Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaa kızlar BEYZUS'dan haberi olan var mı? Nerde bu hanımefendi.
Arada insan bizleri yoklamaz mı?
Bunlar öldüler mi kaldılar mı diye?Huuuuuuuuuuuuuu.:lepi:

Bayağı ter attım YENA'm ya, şimdi bıcı bıcı zamanı.kaydirigubbakcemile3

Hemen gir banyoya üşütme..

BEYZUS tatilin keyfini çıkarıyordur..Acı gerçekle yüzleşmek istemiyordur..:roflol:

Bende bugün 80 dk. yürüdüm..

ıyi akşamlar topraksu ve hürmüz..

yurdumsu ablam iiyim saol biraz moral bozukluğu aldığım kilodan dolayı olsadaaaa ne yapalımmm bugünden itibaren sıkı olarak kontrollerime başladımmmmmm :):):) sen nasılsınnn

İyi akşamlar kızlar. Dört gündür kilom hep aynı niye veremiyorum acaba?

cnm öncelikle hoşgeldin sanırım hergün tartılıyorsun haftada 1 tartıldığında verdiğin kilo belli olur yada benim gibi aldığın kilo kaydirigubbakcemile3 gaz tuvalet bunlar etkilerrr haftada 1 tartılmaya özen gösterirsen verdiğini görebilirsin benim gibi yok bayram yok öğrenci evi yok düğün dernek deyip yersen alırsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yurdumsu ablam iiyim saol biraz moral bozukluğu aldığım kilodan dolayı olsadaaaa ne yapalımmm bugünden itibaren sıkı olarak kontrollerime başladımmmmmm :):):) sen nasılsınnn

Canım sen şu çizelgedeki yanıltıcı kiloya bakma, hepimiz maalesef aynı olduk, benim de moralim çok bozuldu ama ne yapalım, tedbiri elden bırakmayacağız.
Ben kaç kilo olmuşum biliyormusun?
heyyyyyyyyt 85,700kg.(Düşün küçük fil yavrusu mu desem, ne desem bilmiyorum)

Secil00 hoşbuldum sağol. Tahminin doğru evet hergün tartılıyorum. Aslında yanlış biliyorum ama merak ediyorum. Gündüz öğle saatleri bir tane kuru incirin arasınabir cevizin içini koyup yiyorum sizce yememelimiyim acaba? Diyette başka hiç şekerli bişey tüketmiyorum.

Yarın foto yükliycem,bekleyin tamammı..:))
gizemli kadınnn heycan yaratıyon demi topikte
cuma günü haftanin 1 incisi ben olcam :dance:
valla sendeki azimin çeyreği bende olsa 2.de ben olurum amma nerdeeeeee

bak nasıl konuyu dağıtıyon tursariiiii
dön aramıza haydiiiiiiii:içelim:

inşallah darısı bana bende zayıflıcam bayrama kadar 10 kilo verme yarışmasıdamı yapsak acep:uhm:
güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar
doktoru aradım randevu almak için
2 gün yokmuş
çarşambaya verdi randevu
çarşamba günü nasıl olsa doktara gitcen diye yeme kıssss
hayırlısı olur inşallah

hoşgeldin acep çokmu yiyon yoksam mide küçüldüdüde sanamı çok yemiş geliyo
valla utanıyom sen zayıfladıkca bende tık yok anca alıyom a..sını satayımmmm
Arkadaşlar alıntı yapmayın, akşam sileceğim..

YURDUSUM güzel sözlerin saol canım..
göremedimkiiiiiii benim cadı kızın okul derdinden işi bitirip açamıyomkiii:sinifsinif:

Bugün kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,peynir zeytin ve bal..

Kızım okula giderken sipariş verdi,kıymalı makarna istedi..
Dolayısıyla bende ondan yerim..Kızımımı kırıcam..:))
zaten yeme konusunda malesef bende kimseyi kıramıyom:sm_confused:

:1closedeyes:bende bebekimin fotolarını koycem bananeee:hulya:
maşşşaallllaaaah allah analı babalı 4 gözlen büyütsün
valla aferim kız hızlı bi giriş yaptınnnn darıısı bana gaza gelmem lazım

nursena, secil00 merhaba kızlar, nasılsınız?
teşekkür ederim iyim 1 haftadır akşamları acayip baş ağrısı çekiyom heç tadım kallmıyo yanim

ohhhhh maşşşaaallllaaah aynı bennnnn kanki olakmıvereliniortak

en güzeli hurma yemek hem tatlı kesiyo hemde en az kalorili hemde faydalı

Nursena, hurma evet, çok iyi hiç aklıma gelmemişti. Ama hurma daha tatlı değil mi kuru incirden? Sanki bana hurmanın kalorisi daha fazladır gibi geldi.

aman ben yerinde olsam 1 ısırık bitter çikolata alırım ağzımda emerek yerim bence daha az caloriii:uhm:

2 adet naneli bitter çikolata

Anında yakın: Kollarınız göğüs hizasında ve dirsekten kıvrık şekilde ayakta durun. Elinize ağzına kadar su dolu büyük bir bardak alın. Olduğunuz yerde aşağı, yukarı yaylanarak adım atın. Hareketi 3'er dakikalık 3 set halinde tekrarlayın. Aralarda 30 saniye dinlenin. Ya da 20 dakika boyunca cam silin.

5 parça yüze 70 bitter çikolata= 95 kalori

Anında yakın: Bacaklarınızı çok az aralayın. Dizlerinizi bükün ve parmak uçlarınızda durun. Kollarınızı öne doğru uzatın, omuz hizasında açın, dirseklerinizden yukarı doğru bükün. Ardından zıplayarak bir daire çizin. Her bir daireyi, bir tur olarak duşunun. Hareketi 10 turdan 3 set olarak tekrarlayın. Ya da 20 dakika boyunca merdiven çıkın.

2 adet yumuşak şeker: Yaklaşık 46 kalori

Anında yakın: Yerde kollarınız, dirsekleriniz ve ayak parmaklarınızdan destek alarak dümdüz durun. Ardından ayaklarınızı yerden kaldırmadan sol dizinizi göğsünüze çekin ve tekrar eski pozisyonuna gelirin. Sağ dizinizle de tekrarlayın. ıki dakika boyunca yapın. Ya da d20 dakika yürüyün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…