Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de Bayram sonu epey bir Dr işlerim var
Senin de gitmen şartmış canım niye gitmedin şimdiye kadar
sende ihmal etme canım.
ben kontrol ediyorum sanki kalınbağırsağın ilerisinden gelen bir problem gibi hissediyorum ama yanılıyor olabilirim tabiki

inşallah canım. niyetim var gitmeye hele şu bayramı bir geçirelim Allah ömür verirse gidicem inşallah

Dafi,bdv ye baktım merak ettiğim için konu neydi senin bahsettiğin.?

Bir de ben siyaset topiğine sık sık bakarım.. mileetvekilleriyle ilgili tartışma yapılmış..
Kadınlar olarak nasıl tahammülsüz olduk..KArşı tarafın canını acıtmak,yermek için ne gerekiyorsa yapılıyor özellikle dış görünüşle terbiyesizce dalga geçiliyor...
Seviyeli bir üslupla tartışmak zaman zaman iyi hatta faydalıdır ınsanın ufku genişler zıt fikirlerle...
bir de beni rahatsız eden milliyetçiliğin göze sokulması..hele şimdiler de türk milliyetçiliği dışın da kürt milliyetçiliği de çok konuşuluyor...
Dün bir haber vardı nerede hatırlmaıyorum..guatemala da 25 dil konuşuluyormuş sorunsuz bir şekil de.. biz de iki dili barış için de konuşamıyoruz diyor..
Allah sonumuzu hayırlı getirsin...güzel yarınlar görsün çocuklarımız...

Biraz gecmise göz attim:)

Yena'cim kizinin gecmis dogum günü kutlu olsun,saglik,afiyet ve huzur dolu nice nice yillariniz olsun birlikte...
Allah iyi insanlar ile karsilastirsin,kötü insanlardan korusun insallah...

Derin'cim kayinvalidenin yapmis oldugu davranis cok üzücü,nihayetinde bakmak ile mükellef oldugun anne ve baban senin yabanci degilki,gerci yabanciya bile böyle muamele yapilmaz ama neyse...üzme kendini lütfen degistiremeyecegimiz kisi ve davranislari görmezden gelmek en iyisi...

haklısın canım ne diyeyim
benim baktığım konu eşimle ev arkadaşı olduk gibi birşeydi. bursada oturuyormuş. mesaj yazdım mesajlarıma bakarsan görürsün.

Dafi ablacim bak ihmal etme normal degil oyle sıkntilar.

Kasimpati sevindim daha iyi olmana. Kizlar iyi cok sukur suraya bi resim koyim diyorum cekiniyorum sonra internet ortamina guven olmaz diye.

Konusup muhabbet etmek isterim ama uyku basti uyusunda buyusun süt yapsin binis hepinize hayirli geceler.

Bdv neresi ki?fransiz kaldim konuya:)
Yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum yena'cim,yurt disinda yasayan biri olarak bircok dil,din,irk bir arada hosgörülü bir sekilde yasayabilirken,kendi ülkemizde ki son zamanlarda giderek artan tahammülsüzlük cok üzücü...
Insanlarin dini,dili,irki,giyimi,egitimi vs vs sebeplerden birbirini ötekilestirip yargilamasi ne üzücü...Allah sonumuzu hayretsin gercekten...

O zaman size iyi geceler...Uyumam gerek benim dimi ama..
En geç 07:15 te uyanmalıyım...
Allah rahatlık versin....

huzurlu geceler yena'cim,allah rahatlik versin...
Cok erken kalkiyorsun hic vakit kaybetmeden uyu bence:)

Sagolasin bonus'cum..:)Allah daha iyi etsin prensesleri...
Resim konusunda bahsettigin üzre cekinmekte cok haklisin zira suistimal edilebiliyor...

Kasmpati sana cvp verirler ama bende yazim dedim bdv kadinlar kulubunde cok ragbet goren bir bolum acilimi bir derdim var :)

Yillar once kk da cok aktiftik biz eskiler olarak bu kadar uye yoktu yilin şu uyesi bu uyesi seklinde yarismamiz bile vardi. Radyomuz vardi.... Nurla birlikte en iyi dj adayi olmustuk..ve en duygusal uye :) ahh ah ne gunlerdi. 2007 secimlerinden sonra kazenle sohbette konustugumuzu bilirim.

Sonradan biraktim ben her turlu basligi ilk once siyaseti :)

Bana gore kk da olmasa daha iyi olurdu ama yonetim sagolsun israrla devam ediyo. Cok seviyesiz geliyo bana artik cok nadir okuyup cikarim. Yena kisisinede tavsiyem biraksin siyaset topiclerini.

ya az konuşun be hepi topu bikaç saattik gelmedim 7 8 sayfa birikmiş hayret bişi...misafirleri yolcu ettim kızları uyuyttum mutfağımı topladım şimcik oturdum uykumda var ama bir saat için uyursam kalkamam sahura oyuzden oturcam sanırsam...

bilmemkii...

Sagolasin yolcu,daha iyiyim cok sükür...sen nasilsin?kizin daha iyidir umarim...

bende kızlarımda iyiyiz elh..ramazan işte iftarlar gelen giden derken koşturuyoz yorucu olsada bahaneyle vakit geçiyo işte yoksa gün çok uzun bi türlü bitmek bilmiyo ama iftar sonrası üç saat nasıl geçiyo anlamıyorum bile...

elifff bayıldım resimlere nasıl hasretim öyle biyere huzura sessizliğe...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. _ Moruçlukalem

HAFTANIN 2.si _________ -1,2 kg. ______ Elif1503

HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______AynilEzgi

tebrikler...
ablacım ellerine sağlık..

sağol ablam

merak iste... sagol cvpladigin icin canm.
cok gecmis olsun daficim tutamiyosan zorlama kendini odersn sonra.

tabi canm benm herseyim basi saglik.dikkat et kendine.

bengisu kasimpati ye na sağolun kızlar..öyle dangalak bir kadın ışte...hiç cekemiyor benim annemlerle birarada olmamı eşimin ilgilenmesini saygısını ..halbuki küçük kizim dogdugundan itibaren sürekli bize destek ailem annem bir kahveyi bile tutamaz elleri titrer döker üzerine çok hasta bir insan bunları bile bile hala kötü niyetli....gelinimiz akşam dugundeydi facede boy boy resimleri kv üç gün oldu hastaneden çıkalı daha gelmedi...esi mde kardeşinin ve gelinin işi bitti artık bizimle diyor haklı adam kardeşimin hiçbir suçu yok geline bisey diyemiyor çok sessiz.biri insallah kardeşimle aram bozulmaz...neyse gecmisi okuyamuyorum cok yogunum kusura bakmayin arada ugrarim ...

Derincim,ne ekersen onu bicersin sen en iyisini yapiyorsun..cok iyi yureklisin..
Annen titremeyle ilgili nefen doktora gitmiyor .titremeyi engelleyen ilaclar var kismen de olsa tedavi edilebiliyor..

Son düzenleme:
Her acidan harika haftasonumuz olsun arkadaslar.

Meyracim emegine saglik. Spor listesi yikiliyor resmen...:)

Bonus kisisi albumune eklesene elif kizin resimlerini.. Sen de bebe cok ya :) Benimm favorim duyguş..karakterini de seviyorum onun :) Allaha emanet tum cocuklar..

Bahsettigimiz topikte ben tartismaya girmem..neden.? Kendi kulvarimdan kisilere rastlamadim henuz deermisim.:))
Seviyorum siyaseti ben..yahut toplumsal konulara meyilliyim diyelim.aciktan sosyoloji mi okusam acaba..hadi buyut bebelerini mektebe yazilalim senlen...

Son düzenleme:
Meyraaaaaaaaaa hamileymişsin kuzum,ayyyyy çok sevindim yaaaaaa
Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım benim

Uzun zamandır girmiyordum kk ya,dedim ki bir bakayım şu cücüsler ne alemde ,hatta aklıma sen geldin ,Meyra hamile mi acep diye düşündüm
Kuzum tekrardan hayırlı ugurlu olsun,Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın ,öpüyorum kocaman

Meyra haricindeki diğer cücüsler ,hepinizi de kocaman öpüyorum canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…