- 20 Haziran 2015
- 58
- 189
- 8
- 37
canım eşin bence bile bile konuşmuyo, ama ne biliyoda konuşmuyo orasını anlayamadım...
amaaaan erkekler aynı.... en yumuşağıda yine sözünde durmuyo...
takma kafana boşver üzme kendini..
haklısın, sanada sorması gerekir amaaa çoğu aynı kv kp ve erkeğin, farklı olanı çok çok nadir...
sözler tutulmuyor genelde, öyle yaaa valla.
sıkma canını, lafını söylemiş altta kalmamışsın ya o yeter: )
sanki mecburuz her denileni yapmaya, boşver azda diğer tarafa toplayalım bu dünyada.
birazda dört dörtlük insan yada ortam yok canım yaaa, bende dahil dört dörtlük beklememek lazım, bazende böyle beklenti içinde olup haksız yere kızıyoruz, aslında böyle beklemekle biz hatalıyız bazen, anlatabildim inş kendimi.
kocaman öpüyorum.
hadi atlattınız canım, geçmiş olsun.
inş geçicek canım, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inş.
Sagolun kizlarYeliz, tanı konması ve tedavi edilebilir olmasına çok sevindim Allah kimseyi evladıyla sınamasın,dermansız dert vermesin...
Frida,yogun günlerin bitmemiş, misafir ağırlamak dışın da tur organizasyonluğu da yapıyosun sen ne güzel ev sahibisin böyle.
Bengisu ve elif inş tedaviniz olumlu sonuçlanır..
Candy,hoşgeldin.. Analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin...
Nursenacım sevindim merkez olmasına kızların okulu açısından..Lojmandan faydalanamıyormusunuz.?
cok gecmis olsun canim yengene Allah beterinden korusunBenim sıkıntılı geçti günlerim bu hafta..Yorgunluk ve uykusuzluk dışın da yengemin düşüp kolunu kırması çok üzdü beni...
Ev kazası..Allah beterinden korusun..Öylesine elim yüreğim de yaşıyormuşum ki haberi aldığım da bayılma raddesine geldim..
Derin'in annesiyle saat farkıyla aynı anlar da olmuş gibi bişey..Tabii benim yarım gün sonra haberim oluyor...
benimki tam su anda onu yapiyorMeyroş çok güldüm :)))
Genelde mide bulantısı ilk birinci ayın bitiminde başlar sakın psikolojikmen bana bulaştırdınız diye bizi suçlama :))
Bide yena doğru söylemiş kendini şımartabildiğin kadar şımart bence en özel zamanlarındasın günümüzde bir kadın kaç sefer hamile kalabiliyorki dimiii :)
Bende çok severim bir bebeğin annesinin memesini emesini:)
sagol canimsagolasin ablacim.
sagol canim benim. bebisin kiz olcak bence.once senin icinden gecen bisry varmi kiz erkek.
ALLAH yardimciniz olsun .boyle gecmis olsu.kurban oldugum ALLAH daha buyuk hastalik vermesin.uzulme sende oldumu canm.
kv meyracim kayserili evlendiği mdendir ben ailemle gorusmuycem gitmiycem gelmiycem ....ciktim artik o evden sanki o ana dogurmadi beni...takmiyorum surekli biraradayim ama aksam hastaneye ziyarete gelmis sirasimi laf sokmanin....
gelinimiz desen şeker hastası zaten toplasan 50 kilo ancak normalde resmi durur kocası ile gider gelir 2 yada 3 ayda arabası altında yardımı olabilir ama yapmıyor ...akşam mesela bn hastanede annemin başındayım o cunda adasına yemeğe gitmiş full makyaj facede resimleri birde beğeni attım iyi mi....kardeşimin hatırına bakmasın ben bakarım yoksa anneme
halı mıııı.. maşallah sana. oruç oruç ::)teşekkürederm kızlar inşallah iyi olur hakkımızda hayırlısı bide ev bulsaydık 600 700 civarıymış bakalım
susuzluk vurdu ilk günü orucun tabi balkon yıkamışken halıda yıkarsam ne akla hizmetse benimkisi dilim damağım yapıştı
çok geçmiş olsun canım.. ama en azından tedavi edilebilir çıkmış bak ne güzel..Kizlar gittik geldik hastaneye biraz aglamalida olsa bi sonuca ilulastik cok sukur bidikta idrar yollarindan bobrege kacak varmis yani bobrek reflusu buyudukce kendiliginden gecebilirmis onun icin takip altinda kalicak ve koruyucu kullanmaya devam edecegiz
inşallah yena sağol..Yeliz, tanı konması ve tedavi edilebilir olmasına çok sevindim Allah kimseyi evladıyla sınamasın,dermansız dert vermesin...
Frida,yogun günlerin bitmemiş, misafir ağırlamak dışın da tur organizasyonluğu da yapıyosun sen ne güzel ev sahibisin böyle.
Bengisu ve elif inş tedaviniz olumlu sonuçlanır..
Candy,hoşgeldin.. Analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin...
Nursenacım sevindim merkez olmasına kızların okulu açısından..Lojmandan faydalanamıyormusunuz.?
Rabbim acil şifa versin yengene...Benim sıkıntılı geçti günlerim bu hafta..Yorgunluk ve uykusuzluk dışın da yengemin düşüp kolunu kırması çok üzdü beni...
Ev kazası..Allah beterinden korusun..Öylesine elim yüreğim de yaşıyormuşum ki haberi aldığım da bayılma raddesine geldim..
Derin'in annesiyle saat farkıyla aynı anlar da olmuş gibi bişey..Tabii benim yarım gün sonra haberim oluyor...
kayınvalideler hep böyle mi? benimki de laf sokmadan duramaz... boşver sen onu ya anne senin annen koca senin kocan.. eşin sana bişey demesin de kv de kimmiş..kayinvalide hastaneye geldi ziyarete laf soktu beş dakika içinde ...herşeyle ben ve eşim ilgileniyor kardesiminde arabası var küçük bizimde dün aldığımız araba doblo biçimi eşimin yarin hastaneden çıkaracağını söyleyince annem oğlu nunda arabası var o niye çıkarmıyor dedi herşeyi oğlum yapıyor hep o hep o sanki onu ana dogurmadi diyor ...çok sinirlendim ...bisey diyemedim
aaaa geçti mi meyracım. dikkat et kendineay şimdi ayak bileğimi incittim, noldu birden anlamadım: (
baya acıyor yaaa: (
hayırdır inş.
canım tatildesin sen şimdi moralini bozma.. şimdi kendi evinde değilsinki istediğin gibi spor yapamıyosun, diyet yapamıyosun normal yani. motivasyonunu düşürme. kendi evine dönünce sporunu da diyetini de yaparsın hiç merak etme..Günaydın nrkadar cok yazmıssınız
derincim rabbim şifa versin annene iyiki ordan gecıyormusun nasılda tevafuk olmus inş kolay atlatır
meyracım dikkat et kendine sanada gecmiş olsun.
esracan zor gunler gecırmıssın gecmiş olsun diyim bebişlerin sutten nasıbı oymus uzulme benim oglanlarsa duzgun emmedi
bengusu hadi sende bize müjdeli haberler ver inşşşş canım
geçmişe bakamadım kusura bakmayın konuları kacırdım hep trukcell e gectım cekio sukur koyde telim artık. Yarın tartı gunu ne olcak bakalım dun pızza dondurma cıps ne varsa yedim sarmada almasam sukur vermemde
motıvasyon kalmadı bende hiç almış gorursem cok moralom bozulucak
meyra diyanet kanalında bir hoca seyretmiştide bana sormuştu bende tesadüfen hocanın program yaptığı alana gitmiştim onu konuştuk özel bir hoca değil yani ramazan programı yapan hocalardan :)guzel bi gitis yaptin
ALAH yardimcisi olsun kuzuna.ne oldugunu bilmiyorum ama dayanamadigina gore ii bisey degil.uzulme canm dua et annelerin duasi kabul olurmus.
kimmis meyranin hocasi metak ettim.
Sahurda gözleme yaptim sicak sicak indirdim mideye bunye isyan ediyo midem alev alev yaniyo bugun nasil aksam olcak bakalim
Sagolun kizlar
cok gecmis olsun canim yengene Allah beterinden korusun
benimki tam su anda onu yapiyor
sagol canim
selamün aleyküm...
çok uykum var, doktora gitmek için zorla uyandım 10,5ta...
aslında tekrar yatsam biraz daha kestirebilirim vaktim var ama tekrar kalkamam büyük ihtimal.
kaç gündür bi şişkinlik vardı ellerim ayaklarım davul gibiydi. şükürler olsun bugün geçti..
ilacım bitti kızlar.. bu ayın sonucunu beklemeye başlıyoruz . ilaçtan 14 gün sonra gel demişti doktor. . yumurtlama olup olmadığına bakacaak. o zamana kadar bekleyeceğiz artık...
mübarek günler dua edin hepimize....
bugün evdeyim. şimdi kalkayım da biraz temizlik yapayım. mutfak dolap kapaklarını sileceğim. hepinizi çoookk öptüm
Sagol canim benim oluyo oyle bazenmeyra diyanet kanalında bir hoca seyretmiştide bana sormuştu bende tesadüfen hocanın program yaptığı alana gitmiştim onu konuştuk özel bir hoca değil yani ramazan programı yapan hocalardan :)
aayyy evet sahurdan sonra mide ağrısı oluyor helede dediğin gibii sıcak börek filan adamı mahfeder geçmiş olsun
ne tatlıı annesi yeliz ben bebik için geçmiş olsun dedimde geçen mesejlarda mesaj mesajın içinde filan kalmış nasıl becerdiysem :) inş. kısa zamanda toparlar bebeğin büyüdükçe kaçak kendiliğinden kapanabiliyor evet bebeği kuvvetli beslemeye çalış olurmu ...
ayağın nasıl oldu? konturol nasıl geçtiii?
içtiğin ilaçlarda kilo yönünden etkiliyor tabiii şişkinlik ondandır birde elif yumurtlama döneminde tıpkı bir bebek taşıyormuş gibi dikkat etsen yani bugünlerde biraz dikkat et yumurta yeterince büyüklüğe geldikten sonra çatlasın benimde kardeşim tüp bebek yaptı (biliyorum seninki tüp bebek değil ) tabi tüp bebek aşamasına gelene kadar tüm tedavileri ve 2 tüp bebek daha yapmıştıı bu tür tedavileri az çok biliyorum tabii tıp farklılaşıp ilerliyor ama dr. bize yumurtlama zamanı karnına dikkat et bir yerlere çarpma ani hareket yapma demiştii ....
Cok gecmisolsun canim onemlu bisey degildir insallahselamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.
yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
sağol canım soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu geçti sayılır çok şükürCok gecmisolsun canim onemlu bisey degildir insallah
selamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.
yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
nursenaaa taşındınmıı
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
Benim doktorum da diyeymis keske. Tamam canim coookk tesekkur ederim daha dikkatli olacağımmeyra diyanet kanalında bir hoca seyretmiştide bana sormuştu bende tesadüfen hocanın program yaptığı alana gitmiştim onu konuştuk özel bir hoca değil yani ramazan programı yapan hocalardan :)
aayyy evet sahurdan sonra mide ağrısı oluyor helede dediğin gibii sıcak börek filan adamı mahfeder geçmiş olsun
ne tatlıı annesi yeliz ben bebik için geçmiş olsun dedimde geçen mesejlarda mesaj mesajın içinde filan kalmış nasıl becerdiysem :) inş. kısa zamanda toparlar bebeğin büyüdükçe kaçak kendiliğinden kapanabiliyor evet bebeği kuvvetli beslemeye çalış olurmu ...
ayağın nasıl oldu? konturol nasıl geçtiii?
içtiğin ilaçlarda kilo yönünden etkiliyor tabiii şişkinlik ondandır birde elif yumurtlama döneminde tıpkı bir bebek taşıyormuş gibi dikkat etsen yani bugünlerde biraz dikkat et yumurta yeterince büyüklüğe geldikten sonra çatlasın benimde kardeşim tüp bebek yaptı (biliyorum seninki tüp bebek değil ) tabi tüp bebek aşamasına gelene kadar tüm tedavileri ve 2 tüp bebek daha yapmıştıı bu tür tedavileri az çok biliyorum tabii tıp farklılaşıp ilerliyor ama dr. bize yumurtlama zamanı karnına dikkat et bir yerlere çarpma ani hareket yapma demiştii ....
cok Geçmiş olsun..sağol canım soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu geçti sayılır çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?