Tatlım ya ağzından bal damlıyo inşallah eve gıdınc3 donerim o duzene almamılımdır inş yarından tırsıyorum vallaselamün aleyküm canlarım..
halı mıııı.. maşallah sana. oruç oruç ::)
çok geçmiş olsun canım.. ama en azından tedavi edilebilir çıkmış bak ne güzel..
inşallah yena sağol..
Rabbim acil şifa versin yengene...
kayınvalideler hep böyle mi? benimki de laf sokmadan duramaz... boşver sen onu ya anne senin annen koca senin kocan.. eşin sana bişey demesin de kv de kimmiş..
aaaa geçti mi meyracım. dikkat et kendine
canım tatildesin sen şimdi moralini bozma.. şimdi kendi evinde değilsinki istediğin gibi spor yapamıyosun, diyet yapamıyosun normal yani. motivasyonunu düşürme. kendi evine dönünce sporunu da diyetini de yaparsın hiç merak etme..
aminnnn :)Hayirli ramazanlar.
Allahim su mübarek ramazan ayi hurmetine bayrama kadar uc kilo vermeyi nasip et.Bayramda uzatilan çikolata, baklava,borek ve sarmalari elimizin tersiyle itebilecegimiz iradeyi ver bizlere çok çok Amiiiiiiiinn.
çok sağol sanada geçmiş olsun. iyi vermişsin benim işin tuaf tarafı hiç yemediğim halde 1 gr. bile vermemişimAyy ablacim hosgeldin yaHe ben oruc yiyorum
Cok gecmis olsun bende aynisindan gecirdim gecen hafta kilo bilem verdim hastaliktan
çok sağol canım. seninde rabbim gönlünden geçenleri versin dualarını kabul etsinBenim doktorum da diyeymis keske. Tamam canim coookk tesekkur ederim daha dikkatli olacağım
cok Geçmiş olsun..
çok teşekür ederim canım. Allah razı olsunTatlım ya ağzından bal damlıyo inşallah eve gıdınc3 donerim o duzene almamılımdır inş yarından tırsıyorum valla
aminnnn :)
daficim çok geçmiş olsun canım
Aleykümselam daficim hoşgeldin geçmiş olsunselamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.
yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
nursenaaa taşındınmıı
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
canım geçmiş olsun. benimde boynum tutukmuş farkında değildim. ilaçlar uyku yapıyor uyumak istiyorum ama başımı yastığa koyduğumda beynim akacakmış gibi hissediyordum. iki gece sabaha kadar yastıkları üstüste koyup başımı üstüne koydum oturduğum yerde uyudum. dün aklıma geldi yeğene dedim bana bardak çekin. bardak çekmek için bile yatmak bir işkenceydi sanki. etim çürüsün isterse hiç önemli değil bırakın iyce çeksin dedim. canım yanıncaya kadar 1 dk. kadar bekletip öyle çektiler. akşam gözlerim açıldı gece rahatca yattım. bugünde rahat rahat işimi yaptım. ilaçlardan daha iyi geldi banaIyi aksamlar arkadaşlar...
Saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim,lūtfen kusura bakmayin...
Haftasonu anlayamadigim bir sebeple belim hexenschuss (bel tutulmasi) oldu,o gūnden buyana yatiyorum,belim inanilmaz kötū...
Zaruri ihtiyaçlarin dişinda kalkamadim,sūrekli yattim.bugun biraz daha iyiyim cok sūkūr...
Kendimi biraz iyi hissedince merak edebileceginizi dūşūnūp haberdar etmek istedim sizleri...
Kūçūkken ananem hep " okul cikisi terleyince ceketinizi giyin,cam önūne oturmayin ceyran çarpar,tutulursunuz" der sıkı sıkı tembihlerdi çocukluk akli ile gūlerdim hep ananeciğime,meğer ne zormuş...
hayırlı sonuç alırsınız inşallahAleykümselam daficim hoşgeldin geçmiş olsun
Biz de sınavları atlattık sonuç bekliyoruz hayırlısı inşallah
Meyracim butun gun seni bekledik bi haber verecen diye :) ne zamana cagirdi tekrar
Bu bitki cayi konusunu sana yazdigimi saniyorum bak dr da aynisini demis. :)
Tahin okumustum bi topicte mide yanmasi icin varsa bir dene derim bi zarari yok nasilsa. Yada bir yudum sut yada cok az karbonatli su.
Simdi erkende ileriki donem icin gaviscon kullandim ben hep yanma icin ins ihtiyacin olmaz.
Suyunu icemiyosan az limon sık dene yada kendine o gunluk koyacagin suyun icine limonun kabugunu koy hos bi tat veriyo.
Dene iste :)
Sen ne zaman geldin buralara ugrarmiydin pek cok sevgili nur hanimherkese hayirli geceler
gecmisi okuyamadim nasilsiniz iyimsniz bakem
meyra kiz kusmaya basladin mi hafiftn bulnti faln ne alemdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?