Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım ya ağzından bal damlıyo inşallah eve gıdınc3 donerim o duzene almamılımdır inş yarından tırsıyorum valla
Hayirli ramazanlar.
Allahim su mübarek ramazan ayi hurmetine bayrama kadar uc kilo vermeyi nasip et.Bayramda uzatilan çikolata, baklava,borek ve sarmalari elimizin tersiyle itebilecegimiz iradeyi ver bizlere çok çok Amiiiiiiiinn.
aminnnn :)
daficim çok geçmiş olsun canım

Ayy ablacim hosgeldin ya He ben oruc yiyorum

Cok gecmis olsun bende aynisindan gecirdim gecen hafta kilo bilem verdim hastaliktan
çok sağol sanada geçmiş olsun. iyi vermişsin benim işin tuaf tarafı hiç yemediğim halde 1 gr. bile vermemişim hap içecek kadar bile bir lokma ağzıma atamadım dr. iğne yazdı.

Benim doktorum da diyeymis keske. Tamam canim coookk tesekkur ederim daha dikkatli olacağım

cok Geçmiş olsun..
çok sağol canım. seninde rabbim gönlünden geçenleri versin dualarını kabul etsin

Tatlım ya ağzından bal damlıyo inşallah eve gıdınc3 donerim o duzene almamılımdır inş yarından tırsıyorum valla

aminnnn :)
daficim çok geçmiş olsun canım
çok teşekür ederim canım. Allah razı olsun

ara ara geçmişe baktım biraz yenacım yengene çok geçmiş olsun
derincim seninde annene geçmiş olsun sanada Allah kolaylıklar versin.
yelizcim sonuçları almışsınız Allah yakın zamanda hayırlı şifalar versin yavrucağa
esra gelmiş esracım hoş geldin internetin geri gelmiş sende buralarda olursun inşallah. oğluşun kıscelerin nasıl
nursenaa merkez çıkmış gözün aydın. güzel bir yere gidiyorsun. ben gezerken buraların incisi burası demiştim. çok beğenmiştim. inşallah göründüğü kadar güzel bir yerdir.
zeynepcim ameliyat olmuş prenses hadi geçmiş olsun. bunuda atlattınız kısa zamanda iyileşir inşallah.

Aleykümselam daficim hoşgeldin geçmiş olsun
Biz de sınavları atlattık sonuç bekliyoruz hayırlısı inşallah

Iyi aksamlar arkadaşlar...

Saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim,lūtfen kusura bakmayin...

Haftasonu anlayamadigim bir sebeple belim hexenschuss (bel tutulmasi) oldu,o gūnden buyana yatiyorum,belim inanilmaz kötū...
Zaruri ihtiyaçlarin dişinda kalkamadim,sūrekli yattim.bugun biraz daha iyiyim cok sūkūr...

Kendimi biraz iyi hissedince merak edebileceginizi dūşūnūp haberdar etmek istedim sizleri...

Kūçūkken ananem hep " okul cikisi terleyince ceketinizi giyin,cam önūne oturmayin ceyran çarpar,tutulursunuz" der sıkı sıkı tembihlerdi çocukluk akli ile gūlerdim hep ananeciğime,meğer ne zormuş...

canım geçmiş olsun. benimde boynum tutukmuş farkında değildim. ilaçlar uyku yapıyor uyumak istiyorum ama başımı yastığa koyduğumda beynim akacakmış gibi hissediyordum. iki gece sabaha kadar yastıkları üstüste koyup başımı üstüne koydum oturduğum yerde uyudum. dün aklıma geldi yeğene dedim bana bardak çekin. bardak çekmek için bile yatmak bir işkenceydi sanki. etim çürüsün isterse hiç önemli değil bırakın iyce çeksin dedim. canım yanıncaya kadar 1 dk. kadar bekletip öyle çektiler. akşam gözlerim açıldı gece rahatca yattım. bugünde rahat rahat işimi yaptım. ilaçlardan daha iyi geldi bana

Geçmişi okuyamiyorum şuan lakin son sayfa'da dafi ablanin mesajindan anlayabildigim kadari ile...

Dafi ablacim geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum...

Yena'cim yengen rahatsizmiş anladigim kadari ile çok geçmiş olsun,Allah sifa versin..

Nursena tayininiz gönlūnūze göre şekillenmiş sanirim,gözūnūz aydin..

Asuman ablacim sinav sonucu bekliyormuşsunuz sizde,dilerim hersey gūzel kizlarinin gönlūne göre olsun..sonuçlar arzu ettiginiz gibi şekillenir insallah...

Diger arkadaslar: bengisu,yeliz,bonus,frida,elifunda,yolcu,mavipatikler,meyra,derin ve ismini yazmayi unuttuklarim hepinize selam olsun...

İyi geceler hanımlar :) misafirim vardı bugün gelemedim...

Dafi hoşgeldin ağrır bir grip geçirmişsin geçmiş olsun dikkat et kendine daha yeni tam bir toparlan! inanır mısın ben bizim düğünden beri hala öksürüyorum kronikleşti genzimdede akıntı var geçmedi gitti yanii..

Kasımpatıcım sen nasılsın sağlık problemlerin olduğundan bahsetmişsin?

selamün aleyküm...
bugün uğrayamadım buraya, ancak şimdi nasip oldu.
şuanda da biraz midem yanıyor, akşam yediğim yaktı biraz midemi, ne ilaç içebiliyom nede bitki çayı malesef.
ah çörekotum vah çörekotum...
nasıl yanıyor midem öyle..
doktora rezene içebilirmiyim diye sordum bugün kadın doğum uzmanına hayır içme dedi, ıhlamurdan başka bitki çayı içme dedi, bende ıhlamur aldım gelirken, o da gastrite iyiymiş doğruysa netten okuduğum, akşam yaptım içtim o biraz rahatlattı midemi ama yanıyo hala...
içimde şuan hiç ne süt istiyo ne muz ne bal, bunları yesem mideme iyi gelir tabi ama yiyesim içesim yok hiç onları.
bu arada doktor kahveyide yasakladı, çörekotunuda: )
bu arada ben bugün gittim kadın doğum uzmanına: )
çok şükür normal dedi, kese göründü bebek daha görünmez 2hafta sonra görünür dedi.
günlük 3lt su içmem lazımmış....
su için şişe ayarlayım diyorum ama bakayım, günlük dolduruyum diyorum.

Meyracim butun gun seni bekledik bi haber verecen diye :) ne zamana cagirdi tekrar
Bu bitki cayi konusunu sana yazdigimi saniyorum bak dr da aynisini demis. :)

Tahin okumustum bi topicte mide yanmasi icin varsa bir dene derim bi zarari yok nasilsa. Yada bir yudum sut yada cok az karbonatli su.
Simdi erkende ileriki donem icin gaviscon kullandim ben hep yanma icin ins ihtiyacin olmaz.

Suyunu icemiyosan az limon sık dene yada kendine o gunluk koyacagin suyun icine limonun kabugunu koy hos bi tat veriyo.

Dene iste :)

inan ancak yazabildim, yoksa sizi merakta koyarmıyım hiç.
bu zalım doktor beni kahvemden ayırdı: ))))
ayy zalım demeyim yaa şaka yani: ) iyi kadına benziyo.
2hafta sonra bebek görünür o zaman görüşelim dedi ultrasonun başındayken.
giderken 2hafta sonramı gelcem dedim inş diyor: ) inş demesi çok hoşuma gitti benim.
önerilerin içinde çok sağol canım, inş olmaz ilerde de sıkıntım, gastrit zor ama napalım ya sabır dicez.
sen napıyon şimdi?: )
senin bebiş nasıl iyimi annesi? epeydir sorucam soramadım??

Iyi sukur buyuyo cumarteside kontrole goturcem 5 aylik oldu :)

2 haftayi sakin ihmal etme git su anda bebegin imzanda anlatilan gibi bebek sayilmaz daha fasulye bile olamadi annesi :)

Allahin yaratma sanati o kadar buyukki...
Hic yoktan nasil var ediyo ne mucize ya rabbi dusun bak senin caninin icinde baska bir can yaratiliyo once kalbi olusucak kan pompalayip atmaya basladikca diger ogranlari sirasiyla olusucak... Ve o kadar minik olucakki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…