hmm. evet bazen yaparım onu dolaptan bir parça et alır vururum kafasına kafasına . pideleri tereyağla tost makinasında kızartırken. kafasını ezdiğim etleride ya teflonda ya tost makinasında çeviririm. kızarmış ideleri doğrayıp etleride üzerine didiklerim üzerine yanmış tereyağ gezdirip yanınada 2 kaşık yoğurt koydunmu resmine çeker faceye koyarsınYav sen gecen sene bana demistinki canim kebap istiyo dedim diye dolapta bi parca et varsa demistin vur kafasina ustunude bicakla cizmek gibi bisey demistin sanko onu tavada pisirip pideyle falan bisey demistin ama o kadar az kalmiski aklimda anca bu kadar cikiyo :) esime yaparim sever oyle demistin
Yav sen gecen sene bana demistinki canim kebap istiyo dedim diye dolapta bi parca et varsa demistin vur kafasina ustunude bicakla cizmek gibi bisey demistin sanko onu tavada pisirip pideyle falan bisey demistin ama o kadar az kalmiski aklimda anca bu kadar cikiyo :) esime yaparim sever oyle demistin
hee yaw sulu öpücük diyincee aklıma bayramlarda küçükken yanağımı suluca öpen teyzeler geldii :)))Gunaydinnnn ince bir gulden sevgiler saygilar hurmetler igrenc sulu opucukler
Fikirdede olsa ince benzetmesi ne kadan hosuma gitti oyle yavGununuz aydin olsun fikrimin ince gulleri..
Gunaydinnnn ince bir gulden sevgiler saygilar hurmetler igrenc sulu opucukler
Fikirdede olsa ince benzetmesi ne kadan hosuma gitti oyle yav
Ramazan diye bende dahil hepiniz saldinizbu ise el koyuyorum.
Bende yasca buyuk sultanlar olabilir amma buranin en eskisi en kidemlisi olarak nursenadan reisi devriye alaraktan topicte devrim yapiyorum
Sekerim lafina uyuz oluyom inadina diyon dimigünaydın şekerim :) senin nezdinde tüm topiğe kocaman bi günaydınnnnnn
Oruclular ve orucsuzlar yediginizi ictiginizi hesap vereceksiniz yazacaksiniz...iftar sahur ara ogun hepsi...
Ha zoruna giden cekinen rahatsiz olan varsa eger,
Anam ben bonusa hesap vermem....
O kendine baksin bir ileri iki geri....
Onun agzina dusecegime lagima duseyim....
Vs......
Diyecek olan varsa ya simdi konussun yada sonsuza kadar sussun
Sekerim lafina uyuz oluyom inadina diyon dimi
woooooooooooooowwwwwwwwww hadi bakalımmm. Bonus devri başlıyo yandınız kızçeler diyim ben size
Ayyyy iyiki çıkmşı listeden heee bu bonus kafa yerdi benm de başımn etini elleyemez bana artıkınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?