Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

işte geçen seneki senin ramaza mevzusu gibi oldum bende ...
tatil tatil tatil ay ne güzeeeel düşünmesi bile harikaa hiç plan yapamıyorum Zeynep kayınbabam rahatsız benim erzuruma gitmem lazım çocukların istanbulda işi olduğu için brakıp gidemiyorum eşim bir 10 gün sonra gidecek bayramıda orda geçirecek şuu 2. evide bir taşıyıp yerleştirsem 1 haftalığına erzuruma kızı alıp gitsem iyi olur. şu an tek düşündüğüm bu ama bayram sonrasıda uçak biletlerinin fırlama mezusuda var tabii ekonomik olarak zor yani... zaten eşimle genelde tatil yapamayız bir şekilde biryerlerde kardeşlerime dahil olurum ...

dün bayağı yorucu geçmiş senin için inş. şimdi daha iyisindir yada en iyisi dinlen sana iyi gelir yorulmuşsundur tabiii .....

meyraaaaaaa sen konya merkezdemiydin ?

yada konya merkez olan arkadaşlar var mııı ?

ay bana dinlen diyene bakın yarınki misafiri iptal etseydin keşke dinlenirdin biraz yada çağır yiğenleri filan hazırlasınlar yesin temizleyip gitsinler canım nedir bu dinlenemediğin için hastalığın tekrar etti galibaa

dün bayağı yorucu geçmiş senin için inş. şimdi daha iyisindir yada en iyisi dinlen sana iyi gelir yorulmuşsundur tabiii .....

meyraaaaaaa sen konya merkezdemiydin ?

yada konya merkez olan arkadaşlar var mııı ?

sağol canım, epey yoruldum ama baya uyudum iyi geldi epey: )
evet konya merkezdeyim ben canım.

çok geçmiş olsun ablam, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inş.
acaba şekerinmi çıkıyor da uyku yapıyor böylesine...

kpne geçmiş olsun.

sağol canım, epey yoruldum ama baya uyudum iyi geldi epey: )
evet konya merkezdeyim ben canım.
Selçuklu belediye basket sahasını biliyormusun ? merkeze yakın mıı yaklaşık 10 gün sonra tarih değişebilirde bu salonun etrafında bana mobilyalı kiralık ev lazım ......benim oğlan torkukonya sporla imza atmış bu sezon sizdee :)

hımmm: )
oğlun sporcumuydu bilmiyordum bunu: ) hayırlı olsun anlaşmanız o zaman: )
canım ben bilmiyorum ama eşime sorayım sana haber edeyim: )
konyada ulaşım çok kolaydır, en uzak yere bile dolmuşla 50dkda gidersin.

sağol canım hayırlı olur inş. geçen sene sakaryadaydı çok memnunduk takım evini hazırlamıştı ve takım arkadaşlarıyla toplu olarak aynı binada diyim kalıyorlardı içim rahatıı inşallah konyadanda memnun kalırız ....
sor bakalım meyra bana Selçuklu belediyesinin yakınlarında mobilyalı tabiki tercihen 1+1 ev lazım nete baktım günlük kiralık var gerçi konuşulup aylık kiraya çevrilebilir ama netende araştırıyoruz konyada hiç bilmediğimizbir şehir tabiki oğlumun iş arkadaşları var onu karşılayıp yer muhakkak ayalıycaklar ama sanada bir sorayım dedim :)

Tamam canım, eşime sorayım, yine herzaman elimden geleni yapmaya çalışırım canım: **

geçmiş olsun....evet ya uçak fiyatları yüksek..Rabbim kolaylaştırsın inş işlerinizi...tatil bizde istemekle beraber düşünemiyoruz malesef ama günü birlik geziler yapmak niyetindeyiz iznimiz olursa..

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selammm nasılsın canım...

hayırlısı olsun bu akşam beğenilip alınsa bile araba bu akşam verilmez herhalde alım satımı olmadan dimiii ...

Daficim,kan testi falan yapıldımı sana.?
alma misafir falan bir süre kısa bir süre bari toparlan...sağlık bir gittimi geri gelmiyor artık...

Ben de fenayım aslın da size belli etmiyorum ama tükenmişlik sendromuna girdim galiba.
Çok sıkıldım çok tek düze hayatım hep yorgunum herşeyi erteliyorum..ve bu ara çok yiyorum yine.
bir iki hafta tartılmayacağım

asucum kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…