beyazlarım varrr( saçlarım kestane normalde. daha önce de boyuyodum kızıl tonlarına. ama çok aktığı için bıraktım. şimdi de aynaya bakınca beyazlarımdan rahatsız olduğum için bazen boyamak istiyorum..
ayyy yazıkk :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ece-erken-22-kiloyu-nasil-verdi.830819/
Bonus reizz bak Ece Erken emzirirken 22 kg. vermiş..
hala fazlalığı varmış haspamın..Önceleri 34 bedenmiş oysa şimdi 36 beden olmuş vah vah...
Merhabalar herkese...:)
Iftar sonu masayi dahil toplamadan sizlere bakiyim dedim:)hiç toplayasimda yok:)
Adaş şimdi viplerle uğraşıyordur :)
Yena bende çukulata kızıla boyuyorum onun gibi bir renk işte her aldığımda bir ton açık veya koyuya boyuyorum ayriyeten igora tüp boya kullanıyorum :)
Misafirim vardı yoksa biz kola içmeyiz !! görünce saldıtıyoruz sadece.... birde geçen sizin bahsettiğiniz sosisli böbrekten yaptım çocuklar bayıldı :)
Gerek yok sonra toplarsın...Keşke beyin gücüyle olsaydı ev işleri falan :)
dimi topraam..:)
Yeminle kolalarınızı kınıyoruuuum
Bonus gösterecek gününüzü :))
Bonus benimki zeroydu bacım
Şimdide büyük bir bardak su içiyoruum
Daha önce seni sevdiğimi söylemişmiydim öpüldün :)))
( inşallah biraz yumuşamıştır )
Beyazlayınca boyarsın..Kumral boyuyorum uzun zamandır...Önceleri çikolata kahve favorimdi...
Ne renk saçların.?
Konya işi temmuz sonuna kaldı takım toplanınca çağıracaklarmış 1 ay boyunca her gün spor yapıcak benim oğlan salonla anlaştı dün tüm günde yazılısı vardı tarım dönemi verdim diyor ...
Vilaya net bağlanmadı cumaya kadar bağlanır herhalde annem orda usta işleri var halaa 2 gündür eşim ilgileniyor işçileri götürüp getiriyor ben evde Dinleniyorum annem hafta sonu bursaya geçince gidip gelirim herhalde birazda oturmuş olur bende toparlanırım çok düzenli gidip gelemem eşimde daha olayın farkında değil ama sıcak bakmıyor bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?