- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bakin ben zor tutuyorum kendimi bi dagilirsam bi daha toparlayamam sizde beni toplayamazsiniz adami hasta etmeyin tukenmeyin lutfen...
Bazen bogazimda dugumle aciyorum sayfayi biseyler yaziyorum aklimi dagitmak icin. Etrafimdaki bi cok insandan daha cok sey paylasiyorum bazen.
Su bi gercekki bu kilolarda olupta ruh sagligimizin yerinde olmasi pek mumkun degil.
Kendimize guvenimiz yok bu yuzden herkesten daha cok kirilip dokulmemiz. Basedicek gucumuz yok. Tabiki tek sebep bu degil ama bizi en cok gucsuz yapan bu.
Su an hic iyi hissetmiyorum.. Duvarlarin ustumuze gelmesi diye mecaz ama gercek hissedilen bisey var... Kalkip duygunun kustugu yemek masasini temizlemem lazim.
Herkes boyle degil ben niye boyleyim? Ben kendimi sadece bi hizmetci gibi goruyorum bu sira
Benimde hamilelikten pek tadım yok yine bugün, yine allahın çayını içemedim bugün bulantı geldide: (
Çay kahve kolik olarak bu beni uzuyo, kahve yok çayda gitmeyince...
Arada da birşey var gibi panik yokluyo...
Allah sabrını veriyor inş diyorum.
Öf: (
Bende eteğimdeki taşları döktüm işte...
geçmiş olsun....evet ya uçak fiyatları yüksek..Rabbim kolaylaştırsın inş işlerinizi...tatil bizde istemekle beraber düşünemiyoruz malesef ama günü birlik geziler yapmak niyetindeyiz iznimiz olursa..
Ve aleyküm selammm nasılsın canım...
Daficim,kan testi falan yapıldımı sana.?
alma misafir falan bir süre kısa bir süre bari toparlan...sağlık bir gittimi geri gelmiyor artık...
Ben de fenayım aslın da size belli etmiyorum ama tükenmişlik sendromuna girdim galiba.
Çok sıkıldım çok tek düze hayatım hep yorgunum herşeyi erteliyorum..ve bu ara çok yiyorum yine.
bir iki hafta tartılmayacağım
asucum kolay gelsin..
Selam gencler ve kendini her daim genc hissedenlernasilsiniz bakalim bol muhabbetli bir gun daha gecmis aranizda olup konusmayi cok istiyorum ama bir turlu yakalayamiyorum bende durumlar ayni kosturmali kavgali gurultulu devam adiyor hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin sagliginizi ihmal etmeyin hersey yerine konur saglik gittimi gelmez
Ya demek oglun futbolcu 1. Ligdemi torku konya biz izliyoruz bazen ligler oldugu zaman simdi izlerken acaba hangisi fridanin oglu diye aklimdan geciricem hep meraktan Allah sakatlik yasatmasin insallah
sana bisey diyim mi ben senden ve frida dan boyle bi elektrik aliyordum tukenmislik sendromumu bilmem ama bi bikkinlik bi yilginlik hissi dogrumu bilmiyorum ama oyle hissediyordum yazilarinizdan oyle bi elektrik geliyordu bana
Iyi geceler
Misafirlerimi ağırladımgüzel geçti iftarımız sonra birlikte teravihe gittik
Darısı VIP lere :)
Tükenen Arkadaşlarıma bunalımda olanlara böyle hissiyatları yasaklıyorum lütfen silkelenin kızlar hepimiz harika bayanlarsınız toparlanın güzeller
Allah sağlık afiyet huzur versin koşturalım
Meyra'cim ilk 3 ay zorlu bir dönemi sanirim hamileligin,bu günlerde gececek insallah...bebisini kucagina aldiginda hepsini unutup iyi ki yasamisim diyeceksin...sabir:)
yok be canım siz nazar edermisiniz bana galiba ben kendimi saldım biraz toparlanıcam inşallahDafi ablacim nazarmi ettik sana ya neyin var senin
geldi canım. yakınınmızdaki yeğen aradı bugün sesin kötü geliyor dedi bende rahatsızım deyince almış çocuğu geldi. bardak çekti sırtıma çok rahatladım. akşamdan süpürgemi yaptı. bende börek sardım. biber doldurdum. akşamdan mercimek çorbası yaptım şimdi blendırdan geçirecem. bu ramazan 1 kere yapmıştım. akşamdan hazır olsun dedim. yeğeninde misafiri gelicekmiş yarın. kalan hamurlarıda kendine sar dedim. şimdi mutfakta sarıyor.ay bana dinlen diyene bakın yarınki misafiri iptal etseydin keşke dinlenirdin biraz yada çağır yiğenleri filan hazırlasınlar yesin temizleyip gitsinler canım nedir bu dinlenemediğin için hastalığın tekrar etti galibaa
sağol meyracım benim şimdiye kadar hiç şeker problemim olmadı canım.çok geçmiş olsun ablam, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inş.
acaba şekerinmi çıkıyor da uyku yapıyor böylesine...
yenacım ramazandan önce karnım ağrıdığında kan, idrar tahlillerim yapıldı bir problem çıkmadı.Daficim,kan testi falan yapıldımı sana.?
alma misafir falan bir süre kısa bir süre bari toparlan...sağlık bir gittimi geri gelmiyor artık...
Ben de fenayım aslın da size belli etmiyorum ama tükenmişlik sendromuna girdim galiba.
Çok sıkıldım çok tek düze hayatım hep yorgunum herşeyi erteliyorum..ve bu ara çok yiyorum yine.
asucum kolay gelsin..
sağol canım.geçmiş olsun..
Allah razı olsun asucumDaficim geçmiş olsun
Yenacım ben farkındayım senin durumunun aslında herseye yetişmek mümkün değil canım ama hiçbirşey de senden Kıymetli değil
bınıs kişisi yok öyle dağılmalar falan. sen herşeyin üstesinden gelebilecek hatunsun. sadece darlandın biraz. kolay değil canım iki küçük çocukla uğraşmak. arada 1 saat seni dinlendirecek birisi olsa şöyle çıkıp bir dolaşsan sana yetecek.Bakin ben zor tutuyorum kendimi bi dagilirsam bi daha toparlayamam sizde beni toplayamazsiniz adami hasta etmeyin tukenmeyin lutfen...
Bazen bogazimda dugumle aciyorum sayfayi biseyler yaziyorum aklimi dagitmak icin. Etrafimdaki bi cok insandan daha cok sey paylasiyorum bazen.
Su bi gercekki bu kilolarda olupta ruh sagligimizin yerinde olmasi pek mumkun degil.
Kendimize guvenimiz yok bu yuzden herkesten daha cok kirilip dokulmemiz. Basedicek gucumuz yok. Tabiki tek sebep bu degil ama bizi en cok gucsuz yapan bu.
Su an hic iyi hissetmiyorum.. Duvarlarin ustumuze gelmesi diye mecaz ama gercek hissedilen bisey var... Kalkip duygunun kustugu yemek masasini temizlemem lazim.
Herkes boyle degil ben niye boyleyim? Ben kendimi sadece bi hizmetci gibi goruyorum bu sira
Allah razı olsun canım. bende düşündüm ama yapamadım. rabbim kolaylığını verir inşallahDafi ablacim cok gecmis olsun,mevlam sifa-i acili Ihsan eylesin..
Misafir konusuda erteleyebilirsen güzel olur bence,saglik'dan önemlisi yok,iyi oldugunda agirlarsin..
Frida oglunun yeni takimi hayirli olsun,basarilar diliyorum..
Asuman abla misafirlerini agirlamissindir muhtemelen,gecmis olsun..
dualarım sizinle canlarım... Allah büyüktür..
hayırlı geceler güzeller
fridacım anlaşmanız hayırlı olsun
yok be canım siz nazar edermisiniz bana galiba ben kendimi saldım biraz toparlanıcam inşallah
geldi canım. yakınınmızdaki yeğen aradı bugün sesin kötü geliyor dedi bende rahatsızım deyince almış çocuğu geldi. bardak çekti sırtıma çok rahatladım. akşamdan süpürgemi yaptı. bende börek sardım. biber doldurdum. akşamdan mercimek çorbası yaptım şimdi blendırdan geçirecem. bu ramazan 1 kere yapmıştım. akşamdan hazır olsun dedim. yeğeninde misafiri gelicekmiş yarın. kalan hamurlarıda kendine sar dedim. şimdi mutfakta sarıyor.
baya kolayladım yarına az işim kaldı yata kalka yaparım inşallah.
sağol meyracım benim şimdiye kadar hiç şeker problemim olmadı canım.
yenacım ramazandan önce karnım ağrıdığında kan, idrar tahlillerim yapıldı bir problem çıkmadı.
sende her yere yetişmeye çalışıyorsun canım buda seni çok yıpratıyor. kasımpatı ne güzel çözmüş seni duygularıma tercüman oldu.
sağol canım.
Allah razı olsun asucum
bınıs kişisi yok öyle dağılmalar falan. sen herşeyin üstesinden gelebilecek hatunsun. sadece darlandın biraz. kolay değil canım iki küçük çocukla uğraşmak. arada 1 saat seni dinlendirecek birisi olsa şöyle çıkıp bir dolaşsan sana yetecek.
ruh sağlığının kiloyla ne ilgisi var. bizim ruhumuz gayette sağlıklı çok şükür. biz sadece sağlığımız daha iyi olsun diye sağlıklı yaşamaya çalışıyoruz. bak şöyle aç camları derin bir nefes al sonrada çocuklarına bak ve onları sana bahşede sonsuz şükret. yerinde olmak isteyen nice gözü yaşlı insanlar var. ben hiç kendi bebeğimin kusmuğunu temizlemedim biliyormusun. o bile büyük bir nimet
tamammı güzelim.
Allah razı olsun canım. bende düşündüm ama yapamadım. rabbim kolaylığını verir inşallah
Bakin ben zor tutuyorum kendimi bi dagilirsam bi daha toparlayamam sizde beni toplayamazsiniz adami hasta etmeyin tukenmeyin lutfen...
Yena'cim stresli bir dönem geciriyorsun anladigim kadari ile,ben bu durumun gecici oldugunu düsünüyorum...Suan benzer duygulari yasayan biri olarak seni ne kadar rahatlatir yazdiklarim bilemiyorum ama haddim olmayarak samimiyet ile birseyler yazmak istiyorum sana....
Seni tanimiyorum ama samimiyetini,hassasiyetini,enerjini kilometrelerce uzaktan hissediyorum,öyle naif,öyle düsünceli ve ictensin ki tanismamis olsakta seni seviyor,senin gibi güzel insanlarin varligini hissederek mutlu oluyorum...
Lütfen mükemmel olmaya,herseyi mükemmel yapmaya calisma akisina birak insanlari,olaylari,hadiseleri...iradenin disinda olanlar icin suclama yipratma kendini...
Birkac aydir Burda olmama ragmen ben hissediyorum ne güzel bir es,ne güzel bir anne hatta ne guzel bir kardes oldugunu,vefani...
Baskasinin derdini paylasmani,insana insan oldugu icin verdigin degeri görüyor ve cok taktir ediyorum seni...
Güzel insann,topragimmm tükenmislik sendromuda neymis sen o güzel gönlün ile bununda üstesinden gelirsin biliyorum...
Sağol canım, iyi diyeyim iyi olayım, iyiyimde arada bir kotu oluyorum malum hamilelikten.
Yerlerde diplerde modunda oluyorum yaa.
Normalmiş ama hep bunlar öyle diyor herkes.
Hamilelik bulantısı ne kötüymüş öyle, içten içten derinden derinden.
.
geçmiş olsun....evet ya uçak fiyatları yüksek..Rabbim kolaylaştırsın inş işlerinizi...tatil bizde istemekle beraber düşünemiyoruz malesef ama günü birlik geziler yapmak niyetindeyiz iznimiz olursa..
Ve aleyküm selammm nasılsın canım...
Vıpler Çarşamba canım :)
Bugün genç Çiftler var iftarda
Gençleşecem Bonus :)))
Fridacım hayırlı olsun oğlanın yeni anlaşması..Sakatsız,sorunsuz ve bol kazançlı olsun...
hııım günü birlik geziler mi ? hemen plan yapalım izin günlerini düşünerek geçirmeyin benim tavsiyem büyük ada
he hee canım çekiyor büyük adayııı :))
bende genç misafirleri seviyoruuuum
Amiiiiiin sağol canım evet inşallah hayırlı olur ne bileyim konya hiç aklımızda yoktu zaten bizimki yurt dışındayken bir baktık tv de alt yazı geçiyor şaşırdık yaniii dur oranın yemeklerini meyraya sorayım benim oğlan aç kalır vallaha acaba nursenayla konyayla batmanı takasmı yapsak
Selam gencler ve kendini her daim genc hissedenlernasilsiniz bakalim bol muhabbetli bir gun daha gecmis aranizda olup konusmayi cok istiyorum ama bir turlu yakalayamiyorum bende durumlar ayni kosturmali kavgali gurultulu devam adiyor hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin sagliginizi ihmal etmeyin hersey yerine konur saglik gittimi gelmez
Ya demek oglun futbolcu 1. Ligdemi torku konya biz izliyoruz bazen ligler oldugu zaman simdi izlerken acaba hangisi fridanin oglu diye aklimdan geciricem hep meraktan Allah sakatlik yasatmasin insallah
sana bisey diyim mi ben senden ve frida dan boyle bi elektrik aliyordum tukenmislik sendromumu bilmem ama bi bikkinlik bi yilginlik hissi dogrumu bilmiyorum ama oyle hissediyordum yazilarinizdan oyle bi elektrik geliyordu bana
Ogle mi bilmeyince pot kiriliyo iste boyle
herkese hayırlı iftarlar..
iftarımızı yaptık. artık bugün bir türk kahvesi içeyim özledim ne zamandır :)
hıımm senin planlarda güzelmiş bende ağvayı görmedim gerçi şileye gitmişliğim varda ora kaldıı doğa istiyorsun yaniii evet güzel olur inşallah gidersiniz :)bi seçenekte orası olabilir hiç gitmedim ve merak ediyorum doğrusu....ama öncelikle ağvaya gitmek istiyorum emirganı istiyorum bi yanımda atla arabaya yol nereye götürürse köy yollarına vur kendini yol kenarındaki teyzelerden meyve falan al bol yeşillikli yollarda gez vsvs böyle şeyler istiyom işte bakalım...
sağol canım hayırlı olur inşallah bayağı uzak olucak sakaryaya da gitmedim ama yakındı en azından neyse sezon ortasında iş icabı istanbula gelir artık oğlumlaa o zaman sık sık görüşürüz geçen sezonda öyle olmuştuuhayırlı geceler güzeller
fridacım anlaşmanız hayırlı olsun
yok be canım siz nazar edermisiniz bana galiba ben kendimi saldım biraz toparlanıcam inşallah
geldi canım. yakınınmızdaki yeğen aradı bugün sesin kötü geliyor dedi bende rahatsızım deyince almış çocuğu geldi. bardak çekti sırtıma çok rahatladım. akşamdan süpürgemi yaptı. bende börek sardım. biber doldurdum. akşamdan mercimek çorbası yaptım şimdi blendırdan geçirecem. bu ramazan 1 kere yapmıştım. akşamdan hazır olsun dedim. yeğeninde misafiri gelicekmiş yarın. kalan hamurlarıda kendine sar dedim. şimdi mutfakta sarıyor.
baya kolayladım yarına az işim kaldı yata kalka yaparım inşallah.
sağol meyracım benim şimdiye kadar hiç şeker problemim olmadı canım.
yenacım ramazandan önce karnım ağrıdığında kan, idrar tahlillerim yapıldı bir problem çıkmadı.
sende her yere yetişmeye çalışıyorsun canım buda seni çok yıpratıyor. kasımpatı ne güzel çözmüş seni duygularıma tercüman oldu.
sağol canım.
Allah razı olsun asucum
bınıs kişisi yok öyle dağılmalar falan. sen herşeyin üstesinden gelebilecek hatunsun. sadece darlandın biraz. kolay değil canım iki küçük çocukla uğraşmak. arada 1 saat seni dinlendirecek birisi olsa şöyle çıkıp bir dolaşsan sana yetecek.
ruh sağlığının kiloyla ne ilgisi var. bizim ruhumuz gayette sağlıklı çok şükür. biz sadece sağlığımız daha iyi olsun diye sağlıklı yaşamaya çalışıyoruz. bak şöyle aç camları derin bir nefes al sonrada çocuklarına bak ve onları sana bahşede sonsuz şükret. yerinde olmak isteyen nice gözü yaşlı insanlar var. ben hiç kendi bebeğimin kusmuğunu temizlemedim biliyormusun. o bile büyük bir nimet
tamammı güzelim.
Allah razı olsun canım. bende düşündüm ama yapamadım. rabbim kolaylığını verir inşallah
Daficim,kan testi falan yapıldımı sana.?
asucum kolay gelsin..
oyy bi gittim neler olmuş böylee...arabamızın devri yarın nasipse arabamızla son son annemlere çaya gittik ve bi tur kullandım öyle işte ...he bide yarın akşamki iftar bende değil kardeşimde olucak gündüzden yardıma gidicem geline baya kalabalık olucak çünkü...babaanneler anneanneler falan bu sefer ben alayım abla dedi öyle anlaştık işte...
oy canım ya kıyamam...hepimiz zaman zaman bu yoğun duyguları yaşıyoruz bende bir süredir aynı duygular içindeyim bu duygu yoğunluğunu henüz atamadım...ama accık daha sabır canım valla biraz yakın olsak ben bakardım kuzulara az çıkar hava alırdın çok eve kapandın ondan böyle oldu biraz kendine vakit ayırma imkanın olsa toparlardın biraz....
düzgün cümleler kuramadım bonuscum ama içimden geldiği gibi yazdım idare ediver olurmu...
kasımpatı şahanesin çok istesemde duygularımı bu şekilde anlatamazdım...yenaya bende çok şeyler yazmak istedim yazdım sildim sonra vazgeçtim..kısacası yenacım SENİ ÇOKK SEVİYORUZ ve kasımpatı benimde duygularıma tercuman olmuş...eline sağlık...
canım benim evet zor sıkıntılı bir süreçtir ama kucağına aldığın an bütün sıkıntıların gider...kokusunu içine çektiğinde duyduyun mutluluk çektiğin herşeye değer...
niye cevap vermicen lanUla sana cvp vermiyecektim ama neyse
Bizler iyiyiz sukur yuvarlanip gidiyoruz ben 3. Bebeyi dogurdum. Nursena ordan oraya tasiniyo garibim. Asumani meyrayi taniyomusun bilmiyorum.
Nur evlendi bi oglu var.
Beyzus 6 ayda bir slm verip gidiyo yena calisiyo herkeste bir ugrasi yani anlayacagin.
Ameliyat oldugunu sonradan duydum ben nasil oldu kac sene oldu
Koruman guzel herhangi bi sıkıntın yoksa ameliyatla ilgili cok iyi gercekten :)niye cevap vermicen lan
maruzatımı acıkladım ya :)
9 ayda 75 düştüm. sonra bi ara 71 gürdum
74 de sabitlendim 2 awn kadar
en son bi sigarayı bırakma maceram oldu 78 oldum.
beyzusla facede arkadasız. belki sizlerlede olabiliriz
cok kk dan ekli var ama nicleri unutum tam kim kim bilmiyorum
2012 agustosta 115 kilo ile ameliyat oldum
aynen oyle canim gecici bir donem tabiki bak benim mytfak yikiliyo su anda salan desen heryer oyuncak ama ben napiyorum kiZimi emziriyorun onunla oynuyorum bi yandanda buraya yaziyirum is nasil olsa bitmez arada bosvermek ve oylece boss bos oturmak lazimYelizcim cok sagol bende sizi seviyorum inan yazarken sen geldin aklima. Dogru diyosun biliyorumda bazen insan kendine anlatamiyo cok iyi bildigi seyleri bile.
Gecici bir donemdir durumdur ins ne diyim
bonu bulanti diye diye baslatti bulantilarini sana dedigim bloga bakabildinmi bilmiyorum ama blog yazarida 3. Cocuguna 11 haftalik hamile oda buz yiyerek dindirmis bulantilarini yada buzlu su icerek bi dene istersenSağol canım, iyi diyeyim iyi olayım, iyiyimde arada bir kotu oluyorum malum hamilelikten.
Yerlerde diplerde modunda oluyorum yaa.
Normalmiş ama hep bunlar öyle diyor herkes.
Hamilelik bulantısı ne kötüymüş öyle, içten içten derinden derinden.
Çok iyi anlıyorum seni...
Sarılıyorum kocaman sana ablam.....
Kiminle kavga ediyonuz kız: )
: ***
Amin inş ablam.
Hadi geçmiş olsun ablam bir faslı atlattın: )
Ellerine sağlık...
Bizde bugün topluca diğer amcamda iftara davetliydik, hiç gitmeye dermanım yoktu ama çok şükür kendimi topladım icabet ettik.
Bende amcamları halamları falan iftara alayım diyorum bu sene amaa böyle giderse halim zor, doktor kendini yorma dedi, neyse ben almasamda aramazlar hiç biri sağolsunlar, anlayışla karşılarlar yani.
sevindim senin adina adina canim boyle bisey olmadigi icin ben oyle hissetmistum sadeceselam tatlım oğlum futbolcu değil basketbolcu konya torku sporda 1. ligde ama takımın daha önceki ismi Selçuklu üniversitesiydi demek ki torku sponsor olmuş şimdiki ismi konya torku spor işte :)
bende tükenmişlik filan yok yaa o dediğin yenada vallaha )))
şaka yapıyorum tabi sıkıntılarım oluyor yılbaşından beri eşim iki sefer sağlık sorunu yaşadı bir amelyat bir ayak kırılması zor oldu yani ayrıyeten işyerinden de sıkıntıları var emekli olması lazım olmak istemiyor haliyle bunları eve yansıtıyor sıkıldık bunaldık yaniii iyileşti işe başladı ama iş yerinden sıkıntısı olduğu için yarından sonra tekrardan izne ayrıldı düşün bütün gün evde oruçlu bir adam oturuyor ve çoğu zaman sıkıntıdan banada sardığı oluyor yaniii ....
işte bunu gibii daha birsürü sorun oluyor eşimin ayağı kırıldı diye sporu bıraktım ramazanda uyku düzenimiz bozuldu bunlar beni mutsuz ediyor diyette yerlerde toparlamam lazım ama başlangıç yapamıyorum............vs. vs.
neyse yani aslında kötü bir enerji yansıtığım için üzüldüm sadece yorgunum ki bu keyifli bir yorgunluktu ve bugün regl oldum ondan herhalde öyle anlaşıldım
yok canım ne pot kırması nerden bilecektinki :)
afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?