Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun..

aman diyeyim fiziksel rahatsızlıklar gelip geçiyor da Allahın izniyle, bu psikolojik sıkıntılar çok yoruyor insanı. dikkat et kendine..
hem ne tükenmişliği, bu topiğin, sizin enerjiniz beni diri tutuyor valla. yok sana tükenmişlik falan

Selam gencler ve kendini her daim genc hissedenlernasilsiniz bakalim bol muhabbetli bir gun daha gecmis aranizda olup konusmayi cok istiyorum ama bir turlu yakalayamiyorum bende durumlar ayni kosturmali kavgali gurultulu devam adiyor hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin sagliginizi ihmal etmeyin hersey yerine konur saglik gittimi gelmez
Ya demek oglun futbolcu 1. Ligdemi torku konya biz izliyoruz bazen ligler oldugu zaman simdi izlerken acaba hangisi fridanin oglu diye aklimdan geciricem hep meraktan Allah sakatlik yasatmasin insallah
sana bisey diyim mi ben senden ve frida dan boyle bi elektrik aliyordum tukenmislik sendromumu bilmem ama bi bikkinlik bi yilginlik hissi dogrumu bilmiyorum ama oyle hissediyordum yazilarinizdan oyle bi elektrik geliyordu bana

Bakin ben zor tutuyorum kendimi bi dagilirsam bi daha toparlayamam sizde beni toplayamazsiniz adami hasta etmeyin tukenmeyin lutfen...

Bazen bogazimda dugumle aciyorum sayfayi biseyler yaziyorum aklimi dagitmak icin. Etrafimdaki bi cok insandan daha cok sey paylasiyorum bazen.

Su bi gercekki bu kilolarda olupta ruh sagligimizin yerinde olmasi pek mumkun degil.
Kendimize guvenimiz yok bu yuzden herkesten daha cok kirilip dokulmemiz. Basedicek gucumuz yok. Tabiki tek sebep bu degil ama bizi en cok gucsuz yapan bu.

Su an hic iyi hissetmiyorum.. Duvarlarin ustumuze gelmesi diye mecaz ama gercek hissedilen bisey var... Kalkip duygunun kustugu yemek masasini temizlemem lazim.

Herkes boyle degil ben niye boyleyim? Ben kendimi sadece bi hizmetci gibi goruyorum bu sira

Hayir canim sakin oyle gorme bak bende ayni durumdayim surekli is camasir bulasik cocuklr ev isi hepsi ustume geliyo 5 dk nefes almak istiyorum bazen diyorum nerde o eski yeliz kitap okumak istiyorum cnbc e deki polisiye dizileri izlemek istiyorum aksam ayagimi uzatip orgu ormek istiyorum ama olmuyo yinede bu gunlerin gececegini biliyorum cocuklari buyuyunce belki de bizi arayip sormadiklarinda bbu gunlerimi arayacagimida biliyorum onun icin sabrediyorum lutfen sende sabret oyle dusunursen hersey icinden cikilmaz bir hal alir hersey zoruna gitmeye baslar yapma bunu kendine
Seni seviyoruz topikcene

Dafi ablacim cok gecmis olsun,mevlam sifa-i acili Ihsan eylesin..
Misafir konusuda erteleyebilirsen güzel olur bence,saglik'dan önemlisi yok,iyi oldugunda agirlarsin..

Frida oglunun yeni takimi hayirli olsun,basarilar diliyorum..

Asuman abla misafirlerini agirlamissindir muhtemelen,gecmis olsun..

Iyi geceler
Misafirlerimi ağırladımgüzel geçti iftarımız sonra birlikte teravihe gittik
Darısı VIP lere :)
Tükenen Arkadaşlarıma bunalımda olanlara böyle hissiyatları yasaklıyorum lütfen silkelenin kızlar hepimiz harika bayanlarsınız toparlanın güzeller
Allah sağlık afiyet huzur versin koşturalım

Yena'cim stresli bir dönem geciriyorsun anladigim kadari ile,ben bu durumun gecici oldugunu düsünüyorum...Suan benzer duygulari yasayan biri olarak seni ne kadar rahatlatir yazdiklarim bilemiyorum ama haddim olmayarak samimiyet ile birseyler yazmak istiyorum sana....
Seni tanimiyorum ama samimiyetini,hassasiyetini,enerjini kilometrelerce uzaktan hissediyorum,öyle naif,öyle düsünceli ve ictensin ki tanismamis olsakta seni seviyor,senin gibi güzel insanlarin varligini hissederek mutlu oluyorum...

Lütfen mükemmel olmaya,herseyi mükemmel yapmaya calisma akisina birak insanlari,olaylari,hadiseleri...iradenin disinda olanlar icin suclama yipratma kendini...
Birkac aydir Burda olmama ragmen ben hissediyorum ne güzel bir es,ne güzel bir anne hatta ne guzel bir kardes oldugunu,vefani...
Baskasinin derdini paylasmani,insana insan oldugu icin verdigin degeri görüyor ve cok taktir ediyorum seni...

Güzel insann,topragimmm tükenmislik sendromuda neymis sen o güzel gönlün ile bununda üstesinden gelirsin biliyorum...

Benimde hamilelikten pek tadım yok yine bugün, yine allahın çayını içemedim bugün bulantı geldide: (
Çay kahve kolik olarak bu beni uzuyo, kahve yok çayda gitmeyince...
Arada da birşey var gibi panik yokluyo...
Allah sabrını veriyor inş diyorum.
Öf: (
Bende eteğimdeki taşları döktüm işte...

Arkadaşlar insanın kendine güveninin kilosuyla bir bağı yok bence.
Hı birde unutmayalım her zorlukla beraber birde kolaylık vardır, allahtan büyük dertmi var, Allaha sığınalım sarılalım gerisi oluuup gider inş.
Ama şu da bir gerçek, burası imtihan dunyası zorluklar donem donem mutlaka olacak hayatımızda.

Meyra'cim ilk 3 ay zorlu bir dönemi sanirim hamileligin,bu günlerde gececek insallah...bebisini kucagina aldiginda hepsini unutup iyi ki yasamisim diyeceksin...sabir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…