Meyra :) sana dedik kizim gebe kisinin midesi bulanir diye. Pisikolocik degildir o gercektir nihahaha
gup diye ustunuze duserim ki bu hic iyi bisey olmaz
Frida sen naptin kuzum evdemiydin gezmedinmi bugun
Opuyorum ikinizide :)
Yena kisisi bilimsel bilimsel konusup adami hasta etme
Yanlismi anladin sen beni bebem ben oyle takildim sana tabiki herkes ayni seyi yasayacak degilYok kimseyi suçlamam ben: )
Mesele şu canım, şimdi Bonus genelde bulantı varsa sende yaşıycan tarzı takıldı bana canı sağolsun, neyse bende bulantı olmayınca olmasını istemediğim için olmicak diye kasmışım kendimi ve ogun miden bulandı psikolojik olarak: )
Sadece ogun oldu devamı gelmedi yani.
Yanlismi anladin sen beni bebem ben oyle takildim sana tabiki herkes ayni seyi yasayacak degil
Guzel rahat bir hamilelik gecirirsin ins
Nolacak bizim bu halimiz :)Ben de seni çok seviyorum :)
Evdeydim bonus geç kalktım biraz eve baktım yemeğim sıfırdan yoktuu onu yaptım ramazan dolayısıyla bu uyku düzenini hiç sevmiyorum sabahları uyanamıyorum
Nursena taşınacak diye teleş yapıyor ama bende ki taşınma dertleri dağlar kadar :)) cuma günü kardeşimin evini temizliycez cumartesi de taşınıyor bayağı yoğun geçecek önümüzdeki günlerim....
frida gece yarısını geçti tabiii rahat rahat meme diyebilirsin..
ben emzirme diyorum sen meme emme diyorsun..
Hani sen pr..zac aliyodun derincim ya hic sakinlestirmiyomu seni?bu saatte stresten 4 kurabiye (un)bir tabak kiraz yedim eşime kızdım kayinvalideme kızdım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?