Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bakalım onlarında ne derdi var cnaım... öyle değilmi?
aslında dokunmuyorsa günde 1bardak yeşilçay zayıflamaya çok yardımcı...
hiç bişey yapılmasa da bu çay içilse yine kar bence...

bu kadarcık işten yorulmam ben zaten normalde, rutin işler zaten bunlar, işte hamilelik farklı bir durum hem madden hem manen, yorgunluk yapıyo, gözlerim karardı iş yaparken bir ara, birde ramazandı sahur iftardı derken ağır geldi biraz hepsi üst üste, adapte olunca kalmaz zaten bir sıkıntı inş.

Kolay gelsin canim fazla yorma kendini
birde gözunukorkutmak gibi olmasinda bebek olunca iki kat daha zor hersey birde uykusuzluk ekleniyo o zaman dahada zor

bakalım onlarında ne derdi var cnaım... öyle değilmi?
aslında dokunmuyorsa günde 1bardak yeşilçay zayıflamaya çok yardımcı...
hiç bişey yapılmasa da bu çay içilse yine kar bence...
Hayirlisiyla ramazani gecirelimde ondan sonra diyete sımsıkı sarilcam insallah sizinde desteginizle tabi

Kolay gelsin canim fazla yorma kendini
birde gözunukorkutmak gibi olmasinda bebek olunca iki kat daha zor hersey birde uykusuzluk ekleniyo o zaman dahada zor

sağol canım benim.
her zorlukla beraber birde kolaylık vardır inş, biz olumlu bakalım yeterki dimi: )
tabiki dediğin gibi olacaktır: )

Asuuu nasilsin ozlemisim sizi yena fazla girmiyo herhalde gokce iremim vardi onuda goremiyorum sohbeleriniz cok guzeldi dafi vardi nerelerdeler acaba
Esracım biz de seni özledik
Ben iyiyim şükür yena çalışıyor yoğun o nedenle çok gelemiyor malesef
Dafi köyde sanırım
Gökçe iremim de epeydir bıraktı burayı

iyi geceler kızlarrr ben kaçak geldimmm yoğun günler geçiiriyorum giremiyorum oruç ttmaya başlıcam allah izin verrirse mola bitti tain belli oldu batman merkeze gidiyoruz hakkımızda hayırlısı 15 gün var hala toplanamadım tam manasıyla aman topla topla bitmiyoo bide yerleştirmesi var
ev tutulacak okul var kızların sorun sorun yane hatrınızı sorayım nasılsınız inşallah sıkıntı yoktur
asu dal gbim oldun heral bitmiştir ay halin ödem mödem kalmamıştır bu hafta listeye gircen kanumca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…