Senin gibi zayif celimsizlerle isim olmaz
Sen benim disimin kovugununa yetmen
Benim isim digerleriyle
He biliyom listeyi bile terkettinpehhhhh benimde senle işim olmaz kızım
Nur yesilirmakla seyrani hatirliyonmu ne guzel muhabbet ediyoduk :)
Birinin adi hamiyettide digeri ona hamiyet yuceses demisti ne gulmustum..
Cahillik iste salak salak seylere guluyoduk
Ya onlar komsuydu yurtdisindalardi ayy bide tulp vardi ya duygulandim heyeşilırmağı hatırlıyorum da seyranı çıkaramadım yaa. evet eskiden chat odasındaki muhabbetlerde çok güzeldi keşke yine eklense eskilerden bi grup yapsak :)
tulp vardı hatice vardı asi mavi vardı hatırladın mıYa onlar komsuydu yurtdisindalardi ayy bide tulp vardi ya duygulandim he
haklısın bonusum.. ramazan bizi sarstı biraz. ben sahurda iki koca dilim güllaç yedim yaYedigini yazmak istemeyene zorla yaz demeyiz tabiki.
Ama o catal catal alan arkadaslar kendini bilir mutlaka yazin kac cesit catalladiysaniz... Insan ancak oyle yuzlesiyo yedikleriyle.
Zor bi oruc tutuyosunuz allah kolayligini mukafatini versin ins. Ama dikkat edebilenlerinde oldugunu dusunursek hersey yapilabilir.
Iftarla sahur arasi mutlaka ara ogun yapin diyolar bu bizim gibi yemeyi sevenler icin iyi bisey.
Insanin cani herseyi ayni anda ister iftarda ama azar azar tabaga alirsak ne aldigimizada bi bakarsak en azindan kontrolumuz olur.
Buraya bi yuzlesme olmasi icin yazin diyorum ben. Kimse bana kilomla mutluyum demesin o zaman burda olmazdik.
Elif pideye dayanmsk zor biliyorum ama farkli sekilde dusunmek lazim. En azindan iftarda cok az yada hic yemeyebilirsin. Cunku yemeklerde mutlaka tahil oluyo hem siskinde olmazsin sahurda yersin ben az yedimmi ruhen mutsuz ama bedenen iyi hissediyorumhaklısın bonusum.. ramazan bizi sarstı biraz. ben sahurda iki koca dilim güllaç yedim ya
iftarda zaten pideyi abartmıştım yine. puhh bana yaaaa
olaya el koyman iyi olmuş..
bınıııss ben ramazanda saçma sapan yiyorum çeşitte çok oluyor bir kaşık ondan, bir çatal bundan nasıl yazıcaz onları
her çatalı kaşığı yazarsak destan olur
bonuscum valla tırstım ole kibrit kutuları yagsız yemek olaylarını gectım artık ama cok ıyı olur gelsin yine o ruh bize sizlerin az yediğinixi gorunce donk eder inş banadaOruclular ve orucsuzlar yediginizi ictiginizi hesap vereceksiniz yazacaksiniz...iftar sahur ara ogun hepsi...
Ha zoruna giden cekinen rahatsiz olan varsa eger,
Anam ben bonusa hesap vermem....
O kendine baksin bir ileri iki geri....
Onun agzina dusecegime lagima duseyim....
Vs......
Diyecek olan varsa ya simdi konussun yada sonsuza kadar sussun
Yedigini yazmak istemeyene zorla yaz demeyiz tabiki.
Ama o catal catal alan arkadaslar kendini bilir mutlaka yazin kac cesit catalladiysaniz... Insan ancak oyle yuzlesiyo yedikleriyle.
Zor bi oruc tutuyosunuz allah kolayligini mukafatini versin ins. Ama dikkat edebilenlerinde oldugunu dusunursek hersey yapilabilir.
Iftarla sahur arasi mutlaka ara ogun yapin diyolar bu bizim gibi yemeyi sevenler icin iyi bisey.
Insanin cani herseyi ayni anda ister iftarda ama azar azar tabaga alirsak ne aldigimizada bi bakarsak en azindan kontrolumuz olur.
Buraya bi yuzlesme olmasi icin yazin diyorum ben. Kimse bana kilomla mutluyum demesin o zaman burda olmazdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?