sende ihmal etme canım.Benim de Bayram sonu epey bir Dr işlerim var
Senin de gitmen şartmış canım niye gitmedin şimdiye kadar
inşallah canım. niyetim var gitmeye hele şu bayramı bir geçirelim Allah ömür verirse gidicem inşallahDaha iyiyim cok sükür bonus'cum,öyle cok etkilenmisim ki yürürken bile dikkat ediyorum belime..:)
Sen nasilsin?prenses nasil?
Dafi ablacim lütfen ihmal etme doktora gitmeyi,agrilarin gecmis olsa bile en azindan icin rahat olur gidince...
haklısın canım ne diyeyimDafi,bdv ye baktım merak ettiğim için konu neydi senin bahsettiğin.?
Bir de ben siyaset topiğine sık sık bakarım.. mileetvekilleriyle ilgili tartışma yapılmış..
Kadınlar olarak nasıl tahammülsüz olduk..KArşı tarafın canını acıtmak,yermek için ne gerekiyorsa yapılıyor özellikle dış görünüşle terbiyesizce dalga geçiliyor...
Seviyeli bir üslupla tartışmak zaman zaman iyi hatta faydalıdır ınsanın ufku genişler zıt fikirlerle...
bir de beni rahatsız eden milliyetçiliğin göze sokulması..hele şimdiler de türk milliyetçiliği dışın da kürt milliyetçiliği de çok konuşuluyor...
Dün bir haber vardı nerede hatırlmaıyorum..guatemala da 25 dil konuşuluyormuş sorunsuz bir şekil de.. biz de iki dili barış için de konuşamıyoruz diyor..
Allah sonumuzu hayırlı getirsin...güzel yarınlar görsün çocuklarımız...
Dafi,bdv ye baktım merak ettiğim için konu neydi senin bahsettiğin.?
Bir de ben siyaset topiğine sık sık bakarım.. mileetvekilleriyle ilgili tartışma yapılmış..
Kadınlar olarak nasıl tahammülsüz olduk..KArşı tarafın canını acıtmak,yermek için ne gerekiyorsa yapılıyor özellikle dış görünüşle terbiyesizce dalga geçiliyor...
Seviyeli bir üslupla tartışmak zaman zaman iyi hatta faydalıdır ınsanın ufku genişler zıt fikirlerle...
bir de beni rahatsız eden milliyetçiliğin göze sokulması..hele şimdiler de türk milliyetçiliği dışın da kürt milliyetçiliği de çok konuşuluyor...
Dün bir haber vardı nerede hatırlmaıyorum..guatemala da 25 dil konuşuluyormuş sorunsuz bir şekil de.. biz de iki dili barış için de konuşamıyoruz diyor..
Allah sonumuzu hayırlı getirsin...güzel yarınlar görsün çocuklarımız...
O zaman size iyi geceler...Uyumam gerek benim dimi ama..
En geç 07:15 te uyanmalıyım...
Allah rahatlık versin....
Dafi ablacim bak ihmal etme normal degil oyle sıkntilar.
Kasimpati sevindim daha iyi olmana. Kizlar iyi cok sukur suraya bi resim koyim diyorum cekiniyorum sonra internet ortamina guven olmaz diye.
Konusup muhabbet etmek isterim ama uyku basti uyusunda buyusun süt yapsin binis hepinize hayirli geceler.
Zeynepaklin hala 3.demi senin yoksa
He benimkinin tam yumuk zamani allah bagislasin korusun guzellesti bide. Bana benzemesede oda guzel yanievladimda olsa benim kimin olacak degil ya
Kasimpati bundan sonra daha dikkat et. Kupa cekmek cok iyi gelir gercekten helede bilen biri yaparsa. Biz her sene hacamat oluyoruz kupa deyince aklima geldi
Belinde sorun olanlar cok yaptiriyo benimde cok agriyo belim zorladigim zaman.
Sagolasin yolcu,daha iyiyim cok sükür...sen nasilsin?kizin daha iyidir umarim...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. _ Moruçlukalem
HAFTANIN 2.si _________ -1,2 kg. ______ Elif1503
HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______AynilEzgi
Kilo verenleri bu uzun ve meşakatli yolda yılmadan çaba gösterenleri yürekten tebrik ediyorum...
nisan34 hoşgeldin aramıza..ilk bildirim de listeye ekledik seni, umarım paylaşımın ve bildirimin düzenli ve devamlı olur...kendinden bahsetmişmiydin bahsetmediysen tanışalım kaynaşalım..
Kasımpatı,çok geçmiş olsun,çok üzüldüm umarım daha iyisindir...Neden öyle oldu ani hareketmi yaptın,üşüttünmü.?Bir daha yaşamazsın umarım..
Bonusçum,dr. kontrolün nasıldı.? aynımıydın.?
Daficim,geçmiş olsun baya zor günler geçirmişin sen de..Yanaş öpimm geçsin..
Diğer rahatsızlığın geçti dimi artık.?
Frida nakliyat, kolay gelsin kuzu sana.:)
MEyracım,herşey yolun da maşallah size..
Nursenacım,herşey göz açıp kapayıncaya kadar hallolur inşallah..Yol harcırahı alıyorsunuz dimi siz de.? 6000 de çokmuş yaw.. gerçi şehir içi 1000-1500 civarı..
Derinciğim,evdesiniz siz de çabucak iyileşir annen inş.. benim evet çok vaktim olmuyor inan...Listeyi bile bir kaç işimi bırakıp hazırlıyorum...
Kayınvalde konusun da haklısın üzülmekte..Boşver konuşsun evladısın ve bakmak zorundasın...
merak iste... sagol cvpladigin icin canm.meyra diyanet kanalında bir hoca seyretmiştide bana sormuştu bende tesadüfen hocanın program yaptığı alana gitmiştim onu konuştuk özel bir hoca değil yani ramazan programı yapan hocalardan :)
aayyy evet sahurdan sonra mide ağrısı oluyor helede dediğin gibii sıcak börek filan adamı mahfeder geçmiş olsun
ne tatlıı annesi yeliz ben bebik için geçmiş olsun dedimde geçen mesejlarda mesaj mesajın içinde filan kalmış nasıl becerdiysem :) inş. kısa zamanda toparlar bebeğin büyüdükçe kaçak kendiliğinden kapanabiliyor evet bebeği kuvvetli beslemeye çalış olurmu ...
ayağın nasıl oldu? konturol nasıl geçtiii?
içtiğin ilaçlarda kilo yönünden etkiliyor tabiii şişkinlik ondandır birde elif yumurtlama döneminde tıpkı bir bebek taşıyormuş gibi dikkat etsen yani bugünlerde biraz dikkat et yumurta yeterince büyüklüğe geldikten sonra çatlasın benimde kardeşim tüp bebek yaptı (biliyorum seninki tüp bebek değil ) tabi tüp bebek aşamasına gelene kadar tüm tedavileri ve 2 tüp bebek daha yapmıştıı bu tür tedavileri az çok biliyorum tabii tıp farklılaşıp ilerliyor ama dr. bize yumurtlama zamanı karnına dikkat et bir yerlere çarpma ani hareket yapma demiştii ....
cok gecmis olsun daficim tutamiyosan zorlama kendini odersn sonra.selamun aleyküm güzeller
uzun zaman oldu uğrayamadım.
önce yoğunluktan sonrada hastalıktan.
kızlar yıllardır hiç orucum kalmamıştı 4 gündür tutamadım. pazartesi günü hastalandım öğleye kadar dayanamayıp bozdum orucu. günün devamında akşama kadar istifra ettim zaten. gündüz dr. gittim gece acile derken iğneler yapıldı bir lokma birşey yiyemesemde orucumuda tutamadım. bugün iğneler son kısmet olursa yarın tutacam inşallah.
sizler iyisinizdir inşallah. fırsatım olursa geçmiş yaparım.
yenaa berfinin doğum günü geçmiş Allah hayırlı uzun ömürler versin. güzel kızının bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah.
asuu sınavları atlattınızmı yüzünüzü güldürecek sonuçlar almışsınızdır inşallah
meyracım hamilelik takvimi gördüm sonuçları aldın herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım. hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
bınıs kişisi ramaznı yiyorsundur bu sene
zeynepcim kızın nasıloldu merak ettim ama geçmiş yapamadım
nursenaaa taşındınmıı
kızlar çıkıyorum sonra yine uğrarım inşallah
adını anamadığım diğer güzelleride hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
tabi canm benm herseyim basi saglik.dikkat et kendine.şuan için içimden bişey geçmiyor: )
ama çoğu kişi kız hissediyor: )
hayırlısı olsun inş.
sağol canım benim, geçti sayılır.
inş gönlüne göre olur canımmmmm......
ayağım geçti sayılır canım, sağolasın.
Derincim,ne ekersen onu bicersin sen en iyisini yapiyorsun..cok iyi yureklisin..bengisu kasimpati ye na sağolun kızlar..öyle dangalak bir kadın ışte...hiç cekemiyor benim annemlerle birarada olmamı eşimin ilgilenmesini saygısını ..halbuki küçük kizim dogdugundan itibaren srekli bize destek ailem annem bir kahveyi bile tutamaz elleri titrer döker üzerine çok hasta bir insan bunları bile bile hala kötü niyetli....gelinimiz akşam dugundeydi facede boy boy resimleri kv üç gün oldu hastaneden çıkalı daha gelmedi...esi mde kardeşinin ve gelinin işi bitti artık bizimle diyor haklı adam kardeşimin hiçbir suçu yok geline bisey diyemiyor çok sessiz.biri insallah kardeşimle aram bozulmaz...neyse gecmisi okuyamuyorum cok yogunum kusura bakmayin arada ugrarim ...
Meyraaaaaaaaaa hamileymişsin kuzum,ayyyyy çok sevindim yaaaaaa[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
tebrik ederim canımmmm: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?