Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canım iyiym çok şükür 2 ay çektim ama ameliyata gerek kalmadan iyileşti cumartesi dizlikten kurtuldum bir süre daha dikkat etmem gerekiyor bu hafta yürüyüşlere başlayabilirim doktorum bir sakınca yok dedi gel görki iyice tembellik çöktü üzerime evde yürüme bandıyla aramızdaki ilişki sadece birbirmize bakışmadan ibaret :roflol::roflol::roflol:gaza gelmem lazım nasıl olcak bilmiyorum bayrama kadar biraz daha vermek istiyorum

Aynen senin yazdığın gibi tarifi canım, ben çok rahatlıkla kullandım ve sonuç harika olmuştu.opuyorumnanaktan

Peki siz ne kadar süre yaptınız, benim bulduğumda sadece 7 gün diyor ama başka yerlerde bir iki gün ara verip ikinci bir 7 günlük daha yapılması gerekiyor deniyor. Bu arada ben şimdilik iyi gidiyorum hoş iş yerinde gündüz zaten çok yemem de önemli olan akşam atılştırmalarından uzak durabilecek miyim yerimseniben

BENDE CANIM 7 GÜN UYGULAYIP, 3 GÜN ARA VERDİM.
BENİM DE EN BÜYÜK SIKINTIM AKŞAM YEMEKLERİ CANIM.opuyorumnanaktan

BENDE CANIM 7 GÜN UYGULAYIP, 3 GÜN ARA VERDİM.
BENİM DE EN BÜYÜK SIKINTIM AKŞAM YEMEKLERİ CANIM.opuyorumnanaktan

Hımmm şimdi kendimi gerizekalı gibi hisettim ve hissetireceğimi biliyorum ama, ara verdim diyince bir 7 gün daha yaptığınızı anlıyorum, yani totalda ara vererek 15 gün uygulamış oluyorsunuz di mi. İnatla soruyorum çünkü bu zorlu sürece bir hafta daha dayanma gücünü bir an önce edineyim diyorum

yenacım MAŞŞALLLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH diyorum kocaman Allahımmmmm o nasıl bir güzellik kızınında maşallahı var çok şeker bir genç kız gördüm valla oğlun lolipop yaaaaaaa Allah nazarlardan saklasınn inşallahhh:Saruboceq: sende tam tahmin ettiğim gibisin yafyummmm Şeniz

ya şu lahanayı bende mi yapsam yaa herkes çok memnun bu diyetten yurduşum aplam bi anlatsana tam nasıl yapılıyor lahana yemeğinin tarifide dahil :lepi: Şeniz sana zahmet olmazsa tabee:kedi:

tursari canım benim çok saol iltifatların için..
Kızım evet artık genç kız olma yolunda...yok ya o daha çocuk..11,5 yaşında henüz..:))
Tipik çocuklarının büyümesini reddetme anne tribi..:)))))))

Hadi sende ekle oğluşunu...

çokk şekersiniz ALLAH evlatlarını sana bağışlasın kızın aynı annesiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yağmurgözlü teşekkür ederim canım..
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın..

Birşey rica edicem..Resmimizi alıntı yaptın ya onu silermisin..
Kalsın istemiyorumda..

Maşallah,canım benim ya..
Çok yakışıklı...

Allah güzel bir hayat sunusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…