Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

at canım, çok sevinirim...
iyi tatiller...

Benim öldü hem de çok yeni 1. Ayda ((((((((

Günaydın kızlar,bu hafta sabaçı olarak çalıştım ve bugün son.. Haftaya gececi olarak devam edicem.. Bu hafta uğrayamadım,şimdi de işteyim.. Bu hafta diyetle aram çok kötüydü ama almadım buna rağmen.. Bu arada sizleri özledim..
Kilo bildirimimi yapıp işimin başına dönmeliyim
97.500
Öpüyorum hepinizi..

Canim cok gecmis olsun bende annemden biliyorum cok zor gercektwn dikkatet kendine
meyracim bonus gibi bende sana demistim dimi canim bu bitki cayi olaylarini aman dikkatet saglikli diye oyle herseyip yiyip icme folik asit aliyordun degil mi

Selamun aleyküm
hastanedeyim goze geldik tartılmadan çıktım yarın sabah tattılırım artık bu hafta aynı yazın artık 91.7 idi sanırım
kesin almışımdır ama
spor yokkk
hayirdir canim neden hastanedesiniz gecmis olsun

he valla coştum evi topla topla bitmiyooo önce serin serin iyi geldiydi suuu:))
malesef yararlanamıyoruz yenam yaww puanımız az birde ev bulamadıkk 800 kira 1500 epozito istiyolar iyimi 6000 lirada kamyonn istiyolar toptan yakacam eşyaları valllaa hakkımızda hayırlısı bir arkadaşla yollamayı düşünüyoruz 2 kişi
oyyyygeçmiş olsun bidenemmm
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
maşşalah nası hatırlıyon bacım haftasını döllenmesiniii valla
He benimde basim agriyo yataktayim ama uyumuyorum iste :)

Bi evi supurdum belimin agrisina duramiyorum daha.

Nursena tasinsinda sira bana gelsin ins agustosta cikicaz bizde.

Bezelye yaprak koydunuzmu dondurucuya?
amannn zoorrr çokk zooorrrrr evden eve neysede batıdan doğuyaa annammm annamm hayırlısı olsun
çokkk geçmiş olsuunnnnnnn dikkat et kendine kilo almaya başladık hastalıklar arttımı ne dafiii

çok güzel yermiş gerçektende inşallah bide ev bulursak 1 ay sonra ev yerleştirmeye başlarım
çook teşşekkür ederim allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
oyy allah rahmet eylesinn sabır versinnn

selamun aleyküm güzeller
bugün orucuma tekrar başladım çok şükür. sanırım bana antibiyotik hap dokunuyor. dün iğnelerim bitti sahurda hapa başladım sabah kıvranarak kalktım. tuvalete zor yetiştim su gibi isal olmuşum içim kazınıyor sanki. çok karın ağrısı var şimdi ne yapsam bilemedim ilk içtiğimde akşama kadar istifra etmiştim. boş mideyle içtiğin içindir dedi iğneye geçtik.bugün içtim isal. eşim içme bırak diyor. dr. bırakma devam et demişti. ne yapsam bilemedim
isal olunca bugün dünden 300 gr. eksik çıktım
Allah sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…