Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi gözün aydın merkez olmuş
Ben daha başlamadım oruca benim durum sıkıntılı10 gün sayıyorum Perşembe başlarım ben de inşallah
Seni yanıltmayıp listede olmayı isterdim ama sahur iftar yapıp gün boyu da yiyince kilo verilmiyor
Asıl ben senden tırsıyorum koştura koştura eriyeceksin :)))

cok sagol canm benim.kilo vermeden birinci olmak.himmm.aklima bi plan geldi.size hergun tatli tarifleri yaxim caniniz ceksin siz yeyin bende ayni kalirsam birinci olurum nasil planim.

ALLAH RAZI olsun canm.

dostlar sagolsun canm.
Sonunda internetime de sizlere de kavustum (ercanim) isimli uyeniz olan ben artik ( esracan ) olarak yeniden aranizdayim tabi ufak bir farkla 88 kilo olarak biraktigim sizlere 94 olarak katildim malesef
hosgeldin canjm.ben yeniyim ama burayi birakmak demek++++ kilo demek.

Amin canım benim cümlemizin inşallah....
Bu zalım dünya da zalım insanlarla karşılaşmazlar inşallah..
gecikmis bi kutlama olcak ama hayirli yaslar olsun kizina .opuyorum berfinini.
canım matematiğe göre epey iyiydi var tabii boş ve yanlışı ama bakalım ne gelecek
hayirlisi neyse o olsun abla.insallah gonlunce olur hersey.

kendinide bukadar yorma annesi.belin yada kasiklarin da agrin varmi.

cok sagol canm benim.kilo vermeden birinci olmak.himmm.aklima bi plan geldi.size hergun tatli tarifleri yaxim caniniz ceksin siz yeyin bende ayni kalirsam birinci olurum nasil planim.

cok sagolasin canm.hosgeldin sende.kafam dumanli.cenaze.kizimin hastaligi.oruc.salak gibiyim.ve kilo aliyorum.dur diyemiyoru kendime.tatli ve suyu cok iciyorum catliycam.
Planın kolay işler zaten hepimiz iştahlıyız :)
Kızına şifalar dilerim ayrıca başınız sağolsun

Kolay gelsin canım.
Hadi gözün aydın eşinle ayrı kalmicaksınız, isteğine göre oldu tayin. iş dediğin nedir olur biter takma kafana.

: DDD

cok sagolasin canm.hosgeldin sende.kafam dumanli.cenaze.kizimin hastaligi.oruc.salak gibiyim.ve kilo aliyorum.dur diyemiyoru kendime.tatli ve suyu cok iciyorum catliycam.

Başınız sağolsun canım.

kendinide bukadar yorma annesi.belin yada kasiklarin da agrin varmi.

Ayyyy canım benim sağol: )
Kasıklarımda rgl ağrısı gibi ara ara oluyor canım ağrı, genelde stressde, ani harekette oluyo, birde yorulunca.
Elden geldikçe hamileliğin gerekliliklerine dikkat etmeye çalışıyorum inş canımcım.
Kocaman öpüyorum seni: ***

Gunaydiiiinn
uykudan ölerekten okulumuza geldik. Öğrenci olmayinca okul cok sacma bi yer haline geliyor. Eskiden bu seminer donemlerinde surekli yemek yenirdi
Allahtan bu sene oruca denk geldi de sacma sapan herseyi yemiyoruz

Ramazanda diyet yapabilen var mi ya ben iyice saldım gibi. Yemek konusunda sıkıntı yok. Pilav makarna falan yemiyorum. Ama pide bi de tatlı.. Allah sonumu hayır etsin

Tayin istediginiz gibi sonuclanmis hadi gozunuzaydin :)

Selamun aleykum
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar kizi uyuttum simdi uyaninca gideriz heralde hastaneye bide huysuz bugun sormayin nasil yapilacak voiding hic bilmiyorum beni de almiyolar iceri sutum radyasyoma ugramasin diye esim 2 doktorla basetmeye calisiyo en zoruda disaridan aglama seselerini duymak kahroluyorum resmen Allahim nolursun kolay atlatalim bi sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…