- 20 Haziran 2015
- 58
- 189
- 8
- 37
Agziniza saglik icinde bulundugum ruh halini bilmis ve benim icin yazmissiniz sanki insan varolus sebebini unutmasa dunyanin sadece ahireti kazanmak icin bir imtihan oldugunu unutmasa ve sorunlarina o gozle baksa herseyi daha kolay atlatcak ama insanogluyuz hata da tovbe de bizler icinEsselamu aleykum guzel bayanlar .
Son bikac sayfayi okudum dertler derya.yasam uc gun dun dogduk bugun yasiyoruz yarin olucez bunun idrakine varsak kendimde dahil hayata farkli bir gozle bakabilicez aslinda.bunalan sikilan arkadaslara tavsiyem bolca tesbih cekin kuran okuyun ruhsal acidan baya rahatladiginizi hissediceksiniz tecrubeyle sabit.ALLAH tan baska yardim dilenicek biri yok en guzeli ona siginmak .Rabbim tum muslumanlara ve bizlere yolumuzda kolaylik,irade ve zorluklar karsisinda pes etmeden yasamayi nasip etsin.
Hayirli gunler herkese ailevi sorunlardan dolayi bakamadim sizlere cok sukur atlattim ve bir selam vereyim dedim
Esselamu aleykum guzel bayanlar .
Son bikac sayfayi okudum dertler derya.yasam uc gun dun dogduk bugun yasiyoruz yarin olucez bunun idrakine varsak kendimde dahil hayata farkli bir gozle bakabilicez aslinda.bunalan sikilan arkadaslara tavsiyem bolca tesbih cekin kuran okuyun ruhsal acidan baya rahatladiginizi hissediceksiniz tecrubeyle sabit.ALLAH tan baska yardim dilenicek biri yok en guzeli ona siginmak .Rabbim tum muslumanlara ve bizlere yolumuzda kolaylik,irade ve zorluklar karsisinda pes etmeden yasamayi nasip etsin.
Esselamu aleykum guzel bayanlar .
ve aleykümselam verahmetullahi veberakâtühselamün aleyküm...
Sagol canim cocuklar iyi allaha sukur sen nasilsin iyi misin konusamaz olduk rabbime isyan olmasin da dertlerim bitmiyone madden ne manen hayat zormus gercektenEsracım çocuklar nasıl.?
Hayatında ki pürüzlerin düzelmesine sevindim...Allah kimsenin ağız tadını bozmasın...
Sagol canim cocuklar iyi allaha sukur sen nasilsin iyi misin konusamaz olduk rabbime isyan olmasin da dertlerim bitmiyone madden ne manen hayat zormus gercekten
Yena kilon kac oldu bu arada merak ettim ben sizden uzaklastigim zamanda 94 oluverdim caktırmadan ne kadar zor vermistim yaa nasil yaptim bunu kendime bilmiyorum
Bende tersine gidiyorum yenam yanliz degilsin sana zevkle eslik ederim ama en kisa zamanda dogru yolu bulmamiz lazimKİlom çok fazla esra..Lİstede görmedinmi herkes gider mersine ben giderim tersine...108 civarıydım en son...Daha fazla olabilirim bu ara kutup ayusu modundayım yine..
Bende tersine gidiyorum yenam yanliz degilsin sana zevkle eslik ederim ama en kisa zamanda dogru yolu bulmamiz lazim
:)) bir gun bu gunleri anarak sohbet edicez ben inaniyorum kendimede sanada.Bonuscum,
psikolojimle özgüvenimle alakalı benim de kilom. sana katılıyorum yoldaş..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?