Biz de seni ve gobusunu opuyoruz..anchovygobud41548814 .!.:Meyraaaaaaaaaa hamileymişsin kuzum,ayyyyy çok sevindim yaaaaaa
Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım benim
Uzun zamandır girmiyordum kk ya,dedim ki bir bakayım şu cücüsler ne alemde ,hatta aklıma sen geldin ,Meyra hamile mi acep diye düşündüm
Kuzum tekrardan hayırlı ugurlu olsun,Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın ,öpüyorum kocaman
Meyra haricindeki diğer cücüsler ,hepinizi de kocaman öpüyorum canlarım benim
çok sağol canım. iki gündür tutuyorum çok şükür.regli problemim olmadığından yıllardır hep bütün tutuyordum ramazanı bu sene 4 gün yedim. Rabbim kısmet ederse yerine tutarım inşallah.merak iste... sagol cvpladigin icin canm.
cok gecmis olsun daficim tutamiyosan zorlama kendini odersn sonra.
yenacım benim kp. ninde elleri çok titriyor ağzına götürünceye kadar kaşıkta birşey kalmıyor. bazen kaseye koyup çorbasını öylece içmesini söylüyorum. kahvesini normal fincan yerine büyük fincana koyuyorum. zaten başka yerdede kahve ve çorba içmiyor. dr. a götürdük ama faydası olmadı hiç. verilen ilaçlar alarji yaptı alt bölgesi şişti oturamadı bile adam. sonrada bıraktık ilaçları.Derincim,ne ekersen onu bicersin sen en iyisini yapiyorsun..cok iyi yureklisin..
Annen titremeyle ilgili nefen doktora gitmiyor .titremeyi engelleyen ilaclar var kismen de olsa tedavi edilebiliyor..
hoş geldin cücüğüm niccini değiştirdin tanıyamıyoruz seni. bizde seni öpüyoruzMeyraaaaaaaaaa hamileymişsin kuzum,ayyyyy çok sevindim yaaaaaa
Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım benim
Uzun zamandır girmiyordum kk ya,dedim ki bir bakayım şu cücüsler ne alemde ,hatta aklıma sen geldin ,Meyra hamile mi acep diye düşündüm
Kuzum tekrardan hayırlı ugurlu olsun,Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın ,öpüyorum kocaman
Meyra haricindeki diğer cücüsler ,hepinizi de kocaman öpüyorum canlarım benim
keyfini yesinler o şerbetli paşanınYatakta kitap keyfi yapacak kadar buyudum ama annem hala sisko..
Yatakta kitap keyfi yapacak kadar buyudum ama annem hala sisko..
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
tebrik ederim canımmmm: )
ayyy cok guzellll.
sagol canm ellerine saglik.[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
yenacim ben geciktimmi bildirimde.yazdigimi bulamiyorum.neyse ellerine saglik.gece yaxmistim gitmemis.aksam ustu yolladim noldu anlamadim neyse ceza mi yerine getirdim sporda birinciyim rakimde yok.Her acidan harika haftasonumuz olsun arkadaslar.
Meyracim emegine saglik. Spor listesi yikiliyor resmen...:)
Bonus kisisi albumune eklesene elif kizin resimlerini.. Sen de bebe cok ya :) Benimm favorim duyguş..karakterini de seviyorum onun :) Allaha emanet tum cocuklar..
Bahsettigimiz topikte ben tartismaya girmem..neden.? Kendi kulvarimdan kisilere rastlamadim henuz deermisim.:))
Seviyorum siyaseti ben..yahut toplumsal konulara meyilliyim diyelim.aciktan sosyoloji mi okusam acaba..hadi buyut bebelerini mektebe yazilalim senlen...
Aleykümselamselamün aleykümm :)
ellerine sağlık meyracım :)
hamilesin seni çok zorlamayalım liste yaparken diye spor yapmıyoruz topikce :)
Kasmpati sana cvp verirler ama bende yazim dedim bdv kadinlar kulubunde cok ragbet goren bir bolum acilimi bir derdim var :)
Yillar once kk da cok aktiftik biz eskiler olarak bu kadar uye yoktu yilin şu uyesi bu uyesi seklinde yarismamiz bile vardi. Radyomuz vardi.... Nurla birlikte en iyi dj adayi olmustuk..ve en duygusal uye :) ahh ah ne gunlerdi. 2007 secimlerinden sonra kazenle sohbette konustugumuzu bilirim.
Sonradan biraktim ben her turlu basligi ilk once siyaseti :)
Bana gore kk da olmasa daha iyi olurdu ama yonetim sagolsun israrla devam ediyo. Cok seviyesiz geliyo bana artik cok nadir okuyup cikarim. Yena kisisinede tavsiyem biraksin siyaset topiclerini.
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
bengisu kasimpati ye na sağolun kızlar..öyle dangalak bir kadın ışte...hiç cekemiyor benim annemlerle birarada olmamı eşimin ilgilenmesini saygısını ..halbuki küçük kizim dogdugundan itibaren sürekli bize destek ailem annem bir kahveyi bile tutamaz elleri titrer döker üzerine çok hasta bir insan bunları bile bile hala kötü niyetli....gelinimiz akşam dugundeydi facede boy boy resimleri kv üç gün oldu hastaneden çıkalı daha gelmedi...esi mde kardeşinin ve gelinin işi bitti artık bizimle diyor haklı adam kardeşimin hiçbir suçu yok geline bisey diyemiyor çok sessiz.biri insallah kardeşimle aram bozulmaz...neyse gecmisi okuyamuyorum cok yogunum kusura bakmayin arada ugrarim ...
Yatakta kitap keyfi yapacak kadar buyudum ama annem hala sisko..
Hayırlı günler
Ankara yine kapalı ve Gökgürültülü yoğun yağmurlu
Daficim eşim kaza yeterli dedi :)
Yena maşallah Paşa'ya hep okusun öyle inşallah ben pek okumam ama okuyanı severim :) kızlarımda sever Okumayı tatil başlayınca ilk işleri kitap siparişi vermek oldu şükür bana çekmemişler :))
Kizlar nette bitki cayi vs arastirirken " mytea" isminde bir karisik bitki cayindan bahsedenlere rastladim,baya kilo verenler olmus,saglik bakanligi onayliymis mis mis da mis:)
ben hic güvenilir bulmadigim icin ilac,bitkicayi vs hicbir sey kullanmadim simdiye kadar,bu cay hususunda da fikirlerim ayni lakin bir tanidik kullanmis bu caydan baya kilo vermis,öve öve de bitiremiyormus duydugum kadari ile:)
Sizin fikriniz var mi diye sormak istedim...
Turkce adi mate ise bunu da kullandim..maalesef mucize diye birsey yok..hersey de oldugu gibi zayiflamada da emek harcamak gerek..Kizlar nette bitki cayi vs arastirirken " mytea" isminde bir karisik bitki cayindan bahsedenlere rastladim,baya kilo verenler olmus,saglik bakanligi onayliymis mis mis da mis:)
ben hic güvenilir bulmadigim icin ilac,bitkicayi vs hicbir sey kullanmadim simdiye kadar,bu cay hususunda da fikirlerim ayni lakin bir tanidik kullanmis bu caydan baya kilo vermis,öve öve de bitiremiyormus duydugum kadari ile:)
Sizin fikriniz var mi diye sormak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?