- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
canım geçmiş olsun. benimde boynum tutukmuş farkında değildim. ilaçlar uyku yapıyor uyumak istiyorum ama başımı yastığa koyduğumda beynim akacakmış gibi hissediyordum. iki gece sabaha kadar yastıkları üstüste koyup başımı üstüne koydum oturduğum yerde uyudum. dün aklıma geldi yeğene dedim bana bardak çekin. bardak çekmek için bile yatmak bir işkenceydi sanki. etim çürüsün isterse hiç önemli değil bırakın iyce çeksin dedim. canım yanıncaya kadar 1 dk. kadar bekletip öyle çektiler. akşam gözlerim açıldı gece rahatca yattım. bugünde rahat rahat işimi yaptım. ilaçlardan daha iyi geldi bana
amin kızlar
Kasımpatı nerelerdesin sen bakim
Kasimpati gecmis olsun bi kere olunca artik daha sık olur gibi gelir bana hep.
Uzak kalma buradan gozumuz hep ariyo seni :)
sağol ablam, amin.
çok geçmiş olsun ablam yaaa, neden rahatsızlandın?
bazen söylemekte kar etmiyor dimi canım: (
nato mermer nato kafa.... bende olduğu gibi...
seni çok iyi anlıyorum...
çok geçmiş olsun canım yaaa: (
bel tutulması fecidir biliyorum...
aman koru kendini...
bendende sana selam olsun.....
Kasımpatı geçmiş olsun canım görmemişim mesajını meyranın alıntısında gördüm şimdi
Allah şifa versin bel tutulması ne zordur iyi bïlirim dikkat et kendine
Kasımpatıcım bende adaş yazdıktan sonra farketim belin ağrıyormuş geçmiş olsun telde bağzen kaçrdığım mesajlar oluyor.....
Benim öldü hem de çok yeni 1. Ayda((((((((
Canim cok gecmis olsun bende annemden biliyorum cok zor gercektwn dikkatet kendine
meyracim bonus gibi bende sana demistim dimi canim bu bitki cayi olaylarini aman dikkatet saglikli diye oyle herseyip yiyip icme folik asit aliyordun degil mi
hayirdir canim neden hastanedesiniz gecmis olsun
Yelizcim en azindan tedavi edilebilir bi durum allah beterinden korusun demekten baska bisey gelmiyo aklima.
Zeynep okurken ben sistim he bu senede misafir agirlamsan olmazmi kizda yatiyo fikir sadece
selamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.
yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
nursenaaa taşındınmıı
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
Iyi sukur buyuyo cumarteside kontrole goturcem 5 aylik oldu :)
2 haftayi sakin ihmal etme git su anda bebegin imzanda anlatilan gibi bebek sayilmaz daha fasulye bile olamadi annesi :)
Allahin yaratma sanati o kadar buyukki...
Hic yoktan nasil var ediyo ne mucize ya rabbi dusun bak senin caninin icinde baska bir can yaratiliyo once kalbi olusucak kan pompalayip atmaya basladikca diger ogranlari sirasiyla olusucak... Ve o kadar minik olucakki...
Benim öldü hem de çok yeni 1. Ayda((((((((
Tabiki gel canim basimin ustunde yerin var :)Eliff manzara süper......ya o çiçekler muhtesem....cennet köşesi gibi......ben de gelsem olur mu?89 kilocuk olarak bi yere sıkısrm..
sağol canum oh geçti bileKilo verenleri bu uzun ve meşakatli yolda yılmadan çaba gösterenleri yürekten tebrik ediyorum...
nisan34 hoşgeldin aramıza..ilk bildirim de listeye ekledik seni, umarım paylaşımın ve bildirimin düzenli ve devamlı olur...kendinden bahsetmişmiydin bahsetmediysen tanışalım kaynaşalım..
Kasımpatı,çok geçmiş olsun,çok üzüldüm umarım daha iyisindir...Neden öyle oldu ani hareketmi yaptın,üşüttünmü.?Bir daha yaşamazsın umarım..
Bonusçum,dr. kontrolün nasıldı.? aynımıydın.?
Daficim,geçmiş olsun baya zor günler geçirmişin sen de..Yanaş öpimm geçsin..
Diğer rahatsızlığın geçti dimi artık.?
Frida nakliyat, kolay gelsin kuzu sana.:)
MEyracım,herşey yolun da maşallah size..
Nursenacım,herşey göz açıp kapayıncaya kadar hallolur inşallah..Yol harcırahı alıyorsunuz dimi siz de.? 6000 de çokmuş yaw.. gerçi şehir içi 1000-1500 civarı..
Derinciğim,evdesiniz siz de çabucak iyileşir annen inş.. benim evet çok vaktim olmuyor inan...Listeyi bile bir kaç işimi bırakıp hazırlıyorum...
Kayınvalde konusun da haklısın üzülmekte..Boşver konuşsun evladısın ve bakmak zorundasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?