geçmiş olsun..selamun aleyküm güzeller
hasta ve yaşlı kadın geldi.
kızlar dün yine çok hastalandım. bu sabah dr. gittim boğaz enfeksiyonu dedi ama sadece boğazım değil ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. bugün yine tutamadım orucumu. yarın misafir gelicek ne yapıcam bilmiyorum. başım hep yastık arıyor. uzandığım gibide hemen uyuyorum. nedir bu uyku anlamadım. 24 saat hiç kalkmasam uyucam herhalde.
kv. muhabbetleri dönmüş gözümden kaçmadı en iyi benim kv. RAHMETLİ
nasıl bir tariftiki hiç hatırlamadım. ben yaptığım yemeği her seferinde değiştirerek yaptığım için benden tarif almak zordur biraz. bazen kendim bile hatırlamam nasıl yaptığımı
yüzemedi bugün hayvan derisini adam yalnız gitti kestirmeye. hem asu benden çoookk küçük bikerem
yaşlılıkta dökemezsiniz tabiki ben hepinizden yaşlıyım.
oy oy ağır misafir
Allah yardımcın olsun
canım sende çok yordun bu günlerde kendini az bi dinlen biraz
aman diyeyim fiziksel rahatsızlıklar gelip geçiyor da Allahın izniyle, bu psikolojik sıkıntılar çok yoruyor insanı. dikkat et kendine..Daficim,kan testi falan yapıldımı sana.?
alma misafir falan bir süre kısa bir süre bari toparlan...sağlık bir gittimi geri gelmiyor artık...
Ben de fenayım aslın da size belli etmiyorum ama tükenmişlik sendromuna girdim galiba.
Çok sıkıldım çok tek düze hayatım hep yorgunum herşeyi erteliyorum..ve bu ara çok yiyorum yine.
bir iki hafta tartılmayacağım
asucum kolay gelsin..
Ya demek oglun futbolcu 1. Ligdemi torku konya biz izliyoruz bazen ligler oldugu zaman simdi izlerken acaba hangisi fridanin oglu diye aklimdan geciricem hep meraktan Allah sakatlik yasatmasin insallahSelçuklu belediye basket sahasını biliyormusun ? merkeze yakın mıı yaklaşık 10 gün sonra tarih değişebilirde bu salonun etrafında bana mobilyalı kiralık ev lazım ......benim oğlan torkukonya sporla imza atmış bu sezon sizdee :)
sana bisey diyim mi ben senden ve frida dan boyle bi elektrik aliyordum tukenmislik sendromumu bilmem ama bi bikkinlik bi yilginlik hissi dogrumu bilmiyorum ama oyle hissediyordum yazilarinizdan oyle bi elektrik geliyordu banaDaficim,kan testi falan yapıldımı sana.?
alma misafir falan bir süre kısa bir süre bari toparlan...sağlık bir gittimi geri gelmiyor artık...
Ben de fenayım aslın da size belli etmiyorum ama tükenmişlik sendromuna girdim galiba.
Çok sıkıldım çok tek düze hayatım hep yorgunum herşeyi erteliyorum..ve bu ara çok yiyorum yine.
bir iki hafta tartılmayacağım
asucum kolay gelsin..
Ogle mi bilmeyince pot kiriliyo iste boyleEzani bekliyoruz..afiyet olsun herkese..
Yelizcim dogru tahmin etmissin.geleneksel buhranlarimi yasiyorum.:))
Fridanin oglu basetbolcu yanilmiyorsam..
Hayir canim sakin oyle gorme bak bende ayni durumdayim surekli is camasir bulasik cocuklr ev isi hepsi ustume geliyo 5 dk nefes almak istiyorum bazen diyorum nerde o eski yeliz kitap okumak istiyorum cnbc e deki polisiye dizileri izlemek istiyorum aksam ayagimi uzatip orgu ormek istiyorum ama olmuyo yinede bu gunlerin gececegini biliyorum cocuklari buyuyunce belki de bizi arayip sormadiklarinda bbu gunlerimi arayacagimida biliyorum onun icin sabrediyorum lutfen sende sabret oyle dusunursen hersey icinden cikilmaz bir hal alir hersey zoruna gitmeye baslar yapma bunu kendineBakin ben zor tutuyorum kendimi bi dagilirsam bi daha toparlayamam sizde beni toplayamazsiniz adami hasta etmeyin tukenmeyin lutfen...
Bazen bogazimda dugumle aciyorum sayfayi biseyler yaziyorum aklimi dagitmak icin. Etrafimdaki bi cok insandan daha cok sey paylasiyorum bazen.
Su bi gercekki bu kilolarda olupta ruh sagligimizin yerinde olmasi pek mumkun degil.
Kendimize guvenimiz yok bu yuzden herkesten daha cok kirilip dokulmemiz. Basedicek gucumuz yok. Tabiki tek sebep bu degil ama bizi en cok gucsuz yapan bu.
Su an hic iyi hissetmiyorum.. Duvarlarin ustumuze gelmesi diye mecaz ama gercek hissedilen bisey var... Kalkip duygunun kustugu yemek masasini temizlemem lazim.
Herkes boyle degil ben niye boyleyim? Ben kendimi sadece bi hizmetci gibi goruyorum bu sira
Benimde hamilelikten pek tadım yok yine bugün, yine allahın çayını içemedim bugün bulantı geldide: (
Çay kahve kolik olarak bu beni uzuyo, kahve yok çayda gitmeyince...
Arada da birşey var gibi panik yokluyo...
Allah sabrını veriyor inş diyorum.
Öf: (
Bende eteğimdeki taşları döktüm işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?