Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esselamu aleykum guzel bayanlar .
Son bikac sayfayi okudum dertler derya.yasam uc gun dun dogduk bugun yasiyoruz yarin olucez bunun idrakine varsak kendimde dahil hayata farkli bir gozle bakabilicez aslinda.bunalan sikilan arkadaslara tavsiyem bolca tesbih cekin kuran okuyun ruhsal acidan baya rahatladiginizi hissediceksiniz tecrubeyle sabit.ALLAH tan baska yardim dilenicek biri yok en guzeli ona siginmak .Rabbim tum muslumanlara ve bizlere yolumuzda kolaylik,irade ve zorluklar karsisinda pes etmeden yasamayi nasip etsin.

Agziniza saglik icinde bulundugum ruh halini bilmis ve benim icin yazmissiniz sanki insan varolus sebebini unutmasa dunyanin sadece ahireti kazanmak icin bir imtihan oldugunu unutmasa ve sorunlarina o gozle baksa herseyi daha kolay atlatcak ama insanogluyuz hata da tovbe de bizler icin

selamun aleyküm güzeller
nasılsınız bakalım. hadi iyi olun iyii bayramdan sonra tatile çıkar stres atarız bol bol.
ben bugün daha iyiyim çok şükür orucumuda tutuyorum şükürler olsun. işlerimide kolayladım. akşama sadece yemeği fırına atıcam. hazır böreği fırına atıcam birde pilavla yeşil salatam kaldı. toplasam hepsi yarım saatlik iş. yeğen akşam burda kaldı sabah masayı bile hazırlamış öyle gitti sağolsun.

Hayirli gunler herkese ailevi sorunlardan dolayi bakamadim sizlere cok sukur atlattim ve bir selam vereyim dedim

geçmiş olsun canımmmm...

amin inş.
haklısın, daraldığımız zaman ne kadar geniş bakabilirsek o kadar iyi bizim için bencede...
ve dediğin gibi dua, benim için çok mühimdir dualar, dua müminin silahıdır...

Selam,

Mesajıma başlamadan önce hepinizi çok ama çok sevdiğimi belirtmek istiyorum...
Özellikle kasımpatı ve Bonus yazdıklarınızı okurken önce ağladım sonra güldüm sonra yine ağladım..
İkinizin de duygularınızı yansıtma şekliniz kendinizi ifade etme şeklinize laf yok zaten...Bir de ben kendimi öylesine ele vermişim ki cuk oturdu sözleriniz :))
Allah razı olsun hepinizden..Öylesine mutluyum ki sizleri kazanmışım çok şanslıyım...

Bonus, seni bonus kafanla sineme bastırıyorum :)) temisledinmi kusmukları...
Bu arada arkadaşlar,Bonus öylesine güzel bir yüze sahipki muhteşem hatları var..KAç yıl önce gördüğüm de öyleydi şimdi bilmiyorum :))

Ah dafii kuzusu mahfettin beni mesajındaki cümlenle..''ben hiç bebeklerimin kusmuğunu temizlemedim'' Çok eşek kafalı gördüm kendimi şükredecek ne çok nedenim var ...seni kucaklıyorum sonra da şlap diye öpüyorum :))

Yelizcim,bugün ben de seni örnek aldım kendime işten geldim yemek yendi eşim yorgunmuş uzandı ben robotum çünkü.
Masadakileri tezgaha aktardım şimdi çay içiyorum :))

KAsımpatı,sana boşuna derin duygular beslemiyormuşum..:).Can yücel'in şu dizeleri tam bana göre.
''Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.''

Fridacım,konuştuk seninle bugün iş konusunu..Umarım en doğru ve seni mutlu edecek kararı verirsin...Bu konu da destekçinim...

Asucum,misafirlerini atlatmışsın darısı VIP lere :))

Meyracım,Türk kahvesini arada içsen sana iyi geliyor çokmu zararlı olur acep..ben içiyordum..Ama sen beni dinleme doktorunu dinle :))

Zeynepçim,arabanız satılmış.hem masraf hem gerekli büyük şehir de...hayırlı olsun canım...

Aynilezgi sadece cumaları uğruyorsun daha sık uğrasan keşke...

Ben bayrama kadar free takılıcam beslenme konusun da,üzerim de büyük bir yük çünkü bilginize. :)

Nur listeden çıkmak istediğini bildirdi ikna etmeye çalıştım ama burayı takibi bırakmayacağını ama listede olmak istemediğini yineledi...Kendisi güzel bir örnek oysa 69 kilo rüya gibi yaaa...

Esracım çocuklar nasıl.?
Hayatında ki pürüzlerin düzelmesine sevindim...Allah kimsenin ağız tadını bozmasın...
Sagol canim cocuklar iyi allaha sukur sen nasilsin iyi misin konusamaz olduk rabbime isyan olmasin da dertlerim bitmiyone madden ne manen hayat zormus gercekten

Sagol canim cocuklar iyi allaha sukur sen nasilsin iyi misin konusamaz olduk rabbime isyan olmasin da dertlerim bitmiyone madden ne manen hayat zormus gercekten

Bitmiyo esracım..Allah başka keder vermesin.. bi şekil de kendini resetleyip yeniden başlıyosun,ötesi yok..

MAddi sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz inan...Çocukların büyük olsaydı sen de çalışır daha rahat nefes alırdınız bir nebze..

Annen ve kayınvalden nasıllar yardımcı oluyorlarmı sana.?

Yena kilon kac oldu bu arada merak ettim ben sizden uzaklastigim zamanda 94 oluverdim caktırmadan ne kadar zor vermistim yaa nasil yaptim bunu kendime bilmiyorum

Kİlom çok fazla esra..Lİstede görmedinmi herkes gider mersine ben giderim tersine...108 civarıydım en son...Daha fazla olabilirim bu ara kutup ayusu modundayım yine..

Kİlom çok fazla esra..Lİstede görmedinmi herkes gider mersine ben giderim tersine...108 civarıydım en son...Daha fazla olabilirim bu ara kutup ayusu modundayım yine..
Bende tersine gidiyorum yenam yanliz degilsin sana zevkle eslik ederim ama en kisa zamanda dogru yolu bulmamiz lazim

Evin iki erkeği bisiklet sürmeye çıkmıştı geldiler şimdi. bol gürültülü bir şekil de banyoya girdiler :)

Ben de yavaş yavaş odama çekileyim..Allah rahatlık versin hepinize...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…