yenacım ellerin dert görmesin sıkıntıya girip hazırlıyorsun listeyi hakkını helal et canım.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
sağol canum oh geçti bile
diğer rahatsızlığımı öylece bıraktım. karın ağrım geçince oda öyle kaldı. bayramdan sonra bir jinekoloğa gider sonrada cesaret edebilirsem bir kolonoskopi yaptırırım belki.
Çok güzel gerçekten tadını çıkar canım
Canm ben de bekliyorum.ama bu ay da olmadı sanclarm var yarn falan olurum.nasip bu isler.şer bildiklerimizin altnda hayır vardır.Tabiki gel canim basimin ustunde yerin var :)
Ben bu ay sadece klomen kullandim canim. Catlatma ignesi onermiyorum dedi doktor ilk etapta.. sende durumlar ne
Olmadigindan eminmisinki ya sanciyi takma o hamile olduysan bile olur bazen bendede hep oldu adet olcak gibi agri.Canm ben de bekliyorum.ama bu ay da olmadı sanclarm var yarn falan olurum.nasip bu isler.şer bildiklerimizin altnda hayır vardır.
Iyi aksamlar :) nasil oldun?iyi aksamlar herkese...
Elif manzara süper gerçekten güzel zaman geçir canım
Tesekkurler yagmur yagmazsa tadini cikarmaya calisacagim. Malum karadeniz genelde yagmurlu :)Çok güzel gerçekten tadını çıkar canım
Canim ben bilmem de hamilelik ve adet belirtileri cok benzer diyolar belki de vardir. Umudunu kaybetme.. Allah bizim icin hayirli zamani bekliyorCanm ben de bekliyorum.ama bu ay da olmadı sanclarm var yarn falan olurum.nasip bu isler.şer bildiklerimizin altnda hayır vardır.
inşallah canım.Daficim bayramdan sonra git lütfen...Kolonoskopiyi artık uyutup yapıyorlar korkmana gerek yok..
Gittimi misafirlerin ne güzel uğruyorsun artık...
nasıl bir yeme düzeni oluyorDaficim sakın ihmal etme Bayram sonu git ne gerekiyorsa yaptır
Eşim de yıllarca kaçtı kolonoskopiden sonunda bu sene ikna oldu yaptırdı hem de uyutmadan korktuğu kadar zor olmadı yıllarca şüpheyle yaşamaktan iyidir
Sadece öncesindeki yeme düzenine çok dikkat etmek gerekiyor
İşlemden üç gün önce başlanıyor ve sadece sıvı besin alınıyor canımnasıl bir yeme düzeni oluyor
kasımpatıı sanada çok geçmiş olsun canım..umarım daha iyisindir artık...
Zeynepaklin hala 3.demi senin yoksa
He benimkinin tam yumuk zamani allah bagislasin korusun guzellesti bide. Bana benzemesede oda guzel yanievladimda olsa benim kimin olacak degil ya
Kasimpati bundan sonra daha dikkat et. Kupa cekmek cok iyi gelir gercekten helede bilen biri yaparsa. Biz her sene hacamat oluyoruz kupa deyince aklima geldi
Belinde sorun olanlar cok yaptiriyo benimde cok agriyo belim zorladigim zaman.
Selamlar kilo şeydi : 109.1
Biraz düşüş olsada bişey yapmadım zaten 2 ileri bir geri durumu bu yüzden mikemmmel kilo düşüşümü derecelendirmeye almayın lütfen :))
Kardeşimin evini temizledik sayılır çok Yoruldum biraz dinlendikten. Sonra bu akşamda kardeşimde eşyalarını koliliycem yarında taşınırız bayağı iş var .....
HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. _ Moruçlukalem
HAFTANIN 2.si _________ -1,2 kg. ______ Elif1503
HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______AynilEzgi
Kilo verenleri bu uzun ve meşakatli yolda yılmadan çaba gösterenleri yürekten tebrik ediyorum...
nisan34 hoşgeldin aramıza..ilk bildirim de listeye ekledik seni, umarım paylaşımın ve bildirimin düzenli ve devamlı olur...kendinden bahsetmişmiydin bahsetmediysen tanışalım kaynaşalım..
Kasımpatı,çok geçmiş olsun,çok üzüldüm umarım daha iyisindir...Neden öyle oldu ani hareketmi yaptın,üşüttünmü.?Bir daha yaşamazsın umarım..
Bonusçum,dr. kontrolün nasıldı.? aynımıydın.?
Daficim,geçmiş olsun baya zor günler geçirmişin sen de..Yanaş öpimm geçsin..
Diğer rahatsızlığın geçti dimi artık.?
Frida nakliyat, kolay gelsin kuzu sana.:)
MEyracım,herşey yolun da maşallah size..
Nursenacım,herşey göz açıp kapayıncaya kadar hallolur inşallah..Yol harcırahı alıyorsunuz dimi siz de.? 6000 de çokmuş yaw.. gerçi şehir içi 1000-1500 civarı..
Derinciğim,evdesiniz siz de çabucak iyileşir annen inş.. benim evet çok vaktim olmuyor inan...Listeyi bile bir kaç işimi bırakıp hazırlıyorum...
Kayınvalde konusun da haklısın üzülmekte..Boşver konuşsun evladısın ve bakmak zorundasın...
Canm ben de bekliyorum.ama bu ay da olmadı sanclarm var yarn falan olurum.nasip bu isler.şer bildiklerimizin altnda hayır vardır.
bakalım belkide gerek kalmaz. jinekoloğa bir gideyim. uzun zamandır problemim var. sırf adamın gönlü olsun diye birlikte oluyorum yoksa her seferinde acı çekiyorum. fena canım yanıyor. belli etmemek için ölüp ölüp diriliyorum.İşlemden üç gün önce başlanıyor ve sadece sıvı besin alınıyor canım
Son gün içilecek ilaçlar da var ve özellikle son gün aşırı sıvı alınması gerekiyor bağırsaklar boş ve temiz olunca daha iyi görüntüleniyor malum
Benim de Bayram sonu epey bir Dr işlerim varbakalım belkide gerek kalmaz. jinekoloğa bir gideyim. uzun zamandır problemim var. sırf adamın gönlü olsun diye birlikte oluyorum yoksa her seferinde acı çekiyorum. fena canım yanıyor. belli etmemek için ölüp ölüp diriliyorum.
Iyi aksamlar :) nasil oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?