Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyle durumlar pek hos gelmiyo bana her insan farklidir farkli olmalidir. Oglu diye ayni tondami konusmasi lazim

fikrimce yanlis dusunuyosun cunku belli ki babasina hayran ve onu kendine ornek almis. belkide kendisi de oyle biri istemsz olmus biseydr. beni rahatsz eden bi durum yok ve hatta belki babasini dinlemeyen cok kisi bunu dinliyodur. en azindan gencler dinliyodur iyi ornek her zaman taktir edilmelidir

herkese hayirli geceler

gecmisi okuyamadim nasilsiniz iyimsniz bakem

meyra kiz kusmaya basladin mi hafiftn bulnti faln ne alemdesin

iyiyiz canım sağol, sen nasılsın?: ))))
bulantım çok az şuan için.

maşaallah, aman iyi olsun..
haklısın, subhanallah...

gelirim tabi kizim ben yazmiyorum diye yokum mu sandin sen hepinizi takipteym

tabi sen topiğin 2.ruhusun fridadan sonra: D

Boyle durumlar pek hos gelmiyo bana her insan farklidir farkli olmalidir. Oglu diye ayni tondami konusmasi lazim

Nur sana yazcam diye nasil zorlandiysam tel yuzume dustu ya

bazen o tel benimde yüzüme düşer, feci bozulurum o an, sanki yüzüme tokat atıyo gibi algılarım...

Ayni onun gibi davrandigi icin bir anda 20-30 yas yaslandigi icin ve kendinden hic birsey katmadigi icin takdir edemem ben.

Insan kendi gibi olursa samimi olursa ancak karsidakinin kalbine isleyebilir sahsi fikrim.

sagolasin ablacim.
sagol canim benim. bebisin kiz olcak bence.once senin icinden gecen bisry varmi kiz erkek.
ALLAH yardimciniz olsun .boyle gecmis olsu.kurban oldugum ALLAH daha buyuk hastalik vermesin.uzulme sende oldumu canm.

şuan için içimden bişey geçmiyor: )
ama çoğu kişi kız hissediyor: )
hayırlısı olsun inş.

İki saattir mesaj yaziyorum cocugum geldi telefona vurdu telefon düstü mesaji gönderemeden kapandi gelde sinir olma:-(

sağol canım benim, geçti sayılır.

inş gönlüne göre olur canımmmmm......

ayağım geçti sayılır canım, sağolasın.

sağol ablam, amin.
çok geçmiş olsun ablam yaaa, neden rahatsızlandın?

bazen söylemekte kar etmiyor dimi canım: (
nato mermer nato kafa.... bende olduğu gibi...
seni çok iyi anlıyorum...

çok geçmiş olsun canım yaaa: (
bel tutulması fecidir biliyorum...
aman koru kendini...

bendende sana selam olsun.....

selamün aleyküüüümm :)
tatilimiz resmen başlamış bulunmakta.. bugün temizlik işlerimi de ufaktan hallettim evi derledim topladım.

babam hac parası biriktirmek için çalışıyor.. annem yalnız, yaylada kalıyor. bir kaç gün onun yanına gideceğiz yaylaya :)
çocukluğumdan beri çok severim yaylayı. ama biz istanbulda yaşadığımız için pek gidemezdik. zaten evimiz de yoktu orda.
sonra babam emekli olunca onlar giresuna yerleşti ben üniversitedeyken. sonra ben de üniversiteyi bitirince buraya atandım. yaylaya ev yaptırdı babam. ama ağız tadıyla kalmak nasip olmamıştı.. bi kaç gün mis gibi havasını ciğerlerime çekeyim de şifa olsun inşallah :)

size de fotoğraf atarım, çok güzeldir yaylamız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…