Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm. evet bazen yaparım onu dolaptan bir parça et alır vururum kafasına kafasına . pideleri tereyağla tost makinasında kızartırken. kafasını ezdiğim etleride ya teflonda ya tost makinasında çeviririm. kızarmış ideleri doğrayıp etleride üzerine didiklerim üzerine yanmış tereyağ gezdirip yanınada 2 kaşık yoğurt koydunmu resmine çeker faceye koyarsın

Üzülme demiştin
Sen beni bekle demiştin
Gelecem demiştin
Ama gelmedin..... Der gibi oldu Bonus: )))))
Ahahaha: )
: ****
Allahım uykum nereye gitti anlamadım, her zaman bu saatte bayılır giderdim bugün ne olaki bu uykuya...
Neyse ben uyumaya çalışıyım, optum.

Meyra biliyorum yasak yasaktir banada duyguya hamileyken yasak dedi dr o arada senin gibi alismistm icmeye oda yasak deyince var ya burnuma geliyodu kahve kokusu.
Bi fincan icseydim olmezdim sonucta hadi normal icmiyorum bari sutlu icseydim yarim cay kasigi yeterdi icmedim ama aklimdada kaldi yani. Hamile kadin cocuk gibi oluyo bazen yemek konusunda sen bu kadar kasma kendini :)

Hafta konusundada bi sonraki gittiginde verdigi olcumu kabul et. Imza benimde 4-5 gun onde gidiyodu. Dr un olcumleri makinenin icindeki verilere gore oluyo simdi gidince kese buyumus olucak goruceksin sende olcum daha saglikli olucak icinde bi kenara yapisik beyaz bisey gorucek ve onu olcucek rabbim izin ettiyse kalp atisinida gorursunuz ins olmadi bi hafta sonra yine cagirir.

herkez tukenmislik sendromuna girmiş bende ayniyim inanın çok kotuyum ama iki çocuğun var gül toplarla kendini diyorum...anneme babama yıllardır.ben bakarım annem rahatsız olduğu için birde iki ay önce babam ameliyat oldu o sırada okuldaki çok sevdiğim arkadaşlarımın kazığı şimdide annemin başına gelenler...düşünün halimi artık birde nisa iki yaş sendromunda gelen misafirleri istemiyor ağlıyor huysuzluk yapıyor bu sıra yabancılık yapıyor herkese....naz kapının önünde arkadaşları ile oynuyor nisanda sürekli ağlıyor abacimmm bnde delcemmmmm bnm isim çok nasıl bırakayım onu yalnız...
neyse yenacim sen mükemmel bir insansın sanal yoldan da olsa çok sevdim seni kalbin yüreğin çok temiz bonus çok güzel anlatmış zaten bu tipinin olmazsa olmaz isin yani opuyorum şekerim....
bonuscum.bin merak etmişsin kızımın.dogum günüydü akşam dışarda kutladık lunapark götürdük onu kıyafet ve oyuncaklar aldim...yoksa çok ozeniyorfu dışarda büyük bir dogum gunu yapacaktık kısmet değilmiş ...gönlünü yaptım artık ikna oldu...iki gün birde onunla uğraştım...
neyse biraz uyuyayim eşim babamı balıkesir götürdü kontrole ameliyat olduğu için erken uyandım uykum kaçtı....babam giderken kayinvalidenleri yemeğe çağrı dedi ....bir hafta oldu daha geçmiş olsu na gelnediler...iki cocukla ikide hasta ile ugrasiyorum.kizim gonder cocuklari demiyor bile hastanede soyle

-yanlışlıkla gondermisim...neyse hastaneyi unutamıyorum zaten kafaya takiyorum..birde vicdan yapıyorum eşimin işleri asiri yoğun yinede babamı dra götürdü iki saatlik yola oğlu götürsün demedi annemler bende kalıyor iyi davranıyor...neyse iyi kalpli olmayan b nmde babam benden ayıramaz da madini cok cok sever sayar zaten yorgunum gelen giden birde kayinpeder yemek seciyor

günayydınnn kızlarrr geçmişe bakamadımm beni idare edersiniz yorgunumm eşya toplama bitmiyooo arkadaşlarda gidiyorum diye davet ediyolar iftara sağolsunlarr haftaya eşyalar gidicek ev darma duman kusura bakmayın bi ara aceleyle geçerkene gözüme çarptııı ayy ne bunalıma yaww genciz güzeliz şişkolar neşeli insanlardırrr hayat güzelll ve devam ediyooo en önemlisi sizin gibi karşılık beklemeyen dostlarım varrr benimmmm

Gunaydinnnn ince bir gulden sevgiler saygilar hurmetler igrenc sulu opucukler
hee yaw sulu öpücük diyincee aklıma bayramlarda küçükken yanağımı suluca öpen teyzeler geldii :)))
hem öle iğrenç öperler hemde çikolata bile ikram etmezlerr sakızlı şekerle yollarlar:)))

Gununuz aydin olsun fikrimin ince gulleri..
Fikirdede olsa ince benzetmesi ne kadan hosuma gitti oyle yav

Ramazan diye bende dahil hepiniz saldiniz bu ise el koyuyorum.

Bende yasca buyuk sultanlar olabilir amma buranin en eskisi en kidemlisi olarak nursenadan reisi devriye alaraktan topicte devrim yapiyorum

Oruclular ve orucsuzlar yediginizi ictiginizi hesap vereceksiniz yazacaksiniz...iftar sahur ara ogun hepsi...

Ha zoruna giden cekinen rahatsiz olan varsa eger,
Anam ben bonusa hesap vermem....
O kendine baksin bir ileri iki geri....
Onun agzina dusecegime lagima duseyim....
Vs......

Diyecek olan varsa ya simdi konussun yada sonsuza kadar sussun

woooooooooooooowwwwwwwwww hadi bakalımmm. Bonus devri başlıyo yandınız kızçeler diyim ben size

Ayyyy iyiki çıkmşı listeden heee bu bonus kafa yerdi benm de başımn etini elleyemez bana artıkınnnn

Abooooowwwww ben size dediydimmmm

woooooooooooooowwwwwwwwww hadi bakalımmm. Bonus devri başlıyo yandınız kızçeler diyim ben size

Ayyyy iyiki çıkmşı listeden heee bu bonus kafa yerdi benm de başımn etini elleyemez bana artıkınnnn

Senin gibi zayif celimsizlerle isim olmaz
Sen benim disimin kovugununa yetmen
Benim isim digerleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…