- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
selamün aleyküüüümm :)
tatilimiz resmen başlamış bulunmakta.. bugün temizlik işlerimi de ufaktan hallettim evi derledim topladım.
babam hac parası biriktirmek için çalışıyor.. annem yalnız, yaylada kalıyor. bir kaç gün onun yanına gideceğiz yaylaya :)
çocukluğumdan beri çok severim yaylayı. ama biz istanbulda yaşadığımız için pek gidemezdik. zaten evimiz de yoktu orda.
sonra babam emekli olunca onlar giresuna yerleşti ben üniversitedeyken. sonra ben de üniversiteyi bitirince buraya atandım. yaylaya ev yaptırdı babam. ama ağız tadıyla kalmak nasip olmamıştı.. bi kaç gün mis gibi havasını ciğerlerime çekeyim de şifa olsun inşallah :)
size de fotoğraf atarım, çok güzeldir yaylamız :)
Benim öldü hem de çok yeni 1. AydaSİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?
Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç hamama gittiniz mi?
Ben gittim lambanın biri söndü
Gözümün biri söndü kör oldum
Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak
Şöylelemesine maviydi kör oldum
Taşlara gelince hamam taşlarına
Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi
Taşlarda yüzümün yarısını gördüm
Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü
Yüzümden ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç sabunluyken ağladınız mı?
Canim cok gecmis olsun bende annemden biliyorum cok zor gercektwn dikkatet kendineIyi aksamlar arkadaşlar...
Saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim,lūtfen kusura bakmayin...
Haftasonu anlayamadigim bir sebeple belim hexenschuss (bel tutulmasi) oldu,o gūnden buyana yatiyorum,belim inanilmaz kötū...
Zaruri ihtiyaçlarin dişinda kalkamadim,sūrekli yattim.bugun biraz daha iyiyim cok sūkūr...
Kendimi biraz iyi hissedince merak edebileceginizi dūşūnūp haberdar etmek istedim sizleri...
Kūçūkken ananem hep " okul cikisi terleyince ceketinizi giyin,cam önūne oturmayin ceyran çarpar,tutulursunuz" der sıkı sıkı tembihlerdi çocukluk akli ile gūlerdim hep ananeciğime,meğer ne zormuş...
meyracim bonus gibi bende sana demistim dimi canim bu bitki cayi olaylarini aman dikkatet saglikli diye oyle herseyip yiyip icme folik asit aliyordun degil miselamün aleyküm...
bugün uğrayamadım buraya, ancak şimdi nasip oldu.
şuanda da biraz midem yanıyor, akşam yediğim yaktı biraz midemi, ne ilaç içebiliyom nede bitki çayı malesef.
ah çörekotum vah çörekotum...
nasıl yanıyor midem öyle..
doktora rezene içebilirmiyim diye sordum bugün kadın doğum uzmanına hayır içme dedi, ıhlamurdan başka bitki çayı içme dedi, bende ıhlamur aldım gelirken, o da gastrite iyiymiş doğruysa netten okuduğum, akşam yaptım içtim o biraz rahatlattı midemi ama yanıyo hala...
içimde şuan hiç ne süt istiyo ne muz ne bal, bunları yesem mideme iyi gelir tabi ama yiyesim içesim yok hiç onları.
bu arada doktor kahveyide yasakladı, çörekotunuda: )
bu arada ben bugün gittim kadın doğum uzmanına: )
çok şükür normal dedi, kese göründü bebek daha görünmez 2hafta sonra görünür dedi.
günlük 3lt su içmem lazımmış....
su için şişe ayarlayım diyorum ama bakayım, günlük dolduruyum diyorum.
hayirdir canim neden hastanedesiniz gecmis olsunSelamun aleyküm
hastanedeyim goze geldik tartılmadan çıktım yarın sabah tattılırım artık bu hafta aynı yazın artık 91.7 idi sanırım
kesin almışımdır ama
spor yokkk
he valla coştum evi topla topla bitmiyooo önce serin serin iyi geldiydi suuu:))aayyy nursena nasıl yaptın oruçlu oruçlu halı yıkanırmı yaa Allah kabul etsinde zor yaniii yeni yeriniz hayırlı olsun merkezmiş en azından çocukların okulu için avantajlı olur inşallah bayrama kadar taşınırmısınız ?
malesef yararlanamıyoruz yenam yaww puanımız az birde ev bulamadıkk 800 kira 1500 epozito istiyolar iyimi 6000 lirada kamyonn istiyolar toptan yakacam eşyaları valllaa hakkımızda hayırlısı bir arkadaşla yollamayı düşünüyoruz 2 kişiYeliz, tanı konması ve tedavi edilebilir olmasına çok sevindim Allah kimseyi evladıyla sınamasın,dermansız dert vermesin...
Frida,yogun günlerin bitmemiş, misafir ağırlamak dışın da tur organizasyonluğu da yapıyosun sen ne güzel ev sahibisin böyle.
Bengisu ve elif inş tedaviniz olumlu sonuçlanır..
Candy,hoşgeldin.. Analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin...
Nursenacım sevindim merkez olmasına kızların okulu açısından..Lojmandan faydalanamıyormusunuz.?
oyyyygeçmiş olsun bidenemmmBenim sıkıntılı geçti günlerim bu hafta..Yorgunluk ve uykusuzluk dışın da yengemin düşüp kolunu kırması çok üzdü beni...
Ev kazası..Allah beterinden korusun..Öylesine elim yüreğim de yaşıyormuşum ki haberi aldığım da bayılma raddesine geldim..
Derin'in annesiyle saat farkıyla aynı anlar da olmuş gibi bişey..Tabii benim yarım gün sonra haberim oluyor...
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahİy
İyiyim şükür
Yarın oruca da başlayacağım inşallah
Hafta sonundan itibaren de davetlere başlayacağız yoğun günler beni bekliyor gibi ilk haftamız sakin geçti
Sınav sonuçlarını bekliyoruz merakla yarın ya da cuma açıklanabilirmiş
maşşalah nası hatırlıyon bacım haftasını döllenmesiniii valla3 gebelik yaşadım...İlki 8.hafta da sonlandı.. döllenmeden hemen sonra midem bulanmaya başlardı 12.haftanın sonların da bıçak gibi kesilirdi..
Ben gebeliğin her evresini doya doya yaşadım.bulantılarımı bile severdim bana içimde ki varlığın göstergesiydi çünkü..
Gebelik sonrası emzirme dönemine bayılıyorum özetle, hep dile getirirm bunu:))
ÖZetle meyracım akışına bırak doya doya yaşa uzun gibi gözükse de 9 ay kısa süre de bitiyor kasma kendini lütfen..
Bir de istatistikler doğru olmakla birlikte herkeste aynı semtomplar görülmeyebilir..
amannn zoorrr çokk zooorrrrr evden eve neysede batıdan doğuyaa annammm annamm hayırlısı olsunHe benimde basim agriyo yataktayim ama uyumuyorum iste :)
Bi evi supurdum belimin agrisina duramiyorum daha.
Nursena tasinsinda sira bana gelsin ins agustosta cikicaz bizde.
Bezelye yaprak koydunuzmu dondurucuya?
çokkk geçmiş olsuunnnnnnn dikkat et kendine kilo almaya başladık hastalıklar arttımı ne dafiiiselamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.
yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
nursenaaa taşındınmıı
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
çok güzel yermiş gerçektende inşallah bide ev bulursak 1 ay sonra ev yerleştirmeye başlarımara ara geçmişe baktım biraz yenacım yengene çok geçmiş olsun
derincim seninde annene geçmiş olsun sanada Allah kolaylıklar versin.
yelizcim sonuçları almışsınız Allah yakın zamanda hayırlı şifalar versin yavrucağa
esra gelmiş esracım hoş geldin internetin geri gelmiş sende buralarda olursun inşallah. oğluşun kıscelerin nasıl
nursenaa merkez çıkmış gözün aydın. güzel bir yere gidiyorsun. ben gezerken buraların incisi burası demiştim. çok beğenmiştim. inşallah göründüğü kadar güzel bir yerdir.
zeynepcim ameliyat olmuş prenses hadi geçmiş olsun. bunuda atlattınız kısa zamanda iyileşir inşallah.
çook teşşekkür ederim allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınGeçmişi okuyamiyorum şuan lakin son sayfa'da dafi ablanin mesajindan anlayabildigim kadari ile...
Dafi ablacim geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum...
Yena'cim yengen rahatsizmiş anladigim kadari ile çok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Nursena tayininiz gönlūnūze göre şekillenmiş sanirim,gözūnūz aydin..
Asuman ablacim sinav sonucu bekliyormuşsunuz sizde,dilerim hersey gūzel kizlarinin gönlūne göre olsun..sonuçlar arzu ettiginiz gibi şekillenir insallah...
Diger arkadaslar: bengisu,yeliz,bonus,frida,elifunda,yolcu,mavipatikler,meyra,derin ve ismini yazmayi unuttuklarim hepinize selam olsun...
oyy allah rahmet eylesinn sabır versinnnBenim öldü hem de çok yeni 1. Ayda((((((((
Allah sabırlar versinBenim öldü hem de çok yeni 1. Ayda((((((((
Bu gurubun en citiri sensin herhal hele ne yedin ne ictin kac kilodan bu kiloya ulastin bi anlat bacim.Müsait olduğun bir zamanda.gunaydin herkese
kilo bildirimi 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?