecektik telini evde unutunca beni ariyamamis bende çıktım evden pazara giderken telif açtım babam çıktı annen pazarda dedi...o sırada karşıdan arkadaşım koşarak bana geliyor kos kos diye annen düştü zaten on adımda annemin yanindaydım...bir baktim herkez annemin başında yerde yatıyor kemik fırlamış ayak.bileğinde sol tarafta f ile başlayan bir kemik şoka girdim kahroldum ..allahtan kalcasını kirmadi...o daha zormus ayak alciya alindi ama dr kotu kirilmis mecbur ameliyat dedi....bugun uzuntuden panik ataklari surekli tekrarladi insallah yarin saga salim kurtulur annecim....uyuyamiyorum uzuntuden babamda bende oda ameliyatli iki cocuk isim cok zor anliycaniz kayinvalide bakiyor cocuklari gunduzleri ben hastanede oluyorum gece nisa bnsiz uyumaz mecbur evdeyim baskasi kaliyor....
Selamün aleykümm...
derincim çok geçmişolsun Rabbim şifa versin inş...
benimde diyet miyet yalan oldu çoktandır...tam toparlıyodum araya bişeyler girdi 92 kiloda seyrediyorum...almak ne kolayda niye vermek bukadar zor yaa...belim ağrıyo bugun hiç bişey yapasım yok ama beş günde ütüm gene yığıldı onu halletmeliyim bide yemek yapcam ama ne yapsam bi fikrim yok...
Teyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce
: ))))))
sağol canım benim....
dün sahurda mardinli genç bir çocuk vardı kısa konuk etti galiba: )
o çocuk kimdi bilmiyorum açtım o çıktı karşıma...
tevafuka bakarmısın: ) sende galiba mardinliydin dimi: )
spiker kürtçe hayırlı sahurlar demesini istedi, o da söyledi: )
seviyorum ben bu kanalı yaaa....
galiba konuğunun diğeride mardinliydi, o da çok güzel konuştu sohbette dinlediğim kısmıyla.
çok geçmiş olsun canım yaa: (
allahım tez şifa versin inş.
kolay gelsin canım inş.
kızın nasıl daha iyimi inş?
allah yar ve yardımcınız olsun inş canım...
meyroş biz oraya kahve içmeye gitmiştik baktık teleferiğin balkonunda kameralar felan var ilk önce dizi filan mı çekiliyor diye baktık ama ne görelim senin hoca :))
neyse konuğu filan göremedim zaten gece saat 1 gibi ayrıldık biz ordan
Herkese Hayırlı günler dilerim
Dünden beri yine pek bi uyuşuğum bugün yemek de yapmam lazım napsam karar veremedim daha
Tartıldım cuma günkü kilomdaydım cumaya kadar geçen haftaki artımı versem yetecek bana inşallah
tam 5 sene olmuş.. 5 koca sene
öylece bir şifre girdim ve hesabım açıldı hatırladığıma mı şaşırayım refleks haline geldiğine mi bilemedim
bu 5 koca senede evlendimhamile kaldım güzeller güzeli bir premsesim oldu ama ben hala 100 ün üzerindeyim
Komedi gibiama trajikomik
Bugün Dukan diyetine başladım. Hiç beylik laflar etmeye de niyetim yokolursa olur olmazsa çay demleriz
ben de burada eski yüzleri görünce bir gülümsedimYENA ve Derin i tanıdım başka hiçkimseyi tanımadım
Teyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce
meyroş biz oraya kahve içmeye gitmiştik baktık teleferiğin balkonunda kameralar felan var ilk önce dizi filan mı çekiliyor diye baktık ama ne görelim senin hoca :))
neyse konuğu filan göremedim zaten gece saat 1 gibi ayrıldık biz ordan
Fridakim kimin kolunu kesmis hic duymamistim istanbul depreminde tadilat falan yapilmid onu biliyorum sadece
evet evet dün kızlara bile anlatım konyalı arkadaş vardı bu hocayı sormuştu bu hoca diyanet kanalına yayın yapıyor dedim :))allah seni benim içinmi gönderdiki oraya, ahahaha hiç güleceğim yoktu: )
nasıl denk gelmiş öyle dimi, koca istte... dünya küçük derler ya: )
hatta şimdi aklıma gelen bişey anlatayım, benim dayım birgün iste gitmiş, iş ya haberi yok kuzenlerden biride iste gitmiş, koca istte bunlar çarşıda karşılaşıyor, dayım dünyanın küçüğün olduğunu bir kere daha anladım orada demişti
rahmetli dayıcığım: )))))
Herkese Hayırlı günler dilerim
Dünden beri yine pek bi uyuşuğum bugün yemek de yapmam lazım napsam karar veremedim daha
Tartıldım cuma günkü kilomdaydım cumaya kadar geçen haftaki artımı versem yetecek bana inşallah
Selamün aleykümm...
derincim çok geçmişolsun Rabbim şifa versin inş...
benimde diyet miyet yalan oldu çoktandır...tam toparlıyodum araya bişeyler girdi 92 kiloda seyrediyorum...almak ne kolayda niye vermek bukadar zor yaa...belim ağrıyo bugun hiç bişey yapasım yok ama beş günde ütüm gene yığıldı onu halletmeliyim bide yemek yapcam ama ne yapsam bi fikrim yok...
Kizlar biraz uyudum.size gördüğüm rüyayı anlataym.bi kız bana soruyo yenge bebeğin var mı diye.ben de var ama sizden saklıyorum.bak karnm 9 aylık gizliyorum sizden.hatta evlendikten sonra bikac tane dogurdum onlari da evde saklıyorum.sonra bi de diyerum sen kafayi mi yedin kadn.sence hamile olsaysm dogum yapsaydm haberin olmaz mıydı diyodum.bilincaltindakiler ruyada aciga cikiyo iste
evet evet dün kızlara bile anlatım konyalı arkadaş vardı bu hocayı sormuştu bu hoca diyanet kanalına yayın yapıyor dedim :))
Candy Tekrar hoşgeldin
Kızlar hangi hocadan bahsettiğinizi anlamadım ben
Benim de biraz yemeğim var terbiyeli tavuk suyu çorba yaptım bir de patlıcan beğendi yaptım üzerine kavrulmuş kıyma dökeceğim pilavım barbunyam var
Ay bugun aksam olmak bilmedi yahu inanilmaz bir aclik hissediyorum birde listeye gir diyonuz nasil gireyim hoca allahuekber deyince butun sofra mideye sonra gelde kilo ver iftarda acikdim diye sahurda acikmiyayim diye ye napsin bu mide sonra kilo aldim diye uzul sonra uzuntuden yine ye sonumu hic iyi gormuyorum
Hayirlara vesile olsun insallah.. Allah hayirlisiyla verir bize de canim..Kizlar biraz uyudum.size gördüğüm rüyayı anlataym.bi kız bana soruyo yenge bebeğin var mı diye.ben de var ama sizden saklıyorum.bak karnm 9 aylık gizliyorum sizden.hatta evlendikten sonra bikac tane dogurdum onlari da evde saklıyorum.sonra bi de diyerum sen kafayi mi yedin kadn.sence hamile olsaysm dogum yapsaydm haberin olmaz mıydı diyodum.bilincaltindakiler ruyada aciga cikiyo iste
Aleykum selam hosgeldinEsselamu aleykum .
Nasılsınız tombikdaşlar.kilom 94 ramazanla beraber diyete basladim iyi de gidiyorum sizlerle beraber daha iyi yol alabileceğimi düşündüğümden araniza katilmaya karar verdim.biraz kaykılırsanız araniza sığarım demi..?
Ne de güzel gelismeler olmus hayatinda. Hosgeldin..tam 5 sene olmuş.. 5 koca sene
öylece bir şifre girdim ve hesabım açıldı hatırladığıma mı şaşırayım refleks haline geldiğine mi bilemedim
bu 5 koca senede evlendimhamile kaldım güzeller güzeli bir premsesim oldu ama ben hala 100 ün üzerindeyim
Komedi gibiama trajikomik
Bugün Dukan diyetine başladım. Hiç beylik laflar etmeye de niyetim yokolursa olur olmazsa çay demleriz
ben de burada eski yüzleri görünce bir gülümsedimYENA ve Derin i tanıdım başka hiçkimseyi tanımadım
Allah yardimciniz olsunTeyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce
hosgeldin.Merhaba herkese;
Bende 96 kiloyum ama o kadar bıktm ki kilolarımdan internette bakınrken kendime diyet arkadaşları buldum diyerek sevindim :))
Gecmis olsun canim valla bu diyet isi cok canimi sıkıyo cok istiyorum ama bir turlu baslayamiyorum cocuklar cok yoruyo beni diyetle igrascak gucu ve cesareti bulamiyorum kendimdecanım diyet; yürümeye ilerlemeye çalışırken düşüp düşüp tekrar kalkıp devam etmektir ama: )
oyüzden hiç olumsuzluk olmasını beklememek lazım, diyet olumsuzluklarla da bir bütündür: )
sağlıklı beslensek keşke bu ayrı diyetten, ama ayrıda olsa yine bunda da vardır diyetin bir kısmı: )
ay başım ağrıyo benimde: (
Hosgeldin bende 94 kiloyum esit sayilirizMerhaba herkese;
Bende 96 kiloyum ama o kadar bıktm ki kilolarımdan internette bakınrken kendime diyet arkadaşları buldum diyerek sevindim :))
Kolay gelsinöfff yoruldum yaaa...
çamaşırdı bulaşıktı evdi kuştu....
allahtan bugün eşim iftarı iş yerinde yaptı da daha rahat yapabildim işlerimi yemek koşturması yoktu yani, daha bir fasıl çamaşır daha yıkanıyo attım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?