Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyazları kapatmak için boyuyorum ben de..Kızılı çok severim ama dediğin gibi çok akıyor...

Adaş şimdi viplerle uğraşıyordur :)

Yena bende çukulata kızıla boyuyorum onun gibi bir renk işte her aldığımda bir ton açık veya koyuya boyuyorum ayriyeten igora tüp boya kullanıyorum :)

Ben de her seferin de farklı marka alıyorum..
Bu akşam kolalar nuhtarlıktan zaar.:))

Misafirim vardı yoksa biz kola içmeyiz !! görünce saldıtıyoruz sadece.... birde geçen sizin bahsettiğiniz sosisli böbrekten yaptım çocuklar bayıldı :)

Çıbıklı olandanmı.? afiyet olsun...

Naaptın işle ilgili gelişme vb varmı.? Konya işi ne oldu.?

Bonus'cum yena'nin tabiri ile ihtilal yapmişsin resmen:)

Iftar öncesi haberdar olaydim iyiydi:)
Utana sıkıla yediklerimi yazayimda bu mahcubiyet ile kendime cekidūzen veririm belki...

1 servis kaşigi taze fasulye
1,5 servis kasigi kozalak manti
Yesil salata
1 būyūk bardak kola...
1 hurma

Konya işi temmuz sonuna kaldı takım toplanınca çağıracaklarmış 1 ay boyunca her gün spor yapıcak benim oğlan salonla anlaştı dün tüm günde yazılısı vardı tarım dönemi verdim diyor ...

Vilaya net bağlanmadı cumaya kadar bağlanır herhalde annem orda usta işleri var halaa 2 gündür eşim ilgileniyor işçileri götürüp getiriyor ben evde Dinleniyorum annem hafta sonu bursaya geçince gidip gelirim herhalde birazda oturmuş olur bende toparlanırım çok düzenli gidip gelemem eşimde daha olayın farkında değil ama sıcak bakmıyor bakalım....

frida ihtilal olmus, sen zero ile kurtulabileceginimi saniyorsun...

Beyazlayınca boyarsın..Kumral boyuyorum uzun zamandır...Önceleri çikolata kahve favorimdi...
Ne renk saçların.?

Benim saçlarımda bu sene aklar düştü, tabi aşırı değil ama artık düştüler, ilk düştükleri zaman alışana kadar baya bocaladım ama alıştım.
İlk akım babamın vefatıyla düştü, 2.si dayımın vefatıyla, sonrada aldı başını gitti.
Sıhhatler olsun bu arada ablam.

Belki ramazan dolayısıyla ramazan sonuna kalmıştır canım.

telefon delirdi mesaj bitmeden gönderdi..
bir kepçe susuz pirinçle köfte bir kepcede bulgur pilavı yoğurt salata
bugun ki kaçamağı m hosmelim...eşim balikesirden getirmiş dayanamadım..neyseki pasta yemedim akşam kızımın pastasından kalmıştı ona dokunmadı...kayinvalide geldi sürat beş karış sanki bisey yaptım ona....eşim babamı dar götürdü işinden kaldı bizim evimizde kalıyorlar sebep bunlar kıskançlık neyse uyuyayim sahura kalkıyorum babam için iyi geceler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…