işte geçen seneki senin ramaza mevzusu gibi oldum bende ...eskiden bende çok olurdu ramazan nasıl biterdi anlamazdım ama geçen ramazan ev taşıdık falan kimseyi davet edemedik gelmek isteyenede müsait değiliz dedik mecburen bu ramazan telafi ediyoruz işte...bide bu sene ailede baya genişledi...ankadara oturan dayımlarda istanbula taşındı boş kalamıyoz yani ama şikayetçi değilim meşgale olunca daha çabuk akşam oluyo...yarınki misafir durumumda ertelenebilir bu akşam kesinleşicek...böyle işte....
sende çok yoruldun bu sene bayram sonrası bi tatil falan düşünüyonmu....
kolay gelsin...
Selamün aleyküm...
Ben misafirlerden yazamadım bugün buraya...
Baya yoruldum, daha mutfakta beni bekleyen bir ton bulaşık var makineye kalkacak...
: ( sonrasında daha sahur hazırlicam.
Gündüz birde eşim şöyle bi dolaştırdı bizi arabayla baya, dolaştık sadece oturmadık, vesselam arabanın açık olan penceresi havada serince olunca vurdu hep bize, eşimin başı ağrıdı benimde kollarım omzum baya ağrıdı... Bilemedik böyle vuracağını hiç.
Bizimkiler sahuru yapıp çıkacaklar galiba, kp öyle istiyo, dedim ya duramaz kp diye, hep böyledir, sabaha güneşe kalmadan çıkacakmış yola: D
Kvde tam tersidir: )
selamun aleyküm güzeller
hasta ve yaşlı kadın geldi.
kızlar dün yine çok hastalandım. bu sabah dr. gittim boğaz enfeksiyonu dedi ama sadece boğazım değil ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. bugün yine tutamadım orucumu. yarın misafir gelicek ne yapıcam bilmiyorum. başım hep yastık arıyor. uzandığım gibide hemen uyuyorum. nedir bu uyku anlamadım. 24 saat hiç kalkmasam uyucam herhalde.
kv. muhabbetleri dönmüş gözümden kaçmadı en iyi benim kv. RAHMETLİ
nasıl bir tariftiki hiç hatırlamadım. ben yaptığım yemeği her seferinde değiştirerek yaptığım için benden tarif almak zordur biraz. bazen kendim bile hatırlamam nasıl yaptığımı
yüzemedi bugün hayvan derisini adam yalnız gitti kestirmeye. hem asu benden çoookk küçük bikerem
yaşlılıkta dökemezsiniz tabiki ben hepinizden yaşlıyım.
oy oy ağır misafir
Allah yardımcın olsun
canım sende çok yordun bu günlerde kendini az bi dinlen biraz
dün bayağı yorucu geçmiş senin için inş. şimdi daha iyisindir yada en iyisi dinlen sana iyi gelir yorulmuşsundur tabiii .....
meyraaaaaaa sen konya merkezdemiydin ?
yada konya merkez olan arkadaşlar var mııı ?
selamun aleyküm güzeller
hasta ve yaşlı kadın geldi.
kızlar dün yine çok hastalandım. bu sabah dr. gittim boğaz enfeksiyonu dedi ama sadece boğazım değil ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. bugün yine tutamadım orucumu. yarın misafir gelicek ne yapıcam bilmiyorum. başım hep yastık arıyor. uzandığım gibide hemen uyuyorum. nedir bu uyku anlamadım. 24 saat hiç kalkmasam uyucam herhalde.
kv. muhabbetleri dönmüş gözümden kaçmadı en iyi benim kv. RAHMETLİ
nasıl bir tariftiki hiç hatırlamadım. ben yaptığım yemeği her seferinde değiştirerek yaptığım için benden tarif almak zordur biraz. bazen kendim bile hatırlamam nasıl yaptığımı
yüzemedi bugün hayvan derisini adam yalnız gitti kestirmeye. hem asu benden çoookk küçük bikerem
yaşlılıkta dökemezsiniz tabiki ben hepinizden yaşlıyım.
oy oy ağır misafir
Allah yardımcın olsun
canım sende çok yordun bu günlerde kendini az bi dinlen biraz
işte geçen seneki senin ramaza mevzusu gibi oldum bende ...
tatil tatil tatil ay ne güzeeeel düşünmesi bile harikaa hiç plan yapamıyorum Zeynep kayınbabam rahatsız benim erzuruma gitmem lazım çocukların istanbulda işi olduğu için brakıp gidemiyorum eşim bir 10 gün sonra gidecek bayramıda orda geçirecek şuu 2. evide bir taşıyıp yerleştirsem 1 haftalığına erzuruma kızı alıp gitsem iyi olur. şu an tek düşündüğüm bu ama bayram sonrasıda uçak biletlerinin fırlama mezusuda var tabii ekonomik olarak zor yani... zaten eşimle genelde tatil yapamayız bir şekilde biryerlerde kardeşlerime dahil olurum ...
Selçuklu belediye basket sahasını biliyormusun ? merkeze yakın mıı yaklaşık 10 gün sonra tarih değişebilirde bu salonun etrafında bana mobilyalı kiralık ev lazım ......benim oğlan torkukonya sporla imza atmış bu sezon sizdee :)sağol canım, epey yoruldum ama baya uyudum iyi geldi epey: )
evet konya merkezdeyim ben canım.
Selçuklu belediye basket sahasını biliyormusun ? merkeze yakın mıı yaklaşık 10 gün sonra tarih değişebilirde bu salonun etrafında bana mobilyalı kiralık ev lazım ......benim oğlan torkukonya sporla imza atmış bu sezon sizdee :)
hımmm: )
oğlun sporcumuydu bilmiyordum bunu: ) hayırlı olsun anlaşmanız o zaman: )
canım ben bilmiyorum ama eşime sorayım sana haber edeyim: )
konyada ulaşım çok kolaydır, en uzak yere bile dolmuşla 50dkda gidersin.
sağol canım hayırlı olur inş. geçen sene sakaryadaydı çok memnunduk takım evini hazırlamıştı ve takım arkadaşlarıyla toplu olarak aynı binada diyim kalıyorlardı içim rahatıı inşallah konyadanda memnun kalırız ....
sor bakalım meyra bana Selçuklu belediyesinin yakınlarında mobilyalı tabiki tercihen 1+1 ev lazım nete baktım günlük kiralık var gerçi konuşulup aylık kiraya çevrilebilir ama netende araştırıyoruz konyada hiç bilmediğimizbir şehir tabiki oğlumun iş arkadaşları var onu karşılayıp yer muhakkak ayalıycaklar ama sanada bir sorayım dedim :)
işte geçen seneki senin ramaza mevzusu gibi oldum bende ...
tatil tatil tatil ay ne güzeeeel düşünmesi bile harikaa hiç plan yapamıyorum Zeynep kayınbabam rahatsız benim erzuruma gitmem lazım çocukların istanbulda işi olduğu için brakıp gidemiyorum eşim bir 10 gün sonra gidecek bayramıda orda geçirecek şuu 2. evide bir taşıyıp yerleştirsem 1 haftalığına erzuruma kızı alıp gitsem iyi olur. şu an tek düşündüğüm bu ama bayram sonrasıda uçak biletlerinin fırlama mezusuda var tabii ekonomik olarak zor yani... zaten eşimle genelde tatil yapamayız bir şekilde biryerlerde kardeşlerime dahil olurum ...
selamün aleyküm...
tamam canım sanada kolay gelsin akşama misafirin vardı dimiii yoksa vipler bu akşamıydıııHayırlı günler
Benim hazırlıklar nerdeyse bitti gibi epey kolayladım
Adaşım evet benim eşim resmi cami hocası
hayırlısı olsun bu akşam beğenilip alınsa bile araba bu akşam verilmez herhalde alım satımı olmadan dimiii ...bende ufaktan hazırlanayım eşim gelicek alışverişe çıkıcaz...arabamızı satışa çıkardık bugun biri bakmaya gelicekmiş o gelmeden alıncakları alalım dedi eşim olurda beğenir alıcam derse market işi bitmiş olsun en azından dedi..
tabi canımbuakşam gitmez hemen ama yarın benim misafirim var çıkamam oyüzden...hayırlısı olsun bu akşam beğenilip alınsa bile araba bu akşam verilmez herhalde alım satımı olmadan dimiii ...
Vıpler Çarşamba canım :)tamam canım sanada kolay gelsin akşama misafirin vardı dimiii yoksa vipler bu akşamıydııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?