hıımmm anladım bizim binanında öyle olması lazım aslında..... peki geri dönşümde size yeni bir daire kalıcak mııı ?Evet frida aile apartmani burasi ama artik eskidi tadilat yetmiyo yeniden yapmak gerekiyo hazirda paramiz yok :) ki verelim yaptiralim.
Yanimiz ve bitisik binamizla birlkteml donusume girdi. Yakinlarda bi yere bakariz yine
Ahada uyku geliyo
kayinvalide hastaneye geldi ziyarete laf soktu beş dakika içinde ...herşeyle ben ve eşim ilgileniyor kardesiminde arabası var küçük bizimde dün aldığımız araba doblo biçimi eşimin yarin hastaneden çıkaracağını söyleyince annem oğlu nunda arabası var o niye çıkarmıyor dedi herşeyi oğlum yapıyor hep o hep o sanki onu ana dogurmadi diyor ...çok sinirlendim ...bisey diyemedim
gelinde bakmıyor oglanda iki ay öncede babam ameliyat oldu bizde bir ay kaldılar yine eşim ve ben herşeyi yaptık...kadın icindekileri döktü kıskanıyor ne yapayım o glanda gelinde bakmıyor eşime kızma sebebi mde onu konuşturuyor sana ne demiyor saygısından dolayı hiçbir zaman ailesine bisey diyemez....
frida canım hiç yardimcim yok tek başına babam da ameliyat li annemde.ikide çocuk zor günler geçirilen bir ay bizde kalacaklar eşim bir dediğimi iki etmez.kalmalarına bak manada birşey demiyor ama anasından sus diyemiyoranladım
bonus pr....kesmiyor canım bu sıra beni...herşey benim elimde hastanede çıkan yemeği begenmedim tost yedim akşamüstü karnında aç kayinvalideyede bisey diyemedim kurabiyeyi götürdüm stresle halbuki ne güzel diyet yapıyordum 1.5 kilo gitti yine bu hafta insallah sabah artı cikmam
frida düşünmezdim bilerek yapıyor canım bende kalicaklar canım evim birinci kat o yüzden kendi evleri 3.kat....
cok gecmis olsun canm.vardir ondada bi hayir uzulme emziremedim diye.hersey ALLAH tan.gercekten cok zor seyler yasamisin.ALLAH bidaha yasatmasin.Arkadaslar kadin dogum konusunda benden daha tecrubeliniz yoktur eminim hatta sorularinizi bilirkisi olarak cevaplayabilirim ilk cocugum normal oldu sonra dusuk yaptim kanamam durmadi kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim mide bulantisindan 6 kilo verdim 4 gun hastanede yattim 7 sise serum yedim sonra sezeryanla dogum yaptim bebeklerim 2 aylik oldu kanamam durmadi yine kurtaj oldum yine durmadi yine kurtaj gine kanamam durmadi polip amaliyati oldum yine durmadi rahimi almak istediler yasim 26 oldugundan onu yapamadilar en son yine kurtaj ettiler ve hormonlu spiral taktilar vee 1.5 senedir hic adet olmuyorum yaaa
Yazarken yoruldum yasamak cok cok zordu ben bunlarla ugrasirken bebeklerim emmeyi birakti hala zoruma gidiyo
dikkat et kendine cici anne daha cok gunlerin var bastan su koyu verme.gecmis olsun optmay şimdi ayak bileğimi incittim, noldu birden anlamadım: (
baya acıyor yaaa: (
hayırdır inş.
ayyy cok uzuldum derincm ALLAH IM sifa versin.dualarim sizinle.selam kızlar size hastaneden yazıyorum...annem dün pazarda düşmüş ayağı çıkıyor ve kırılıyor bnde tesadüf pazara gidiyordum evimin yan tarafı pazar...bir baktim annem yerde yatıyor ambulans geldi hemen daha soktayim yarin ameliyata alınacak panik atak hastası zaten çok rahatsız su anda üzüntüden atakları başladı dualarinizi esirgemeyin
ALLAH yardimcin olsun.isin gercekten zor. inan cok uzuldum.ya kiyamam annecigime sana zor ya ona dahada zor.dua et derin bol dua.ya safi cek bol bol. ellerinden optum annenin.kızlar çok tsk.... annem ileri derecede panik atak hastası elleri başı sürekli titrer her işini gücünü ben yaparım.zaten ama gezmeyi çok seven biri düz yolda bile düşer sık sık...dün birlikte pazara gidecektik telini evde unutunca beni ariyamamis bende çıktım evden pazara giderken telif açtım babam çıktı annen pazarda dedi...o sırada karşıdan arkadaşım koşarak bana geliyor kos kos diye annen düştü zaten on adımda annemin yanindaydım...bir baktim herkez annemin başında yerde yatıyor kemik fırlamış ayak.bileğinde sol tarafta f ile başlayan bir kemik şoka girdim kahroldum ..allahtan kalcasını kirmadi...o daha zormus ayak alciya alindi ama dr kotu kirilmis mecbur ameliyat dedi....bugun uzuntuden panik ataklari surekli tekrarladi insallah yarin saga salim kurtulur annecim....uyuyamiyorum uzuntuden babamda bende oda ameliyatli iki cocuk isim cok zor anliycaniz kayinvalide bakiyor cocuklari gunduzleri ben hastanede oluyorum gece nisa bnsiz uyumaz mecbur evdeyim baskasi kaliyor....
oyle deme canim benim ALLAH TAN hayirlusini iste.bende o istisnalardandim ikinci ayda basladi bulanti ucte bitti hic belli olmaz.su mubarek gunun yuzu gozu hurmetinr insaal ALLAHIM sanafa bi evlat nasip eder.Haftasonu belli olur.heyecanla bekliyorum.ama hic bisey hissetmiyorum olsaydi belirti urdu herhalde.mide bulantısı falan.gerçi meyra gibi istisnalar var ama ben o kadar şanslı olmam eminim
guzel bi gitis yaptinEsselamu aleykum .
Nasılsınız tombikdaşlar.kilom 94 ramazanla beraber diyete basladim iyi de gidiyorum sizlerle beraber daha iyi yol alabileceğimi düşündüğümden araniza katilmaya karar verdim.biraz kaykılırsanız araniza sığarım demi..?
ALAH yardimcisi olsun kuzuna.ne oldugunu bilmiyorum ama dayanamadigina gore ii bisey degil.uzulme canm dua et annelerin duasi kabul olurmus.Teyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce
kimmis meyranin hocasi metak ettim.meyroş biz oraya kahve içmeye gitmiştik baktık teleferiğin balkonunda kameralar felan var ilk önce dizi filan mı çekiliyor diye baktık ama ne görelim senin hoca :))
neyse konuğu filan göremedim zaten gece saat 1 gibi ayrıldık biz ordan
hosgelmissin canim aramiza.Merhaba herkese;
Bende 96 kiloyum ama o kadar bıktm ki kilolarımdan internette bakınrken kendime diyet arkadaşları buldum diyerek sevindim :))
kizz meyra oruc tutuyomusun sen???bu kadarcık işten yorulmam ben zaten normalde, rutin işler zaten bunlar, işte hamilelik farklı bir durum hem madden hem manen, yorgunluk yapıyo, gözlerim karardı iş yaparken bir ara, birde ramazandı sahur iftardı derken ağır geldi biraz hepsi üst üste, adapte olunca kalmaz zaten bir sıkıntı inş.
gozunuz aydin canim.ALLAH hakkinizda hayirlisini versin.kolay gelsin optum.iyi geceler kızlarrr ben kaçak geldimmm yoğun günler geçiiriyorum giremiyorum oruç ttmaya başlıcam allah izin verrirse mola bitti tain belli oldu batman merkeze gidiyoruz hakkımızda hayırlısı 15 gün var hala toplanamadım tam manasıyla aman topla topla bitmiyoo bide yerleştirmesi var
ev tutulacak okul var kızların sorun sorun yane hatrınızı sorayım nasılsınız inşallah sıkıntı yoktur
asu dal gbim oldun heral bitmiştir ay halin ödem mödem kalmamıştır bu hafta listeye gircen kanumca
sagolasin ablacimPlanın kolay işler zaten hepimiz iştahlıyız :)
Kızına şifalar dilerim ayrıca başınız sağolsun
sagol canim benim. bebisin kiz olcak bence.once senin icinden gecen bisry varmi kiz erkek.Kolay gelsin canım.
Hadi gözün aydın eşinle ayrı kalmicaksınız, isteğine göre oldu tayin. iş dediğin nedir olur biter takma kafana.
: DDD
Başınız sağolsun canım.
Ayyyy canım benim sağol: )
Kasıklarımda rgl ağrısı gibi ara ara oluyor canım ağrı, genelde stressde, ani harekette oluyo, birde yorulunca.
Elden geldikçe hamileliğin gerekliliklerine dikkat etmeye çalışıyorum inş canımcım.
Kocaman öpüyorum seni: ***
ALLAH yardimciniz olsun .boyle gecmis olsu.kurban oldugum ALLAH daha buyuk hastalik vermesin.uzulme sende oldumu canm.Kizlar gittik geldik hastaneye biraz aglamalida olsa bi sonuca ilulastik cok sukur bidikta idrar yollarindan bobrege kacak varmis yani bobrek reflusu buyudukce kendiliginden gecebilirmis onun icin takip altinda kalicak ve koruyucu kullanmaya devam edecegiz
gecmis olsum yena yengene.ALLAH beterinden korusun.Benim sıkıntılı geçti günlerim bu hafta..Yorgunluk ve uykusuzluk dışın da yengemin düşüp kolunu kırması çok üzdü beni...
Ev kazası..Allah beterinden korusun..Öylesine elim yüreğim de yaşıyormuşum ki haberi aldığım da bayılma raddesine geldim..
Derin'in annesiyle saat farkıyla aynı anlar da olmuş gibi bişey..Tabii benim yarım gün sonra haberim oluyor...
Yenacim cok gecmis olsunBenim sıkıntılı geçti günlerim bu hafta..Yorgunluk ve uykusuzluk dışın da yengemin düşüp kolunu kırması çok üzdü beni...
Ev kazası..Allah beterinden korusun..Öylesine elim yüreğim de yaşıyormuşum ki haberi aldığım da bayılma raddesine geldim..
Derin'in annesiyle saat farkıyla aynı anlar da olmuş gibi bişey..Tabii benim yarım gün sonra haberim oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?