Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

: ))))))
sağol canım benim....
dün sahurda mardinli genç bir çocuk vardı kısa konuk etti galiba: )
o çocuk kimdi bilmiyorum açtım o çıktı karşıma...
tevafuka bakarmısın: ) sende galiba mardinliydin dimi: )
spiker kürtçe hayırlı sahurlar demesini istedi, o da söyledi: )
seviyorum ben bu kanalı yaaa....
galiba konuğunun diğeride mardinliydi, o da çok güzel konuştu sohbette dinlediğim kısmıyla.

çok geçmiş olsun canım yaa: (
allahım tez şifa versin inş.

kolay gelsin canım inş.
kızın nasıl daha iyimi inş?

Teyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce

allah yar ve yardımcınız olsun inş canım...

meyroş biz oraya kahve içmeye gitmiştik baktık teleferiğin balkonunda kameralar felan var ilk önce dizi filan mı çekiliyor diye baktık ama ne görelim senin hoca :))
neyse konuğu filan göremedim zaten gece saat 1 gibi ayrıldık biz ordan

hııım cumaya kadar artı kiloyu verebilmekte gayet iyi olur sanki benim için öyle bir ışık yok gibiii

tekrardan hoşgeldiz :) şu dikkat etmeyince verilen kilolar geri alınmasa ne iyi olurduu dimiii, bende bunu herzaman yaşamış biriyim

Teyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce

inşallah geçen sefere göre daha rahat olur canım yaa ...

allah seni benim içinmi gönderdiki oraya, ahahaha hiç güleceğim yoktu: )
nasıl denk gelmiş öyle dimi, koca istte... dünya küçük derler ya: )
hatta şimdi aklıma gelen bişey anlatayım, benim dayım birgün iste gitmiş, iş ya haberi yok kuzenlerden biride iste gitmiş, koca istte bunlar çarşıda karşılaşıyor, dayım dünyanın küçüğün olduğunu bir kere daha anladım orada demişti
rahmetli dayıcığım: )))))

Frida kim kimin kolunu kesmis hic duymamistim istanbul depreminde tadilat falan yapilmid onu biliyorum sadece

bak şimdi depremde hangi cami tadilat görmüştü onu bilmiyorum yakınen takip etmediğimiz için bağzen kaçırıyoruz eyüpsultan yeni bir tadilat görmüş ama cumhurbaşkanı yaa açıcakmış yada yeni açmış iştee ...Ayasofya mzesinide yine mimar sinan da sağlamlaştırmış ...her yapının kendine ait bir hikayesi var çok güzel ve dayanıklılar düşünsene bizim oturduğumuz betonermelerin ömrünün 50 senelik olduğunu insan o yapıların nasıl bu kadar dayandığını ve güzel olduğunu merak ediyor....

dönemin padişahı (isimler aklımda yok şimdi ) fatih cami için filanca camiden büyük ve ihtişamlı olsun istemiş cami bitiminde istediği gibi olmamış ki yapan mimarın kolarını kestirmiş ...

evet evet dün kızlara bile anlatım konyalı arkadaş vardı bu hocayı sormuştu bu hoca diyanet kanalına yayın yapıyor dedim :))

kızlar naptınız iftara ? benimde dolapta 2 günlük yemek var ama yanına taze bişey yapmam lazım en iyisi eşim gelince ona sorayıp ne istiyorsa onu yapayım ama yanıtlamazda ne istiyorsan onu yap der pazara bir çıkıcam domates filan kalmamış iftarlarda bir çoban salata yapıyoruz kimse yemek yemiyor herkez salatayla ekmekle karın doyuruyor

canım hayırlısıyla seninde olur sağlıkla inşallah zamanı ve vakti gelince, şimdiki bebeklerde akılı aaayy ilaa kendilerini kıymete bindirecekler

daha ne olsun: ) afiyet olsun ablacım: )
hoca değil aslında spiker: )
diyanetin kanalında sahurda çıkıyor: )
ben programı yaptıkların yerin arkasındaki köprüyü sormuştumda fridaya: )

Ay bugun aksam olmak bilmedi yahu inanilmaz bir aclik hissediyorum birde listeye gir diyonuz nasil gireyim hoca allahuekber deyince butun sofra mideye sonra gelde kilo ver iftarda acikdim diye sahurda acikmiyayim diye ye napsin bu mide sonra kilo aldim diye uzul sonra uzuntuden yine ye sonumu hic iyi gormuyorum

canım diyet; yürümeye ilerlemeye çalışırken düşüp düşüp tekrar kalkıp devam etmektir ama: )
oyüzden hiç olumsuzluk olmasını beklememek lazım, diyet olumsuzluklarla da bir bütündür: )
sağlıklı beslensek keşke bu ayrı diyetten, ama ayrıda olsa yine bunda da vardır diyetin bir kısmı: )
ay başım ağrıyo benimde: (

Hayirli iftarlar..
Hayirlara vesile olsun insallah.. Allah hayirlisiyla verir bize de canim..
Aleykum selam hosgeldin
Ne de güzel gelismeler olmus hayatinda. Hosgeldin..
Allah yardimciniz olsun
Merhaba herkese;

Bende 96 kiloyum ama o kadar bıktm ki kilolarımdan internette bakınrken kendime diyet arkadaşları buldum diyerek sevindim :))
hosgeldin.

Gecmis olsun canim valla bu diyet isi cok canimi sıkıyo cok istiyorum ama bir turlu baslayamiyorum cocuklar cok yoruyo beni diyetle igrascak gucu ve cesareti bulamiyorum kendimde
Bide soyle bir durum var kilo veremiyorum ama ayni yerimde kalsam oda yok gram gram cogaliyorum su bir oturusta bir ekmegi yiyip kilo almayan tipleri cok kiskaniyorum dogustan sanslilar neden biz yaa

öfff yoruldum yaaa...
çamaşırdı bulaşıktı evdi kuştu....
allahtan bugün eşim iftarı iş yerinde yaptı da daha rahat yapabildim işlerimi yemek koşturması yoktu yani, daha bir fasıl çamaşır daha yıkanıyo attım...

Kolay gelsin
Evişi bitmez sen bir de çocuk olunca gör çamaşırı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…