Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficim bayramdan sonra git lütfen...Kolonoskopiyi artık uyutup yapıyorlar korkmana gerek yok..
Gittimi misafirlerin ne güzel uğruyorsun artık...

Tabiki gel canim basimin ustunde yerin var :)
Ben bu ay sadece klomen kullandim canim. Catlatma ignesi onermiyorum dedi doktor ilk etapta.. sende durumlar ne
Canm ben de bekliyorum.ama bu ay da olmadı sanclarm var yarn falan olurum.nasip bu isler.şer bildiklerimizin altnda hayır vardır.

Elif manzara süper gerçekten güzel zaman geçir canım

Çok güzel gerçekten tadını çıkar canım
Tesekkurler yagmur yagmazsa tadini cikarmaya calisacagim. Malum karadeniz genelde yagmurlu :)
Canm ben de bekliyorum.ama bu ay da olmadı sanclarm var yarn falan olurum.nasip bu isler.şer bildiklerimizin altnda hayır vardır.
Canim ben bilmem de hamilelik ve adet belirtileri cok benzer diyolar belki de vardir. Umudunu kaybetme.. Allah bizim icin hayirli zamani bekliyor

Daficim sakın ihmal etme Bayram sonu git ne gerekiyorsa yaptır
Eşim de yıllarca kaçtı kolonoskopiden sonunda bu sene ikna oldu yaptırdı hem de uyutmadan korktuğu kadar zor olmadı yıllarca şüpheyle yaşamaktan iyidir
Sadece öncesindeki yeme düzenine çok dikkat etmek gerekiyor

Daficim bayramdan sonra git lütfen...Kolonoskopiyi artık uyutup yapıyorlar korkmana gerek yok..
Gittimi misafirlerin ne güzel uğruyorsun artık...
inşallah canım.
çocuklar gitti. torunlarıda gönderdim bakamıyorum dedim. küçük eltimin gelini vardı kocası iftarda sahurda işte oluyor bu hafta oda çocuğu alıp bize gelmiş ama bu defa o bana baktı sağolsun. bugün oda kardeşine gitti. eşimde arkadaşlarıyla iftar edicekmiş. ben yalnızdım bugün.
yalnız olunca buralara takıldım bütün gün. bdv de birisine sinir oldum. dalgamı geçiyor ne

nasıl bir yeme düzeni oluyor

nasıl bir yeme düzeni oluyor
İşlemden üç gün önce başlanıyor ve sadece sıvı besin alınıyor canım
Son gün içilecek ilaçlar da var ve özellikle son gün aşırı sıvı alınması gerekiyor bağırsaklar boş ve temiz olunca daha iyi görüntüleniyor malum

kasımpatıı sanada çok geçmiş olsun canım..umarım daha iyisindir artık...

Sagolasin yolcu,daha iyiyim cok sükür...sen nasilsin?kizin daha iyidir umarim...

Kupa ceken birini bulmam zor ama arastirdim yakinimizda misirli bir doktor varmis hacamat yapan,uzun süredir hacamat olmayi istiyor ve merak ediyordum,bu vesile ile arayip randevu alayim olmazsa...sagolasin bonus'um:)

Kolayliklar diliyorum islerinizde frida...:)

Bayildimmm,cok güzel harika biryer elif,tadini cikar doya doya...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. _ Moruçlukalem

HAFTANIN 2.si _________ -1,2 kg. ______ Elif1503

HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______AynilEzgi

Ellerine saglik yena'cim,tesekkür ederim...
Basta dereceye girenler olmak üzre kilo veren ve verme gayretinde olan herkesi tebrik ediyorum arkadaslar,dilerim azminiz daimi olsun...

Tesekkür ederim yena'cim,sagolasin..
Cumartesi aksami arkadaslar ile ailecek iftara cikmistik,masadan kalkar iken hafif belimin acidigini hissettim arabada daha da artti acim,eve zor geldim...
Bir etkenmidir bilmiyorum lakin 2 gün öncesinde geceleri sicak oldugundan esim cami acmisti yukaridan,gece ve sabaha karsida soguk oluyor tabi,belki üsütmüs olabilirim diye düsündük..
Neyseki esim 3 gün izin aldi is yerinden,islerini evde takip ederken bana da yardimci oldu ilgilendi sagolsun...
Simdi daha iyiyim cok sükür,Allah kimseye yasatmasin insallah..

bakalım belkide gerek kalmaz. jinekoloğa bir gideyim. uzun zamandır problemim var. sırf adamın gönlü olsun diye birlikte oluyorum yoksa her seferinde acı çekiyorum. fena canım yanıyor. belli etmemek için ölüp ölüp diriliyorum.

Benim de Bayram sonu epey bir Dr işlerim var
Senin de gitmen şartmış canım niye gitmedin şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…