Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nur yesilirmakla seyrani hatirliyonmu ne guzel muhabbet ediyoduk :)
Birinin adi hamiyettide digeri ona hamiyet yuceses demisti ne gulmustum..

Cahillik iste salak salak seylere guluyoduk

Nur yesilirmakla seyrani hatirliyonmu ne guzel muhabbet ediyoduk :)
Birinin adi hamiyettide digeri ona hamiyet yuceses demisti ne gulmustum..

Cahillik iste salak salak seylere guluyoduk

yeşilırmağı hatırlıyorum da seyranı çıkaramadım yaa. evet eskiden chat odasındaki muhabbetlerde çok güzeldi keşke yine eklense eskilerden bi grup yapsak :)

selamun aleyküm güzeller
ben bugün yine salık salık yuvarlanıyorum. oysa halılarım yıkamadan geldi serilecek, dolapta etler paketlenip dondurucuya kalkacak. mutfakta sebebini bulamadığım su var geliş yeri bulunacak ay varda var işte. iki kere mutfak ıslandı . gelin galiba yine buzdolabı bozulmuş su salıyor dedi. suya baktım soğuk değil birde sanki deterjanlıymış gibi geldi.acaba bulaşık makinasının hortumundanmı geri geldi diye düşündüm. buzdolabın altına bulaşık makinasının altına havlu serdim dünden beri ikiside kupkuru. kafayı yiycem. şimdi temiz halıları sercem yine su gelirse batıracak. ne yapsam bilemedim

Hayirli gunler hanimlar.
Bonuscum yonetime el koymussun gazan mubarek olsun.kendi adima konisiyim pilavdan donenin kasigi kirilsin yediklerimi tek tek yazamam fakat kilo bildirimlerinde yanlis yolda gitmedigim anlasilir ins.
Azimliyim hirsliyim bu kilolari 4- 5 ay icerisinde ugurluycam ALLAH'in yardimiyla su anki hedefim yetmis ,sonrasi yavas yavaş gelir ins. kiloma yakin olanlari takipteyim gozum uzerinizde varsa benimle kapismak isteyen bir babayigit ciksin meydaaaane.

anammmm bonus ele almış topigi helal olsun kiz...bizi ancak sen yola getirirsin bende arada uğrar yazarım...hakikatten size katılıyorum siskolar neşeli insanlar benim k ahkaham ayvaligi cinlatir herkes bayılır...o kadar yorulmusumki bugün yerimden kalkamuyorum

tefalden ütü almıştım bir sene içinde bozuldu bu 4. tefal utum diğerleri 4 sene gidiyordu ..garantisi imzalamamış garantiye g irmiyormus o zaman y kmden almıştım artık satmıyoruz diyor tefali arıyorum islenmemisse kabul edemeyiz diyor...birde bu isimin arasında çarşıya gitmem gerek ykmde insallah bulurlar aldığıma dair imzalarlar kargoya verir gönderirim burada yok cunki tefal servis..300 ytl almıştım bu kadar üzerine dusmuycemde hergün ütü bir dünya ütü dayanmıyor bana...geçen hafta daha buzdolabı değiştirdik üst üste gelir ya hep

Yedigini yazmak istemeyene zorla yaz demeyiz tabiki.
Ama o catal catal alan arkadaslar kendini bilir mutlaka yazin kac cesit catalladiysaniz... Insan ancak oyle yuzlesiyo yedikleriyle.

Zor bi oruc tutuyosunuz allah kolayligini mukafatini versin ins. Ama dikkat edebilenlerinde oldugunu dusunursek hersey yapilabilir.

Iftarla sahur arasi mutlaka ara ogun yapin diyolar bu bizim gibi yemeyi sevenler icin iyi bisey.
Insanin cani herseyi ayni anda ister iftarda ama azar azar tabaga alirsak ne aldigimizada bi bakarsak en azindan kontrolumuz olur.

Buraya bi yuzlesme olmasi icin yazin diyorum ben. Kimse bana kilomla mutluyum demesin o zaman burda olmazdik.

selamün aleyküm.. uğrayamadım dün.. daha doğrusu sizi okudum da yazmaya fırsatım olmadı.. sanırım midemi üşütmüştüm. dün çok zor bi oruç geçirdim. bugün iyiyim şükür..
sahura kadar yatmıyoruz. hatta sahurdan sonra da yatmıyoruz. 6 gibi yattık. hiç sevmiyorum uyku düzenimin bozulmasını uyanınca çok sersem oluyorum..
12 gibi kalktım ama 3'e kadar yataktan kalkmadım. kitap okudum. eşim hala uyuyor. ben de kalkmazdım da kedişlerimin maması bitmişti. onlara mama koymak için kalkmak zorunda kaldım. şimdi de biraz evi toparlamam lazım.
biraaz güneş çıksın da çamaşır yıkayayım diye bekliyodum ama havanın açacağı yok. çamaşır yıkadım onları asayım..
işler beni bekler.. hadi öptüm çokcanak

haklısın bonusum.. ramazan bizi sarstı biraz. ben sahurda iki koca dilim güllaç yedim ya
iftarda zaten pideyi abartmıştım yine. puhh bana yaaaa
olaya el koyman iyi olmuş..

Kimse kimseden cekinmeden gordugu yanlisi soylesin alinacak kismi coktaan gectik birbirimizi taniyoruz.
Simdi tutmuyorum ama tuttugum zamanlarda her ramazanda kilo aldim. Boyle uzun oruc tutup kilo aliniyosa bi yerde yanlis var demek..

Bekar kiz degilizki kendimize calisalim isimiz cok zor cesit cesit hazirla kendin yeme yada doyasiya yeme hep az yemeyi dusun

haklısın bonusum.. ramazan bizi sarstı biraz. ben sahurda iki koca dilim güllaç yedim ya
iftarda zaten pideyi abartmıştım yine. puhh bana yaaaa
olaya el koyman iyi olmuş..
Elif pideye dayanmsk zor biliyorum ama farkli sekilde dusunmek lazim. En azindan iftarda cok az yada hic yemeyebilirsin. Cunku yemeklerde mutlaka tahil oluyo hem siskinde olmazsin sahurda yersin ben az yedimmi ruhen mutsuz ama bedenen iyi hissediyorum

Selamün aleykümm...

iftara misafirim var hazırlıklar baya bitti gibi ama yoruldum midem kıyılıyo bugun çokda susadımm...

bınıııss ben ramazanda saçma sapan yiyorum çeşitte çok oluyor bir kaşık ondan, bir çatal bundan nasıl yazıcaz onları
her çatalı kaşığı yazarsak destan olur

hee aynen katılıyomki ben sanaa....bide bonuscum ben okadar çok yiyorumki hazır değilim yediklerimle yüzleşmeyee...

bonuscum valla tırstım ole kibrit kutuları yagsız yemek olaylarını gectım artık ama cok ıyı olur gelsin yine o ruh bize sizlerin az yediğinixi gorunce donk eder inş banada toparlarım kendimi
bugunden itibaren hesap vericem zaten bana kızma karısma hakkı en basta verdim sizee :)
hadi hepberaber gaza geliriz inşallahincelelim

bonuuuus ben diyet yaparken 1porsiyon yağa karşılık gelen 5zeytini yerken bazen en büyüklerini seçip yiyorum biliyomusun: )
sonra fındık fıstıkta da öyle yapıyom mesela: )
limite uydummu uydum, ama gönlüme göre uydum: )))))
tam bir siyaset demi: )
canım istemiyosada en küçüklerini seçiyorum seçimlerimde: )
bu arada yediğini yazmak çok güç aslında ama aynı orantıda çokta faydalı katılıyorum...
nacizane sizlere önerim, herkes yine kendi bilir tabiki, süt gurubunuzu yemeği ihmal etmeyin 2.sırada da et gurubunuzu, bilhassa süt gurubu tokluk hissi veriyor...
gözlemlerime göre bende dahil neden bu süt gurubu genelde es geçiliyor anlamıyorum....
halbuki ayran yoğurt şahane nimet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…