slm canlarım.Şimdi callanitics egzersizlerimi yaptım geldim.
Şimdilik iyi akşamlar sizlere duşa gidiyorum.kaydirigubbakcemile3
Bıcı bıcımı yapıcan..:)))
Bayağı ter attım YENA'm ya, şimdi bıcı bıcı zamanı.kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar kızlar. Dört gündür kilom hep aynı niye veremiyorum acaba?
yurdumsu ablam iiyim saol biraz moral bozukluğu aldığım kilodan dolayı olsadaaaa ne yapalımmm bugünden itibaren sıkı olarak kontrollerime başladımmmmmm :):):) sen nasılsınnn
gizemli kadınnn heycan yaratıyon demi topikteYarın foto yükliycem,bekleyin tamammı..:))
valla sendeki azimin çeyreği bende olsa 2.de ben olurum amma nerdeeeeeecuma günü haftanin 1 incisi ben olcam :dance:
bak nasıl konuyu dağıtıyon tursariiiiibelki kinaye var :jeyyar::jeyyar::jeyyar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada makyajların süpperde yaa nasıl üşenmeden hepsini tekteeeeekkk yap olmadı resimle olmadı buraya ekleee ayyyyy akannehir :bbo: ben olsam çatlardımmkaydirigubbakcemile3teprikler yaniiiiŞenizama ne yalan söyliimm ben bubikoğlu makyajına bayıldım sanki kendine değğilde ona yapmışsın makyajı
inşallah darısı bana bende zayıflıcam bayrama kadar 10 kilo verme yarışmasıdamı yapsak acep:uhm:slm kızlar yağmurgözlüm nasılsın bakıyorum uzun zamandır duraklamadasın ayağın nasıl oldu iyileştin mi? ben sıkı bi diyete girdim diyetin ismi bayrama kadar 10 kilo bu sefer kararlıyım atıcam bu yükü üstümden bu hafta inşallah çizelgelerimiz ilerleme görür
çarşamba günü nasıl olsa doktara gitcen diye yeme kıssssgüzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar
doktoru aradım randevu almak için
2 gün yokmuş
çarşambaya verdi randevu
hoşgeldin acep çokmu yiyon yoksam mide küçüldüdüde sanamı çok yemiş geliyoben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese slmlar 3 haftalık göçebe hayatımdan sonra o kadar yedikten sonraaaa fazla çıkmamı beklerken gende şükrettim artık evimdeyim :):) beni soran sormayan herkese tşklerrr tursarim cnm saolasın beni merak edip aramış sakaryadaydım 88,7 çıktım listeden çıkardınızmı beni :S:S
göremedimkiiiiiii benim cadı kızın okul derdinden işi bitirip açamıyomkiiiArkadaşlar alıntı yapmayın, akşam sileceğim..
YURDUSUM güzel sözlerin saol canım..
zaten yeme konusunda malesef bende kimseyi kıramıyom:sm_confused:Bugün kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,peynir zeytin ve bal..
Kızım okula giderken sipariş verdi,kıymalı makarna istedi..
Dolayısıyla bende ondan yerim..Kızımımı kırıcam..:))
maşşşaallllaaaah allah analı babalı 4 gözlen büyütsün:1closedeyes:bende bebekimin fotolarını koycem bananeee:hulya:
valla aferim kız hızlı bi giriş yaptınnnn darıısı bana gaza gelmem lazımselam kizlar, bugün ne yedim: sabah kahve, öglen 12 de 1 kepekli tost yumurta 3 zeytin azcik peynir, öglen 3 de 1 dilim kepek ekmegi üzerin diyet salam ve diyet pynir, aksam 6 da 3-4 kasik taze fasulye bol salata 1 dilim kepek ekmegi bukadar
teşekkür ederim iyim 1 haftadır akşamları acayip baş ağrısı çekiyom heç tadım kallmıyo yanimnursena, secil00 merhaba kızlar, nasılsınız?
ohhhhh maşşşaaallllaaah aynı bennnnn kanki olakmıvereliniortakCanım sen şu çizelgedeki yanıltıcı kiloya bakma, hepimiz maalesef aynı olduk, benim de moralim çok bozuldu ama ne yapalım, tedbiri elden bırakmayacağız.
Ben kaç kilo olmuşum biliyormusun?
heyyyyyyyyt 85,700kg.(Düşün küçük fil yavrusu mu desem, ne desem bilmiyorum)
Secil00 hoşbuldum sağol. Tahminin doğru evet hergün tartılıyorum. Aslında yanlış biliyorum ama merak ediyorum. Gündüz öğle saatleri bir tane kuru incirin arasınabir cevizin içini koyup yiyorum sizce yememelimiyim acaba? Diyette başka hiç şekerli bişey tüketmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?