Kolay gelsin
Evişi bitmez sen bir de çocuk olunca gör çamaşırı :))
Gecmis olsun canim valla bu diyet isi cok canimi sıkıyo cok istiyorum ama bir turlu baslayamiyorum cocuklar cok yoruyo beni diyetle igrascak gucu ve cesareti bulamiyorum kendimde
Bide soyle bir durum var kilo veremiyorum ama ayni yerimde kalsam oda yok gram gram cogaliyorum su bir oturusta bir ekmegi yiyip kilo almayan tipleri cok kiskaniyorum dogustan sanslilar neden biz yaa
Kolay gelsin canim fazla yorma kendiniöfff yoruldum yaaa...
çamaşırdı bulaşıktı evdi kuştu....
allahtan bugün eşim iftarı iş yerinde yaptı da daha rahat yapabildim işlerimi yemek koşturması yoktu yani, daha bir fasıl çamaşır daha yıkanıyo attım...
Hayirlisiyla ramazani gecirelimde ondan sonra diyete sımsıkı sarilcam insallah sizinde desteginizle tabibakalım onlarında ne derdi var cnaım... öyle değilmi?
aslında dokunmuyorsa günde 1bardak yeşilçay zayıflamaya çok yardımcı...
hiç bişey yapılmasa da bu çay içilse yine kar bence...
Kolay gelsin canim fazla yorma kendini
birde gözunukorkutmak gibi olmasinda bebek olunca iki kat daha zor hersey birde uykusuzluk ekleniyo o zaman dahada zor
Ama hepsi tatlı yorgunluklar meyracım bir gülüşleri bir ömre bedel
Hayirlisiyla ramazani gecirelimde ondan sonra diyete sımsıkı sarilcam insallah sizinde desteginizle tabi
Asuuu nasilsin ozlemisim sizi yena fazla girmiyo herhalde gokce iremim vardi onuda goremiyorum sohbeleriniz cok guzeldi dafi vardi nerelerdeler acabaAma hepsi tatlı yorgunluklar meyracım bir gülüşleri bir ömre bedel
Yeşilçay konusunda ben de sana katılıyorum son zamanlarda tek yaptığım hergün yeşilçay içmekinş canım, yeşilçayı yabana atma ama bak: )
Yabana atmak degilde ramazanda daha cazip gelen alternatifler varinş canım, yeşilçayı yabana atma ama bak: )
Esracım biz de seni özledikAsuuu nasilsin ozlemisim sizi yena fazla girmiyo herhalde gokce iremim vardi onuda goremiyorum sohbeleriniz cok guzeldi dafi vardi nerelerdeler acaba
Yabana atmak degilde ramazanda daha cazip gelen alternatifler var
Yeşilçay konusunda ben de sana katılıyorum son zamanlarda tek yaptığım hergün yeşilçay içmek
Içmeseydim çok daha fazla kilo alırdım bence
Herkes dagildi yani ama ben burdayim insallah birakmayi dusunmuyorumEsracım biz de seni özledik
Ben iyiyim şükür yena çalışıyor yoğun o nedenle çok gelemiyor malesef
Dafi köyde sanırım
Gökçe iremim de epeydir bıraktı burayı
Herkes dagildi yani ama ben burdayim insallah birakmayi dusunmuyorum
Demirbaşlar olarak burdayız hepimiz yeni arkadaşlarımız da var şükürHerkes dagildi yani ama ben burdayim insallah birakmayi dusunmuyorum
Demirbaşlar olarak burdayız hepimiz yeni arkadaşlarımız da var şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?