Ben de aynı durumdayım
Bugün namazda bike uyukladım nerdeyse tabii ben de cadı Faktörü yok :)))
Maşallah tam bilmişcadı ki ne cadııı laf ebesi herşeye bi cevabı var oturduğum yerde gözlerim kapanıyo diye anne çocuklar uyuanıkken anneler uyumaz bilmiyomusun sen diyo banae ozaman uyu artık ki ben de yatayım diyorum ama gözlerimi kapatıyorum kapatıyom bi türlü uyuyamıyorum diyo gözünü değil çeneni kapatırsan uyursun dedim ama anne sen çok şaşkın olmussun çenemi kapatırsam konuşamamki bilmiyomusunnn diyo...ve sonuç ben pes ediyorum...
cadı ki ne cadııı laf ebesi herşeye bi cevabı var oturduğum yerde gözlerim kapanıyo diye anne çocuklar uyuanıkken anneler uyumaz bilmiyomusun sen diyo banae ozaman uyu artık ki ben de yatayım diyorum ama gözlerimi kapatıyorum kapatıyom bi türlü uyuyamıyorum diyo gözünü değil çeneni kapatırsan uyursun dedim ama anne sen çok şaşkın olmussun çenemi kapatırsam konuşamamki bilmiyomusunnn diyo...ve sonuç ben pes ediyorum...
şimdi onu yapıcam ama hiç uyuyacak gibi durmuyo...Maşallah tam bilmiş
Küçükler fena oluyor zaten
Sen al onu da yanına yat en iyisi
Benim gibi habire soru soruyor, ahahaha: ))))
Maşaallah.
Ya canım doktorum kaç haftalık + kaç günlük olduğunu bilir değilmi karından ultrasonla baktığı zaman? Merak ediyorum bende bunu, inş 2hafta sonra gittiğimizde sorayım diyorum bunu.
seninde ellerine sağlık canım birara bende çok dadanmıştım hasanpaşaya sonra işine patates yerine mantar koydun daha çok beğenildi. yanınada bostan patlıcanını dolmalık oyup kızartıp içine kuşbaşı doldurup onu koyuyordum. birde onların büyüklüğünde domates biberi alıp dolma yapıp üçlü sunuyordum. şidi ayrı ayrı uğraşmak zor geliyor. bu ramazan pek bi tembel oldum. iyce yaşlandımmı neEllerine sağlık daficim belli ki lezzetli bir yemek olmuş
Aklıma yazdım ben de denerim belki daha sonra
Yarın için kıyma aldırmıştım eşime dünkü menüye devam dedim Hasanpaşa köfte yapacağım yine :)
şimdi onu yapıcam ama hiç uyuyacak gibi durmuyo...
yanii sey bu konuda kısmen pratik yaptım kendimce fikrimde var ama sana nasıl anlatayım onu bilemedim..ama doktorların hesapları biraz karışık benimkilerde doktorumun hesabıyla benim hesabım arasında hep 2 hafta vardı biz pek anlaşamadık ama ilk ultrasona girdiğinde çekilen görüntü doğru çıkıyo...benim ikisindede ilk ultrasonda 6 hafta4 günlük falandılar benim hesabıma görede öyleydi ama doktor bana yok sen ona bakma adet başlangıcına göre 9 haftan doluyo falan diyodu dolayısıyla anlaşamıyoduk...kafanı çok karıştırdım sanırım ama kısacası ilk gittiğinde 5 haftalık demiş e sende az çok kendini biliyosundur ona göre hesapla işte...ilk ultrasonla sonrakiler farklı olabiliyomuş..sonraki ölçümler çocuğun gelişime göre değişiyormuş ay neyse susayım bari anlatırken ben bile karıştım seni düşünemiyorum...
Iyi geceler arkadaslarim...
Disardaydik yeni geldik eve,sahuru beklerken sizlere bakayim istedim:)
Biraz gecmisi okuyayim.
İnş canımm sağol: )
Sen nasıl oldun bitanem? İyimi belin artık epeyce??
hayırlı geceler güzeller
fridacım anlaşmanız hayırlı olsun
yok be canım siz nazar edermisiniz bana galiba ben kendimi saldım biraz toparlanıcam inşallah
geldi canım. yakınınmızdaki yeğen aradı bugün sesin kötü geliyor dedi bende rahatsızım deyince almış çocuğu geldi. bardak çekti sırtıma çok rahatladım. akşamdan süpürgemi yaptı. bende börek sardım. biber doldurdum. akşamdan mercimek çorbası yaptım şimdi blendırdan geçirecem. bu ramazan 1 kere yapmıştım. akşamdan hazır olsun dedim. yeğeninde misafiri gelicekmiş yarın. kalan hamurlarıda kendine sar dedim. şimdi mutfakta sarıyor.
baya kolayladım yarına az işim kaldı yata kalka yaparım inşallah.
sağol meyracım benim şimdiye kadar hiç şeker problemim olmadı canım.
yenacım ramazandan önce karnım ağrıdığında kan, idrar tahlillerim yapıldı bir problem çıkmadı.
sende her yere yetişmeye çalışıyorsun canım buda seni çok yıpratıyor. kasımpatı ne güzel çözmüş seni duygularıma tercüman oldu.
sağol canım.
Allah razı olsun asucum
bınıs kişisi yok öyle dağılmalar falan. sen herşeyin üstesinden gelebilecek hatunsun. sadece darlandın biraz. kolay değil canım iki küçük çocukla uğraşmak. arada 1 saat seni dinlendirecek birisi olsa şöyle çıkıp bir dolaşsan sana yetecek.
ruh sağlığının kiloyla ne ilgisi var. bizim ruhumuz gayette sağlıklı çok şükür. biz sadece sağlığımız daha iyi olsun diye sağlıklı yaşamaya çalışıyoruz. bak şöyle aç camları derin bir nefes al sonrada çocuklarına bak ve onları sana bahşede sonsuz şükret. yerinde olmak isteyen nice gözü yaşlı insanlar var. ben hiç kendi bebeğimin kusmuğunu temizlemedim biliyormusun. o bile büyük bir nimet
tamammı güzelim.
Allah razı olsun canım. bende düşündüm ama yapamadım. rabbim kolaylığını verir inşallah
Selam,
Mesajıma başlamadan önce hepinizi çok ama çok sevdiğimi belirtmek istiyorum...
Özellikle kasımpatı ve Bonus yazdıklarınızı okurken önce ağladım sonra güldüm sonra yine ağladım..
İkinizin de duygularınızı yansıtma şekliniz kendinizi ifade etme şeklinize laf yok zaten...Bir de ben kendimi öylesine ele vermişim ki cuk oturdu sözleriniz :))
Allah razı olsun hepinizden..Öylesine mutluyum ki sizleri kazanmışım çok şanslıyım...
Bonus, seni bonus kafanla sineme bastırıyorum :)) temisledinmi kusmukları...
Bu arada arkadaşlar,Bonus öylesine güzel bir yüze sahipki muhteşem hatları var..KAç yıl önce gördüğüm de öyleydi şimdi bilmiyorum :))
Ah dafii kuzusu mahfettin beni mesajındaki cümlenle..''ben hiç bebeklerimin kusmuğunu temizlemedim'' Çok eşek kafalı gördüm kendimi şükredecek ne çok nedenim var ...seni kucaklıyorum sonra da şlap diye öpüyorum :))
Yelizcim,bugün ben de seni örnek aldım kendime işten geldim yemek yendi eşim yorgunmuş uzandı ben robotum çünkü.
Masadakileri tezgaha aktardım şimdi çay içiyorum :))
KAsımpatı,sana boşuna derin duygular beslemiyormuşum..:).Can yücel'in şu dizeleri tam bana göre.
''Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.''
Fridacım,konuştuk seninle bugün iş konusunu..Umarım en doğru ve seni mutlu edecek kararı verirsin...Bu konu da destekçinim...
Asucum,misafirlerini atlatmışsın darısı VIP lere :))
Meyracım,Türk kahvesini arada içsen sana iyi geliyor çokmu zararlı olur acep..ben içiyordum..Ama sen beni dinleme doktorunu dinle :))
Zeynepçim,arabanız satılmış.hem masraf hem gerekli büyük şehir de...hayırlı olsun canım...
daficim hadi geçmiş olsun
Darısı bana yarın bu saatlerde ben de atlatmış olurum inşallah
Daha bişey de yapmadım işler yarına kaldı neyse kızlar yardımcı oluyor sağolsunlar
Onlar derleme toplama yapıyor ben de mutfakta çalışıyorum iyi oluyor
Dafi neydi senin ana yemek kimse duymadan söylesen bana :)
cadı ki ne cadııı laf ebesi herşeye bi cevabı var oturduğum yerde gözlerim kapanıyo diye anne çocuklar uyuanıkken anneler uyumaz bilmiyomusun sen diyo banae ozaman uyu artık ki ben de yatayım diyorum ama gözlerimi kapatıyorum kapatıyom bi türlü uyuyamıyorum diyo gözünü değil çeneni kapatırsan uyursun dedim ama anne sen çok şaşkın olmussun çenemi kapatırsam konuşamamki bilmiyomusunnn diyo...ve sonuç ben pes ediyorum...
amiinn ecmain canımDafi ablacim bonus'a yazdigim cümlene ne cok duygulandim benRabbim ahirette mahrum birakmasin,iki dünyada da ummadigin mukafatlar ile seni sevindirsin...
ah ah keşke sevmesem ama bende çok seviyorum onu başıma ne geldiyse hep böyle şeyleri sevmekten geldi.Dafi iyi olmana sevindim misafirlerini de yolcu etmişsin yemek tarifinde çok güzel bende çok severim misafire nadir olarak yaparım sebzeleri kızartmak bağzen gözümde büyüyorda :) normalde yapmıyorum tabiki kızartma olduğu için sadece sebze kızartmasınıda severim üzerine sarımsaklı yoğurt veya domates soslu tam yaz yemeğinde yine nadir olarak yapabiliyorum
Dafi ablacim yenaya degil bana yazmissin ama benim gozumden kacmis bak kasimpatida okumus. Ben tekrar baktim goremedim.amiinn ecmain canım
canım ben o cümlemle aynı zamanda bize çok zor gelen şeylerin bile ne büyük nimet olduğunun, şükrünün gerektiğinin altını çizmek istedim.Dafi ablacim yenaya degil bana yazmissin ama benim gozumden kacmis bak kasimpatida okumus. Ben tekrar baktim goremedim.
Bu konuda cok hassasim bende ablamin olmadigi icin buna sahit oldugum icin. Ne diyim mutlaka bir hayir vardir hepimiz icin.
Mucizeler mumkundur yeterki allah ol desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?