Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin ugramadi basi kalabalik tabi allah kolaylik versin arkadasimiza...

Esracan yeniden gelmis :)

Meyra canim benim bulantilarin baslamis ne diyim ben demistim :) biliyorum cok zor donemler ama bulantinin olmasi hormonlarin t ust oldugunu gosteriyo e buda bebegin olusumunun ilerledigini herseyin yolunda gittigini gosteriyo tek teselli yani :)

Sutlu kahve ic cok cann cekiyosa..

Kahve yasak, sutlusude yasaktır doğal olarak bence, dimi: )

SElamün aleykümmm...

bu saatte kimsecikler kalmamış ama eve gelince bakmadan edemedimm...

Zeynep, adaş Allah rahatlık versin yatıyormuyuz yoksa ben daha anlatayım mıı

bu soruya cevap için fazla geç kalmışım...

bu gece nerelerdesin...

sağol yenacım evet hem lazım hemde çok masraflı ama böylesi daha hayırlı bizim için borç yükümüzü attık üzerimizden...

bizde bugun güzel bir gün geçirdik..sevgili gelinimizle birlikte akşama kadar yemek yaptık bolca muhabbetler ettik falan derken güzeldi işte Allah muhabbetimizi artırsınn...

hayırlı geceler güzeller
ben misafir faslını kazasız atlattım çok şükür. yemeğimde baya övgü aldı hatta giderkende götürdüler birazcık . bana göre biraz bombaydı ama misafir geldiğinde ana yemek listeme ekleyebilirim.
yenaaa duygusal hatun döktürmüşsün yine

Dafi ablacim yenaya yazdigina bende icerledm
ne diyebilirimki
yenaya ne yazdımda içerledin canım hatırlayamadım. seni üzecek birşey yazdıysam affola

daficim hadi geçmiş olsun
Darısı bana yarın bu saatlerde ben de atlatmış olurum inşallah
Daha bişey de yapmadım işler yarına kaldı neyse kızlar yardımcı oluyor sağolsunlar
Onlar derleme toplama yapıyor ben de mutfakta çalışıyorum iyi oluyor
Dafi neydi senin ana yemek kimse duymadan söylesen bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…