Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Laaannnn insan bi selam verir bre destursuz...

O kadar muhabbetimiz vardi dimi...zaten versende ben daha almam...

günaydın kızlar :)
baya zaman gecti usutnden sadece candy nin msj alıntı yaptıgı için gürdum
özürdilerimmm bonussssss :)
suan 74 kiloyum
bir ara 78 oldum
dikkat ettim ve 74düm suan nursena
sizler nasılsınız

hesaba alıpda dönmüyor diye bişey yok canım
alıntı seklinde cvp olursa görürüyorum
yoksa sıkı takip etmedigim için görmedim hiç msjları

Ula sana cvp vermiyecektim ama neyse

Bizler iyiyiz sukur yuvarlanip gidiyoruz ben 3. Bebeyi dogurdum. Nursena ordan oraya tasiniyo garibim. Asumani meyrayi taniyomusun bilmiyorum.
Nur evlendi bi oglu var.
Beyzus 6 ayda bir slm verip gidiyo yena calisiyo herkeste bir ugrasi yani anlayacagin.

Ameliyat oldugunu sonradan duydum ben nasil oldu kac sene oldu

Biz tanistikmi yav ben hic hatirlamiyorum onceki adin neydi acaba?

Kızlarrr ne cok yazıyorsunuz bu ara yetişemiyorum sizeeee
sukur oruca basladım bende
burda spor yok esım ve cocukların aldıgı abur cuburlar dıyetimi sarstı ama orucla dengeliycem inş
Sakin ol bacim :) kelin ilaci olsa modundayiz hepimiz ..bende bugun fenalardayim yemiycem dedikce yiyorum bayrama 1-2 kilo vereydim bari nolurdu
Modum değişti evt cok fena inş o tempoyaya doneriz yine tatlımm
eve sokmamak lazım kalorılı seyleri
haklısın yena valla bende 85 e kadar boyle iniyim sonra sadece aburcubur tatlı pilav ekmek dısında daha rahat bir diyet yapıyıö diyordum
Sporda takıntı olmustu bende gozle goruluyordu etkısı onuda 85 e inince 30 dk kosu bandında yuruyuse ceviricektim yani 85 de fena durmuyorum sıkıyım dişimi dedim trabzona koye gelmek mahvetti beni iştahım artı evdekilerde iştahlı bırde can sıkıntısı limit koyamadım kendime ama bugun karar aldım ok spor yok ama ekmek tatlı aburcubur yemiycem pılav yemiorum zaten toparlıycam bayramdan sonra donucem 92 ile geldim buraya inş 91 ile donerim haftada 2 kilo verdiğim günler bitti

bebeğim için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım amacım onu da sağlıklı ve güzel bir şekilde besleyerek dikkat ederek kilo vermekkendimi biraz yanlış ifade ettim galiba
Kendimi çok şansli

merhabalaaar nakliyecii frıdanııız geldii :))

arkadaşlar o kadar çok geçmiş birikmişkii okudum ama yanıtlıyamadım hepimiz ramazanla meşgulüz misafir ağırlamalar iftara dışarı gitmeler oruç dolayısıyla zengin sofralar beslenme adına işimiz zor gibiii

YENA evi taşırken barışın resmini gördüm nasıl içim gitti anlatamam güldüm hata barış senin yerinde olmak için neler vermezdim dedim bende kitabı yüzü koyun öyle okurum :))

dafi hamrat kadın ne kadar çok yoğunsun bu koşuşturmada kendinide ihmal etme olurmu yada şöyle bir soru sorıyım kendine ayıracak vaktin oluyormuu ? ben zaman zaman kendime vakit ayıramadığımı hissediyorum hep şuda bitsin şu planlarımı yapıcam modundayım ama hayat işte koşturmaca bitmiyor kardeşimde söyledi abla ne zaman bizim normal bir hayatımız olduki dedii bir iş bitmeden ikinci iş hemen ona ekleniyor gibiii zaman zaman bu koşturmacada kendimi ihmal etiğimi hisediyoruuum...

adaş kızın sonuçları bugün veya yarın açıklanacakmış Allah gönlünüze göre versiin :) sizin cematin bir haftalık yokluğunda seni merak etmelerine güldüm kayıp ilanıverselerdii :) bide bişey sorcam yeni farketim senin eşin resmi olarak cami hocası mıı ?

nursena evi toparlıyorsun zihninde bulanık inşallah gitiğin yer ferah olur gönlüne göre olur bizde ev taşıdık çok zordu öyle böyle değil ev büyük taşındığımız evde temizlendi orasıda eşyalı olarak değerlendirilecek işlerin yarısını haledebildik daha çok usta işleri var beyaz eşyalar yeni servisler bağlıycak mobilyacı işi var matkap işleri filaan... daha o ev 1 aya kadarda tam oturmaz ama şöyle bişey varki kafamız rahat yaklaşık bir 10 gün sonra diğer kardeşimin evini taşımak için yalovaya geçicem ama oda mutlu bir taşınma olucak :)

heee bu arada kaynanalar çekiştirilmiş gözümden kaçmadı:))) heee tabiki birde gelinleeer bendende size bir dedikodu bizim ev taşınırken bizim gelin evinde misafir ağırlıyorduu :)))) bir ara baktım kardeşim gelinle telofonda konuşurken sinirden titriyor bayılacak zanetim tabi geline bişey belli etmedik telefonda hep tatlı konuştuk ama kaç sefer kız kardeşimin elinden telefonu aldım dur ben şunu arayım bir saydırayım diyorduu...... neyse geldi sonra etrafta bir salındıı :)))

Selamün aleykümm...

uykucu zeynep geldi hanımm....

ordan kalkıp öteye yatıyorum yarın misafirim var bugun biraz temizlik yapsam iyi olucak ama bu ne tembellik anlamadım...

Biz tanistikmi yav ben hic hatirlamiyorum onceki adin neydi acaba?

bonuscum aynurla biz yakın aralıklarla gelmiştik topiğe biz senle baya sonra tanıştık oyüzden sanırım aynurla tanışmıyosunuzdur..

Saglik ve huzur dolu bir hafta sizlerin olsun topikdaslarim,yani sira hafifledigimiz bir hafta diliyorum efendim...:)

sanada sağlıklı ve mutlu haftalar canım
evet cumaya kadar bende biraz dikkat etsemde azıcık eksi çıksam bugün tatıldım o kadar harekete göre yine artıdayım yine artıdaa

sen naptın bir çay sormuşsun ama o çay türkiyede satılıyormu acaba ? almayı düşünüyormusun ? yeşil çay gerçekten incelmeye faydalı artısı var kesin! ama ben hep ihmal ediyorum yaz günü tadıda çok hoşuma gitmediği içindir kesin

bende çok yorgunum kalktım ama heran geride yatabilirim çocuklarda çok geç yatıı hala kalkmadılar kolay gelsin misafir ağırlıycakmışsın benim bu ramazan hiç ağır iftar sofram, kalabalık gruplarım olmadı bir ramazanda 2 ev taşınınca misafir filan düşünemiyoruum ...

mesajı yazarken çocuklar uyandı kahvaltılarını hazırlıyayım :)

Turkce adi mate ise bunu da kullandim..maalesef mucize diye birsey yok..hersey de oldugu gibi zayiflamada da emek harcamak gerek..
Belin nasil oldu canim..

Mate degil yena'cim,farkli bir cay..nette biraz arastirma yaptim hakkinda yeni piyasaya sürülmüs,saglik bakanligi onayli vs olduklarini idda etselerde kendini bitki uzmani diye adlandirmis bir sahis tarafindan hazirlaniyormus acikcasi güven duygusu olusmadi bende,birde normal sartlarda bu tarz ürünlere karsi bir önyargim var benim,sanirim tv de cikan olumsuz haberlerden kaynaklanan...
Hassasiyetin icin cok tesekkür ederim hafif agrilarim olsada belim daha iyi cok sükür,birkac güne daha iyi olurum insallah...

Herseyde bir hayr var bengisu,zamani gelmemis demekki..üzme kendini lütfen,dilerim hersey gönlünce olsun..

Sağol canım halledilir tabii
Kaynanam da Şeytanın bacağını kıracak bakalım nerdeyse 2 sene olacak bana gelmeyeli

Asuman abla ve yena biran sahsina munhasir özellikleri olan muhterem kayinvalidecigimi gördüm kayinvalidelerinizde,zira benzer sebeplerden 1 yil küsmüslügü vardir bize....:)

Dedikodumu da yaptım :)
O zaman size iyi geceler tatlı rüyalar...

Kasımpatı yine yok...

Yena'cim cok dikkatlisin:) dün iftara davetliydik,gec eve geldigimiz icin ugrayamadim aklim sizdeydi ama:)

Hayirli olsun yeni eviniz nursena,huzur ve mutluluga vesile olsun,güle güle oturun insallah..

eskiden bende çok olurdu ramazan nasıl biterdi anlamazdım ama geçen ramazan ev taşıdık falan kimseyi davet edemedik gelmek isteyenede müsait değiliz dedik mecburen bu ramazan telafi ediyoruz işte...bide bu sene ailede baya genişledi...ankadara oturan dayımlarda istanbula taşındı boş kalamıyoz yani ama şikayetçi değilim meşgale olunca daha çabuk akşam oluyo...yarınki misafir durumumda ertelenebilir bu akşam kesinleşicek...böyle işte....

sende çok yoruldun bu sene bayram sonrası bi tatil falan düşünüyonmu....

kolay gelsin...

Tesekkürler frida'cim..
Ben de artilardayim malesef,en kötüsüde cözümün ne oldugunu bilmeme ragmen kayitsiz kalmak,neyse toparlayacagim insallah bir gün ümitvarim..:)
Cay tr'de satilan piyasaya yeni sürülmüs bir cay ama kisa bir arastirma yapinca hakkinda güven vermedi bana..Yesil cay konusunda haklisin,tadini sevemesemde zayiflamada ki faktörü göz ardi edilemez...:)
Sen nasilsin bu arada?esin daha iyidir umarim..tasinma isleri cok zordur,kolayliklar diliyorum..

selamün aleyküm.. günaydın demeye utanıyorum ama günaydın
1 de uyandım şu saate kadar yatakta döndüm durdum. tembellik ruhuma işlemiş galiba. yataktan kalktım televizyonun karşısına kuruldum
çamaşırlar dağ gibi oldu. kurutucum yok. hava yağmurlu, evde çamaşır kurutmayı da hiç sevmiyorum.. diye diye bekliyorum ama artık yıkasam iyi olacak sanırım.

bugünden itibaren iftardan sonra yürümeye başlayacağım inşallah. yemekten çok kesemediğim halde ramazanda 1.5 kilo verdim. biraz da yürüyebilirsem daha iyi olur diye tahmin ediyorum.. bayrama 89.9 u bile görsem iyidir :))

tam aynı şeyi düşünüyordum...

sağol canım....
bütün yakın akraba istanbulda bide biz eşimde hala dayı çocuklarıyız dayılar amcalar ortak yani dolayısıyla hep içiçeyiz bu durum zaman zaman bunaltıyo tabi ama genel olarak iyi...

selamun aleyküm güzeller
hasta ve yaşlı kadın geldi.
kızlar dün yine çok hastalandım. bu sabah dr. gittim boğaz enfeksiyonu dedi ama sadece boğazım değil ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. bugün yine tutamadım orucumu. yarın misafir gelicek ne yapıcam bilmiyorum. başım hep yastık arıyor. uzandığım gibide hemen uyuyorum. nedir bu uyku anlamadım. 24 saat hiç kalkmasam uyucam herhalde.
kv. muhabbetleri dönmüş gözümden kaçmadı en iyi benim kv. RAHMETLİ

nasıl bir tariftiki hiç hatırlamadım. ben yaptığım yemeği her seferinde değiştirerek yaptığım için benden tarif almak zordur biraz. bazen kendim bile hatırlamam nasıl yaptığımı

yüzemedi bugün hayvan derisini adam yalnız gitti kestirmeye. hem asu benden çoookk küçük bikerem

sağol bonuscum yaptım bişeyler
Sosis pek almıyorum ben bazen pizza için alıyorum
Yaşlılık işime geliyor ya bahane ediyorum iste
Dafinin eline su bile dökemem ben maşallahı var onun
yaşlılıkta dökemezsiniz tabiki ben hepinizden yaşlıyım.

Ana yemek olarak Hasan paşa köftesi yapacağım ben yanına da pilav tamamdır
Çarşamba da misafirim gelecek hem de kaynanam gelecek ve eşimin baba dostu eşi oğlu gelini ile beraber
oy oy ağır misafir
Allah yardımcın olsun

canım sende çok yordun bu günlerde kendini az bi dinlen biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…