Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Boşver takma canım.

Cokta asiri degil sonucta orucsun insanin gozu donuyo bi yerde herseyden yemek istiyo ben bizimkilerin cay karpuz dondurma yanyana yedigini bilirim.. Tikkate alip ilk yazdigin icin alninin ortasindan opuyorum seni

Bugunku nenum

Sabah
Domates salatalik peynir omley zeytin ekmek

Ogle
Pilav fasulye karpuz

Ara
Tost

Aksam
1 kase corba
Salata ekmek

Spor
3 saat yuruyus

Su
2.100 litre

Vayy yeliz aksami cok saglam kurtarmissin... Gayet guzeldi hatta en iyisi diyebilirim

İhtilal kokusu aliyorum cok fena.
Bonus evren.:))

Aksam ne yedim..
Sehriye corba
4 kofte
Kizarmis patates ve iki bardak kola.:))

Keske biraz dahs yeseydin ama kole icmeseydin.... Sigaradan once onu birak ins onun bagimliligida tehlikeli..icmeyin su zikkimi bide ornek olcan yenilere

iftarda kızrmış tavuk pirinç pilavı yedim ve kola içtim. biri beni durdursun!!!!!!!!!

bonus paşa birşey yap bize ya.. madem ihtilal var elektirikli sandalyeye falan mı oturtsan bizi

Al bi tane daha eceline susamis arkadas kola ne yav kola ne
Corban yokmuydu senin kuru kuru yemissin

Planlarım pek tutmadı iftarda

Bir kepçe şehriye çorbası
4 çatal barbunya
2 dilim börek
2 kaşık salata
2 bardak kolaa

Neyse pide yemedim :))

Bonus gelip beni gebertcek

Sahurda yemiyim bariiii

Allahimmmm sana geliyorum layyyynnnnn bu topikte kolanin ne isi var he

O barbunyayi kasikla ye duzgun olcu ver bana catali batirdinmi daldirdinmi ne bilim ben

Adaş şimdi viplerle uğraşıyordur :)

Yena bende çukulata kızıla boyuyorum onun gibi bir renk işte her aldığımda bir ton açık veya koyuya boyuyorum ayriyeten igora tüp boya kullanıyorum :)

O nasil bir boya ismidir insanin aklini celen cikolataya nasil sevikli bir hitaptir oyle duygularimla oynama

Listeye bak utanç abidesi 2 kaşık salata 2 bardak kolaaa hele hele börekler sosis sevmem zaten 1 tane tadına baktım birazda sosizsiz yedim cips gibiydiii ,

Benim tarif ettigimmiydi o millete yedircen onlar kilo alicak sen yemiycen hain hain gulucen icinden

Bak kibar olabilirsin ama kola nedir arkadasim sendemi yavvkola disinda guzel yemissin

Meyracım ramazan izni olmuyor canım benim oğlanın işinde ağustos gibi toplanıp lige hazırlanırlar eylül başı gibi lig başlar takımı haziranın başına kadar sürer her yaz 2 aylık gibi bir boşluk oluyor oda milli takımla veya üniversitenin takımıyla uğraşıyor yeni geldi zaten yeni sezona hazırlanır ...

Sana zerodan zerodan ucarim frida

Valla bu kadar kola ictiginizi bilmiyodum şok oldum he

Genel bi oku bak yemekler cok degil kolalar cok.

Seninde idare eder derin en azindan kola yok tatlidan daha fena olurdu pastayi ellemedigin icin efferim

Hec biriniz datli yemedimi ilginc ve cok supheli

Tatli ihtiyacini karsilsmsk icin hafif tatli tercihende dogal tatli seylerden yiyin iftar sahur arasi. Kuruyemis ve meyve en iyi onerilcek sey... Tatli olarakta ev yapimi gullac olabilir yada kararinda yapilmis sutlac....enderin sarac bey :) onermisti az sekerli 1 porsiyon gullaci iftardan 2-3 saat sonra diye..

Asuman abla viplerden dolayi ses etmiycem sana... Yanlis gormediysem zeynep ve dafi yazmamis...

Dafi ablama hurmet edebilirimde zeynep seni yolarim... Kac catalsa yaz adami hasta etme senden umutluyum kola icmiyon diye ins yanilmiyorum...

Gelipte yazmayan yok degilmi?

Genel baktigimizda menu ve irade 1.si tabikide yeliz helal olsun arkadasima

Cok asiri yiyen yok bana gore ama pilav yenmis olmadan olmuyo tahil tuketmeden yapamiyoruz. En azindan pilav makarna yerine ekmek yesek daha tok tutar ve ekmegin artisi yagsiz olmasi...

hayırlı geceler güzeller
bugün eşim iftara gitti ben yalnız kaldım derken sürpriizz yeğenler akşam toplanım bize gelmişler. dünkü yemekler kalmış diye duyduk bitirmeye geldik dediler.
bende yalnız iftar etmedim.
şimdi yediklerimi sasıl yazsam acabaa
1 tabak çorba, 2 kaşık sebzeli et, 1 kaşık pilav, 2 lokma börek, 2 biber dolması, salata, yarım bardak ev yapımı vişne suyu, 1 fincan kahve, 1 dilim kazan dibi.

Ya dafi abla merak ettim.haddim degil ama senin cocugun yok mu.ben mi yanlis anladm.
yok canım bol bol yeğenlerimiz var.

Ne gülaçı bonus sizin evde tatlımı var yoksa :)))

Bizde tatlı yok iş ekmek peynir kriz saatimede var daha bir kase kiraz yiyim diyorum ....
Ender demisti yav baklavalar falan yiyene kadar gullacta yag yok agir hamurdan degil nisasta digerlerine gore daha masum hergun olmazda hani tatli istendimi tercih edilebilir.

Tavuk gogsu desem o daha agir hem un hem yag olarak...

Alma eve abur cubur esinmi aliyo istiyo sen sinsice ona gotur kendin yeme bengisu ne diyodu farzedelim orucluyuz orucken nasil duruyoruz yine dururuz. Ana bengisu yazdimi yedigini atladimmi ben

Bizde tatli var Bonus,hem de en serbetli ve kalorilisinden:) iftarda tabagima bir dilim almistim ben yemek icin,size bakmadan yiyeydim iyiydi:)

Suan karsilikli bakisiyoruz,ihtilal'den sonra yiyip yememekte kararsizim...:)

Bizde tatli var Bonus,hem de en serbetli ve kalorilisinden:) iftarda tabagima bir dilim almistim ben yemek icin,size bakmadan yiyeydim iyiydi:)

Suan karsilikli bakisiyoruz,ihtilal'den sonra yiyip yememekte kararsizim...:)
Sana kibar konusucam trt spikeri gibi kadinsin agzindan bal damliyo... Bak biraz daha tatliya ve ortam musaitse ona deki seni dayanamayip yiyecek kadar aciz degilim. Bu saate kadar yemedim yemedende yatarim.

Beni kibar cizgimden cikarma

bonus ipleri eline aldı iyi oldu bize :) belki azıcık toparlanırız.
ben bugün sahur yapmicam sanırım.. çünkü zerre kadar acıkmadım. sıcak bi çay falan içsem yeter..
şimdi sahura kadar kitap okuma niyetim var. sonra da uyurum artık. hepinize hayırlı geceler. öptüüümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…