Boyle durumlar pek hos gelmiyo bana her insan farklidir farkli olmalidir. Oglu diye ayni tondami konusmasi lazimatv de nihat hatipoglu nun oglu var vayy arkadas ayni babasi he. anlatisi hareketler sesi faln
Boyle durumlar pek hos gelmiyo bana her insan farklidir farkli olmalidir. Oglu diye ayni tondami konusmasi lazim
herkese hayirli geceler
gecmisi okuyamadim nasilsiniz iyimsniz bakem
meyra kiz kusmaya basladin mi hafiftn bulnti faln ne alemdesin
Iyi sukur buyuyo cumarteside kontrole goturcem 5 aylik oldu :)
2 haftayi sakin ihmal etme git su anda bebegin imzanda anlatilan gibi bebek sayilmaz daha fasulye bile olamadi annesi :)
Allahin yaratma sanati o kadar buyukki...
Hic yoktan nasil var ediyo ne mucize ya rabbi dusun bak senin caninin icinde baska bir can yaratiliyo once kalbi olusucak kan pompalayip atmaya basladikca diger ogranlari sirasiyla olusucak... Ve o kadar minik olucakki...
Bende seni takip ediyorum kiloyu gram olarak nasil korudugun hala topigin gizem konusu
sakin bebegim tele bise oldu mu :)Nur sana yazcam diye nasil zorlandiysam tel yuzume dustu ya
iyiyiz canım sağol, sen nasılsın?: ))))
bulantım çok az şuan için.
maşaallah, aman iyi olsun..
haklısın, subhanallah...
gelirim tabi kizim ben yazmiyorum diye yokum mu sandin sen hepinizi takipteym
Boyle durumlar pek hos gelmiyo bana her insan farklidir farkli olmalidir. Oglu diye ayni tondami konusmasi lazim
Nur sana yazcam diye nasil zorlandiysam tel yuzume dustu ya
Ayni onun gibi davrandigi icin bir anda 20-30 yas yaslandigi icin ve kendinden hic birsey katmadigi icin takdir edemem ben.fikrimce yanlis dusunuyosun cunku belli ki babasina hayran ve onu kendine ornek almis. belkide kendisi de oyle biri istemsz olmus biseydr. beni rahatsz eden bi durum yok ve hatta belki babasini dinlemeyen cok kisi bunu dinliyodur. en azindan gencler dinliyodur iyi ornek her zaman taktir edilmelidir
Ayni onun gibi davrandigi icin bir anda 20-30 yas yaslandigi icin ve kendinden hic birsey katmadigi icin takdir edemem ben.
Insan kendi gibi olursa samimi olursa ancak karsidakinin kalbine isleyebilir sahsi fikrim.
En buyuk zevkimdir kafa karistirip kenara cekilmek sahsi fikrim demekbelkide sen haklisin bilemiyrm. ( kafasi karismis nur )
sagolasin ablacim.
sagol canim benim. bebisin kiz olcak bence.once senin icinden gecen bisry varmi kiz erkek.
ALLAH yardimciniz olsun .boyle gecmis olsu.kurban oldugum ALLAH daha buyuk hastalik vermesin.uzulme sende oldumu canm.
İki saattir mesaj yaziyorum cocugum geldi telefona vurdu telefon düstü mesaji gönderemeden kapandi gelde sinir olma:-(
selamün aleyküm canlarım..
halı mıııı.. maşallah sana. oruç oruç ::)
çok geçmiş olsun canım.. ama en azından tedavi edilebilir çıkmış bak ne güzel..
inşallah yena sağol..
Rabbim acil şifa versin yengene...
kayınvalideler hep böyle mi? benimki de laf sokmadan duramaz... boşver sen onu ya anne senin annen koca senin kocan.. eşin sana bişey demesin de kv de kimmiş..
aaaa geçti mi meyracım. dikkat et kendine
canım tatildesin sen şimdi moralini bozma.. şimdi kendi evinde değilsinki istediğin gibi spor yapamıyosun, diyet yapamıyosun normal yani. motivasyonunu düşürme. kendi evine dönünce sporunu da diyetini de yaparsın hiç merak etme..
kaç gündür bi şişkinlik vardı ellerim ayaklarım davul gibiydi. şükürler olsun bugün geçti..
ilacım bitti kızlar.. bu ayın sonucunu beklemeye başlıyoruz . ilaçtan 14 gün sonra gel demişti doktor. . yumurtlama olup olmadığına bakacaak. o zamana kadar bekleyeceğiz artık...
mübarek günler dua edin hepimize....
bugün evdeyim. şimdi kalkayım da biraz temizlik yapayım. mutfak dolap kapaklarını sileceğim. hepinizi çoookk öptüm
meyra diyanet kanalında bir hoca seyretmiştide bana sormuştu bende tesadüfen hocanın program yaptığı alana gitmiştim onu konuştuk özel bir hoca değil yani ramazan programı yapan hocalardan :)
aayyy evet sahurdan sonra mide ağrısı oluyor helede dediğin gibii sıcak börek filan adamı mahfeder geçmiş olsun
ne tatlıı annesi yeliz ben bebik için geçmiş olsun dedimde geçen mesejlarda mesaj mesajın içinde filan kalmış nasıl becerdiysem :) inş. kısa zamanda toparlar bebeğin büyüdükçe kaçak kendiliğinden kapanabiliyor evet bebeği kuvvetli beslemeye çalış olurmu ...
ayağın nasıl oldu? konturol nasıl geçtiii?
içtiğin ilaçlarda kilo yönünden etkiliyor tabiii şişkinlik ondandır birde elif yumurtlama döneminde tıpkı bir bebek taşıyormuş gibi dikkat etsen yani bugünlerde biraz dikkat et yumurta yeterince büyüklüğe geldikten sonra çatlasın benimde kardeşim tüp bebek yaptı (biliyorum seninki tüp bebek değil ) tabi tüp bebek aşamasına gelene kadar tüm tedavileri ve 2 tüp bebek daha yapmıştıı bu tür tedavileri az çok biliyorum tabii tıp farklılaşıp ilerliyor ama dr. bize yumurtlama zamanı karnına dikkat et bir yerlere çarpma ani hareket yapma demiştii ....
selamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.
yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
nursenaaa taşındınmıı
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
meyracim çocuk uyandı gittim salladım yarım kaldı mesajım...bende aynı seyi düşünüyorum esimin ailesi ile 18 senedir bir turlu anlaşamıyoruz kültür farkından dolayı bakarmıyım bakmazmıyım diye düşünüorum ama merhametlıyım heralde bakarım...birde esim benim aileme çok düşkün çok saygılı babamada baktık bir ay evimizde simdi annem geldi hiç birsey demiyor ..yaslıya hurmeti çok iç anadolu erkeği oldugu için kalkıptaa o benm aileme bakarken bn senin ailene bakamam nasıl derim insanlığım elvermez....benm küçük kızım iki yasında ıkı senedir annem buyuttu sayılır ıkı çocuk olunca çok zorlandım nazı okula göturdum annem baktı gezmeğe gittim annem baktı esimde bunları göruyor zaten....bizim burada kız bakar canım gelinler kayınvalideyı eve sokmaz ben öyle değilim esimin ailesi bana der sen buralılar gibi degilsin diye...kayınvalıdeyı idare et gelini akrabayı idare et neden biz pr...c. kullanıyoruzkı herseyı içimize attıgımız için çatır çatır söylesek hiç psikolojımız bozulmaz....
Iyi aksamlar arkadaşlar...
Saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim,lūtfen kusura bakmayin...
Haftasonu anlayamadigim bir sebeple belim hexenschuss (bel tutulmasi) oldu,o gūnden buyana yatiyorum,belim inanilmaz kötū...
Zaruri ihtiyaçlarin dişinda kalkamadim,sūrekli yattim.bugun biraz daha iyiyim cok sūkūr...
Kendimi biraz iyi hissedince merak edebileceginizi dūşūnūp haberdar etmek istedim sizleri...
Kūçūkken ananem hep " okul cikisi terleyince ceketinizi giyin,cam önūne oturmayin ceyran çarpar,tutulursunuz" der sıkı sıkı tembihlerdi çocukluk akli ile gūlerdim hep ananeciğime,meğer ne zormuş...
Geçmişi okuyamiyorum şuan lakin son sayfa'da dafi ablanin mesajindan anlayabildigim kadari ile...
Dafi ablacim geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum...
Yena'cim yengen rahatsizmiş anladigim kadari ile çok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Nursena tayininiz gönlūnūze göre şekillenmiş sanirim,gözūnūz aydin..
Asuman ablacim sinav sonucu bekliyormuşsunuz sizde,dilerim hersey gūzel kizlarinin gönlūne göre olsun..sonuçlar arzu ettiginiz gibi şekillenir insallah...
Diger arkadaslar: bengisu,yeliz,bonus,frida,elifunda,yolcu,mavipatikler,meyra,derin ve ismini yazmayi unuttuklarim hepinize selam olsun...
Meyra daha basit biseyler falan yaparsan olmazmi cok yormadan kendini?
Gozlerim iflas etti artik uykum geldi iyice hadi iyi geceler herkese
arkadaslar herkese iyi geceler ben kaciyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?