Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

topikteki ilk mesajım

ilk bildirimim

ilk derecem

ilk listem dosya olarak eklenmiş o yüzden açılmıyor

Teyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce

Allah kolaylık versin canım...

kolay gelsin canım inş.
kızın nasıl daha iyimi inş?

çok şükür canım daha iyi..bugun ödevlere falanda başladık...

cevap çok geç kaldı ama dün bol soslu spagetti yaptım sadece eşimin canı çekmiş başka bişey yapma o yeter dedi...bugunde iftara gidicez bişey yapmıcam oyüzden...

of ya canım sıkıldı dün akşam k.peder eşime diyoki bu pazar şuna iftara gidelim haftaya pazarda şu kişiye gideriz baktım eşimden ses yok e baba dedim bütün pazarları doldurdun bizde misafir ağırlıcaz falan bozuldu biraz kaynanam hemen biz bayramdan sonra köye gitcez pazarlarınız size kalır merak etme dedi...o ara konu değişti diyemedim benim derdim sizinle değil nereye istiyosan hafta içi götürelim pazar günü biz misafir ağırlıcaz..eşimdede hiç ses yok mübarek adam aç ağzını iki kelime et...üstelik babasının dediği şahısları hiç sevmez pazar günü mesai var deselerde gitmesek diyo bana..ayrı bi kızdım baban istiyo mecbur götürcen ötesi yok ama o gun değilde şu gün olsa diye seçenek sunsan olmazmı dedim tartıştık tabi...yok işte o an aklına gelmemişmiş falan diye terane okudu hep böyle yapıyo kaç kere konuştuk bunları..k.pederim konuşunca anlaşılıcak adam deseki baba bak böyle böyle yapsak olmazmı uyar ama benimki konuşmaz sonra ben böyle araya girince ben kötü oluyorum..kaynanamın bir bakışları var görseniz korkarsınız...karı koca bu konularda çok zıtlar...öyle işte ne çok konuştum gene kusura bakmayın şişirdim kafanızı...

Kizlar gittik geldik hastaneye biraz aglamalida olsa bi sonuca ilulastik cok sukur bidikta idrar yollarindan bobrege kacak varmis yani bobrek reflusu buyudukce kendiliginden gecebilirmis onun icin takip altinda kalicak ve koruyucu kullanmaya devam edecegiz

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Yelizcim en azindan tedavi edilebilir bi durum allah beterinden korusun demekten baska bisey gelmiyo aklima.

Zeynep okurken ben sistim he bu senede misafir agirlamsan olmazmi kizda yatiyo fikir sadece
Aynen oyle canim en azindan tedavi edilebilir bi durum oldugu icin ve adini koyabildigimiz icin seviniyorum belirsizlik cok kotu her konuda

canım eşin bence bile bile konuşmuyo, ama ne biliyoda konuşmuyo orasını anlayamadım...
amaaaan erkekler aynı.... en yumuşağıda yine sözünde durmuyo...
takma kafana boşver üzme kendini..
haklısın, sanada sorması gerekir amaaa çoğu aynı kv kp ve erkeğin, farklı olanı çok çok nadir...
sözler tutulmuyor genelde, öyle yaaa valla.
sıkma canını, lafını söylemiş altta kalmamışsın ya o yeter: )
sanki mecburuz her denileni yapmaya, boşver azda diğer tarafa toplayalım bu dünyada.
birazda dört dörtlük insan yada ortam yok canım yaaa, bende dahil dört dörtlük beklememek lazım, bazende böyle beklenti içinde olup haksız yere kızıyoruz, aslında böyle beklemekle biz hatalıyız bazen, anlatabildim inş kendimi.
kocaman öpüyorum.

hadi atlattınız canım, geçmiş olsun.
inş geçicek canım, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inş.

aayyy nursena nasıl yaptın oruçlu oruçlu halı yıkanırmı yaa Allah kabul etsinde zor yaniii yeni yeriniz hayırlı olsun merkezmiş en azından çocukların okulu için avantajlı olur inşallah bayrama kadar taşınırmısınız ?

Yeliz, tanı konması ve tedavi edilebilir olmasına çok sevindim Allah kimseyi evladıyla sınamasın,dermansız dert vermesin...

Frida,yogun günlerin bitmemiş, misafir ağırlamak dışın da tur organizasyonluğu da yapıyosun sen ne güzel ev sahibisin böyle.

Bengisu ve elif inş tedaviniz olumlu sonuçlanır..

Candy,hoşgeldin.. Analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin...

Nursenacım sevindim merkez olmasına kızların okulu açısından..Lojmandan faydalanamıyormusunuz.?

Son düzenleme:
Benim sıkıntılı geçti günlerim bu hafta..Yorgunluk ve uykusuzluk dışın da yengemin düşüp kolunu kırması çok üzdü beni...
Ev kazası..Allah beterinden korusun..Öylesine elim yüreğim de yaşıyormuşum ki haberi aldığım da bayılma raddesine geldim..
Derin'in annesiyle saat farkıyla aynı anlar da olmuş gibi bişey..Tabii benim yarım gün sonra haberim oluyor...

İy
sağol canım...

sen nasıl oldun,sıkıntılıydın biraz.
İyiyim şükür
Yarın oruca da başlayacağım inşallah
Hafta sonundan itibaren de davetlere başlayacağız yoğun günler beni bekliyor gibi ilk haftamız sakin geçti
Sınav sonuçlarını bekliyoruz merakla yarın ya da cuma açıklanabilirmiş

Çok geçmiş olsun ablacım, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inş.
Seninde yarım gün sonra duyman çok iyi olmuş bence, sende çalışıyorsun yoğunsun kıyamadım sanada, sanada çok geçmiş olsun ablacım: (
Oruç tutuyorsun değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…