Derin ugramadi basi kalabalik tabi allah kolaylik versin arkadasimiza...
Esracan yeniden gelmis :)
Meyra canim benim bulantilarin baslamis ne diyim ben demistim :) biliyorum cok zor donemler ama bulantinin olmasi hormonlarin t ust oldugunu gosteriyo e buda bebegin olusumunun ilerledigini herseyin yolunda gittigini gosteriyo tek teselli yani :)
Sutlu kahve ic cok cann cekiyosa..
Zeynep, adaş Allah rahatlık versin yatıyormuyuz yoksa ben daha anlatayım mıı
Selam,
Mesajıma başlamadan önce hepinizi çok ama çok sevdiğimi belirtmek istiyorum...
Özellikle kasımpatı ve Bonus yazdıklarınızı okurken önce ağladım sonra güldüm sonra yine ağladım..
İkinizin de duygularınızı yansıtma şekliniz kendinizi ifade etme şeklinize laf yok zaten...Bir de ben kendimi öylesine ele vermişim ki cuk oturdu sözleriniz :))
Allah razı olsun hepinizden..Öylesine mutluyum ki sizleri kazanmışım çok şanslıyım...
Bonus, seni bonus kafanla sineme bastırıyorum :)) temisledinmi kusmukları...
Bu arada arkadaşlar,Bonus öylesine güzel bir yüze sahipki muhteşem hatları var..KAç yıl önce gördüğüm de öyleydi şimdi bilmiyorum :))
Ah dafii kuzusu mahfettin beni mesajındaki cümlenle..''ben hiç bebeklerimin kusmuğunu temizlemedim'' Çok eşek kafalı gördüm kendimi şükredecek ne çok nedenim var ...seni kucaklıyorum sonra da şlap diye öpüyorum :))
Yelizcim,bugün ben de seni örnek aldım kendime işten geldim yemek yendi eşim yorgunmuş uzandı ben robotum çünkü.
Masadakileri tezgaha aktardım şimdi çay içiyorum :))
KAsımpatı,sana boşuna derin duygular beslemiyormuşum..:).Can yücel'in şu dizeleri tam bana göre.
''Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.''
Fridacım,konuştuk seninle bugün iş konusunu..Umarım en doğru ve seni mutlu edecek kararı verirsin...Bu konu da destekçinim...
Asucum,misafirlerini atlatmışsın darısı VIP lere :))
Meyracım,Türk kahvesini arada içsen sana iyi geliyor çokmu zararlı olur acep..ben içiyordum..Ama sen beni dinleme doktorunu dinle :))
Zeynepçim,arabanız satılmış.hem masraf hem gerekli büyük şehir de...hayırlı olsun canım...
Zeynep sen geldin ben cikiyorum uykum cok fazla iyi gecelerrrrrrr zzzzzzzz
meyraa bişey sorcamm
sen tam olarak kaç haftalık hamilesin
yenaya ne yazdımda içerledin canım hatırlayamadım. seni üzecek birşey yazdıysam affolaDafi ablacim yenaya yazdigina bende icerledm
ne diyebilirimki
Doktora cuma gittim işte, 5haftalık demişti.
zeynepcim Allah muhabbetinizi arttırsın hep böyle iyi anlaşırsınız inşallah
allta 7 haftalık yazıyo ya bu otomatik hesaplar adet başlangıcına göre hesap yapıyoda oyuzden tam olarak kaç haftalıksın merak ettim..
sağol canım Allah razı olsun....Zeynep canım arabanız satılmış, hayırlısı ile gönlünüze göre olsun inşaallah.
Ben de aynı durumdayımçok uyku bastırdıı sahura kadar dayanamıcam galiba napsamki küçük cadımda inatla uyumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?