Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de aynı durumdayım
Bugün namazda bike uyukladım nerdeyse tabii ben de cadı Faktörü yok :)))

cadı ki ne cadııı laf ebesi herşeye bi cevabı var oturduğum yerde gözlerim kapanıyo diye anne çocuklar uyuanıkken anneler uyumaz bilmiyomusun sen diyo banae ozaman uyu artık ki ben de yatayım diyorum ama gözlerimi kapatıyorum kapatıyom bi türlü uyuyamıyorum diyo gözünü değil çeneni kapatırsan uyursun dedim ama anne sen çok şaşkın olmussun çenemi kapatırsam konuşamamki bilmiyomusunnn diyo...ve sonuç ben pes ediyorum...

Maşallah tam bilmiş
Küçükler fena oluyor zaten
Sen al onu da yanına yat en iyisi

Benim gibi habire soru soruyor, ahahaha: ))))
Maşaallah.
Ya canım doktorum kaç haftalık + kaç günlük olduğunu bilir değilmi karından ultrasonla baktığı zaman? Merak ediyorum bende bunu, inş 2hafta sonra gittiğimizde sorayım diyorum bunu.

ay biraz gitmiştim asuda gelmiş
zeynepcim çekeceğin var senin o bilmiş cadı kızdan maşallah
asuu tarifi yazayım ama kimse görmesin. aslında uydurmasyon ama çok beğendiler.
etleri kuş başı doğrayıp kavurdum sonra 1 baş soğan doğrayıp biraz daha çevirip birazcık su verdim iyice yumşayıncaya kadar pişirdim. pişince tuzunu baharatlarını attım koydum kenara.
sabah kalkıncada patlıcan, patates, salçalık kırmızı biber, yeşil biber ne bulduysam küp küp doğrayıp kızarttım. önce yağları iyce aksın diye süzgece koydum süzülüncede tepsiye kodum. ezana yakın etleri kızarttığım sebzelerin üzerine koyup etin suyunuda gezdirip fırına attım. birazcık fırınladım. zaten hepsi pişikti birbirine tadı geçecek kadar fırınlamak yetti. bu arada etler birazcık daha kızardı. çok lezzetli oldu. pilavla birlikte servis yaptım. belkide yaptığın bir yemektir seninde. başka sebzelerlede yapılabilir ama bunlar birbirine çok yakıştı.

Maşallah tam bilmiş
Küçükler fena oluyor zaten
Sen al onu da yanına yat en iyisi
şimdi onu yapıcam ama hiç uyuyacak gibi durmuyo...

yanii sey bu konuda kısmen pratik yaptım kendimce fikrimde var ama sana nasıl anlatayım onu bilemedim..ama doktorların hesapları biraz karışık benimkilerde doktorumun hesabıyla benim hesabım arasında hep 2 hafta vardı biz pek anlaşamadık ama ilk ultrasona girdiğinde çekilen görüntü doğru çıkıyo...benim ikisindede ilk ultrasonda 6 hafta4 günlük falandılar benim hesabıma görede öyleydi ama doktor bana yok sen ona bakma adet başlangıcına göre 9 haftan doluyo falan diyodu dolayısıyla anlaşamıyoduk...kafanı çok karıştırdım sanırım ama kısacası ilk gittiğinde 5 haftalık demiş e sende az çok kendini biliyosundur ona göre hesapla işte...ilk ultrasonla sonrakiler farklı olabiliyomuş..sonraki ölçümler çocuğun gelişime göre değişiyormuş ay neyse susayım bari anlatırken ben bile karıştım seni düşünemiyorum...

seninde ellerine sağlık canım birara bende çok dadanmıştım hasanpaşaya sonra işine patates yerine mantar koydun daha çok beğenildi. yanınada bostan patlıcanını dolmalık oyup kızartıp içine kuşbaşı doldurup onu koyuyordum. birde onların büyüklüğünde domates biberi alıp dolma yapıp üçlü sunuyordum. şidi ayrı ayrı uğraşmak zor geliyor. bu ramazan pek bi tembel oldum. iyce yaşlandımmı ne

Yok yok anladım canım, tam düşündüğüm gibiymiş.
Sağol canım, yureğine sağlık...
: ***

İyi geceler gün içinde zaman zaman sizi okudum ama yazmaya fırsatım olmadı zaten geç Uyandık öğlen arkadaşım geldi oturduk akşam iftar sonrasında da ben bir arkadaşına gittim çay içtik sohbet ettik arkadaşımın saçını boyadım iyi geldi bütün gün dinlenmiş oldum yeni bulaşıklarımı yıkadım size bir selam vereyim dedim :)

İnş canımm sağol: )
Sen nasıl oldun bitanem? İyimi belin artık epeyce??

Tesekkür ederim meyra'cim,ara ara agri,batar olsa da daha iyiyim cok sükür,insallah toparlanirim birkac güne...Sen nasilsin?bulantilar baslamis anladigim kadari ile,Allah kolaylik versin canim...

Dafi ablacim bonus'a yazdigim cümlene ne cok duygulandim ben Rabbim ahirette mahrum birakmasin,iki dünyada da ummadigin mukafatlar ile seni sevindirsin...

Topragim duygularimiz karsilikli,seviliyorsun güzel insan...

Ben duygularimi rahatlikla ifade edemem hic,sana cok daha uzun msj yazmistim aslinda yanlis anlasilabilir diyerekten cogunu sildim,sadece icimden geleni,hissettiklerimi yazmaya calistim o kadar...

Hem hassas,hem de nur cemalli Bonus cok daha güzel ifade ediyor kendini:)
Can yücel'in en sevdigim dizeleridir bu arada,cok iyi geldi tekrarlamak...
Ayrica sizler ile tanismis olmaktan ben de cok sansli hissediyorum kendimi..:)

Asuman ablacim kolayliklar diliyorum yarin icin sana,sorunsuz atlatirsin insallah:)

Duygulalarim tavan yaptigi bir anda tebessüm ederek okudum mesajini yolcu,ne tatlidir simdi o cimcime:)hayal ettim bir an gözümde..:)

Dafi iyi olmana sevindim misafirlerini de yolcu etmişsin yemek tarifinde çok güzel bende çok severim misafire nadir olarak yaparım sebzeleri kızartmak bağzen gözümde büyüyorda :) normalde yapmıyorum tabiki kızartma olduğu için sadece sebze kızartmasınıda severim üzerine sarımsaklı yoğurt veya domates soslu tam yaz yemeğinde yine nadir olarak yapabiliyorum

Öğlen arkadaşım geldi dukana başlamış 6 günde atak yapmış çok şaşırdım 4 kiloyu göndermiş bilee fena gaza getirdi beni ile dukan yap diyorda pek uğraşamam herhalde zaten ben ekmek ve tatlı yemediğim güne proteğin günü diyorum tabiki dukan olmuyooor ama yaz günüde meyvasız olmazki hem ekmek pişirme olayı filan uğraştırıcı geliyor bana her zaman yapılacak iş değil sanki zaten bir dukanı yapamadım atak diyince bana afaganlar basıyor :)))

ah ah keşke sevmesem ama bende çok seviyorum onu başıma ne geldiyse hep böyle şeyleri sevmekten geldi.

amiinn ecmain canım
Dafi ablacim yenaya degil bana yazmissin ama benim gozumden kacmis bak kasimpatida okumus. Ben tekrar baktim goremedim.

Bu konuda cok hassasim bende ablamin olmadigi icin buna sahit oldugum icin. Ne diyim mutlaka bir hayir vardir hepimiz icin.

Mucizeler mumkundur yeterki allah ol desin.

Yav sen gecen sene bana demistinki canim kebap istiyo dedim diye dolapta bi parca et varsa demistin vur kafasina ustunude bicakla cizmek gibi bisey demistin sanko onu tavada pisirip pideyle falan bisey demistin ama o kadar az kalmiski aklimda anca bu kadar cikiyo :) esime yaparim sever oyle demistin

canım ben o cümlemle aynı zamanda bize çok zor gelen şeylerin bile ne büyük nimet olduğunun, şükrünün gerektiğinin altını çizmek istedim.
biz Allahtan gelen herşeyin bizim için en hayırlı olan olduğunun idraki içindeyiz elhamdülillah. ondan ne gelirse başım gözüm üstüne ama insanız işte bazen acizliğimizi gösteriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…