Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagolasin dafi ablacim,bardak cekmeyi biliyorum lakin hic yaptirmadim bu güne kadar..tr'de bazi yasli teyzeler yapardi,burda yaptirabilecegim biryer yoktur sanirim...sana iyi gelmesine cok sevindim,birdaha yasamassin insallah..

amin kızlar
Kasımpatı nerelerdesin sen bakim

Asuman ablacim aklimda olmaniza ragmen ugrayamadim,size haber verebilecegim baska bir imkanda olmayinca haber veremedim,lütfen kusura bakmayin...

Kasimpati gecmis olsun bi kere olunca artik daha sık olur gibi gelir bana hep.

Uzak kalma buradan gozumuz hep ariyo seni :)

Tesekkur ederim Bonus.. Allah birdaha yasatmasin cok zormus,dilerim kimse yasamasin...tekrarlayan birseymidir ki bel tutulmasi...

Sagolasin meyra'cim,hemde ne feci.. Allah yasatmasin kimseye..
Hayirli olsun bu arada sen de bebisin kesesini görmüssün:)kucagina da almak nasip olsun insallah saglikla...

Kasımpatı geçmiş olsun canım görmemişim mesajını meyranın alıntısında gördüm şimdi
Allah şifa versin bel tutulması ne zordur iyi bïlirim dikkat et kendine

Sagolasin Asuman ablacim,cok zormus gercekten haftasonundan bu yana ancak toparlayabildim kendimi,hos tam toparlanabilmis de degilim ama neyse...

Kasımpatıcım bende adaş yazdıktan sonra farketim belin ağrıyormuş geçmiş olsun telde bağzen kaçrdığım mesajlar oluyor.....

Tesekkur ederim frida,cok sagolasin..

Benim öldü hem de çok yeni 1. Ayda ((((((((

Basin sagolsun ezgi,Allah sabir versin..Bu acinin ne demek oldugunu cok iyi bilirim...

Tesekkur ederim yeliz,cok sagolasin..
kizin nasil bu arada.daha iyidir umarim...

Selamün aleykümm...

hayırlı cumalar..iftara misafirim var bütün gün yemek temizlik uğraştım yoruldum ve çokkk susadım az oturup dinlenirken size bakayım dedim ne çok konuşmussunuz atlaya zıplaya geçmiş okudum...

Yelizcim en azindan tedavi edilebilir bi durum allah beterinden korusun demekten baska bisey gelmiyo aklima.

Zeynep okurken ben sistim he bu senede misafir agirlamsan olmazmi kizda yatiyo fikir sadece

ya bazen bende öyle diyom ama geçen ramazandada ev taşıyodum kimseyi ağırlamadık oyüzden bu sefer çok açılmadan accık accık çağıralım dedik ama belli olmaz işim çok halsiz hissediyorum o anki durumuma göre değişir yani..kızımda ayaklandı çok zorlamadan yürüyo bonuscum mutluyum yanii...elh...

Ve aleyküm selam ablacım...biz ameliyatıda atlattık ve 13 gün geçti yavaştan yürümeyede başladık elh..

sanada çok geçmiş olsun...

kızz bonus okadar oldumu yaa daha yeni bugun yarın dogurcan diye bekliyoduk hee..artık tam sevmelik zamanlara gelmiş...ne tatlıdır o şimdii..

Benim öldü hem de çok yeni 1. Ayda ((((((((

Allah rahmet eylesin canım rabbim sabır versin..

Zeynep aklin hala 3.demi senin yoksa

He benimkinin tam yumuk zamani allah bagislasin korusun guzellesti bide. Bana benzemesede oda guzel yani evladimda olsa benim kimin olacak degil ya

Kasimpati bundan sonra daha dikkat et. Kupa cekmek cok iyi gelir gercekten helede bilen biri yaparsa. Biz her sene hacamat oluyoruz kupa deyince aklima geldi

Belinde sorun olanlar cok yaptiriyo benimde cok agriyo belim zorladigim zaman.

Selamlar kilo şeydi : 109.1

Biraz düşüş olsada bişey yapmadım zaten 2 ileri bir geri durumu bu yüzden mikemmmel kilo düşüşümü derecelendirmeye almayın lütfen :))

Kardeşimin evini temizledik sayılır çok Yoruldum biraz dinlendikten. Sonra bu akşamda kardeşimde eşyalarını koliliycem yarında taşınırız bayağı iş var .....

Derin canm annen icin gecmis olsun.kaynnnan ayıp etmiş gelininiz bakmiyo diye siz de mi bakmayacakmissiniz.herkes kendi vicdanina gore davranır.hem anne baba hakkı odenir mi hiç?gasta olanlara gecmis olsun diyorum.bu arada meyra maşallah keseyi gormussunz.bi dahakine ins. Kalp atışını duyarsnz.elif bu arada sen igne vurundun mu

Eliff manzara süper......ya o çiçekler muhtesem....cennet köşesi gibi......ben de gelsem olur mu?89 kilocuk olarak bi yere sıkısrm..
Tabiki gel canim basimin ustunde yerin var :)
Ben bu ay sadece klomen kullandim canim. Catlatma ignesi onermiyorum dedi doktor ilk etapta.. sende durumlar ne

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].89,1[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]106,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[TD]109,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]122,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]122,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]92,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]AynilEzgi[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Nisan34[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]91,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR]tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Kilo verenleri bu uzun ve meşakatli yolda yılmadan çaba gösterenleri yürekten tebrik ediyorum...

nisan34 hoşgeldin aramıza..ilk bildirim de listeye ekledik seni, umarım paylaşımın ve bildirimin düzenli ve devamlı olur...kendinden bahsetmişmiydin bahsetmediysen tanışalım kaynaşalım..

Kasımpatı,çok geçmiş olsun,çok üzüldüm umarım daha iyisindir...Neden öyle oldu ani hareketmi yaptın,üşüttünmü.?Bir daha yaşamazsın umarım..

Bonusçum,dr. kontrolün nasıldı.? aynımıydın.?

Daficim,geçmiş olsun baya zor günler geçirmişin sen de..Yanaş öpimm geçsin..
Diğer rahatsızlığın geçti dimi artık.?

Frida nakliyat, kolay gelsin kuzu sana.:)

MEyracım,herşey yolun da maşallah size..

Nursenacım,herşey göz açıp kapayıncaya kadar hallolur inşallah..Yol harcırahı alıyorsunuz dimi siz de.? 6000 de çokmuş yaw.. gerçi şehir içi 1000-1500 civarı..

Derinciğim,evdesiniz siz de çabucak iyileşir annen inş.. benim evet çok vaktim olmuyor inan...Listeyi bile bir kaç işimi bırakıp hazırlıyorum...
Kayınvalde konusun da haklısın üzülmekte..Boşver konuşsun evladısın ve bakmak zorundasın...

yenacım ellerin dert görmesin sıkıntıya girip hazırlıyorsun listeyi hakkını helal et canım.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.

sağol canum oh geçti bile
diğer rahatsızlığımı öylece bıraktım. karın ağrım geçince oda öyle kaldı. bayramdan sonra bir jinekoloğa gider sonrada cesaret edebilirsem bir kolonoskopi yaptırırım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…