Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sonuçlar olsun inş ablam: )

Bonus bana takıldı ya bulantın yok diye, ay psikolojik olarak bulantım olmasın sakın diye öyle kasmışımki kendimi psikolojik olarak bulantı yaşadım ogun yaaaa: )
Çok tuhaf ama öyle oldu gerçekten...
Psikoloji çık mühim yahu: )
Burdan duyurulur BONUS hatun kişisine........

İnşallah hayırlı bir şekil de sonuçlanır..
Ne heyecanlıdır şimdi canım benim...

Ben de bir kez aldım misafir..

Sağol meyracım..
Siz nasılsınız.?

Henüz başlamadım oruç tutmaya..

Âmin meyracım
Sizi de bu sınav maratonuna dahil ettim :))

E dahil olucaz tabiki: ))))
Karışmadan kaynaşılmıyorki ablam: )
Yanlış bilmiyorsam öğlen namazı vaktinde uyunan 1saatlik uyku 2saatlik gece uykusuna bedelmiş yaklaşık olarak, soylemek istedim...
İyi uykulaaaar...

3 gebelik yaşadım...İlki 8.hafta da sonlandı.. döllenmeden hemen sonra midem bulanmaya başlardı 12.haftanın sonların da bıçak gibi kesilirdi..
Ben gebeliğin her evresini doya doya yaşadım.bulantılarımı bile severdim bana içimde ki varlığın göstergesiydi çünkü..
Gebelik sonrası emzirme dönemine bayılıyorum özetle, hep dile getirirm bunu:))

ÖZetle meyracım akışına bırak doya doya yaşa uzun gibi gözükse de 9 ay kısa süre de bitiyor kasma kendini lütfen..
Bir de istatistikler doğru olmakla birlikte herkeste aynı semtomplar görülmeyebilir..

İnşallah hayırlı bir şekil de sonuçlanır..
Ne heyecanlıdır şimdi canım benim...

Ben de bir kez aldım misafir..

Sağol meyracım..
Siz nasılsınız.?

Henüz başlamadım oruç tutmaya..

Bizde iyiyiz şükür ablam, sağolasın: )
Bugün birazcık soğuk aldım galiba karnımdan, ondan az karnım ağrıyo ara ara, neyse geçer inş yarına diye düşünüyorum inş.

İyi geceler hanımlaaar :)

Yena yengeciğine geçmiş olsun kaza işte yaz günü zor oluyor hele hele ayak mahvediyor insanı ...

Misafirim gençlerdi yaa bizede çok iyi geldii biliyorsun uzun zamandır bende evdeydim onlarla birlikte biraz nefes aldım son kalan yiğenimiz şu an eltimde onunda uçağı cuma günü bana geçmez daha diye düşünüyorum....

Sağol canım...

Pier loti akşamı yaşamak istiyorum ben de...

Üniversite hastanesinemi gideceksin,eğer öyleyse bundan sonra da hep aynı kişiye al randevunu..

Yok değil şuan için ama söylemek istediğini anladım ablacım, aynı düşüncedeyiz.

Bonus'un ayak sesleri geliyor :))

Evet: ))
Hep diyorum yavaş yürü gup gup yürüme diye: DDDD

Meyroş çok güldüm :)))

Genelde mide bulantısı ilk birinci ayın bitiminde başlar sakın psikolojikmen bana bulaştırdınız diye bizi suçlama :))

Bide yena doğru söylemiş kendini şımartabildiğin kadar şımart bence en özel zamanlarındasın günümüzde bir kadın kaç sefer hamile kalabiliyorki dimiii :)

Bende çok severim bir bebeğin annesinin memesini emesini:)

Yok kimseyi suçlamam ben: )
Mesele şu canım, şimdi Bonus genelde bulantı varsa sende yaşıycan tarzı takıldı bana canı sağolsun, neyse bende bulantı olmayınca olmasını istemediğim için olmicak diye kasmışım kendimi ve ogun miden bulandı psikolojik olarak: )
Sadece ogun oldu devamı gelmedi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…