Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kayinvalide hastaneye geldi ziyarete laf soktu beş dakika içinde ...herşeyle ben ve eşim ilgileniyor kardesiminde arabası var küçük bizimde dün aldığımız araba doblo biçimi eşimin yarin hastaneden çıkaracağını söyleyince annem oğlu nunda arabası var o niye çıkarmıyor dedi herşeyi oğlum yapıyor hep o hep o sanki onu ana dogurmadi diyor ...çok sinirlendim ...bisey diyemedim

Evet frida aile apartmani burasi ama artik eskidi tadilat yetmiyo yeniden yapmak gerekiyo hazirda paramiz yok :) ki verelim yaptiralim.
Yanimiz ve bitisik binamizla birlkteml donusume girdi. Yakinlarda bi yere bakariz yine
hıımmm anladım bizim binanında öyle olması lazım aslında..... peki geri dönşümde size yeni bir daire kalıcak mııı ?

gelinde bakmıyor oglanda iki ay öncede babam ameliyat oldu bizde bir ay kaldılar yine eşim ve ben herşeyi yaptık...kadın icindekileri döktü kıskanıyor ne yapayım o glanda gelinde bakmıyor eşime kızma sebebi mde onu konuşturuyor sana ne demiyor saygısından dolayı hiçbir zaman ailesine bisey diyemez....
frida canım hiç yardimcim yok tek başına babam da ameliyat li annemde.ikide çocuk zor günler geçirilen bir ay bizde kalacaklar eşim bir dediğimi iki etmez.kalmalarına bak manada birşey demiyor ama anasından sus diyemiyor
bonus pr....kesmiyor canım bu sıra beni...herşey benim elimde hastanede çıkan yemeği begenmedim tost yedim akşamüstü karnında aç kayinvalideyede bisey diyemedim kurabiyeyi götürdüm stresle halbuki ne güzel diyet yapıyordum 1.5 kilo gitti yine bu hafta insallah sabah artı cikmam

Ahada uyku geliyo

Allah rahatlık versin

zor bir durum sizin arabanın daha büyük olduğunu annenin daha rahat edebileceğini düşünememiş derin napıcaksın anneni evinemi götüreceksin teyzenin ev bakımı nasıl olucak

anladım zor bir durum eşin annesine saygısından ses çıkaramamış gibiii herhalde siz 2 kardeşsiniz ? evinde sen bakıcak olsanda ev bakımı için eve yardımcı almak seni biraz rahatlatır

frida düşünmezdim bilerek yapıyor canım bende kalicaklar canım evim birinci kat o yüzden kendi evleri 3.kat....

sen bakma kvne, bakıcan tabi evlatsın ama değilmi?
yarın kven düşse onada bakarsın eminim, ana baba bu atılmazki, bakan bakar ecrini alır bakmayanda bakmaz ona göre karşılığını alır, bakmayanada niye bakmıyon denilemiyo elden bişey gelmiyor, gelin yada damat bakmak zorunda değil bu da bir gerçek ama merhametine durumuna kalmış artık, asıl bakmakla oğul mesul anne baba düştüğünde, ne bileyim çok ince konular aslında...
allah kolaylık versin inş canım, dilin kemiği yok işte değilmi canım benim...
sen üstüne düşeni yap sonrada takma kafana boşver.

cok gecmis olsun canm.vardir ondada bi hayir uzulme emziremedim diye.hersey ALLAH tan.gercekten cok zor seyler yasamisin.ALLAH bidaha yasatmasin.

ayyy cok uzuldum derincm ALLAH IM sifa versin.dualarim sizinle.

ALLAH yardimcin olsun.isin gercekten zor. inan cok uzuldum.ya kiyamam annecigime sana zor ya ona dahada zor.dua et derin bol dua.ya safi cek bol bol. ellerinden optum annenin.
Haftasonu belli olur.heyecanla bekliyorum.ama hic bisey hissetmiyorum olsaydi belirti urdu herhalde.mide bulantısı falan.gerçi meyra gibi istisnalar var ama ben o kadar şanslı olmam eminim
oyle deme canim benim ALLAH TAN hayirlusini iste.bende o istisnalardandim ikinci ayda basladi bulanti ucte bitti hic belli olmaz.su mubarek gunun yuzu gozu hurmetinr insaal ALLAHIM sanafa bi evlat nasip eder.

guzel bi gitis yaptin
Teyzeleri yarin kizima tekrar voiding yapilacak dua edin de bu sefer cok aglamasin dayanamiyorum zaten sinirlerim bozuluyo dusundukce
ALAH yardimcisi olsun kuzuna.ne oldugunu bilmiyorum ama dayanamadigina gore ii bisey degil.uzulme canm dua et annelerin duasi kabul olurmus.
kimmis meyranin hocasi metak ettim.

Merhaba herkese;

Bende 96 kiloyum ama o kadar bıktm ki kilolarımdan internette bakınrken kendime diyet arkadaşları buldum diyerek sevindim :))
hosgelmissin canim aramiza.
kizz meyra oruc tutuyomusun sen???
gozunuz aydin canim.ALLAH hakkinizda hayirlisini versin.kolay gelsin optum.

Planın kolay işler zaten hepimiz iştahlıyız :)
Kızına şifalar dilerim ayrıca başınız sağolsun
sagolasin ablacim.
sagol canim benim. bebisin kiz olcak bence.once senin icinden gecen bisry varmi kiz erkek.
ALLAH yardimciniz olsun .boyle gecmis olsu.kurban oldugum ALLAH daha buyuk hastalik vermesin.uzulme sende oldumu canm.

gecmis olsum yena yengene.ALLAH beterinden korusun.

Günaydın nrkadar cok yazmıssınız
derincim rabbim şifa versin annene iyiki ordan gecıyormusun nasılda tevafuk olmus inş kolay atlatır
meyracım dikkat et kendine sanada gecmiş olsun.
esracan zor gunler gecırmıssın gecmiş olsun diyim bebişlerin sutten nasıbı oymus uzulme benim oglanlarsa duzgun emmedi
bengusu hadi sende bize müjdeli haberler ver inşşşş canım
geçmişe bakamadım kusura bakmayın konuları kacırdım hep trukcell e gectım cekio sukur koyde telim artık. Yarın tartı gunu ne olcak bakalım dun pızza dondurma cıps ne varsa yedim sarmada almasam sukur vermemde
motıvasyon kalmadı bende hiç almış gorursem cok moralom bozulucak

Yenacim cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…