Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalaar keyifler nasıl :) geçmişe şöyle bir baktımda çok güzel mesajlar gördüm harikasınız

ben de bu saatten sonra dikkat edicem sadece bu gece sahurda ekmek peynir yemesem bile yeter bana hem oruç tutmuyorum hem sahur yiyorum o kadar çabukda alıştımki gece yarısı ekmek peynir kriz gibi geliyor bana bakalım bu gece sahurda yemiycem!

alıntılama mesaj yapamıyorum kısa zamanda hepiniz benim için çok değerli oldunuz herkesin yeri ayrı bir kişi bile olmayınca büyük kayıp oluyor seviyorum sizii kelimelerle ifade edemiyorum pek ama idare edin :)

şimdi kalkıp yemek yapayım iftarda semizotu salatasıyla çorba içimeyi düşünüyorum börekde yapıcam ama yemiycem akşam iftar pidelerinide bırakmalıyım

size mesajımı yazarken kahvemi içtim mutfakta yemek yaparken yeşil çayımıda içerim bilginiz olsun bakalım ilk gün planlarımı yapabilecekmiyim :)

İftar
1 kase mercimek
1 kaseden az kuru fasulye
3 dilim kepek ekmek
salata ortadan yedim olcu bilmiorum
sebzeli kıymalı yumurta yapmıstı esim 3 yemek kaşığı kadar ondan
3 4 kaşık yogurt
bi nektar 4 5 erik

Sırf iftar bu dunyayı yemişim

Selam kizlar..bonus seni destekliyorum.yediklerimizi yazalm.bakalm neler neler yiyorz. sahsen ben cok yiyorm bu ara.dun bi toparlanaym dedim leslie yaptm ama cok zorlandm.her gün yapasam da bari gunasiri yapmaya calisaym.

Be
Selam kizlar..bonus seni destekliyorum.yediklerimizi yazalm.bakalm neler neler yiyorz. sahsen ben cok yiyorm bu ara.dun bi toparlanaym dedim leslie yaptm ama cok zorlandm.her gün yapasam da bari gunasiri yapmaya calisaym.
Bende 1 mil bile olsa başlasam iyi olur leslie ve sporlarınızıda yazın trabzın oncesi cok ıyıydım yaa

iftarda kızrmış tavuk pirinç pilavı yedim ve kola içtim. biri beni durdursun!!!!!!!!!

bonus paşa birşey yap bize ya.. madem ihtilal var elektirikli sandalyeye falan mı oturtsan bizi

Ahahah..Asmasın da beslesinmi bizi.?
Allah cezamızı verecek bizim hakettik...

Beyazlayınca boyarsın..Kumral boyuyorum uzun zamandır...Önceleri çikolata kahve favorimdi...
Ne renk saçların.?
beyazlarım varrr ( saçlarım kestane normalde. daha önce de boyuyodum kızıl tonlarına. ama çok aktığı için bıraktım. şimdi de aynaya bakınca beyazlarımdan rahatsız olduğum için bazen boyamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…