Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagolun kizlar
cok gecmis olsun canim yengene Allah beterinden korusun

benimki tam su anda onu yapiyor

sagolasin ablacim.
sagol canim benim. bebisin kiz olcak bence.once senin icinden gecen bisry varmi kiz erkek.
ALLAH yardimciniz olsun .boyle gecmis olsu.kurban oldugum ALLAH daha buyuk hastalik vermesin.uzulme sende oldumu canm.
sagol canim

kv meyracim kayserili evlendiği mdendir ben ailemle gorusmuycem gitmiycem gelmiycem ....ciktim artik o evden sanki o ana dogurmadi beni...takmiyorum surekli biraradayim ama aksam hastaneye ziyarete gelmis sirasimi laf sokmanin....
gelinimiz desen şeker hastası zaten toplasan 50 kilo ancak normalde resmi durur kocası ile gider gelir 2 yada 3 ayda arabası altında yardımı olabilir ama yapmıyor ...akşam mesela bn hastanede annemin başındayım o cunda adasına yemeğe gitmiş full makyaj facede resimleri birde beğeni attım iyi mi....kardeşimin hatırına bakmasın ben bakarım yoksa anneme

tabi laf edilicek yer değil canım benim... üzme sen kendini boşver.
geline de ille bak denmezki, allahın indinde sorumlu değil, ama merhametine kalmış, ben düşünürüm bazen benim kvye yada kpye bişey olsa ben naaparım bakarmıyım diye, çok merhametli biriyim dayanamam durumum müsaitse bakarım, ne bileyim çokta kötü olsa yine merhamet ederim, bilirim düşenin dostu olmaz.
açıkçası ben senin yerinde olsam gelininizide şu sırada facede beğenmezdim, haketmiyor bence çünkü.
beni yanlış anlamadın değilmi? kıracak bişey söylemedim seni değilmi canım?
biraz hamilelikten normalin dışında bir fevrilik var üzerimde elimde olmadanda...
inan varya bazen kendi dahi olsa insan yerinde davranmalı gerçekten bence..
kardeşinde en kötü getir götür yapabilir arabası ile mesela, seninde yükün zaten ağır, asıl bakmakla yükümlü olan erkek kardeşin bence ama işte kızda bakıyor merhamet ediyor dayanamıyor o ayrı.
dedim ya ince meseleler, çok ince, böyle mesajla konuşulmaz, yüz yüze olcan yada telde anlaşıcan: ) bi sen dicen bir ben olay şözülcek: )
kocaman öpüyorum canım.

selamün aleyküm canlarım..
halı mıııı.. maşallah sana. oruç oruç ::)
çok geçmiş olsun canım.. ama en azından tedavi edilebilir çıkmış bak ne güzel..
inşallah yena sağol..
Rabbim acil şifa versin yengene...
kayınvalideler hep böyle mi? benimki de laf sokmadan duramaz... boşver sen onu ya anne senin annen koca senin kocan.. eşin sana bişey demesin de kv de kimmiş..
ay şimdi ayak bileğimi incittim, noldu birden anlamadım: (
baya acıyor yaaa: (
hayırdır inş.
aaaa geçti mi meyracım. dikkat et kendine
canım tatildesin sen şimdi moralini bozma.. şimdi kendi evinde değilsinki istediğin gibi spor yapamıyosun, diyet yapamıyosun normal yani. motivasyonunu düşürme. kendi evine dönünce sporunu da diyetini de yaparsın hiç merak etme..

kaç gündür bi şişkinlik vardı ellerim ayaklarım davul gibiydi. şükürler olsun bugün geçti..
ilacım bitti kızlar.. bu ayın sonucunu beklemeye başlıyoruz . ilaçtan 14 gün sonra gel demişti doktor. . yumurtlama olup olmadığına bakacaak. o zamana kadar bekleyeceğiz artık...
mübarek günler dua edin hepimize....

bugün evdeyim. şimdi kalkayım da biraz temizlik yapayım. mutfak dolap kapaklarını sileceğim. hepinizi çoookk öptüm

guzel bi gitis yaptin
ALAH yardimcisi olsun kuzuna.ne oldugunu bilmiyorum ama dayanamadigina gore ii bisey degil.uzulme canm dua et annelerin duasi kabul olurmus.
kimmis meyranin hocasi metak ettim.
meyra diyanet kanalında bir hoca seyretmiştide bana sormuştu bende tesadüfen hocanın program yaptığı alana gitmiştim onu konuştuk özel bir hoca değil yani ramazan programı yapan hocalardan :)

Sahurda gözleme yaptim sicak sicak indirdim mideye bunye isyan ediyo midem alev alev yaniyo bugun nasil aksam olcak bakalim

aayyy evet sahurdan sonra mide ağrısı oluyor helede dediğin gibii sıcak börek filan adamı mahfeder geçmiş olsun

Sagolun kizlar
cok gecmis olsun canim yengene Allah beterinden korusun

benimki tam su anda onu yapiyor

sagol canim

ne tatlıı annesi yeliz ben bebik için geçmiş olsun dedimde geçen mesejlarda mesaj mesajın içinde filan kalmış nasıl becerdiysem :) inş. kısa zamanda toparlar bebeğin büyüdükçe kaçak kendiliğinden kapanabiliyor evet bebeği kuvvetli beslemeye çalış olurmu ...

selamün aleyküm...
çok uykum var, doktora gitmek için zorla uyandım 10,5ta...
aslında tekrar yatsam biraz daha kestirebilirim vaktim var ama tekrar kalkamam büyük ihtimal.

ayağın nasıl oldu? konturol nasıl geçtiii?

içtiğin ilaçlarda kilo yönünden etkiliyor tabiii şişkinlik ondandır birde elif yumurtlama döneminde tıpkı bir bebek taşıyormuş gibi dikkat etsen yani bugünlerde biraz dikkat et yumurta yeterince büyüklüğe geldikten sonra çatlasın benimde kardeşim tüp bebek yaptı (biliyorum seninki tüp bebek değil ) tabi tüp bebek aşamasına gelene kadar tüm tedavileri ve 2 tüp bebek daha yapmıştıı bu tür tedavileri az çok biliyorum tabii tıp farklılaşıp ilerliyor ama dr. bize yumurtlama zamanı karnına dikkat et bir yerlere çarpma ani hareket yapma demiştii ....

selamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.

yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
nursenaaa taşındınmıı
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

Son düzenleme:
Sagol canim benim oluyo oyle bazen
Valla beslemeye calisiyorum elimden geldigince canim ama bazen cok istahsiz ve huysuz oluyo o zamanlar biseyyemoyo

Meyra naptin bacim doktora gittin mi ne dedi doktor

Cok gecmisolsun canim onemlu bisey degildir insallah

meyracim çocuk uyandı gittim salladım yarım kaldı mesajım...bende aynı seyi düşünüyorum esimin ailesi ile 18 senedir bir turlu anlaşamıyoruz kültür farkından dolayı bakarmıyım bakmazmıyım diye düşünüorum ama merhametlıyım heralde bakarım...birde esim benim aileme çok düşkün çok saygılı babamada baktık bir ay evimizde simdi annem geldi hiç birsey demiyor ..yaslıya hurmeti çok iç anadolu erkeği oldugu için kalkıptaa o benm aileme bakarken bn senin ailene bakamam nasıl derim insanlığım elvermez....benm küçük kızım iki yasında ıkı senedir annem buyuttu sayılır ıkı çocuk olunca çok zorlandım nazı okula göturdum annem baktı gezmeğe gittim annem baktı esimde bunları göruyor zaten....bizim burada kız bakar canım gelinler kayınvalideyı eve sokmaz ben öyle değilim esimin ailesi bana der sen buralılar gibi degilsin diye...kayınvalıdeyı idare et gelini akrabayı idare et neden biz pr...c. kullanıyoruzkı herseyı içimize attıgımız için çatır çatır söylesek hiç psikolojımız bozulmaz....

elif aynen canım afedersin biryerini yırtsa yıne bakıcak olan benim ....o ben çocuklarımı buyuturken hiç bir zaman yanımda bulunmadı hastalıkları dısında karısmayada hakkı yok...
mavıpatıkler sagol canım...
yenacım faceden yazdım ama buradanda yazayım geçmiş olsun canım....
yenaaaaaaa duyuyormusun beni sen beni topiğe döndürdün 131 kilodaydım simdi 122 oldum tesekkürler canım ama sen yoksun cokmu yoğunsun sekerim....

Ayy ablacim hosgeldin ya He ben oruc yiyorum

Cok gecmis olsun bende aynisindan gecirdim gecen hafta kilo bilem verdim hastaliktan

Benim doktorum da diyeymis keske. Tamam canim coookk tesekkur ederim daha dikkatli olacağım
sağol canım soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu geçti sayılır çok şükür
cok Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…