telefon delirdi mesaj bitmeden gönderdi..
bir kepçe susuz pirinçle köfte bir kepcede bulgur pilavı yoğurt salata
bugun ki kaçamağı m hosmelim...eşim balikesirden getirmiş dayanamadım..neyseki pasta yemedim akşam kızımın pastasından kalmıştı ona dokunmadı...kayinvalide geldi sürat beş karış sanki bisey yaptım ona....eşim babamı dar götürdü işinden kaldı bizim evimizde kalıyorlar sebep bunlar kıskançlık neyse uyuyayim sahura kalkıyorum babam için iyi geceler kizlar
İftar
1 kase mercimek
1 kaseden az kuru fasulye
3 dilim kepek ekmek
salata ortadan yedim olcu bilmiorum
sebzeli kıymalı yumurta yapmıstı esim 3 yemek kaşığı kadar ondan
3 4 kaşık yogurt
bi nektar 4 5 erik
Sırf iftar bu dunyayı yemişim
Bugunku nenum
Sabah
Domates salatalik peynir omley zeytin ekmek
Ogle
Pilav fasulye karpuz
Ara
Tost
Aksam
1 kase corba
Salata ekmek
Spor
3 saat yuruyus
Su
2.100 litre
İhtilal kokusu aliyorum cok fena.
Bonus evren.:))
Aksam ne yedim..
Sehriye corba
4 kofte
Kizarmis patates ve iki bardak kola.:))
iftarda kızrmış tavuk pirinç pilavı yedim ve kola içtim. biri beni durdursun!!!!!!!!!
bonus paşa birşey yap bize ya.. madem ihtilal var elektirikli sandalyeye falan mı oturtsan bizi
Planlarım pek tutmadı iftarda
Bir kepçe şehriye çorbası
4 çatal barbunya
2 dilim börek
2 kaşık salata
2 bardak kolaa
Neyse pide yemedim :))
Bonus gelip beni gebertcek
Sahurda yemiyim bariiii
Adaş şimdi viplerle uğraşıyordur :)
Yena bende çukulata kızıla boyuyorum onun gibi bir renk işte her aldığımda bir ton açık veya koyuya boyuyorum ayriyeten igora tüp boya kullanıyorum :)
Listeye bak utanç abidesi 2 kaşık salata 2 bardak kolaaa hele hele börekler sosis sevmem zaten 1 tane tadına baktım birazda sosizsiz yedim cips gibiydiii ,
Bonus'cum yena'nin tabiri ile ihtilal yapmişsin resmen:)
Iftar öncesi haberdar olaydim iyiydi:)
Utana sıkıla yediklerimi yazayimda bu mahcubiyet ile kendime cekidūzen veririm belki...
1 servis kaşigi taze fasulye
1,5 servis kasigi kozalak manti
Yesil salata
1 būyūk bardak kola...
1 hurma
Yeminle kolalarınızı kınıyoruuuum
Bonus gösterecek gününüzü :))
Bonus benimki zeroydu bacım
Şimdide büyük bir bardak su içiyoruum
Daha önce seni sevdiğimi söylemişmiydim öpüldün :)))
( inşallah biraz yumuşamıştır )
telefon delirdi mesaj bitmeden gönderdi..
bir kepçe susuz pirinçle köfte bir kepcede bulgur pilavı yoğurt salata
bugun ki kaçamağı m hosmelim...eşim balikesirden getirmiş dayanamadım..neyseki pasta yemedim akşam kızımın pastasından kalmıştı ona dokunmadı...kayinvalide geldi sürat beş karış sanki bisey yaptım ona....eşim babamı dar götürdü işinden kaldı bizim evimizde kalıyorlar sebep bunlar kıskançlık neyse uyuyayim sahura kalkıyorum babam için iyi geceler kizlar
yok canım bol bol yeğenlerimiz var.Ya dafi abla merak ettim.haddim degil ama senin cocugun yok mu.ben mi yanlis anladm.
Ender demisti yav baklavalar falan yiyene kadar gullacta yag yok agir hamurdan degil nisasta digerlerine gore daha masum hergun olmazda hani tatli istendimi tercih edilebilir.Ne gülaçı bonus sizin evde tatlımı var yoksa :)))
Bizde tatlı yok iş ekmek peynir kriz saatimede var daha bir kase kiraz yiyim diyorum ....
ben artık bu sahurdan başlıyorum tekrardan inşallah.. (çünkü evdeki abur cuburlar bitti)
hepimiz ne çok kola içmişiz hakkaten.
kolayı bırakalım her zaman içmiyorum ben zaten de bugünlük böyle olsun.
bugün tatlı yemedim ben valla bonus
Hec biriniz datli yemedimi ilginc ve cok supheli
Tatli ihtiyacini karsilsmsk icin hafif tatli tercihende dogal tatli seylerden yiyin iftar sahur arasi. Kuruyemis ve meyve en iyi onerilcek sey... Tatli olarakta ev yapimi gullac olabilir yada kararinda yapilmis sutlac....enderin sarac bey :) onermisti az sekerli 1 porsiyon gullaci iftardan 2-3 saat sonra diye..
Aha buldum son mesaji nerde senin yediklerin? Uygulamali destek pilizSelam kizlar..bonus seni destekliyorum.yediklerimizi yazalm.bakalm neler neler yiyorz. sahsen ben cok yiyorm bu ara.dun bi toparlanaym dedim leslie yaptm ama cok zorlandm.her gün yapasam da bari gunasiri yapmaya calisaym.
Sana kibar konusucamBizde tatli var Bonus,hem de en serbetli ve kalorilisinden:) iftarda tabagima bir dilim almistim ben yemek icin,size bakmadan yiyeydim iyiydi:)
Suan karsilikli bakisiyoruz,ihtilal'den sonra yiyip yememekte kararsizim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?