- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Sana kibar konusucamtrt spikeri gibi kadinsin agzindan bal damliyo... Bak biraz daha tatliya ve ortam musaitse ona deki seni dayanamayip yiyecek kadar aciz degilim. Bu saate kadar yemedim yemedende yatarim.
Beni kibar cizgimden cikarma
Durumun ciddiyeti su ki oruclularimiz fazla oldugu icin diyorum sorun iftar yada sahurda yenen yemekler degil ikisi arasinda yenen seyler olabilir... Kim ne yiyo mesela sofradan kalktiktan sonra onlarida bi yazin bakalim hatalarimizi bulalim.
Eliffff acken niyetlenme ac olmadigini dusunme meyve sut yada meyve yogurt biraz kuruyemis oyle niyetlen bari...bonus ipleri eline aldı iyi oldu bize :) belki azıcık toparlanırız.
ben bugün sahur yapmicam sanırım.. çünkü zerre kadar acıkmadım. sıcak bi çay falan içsem yeter..
şimdi sahura kadar kitap okuma niyetim var. sonra da uyurum artık. hepinize hayırlı geceler. öptüüümmmm
Ne guldun be kasimpatiSahsim adina arada tatli ve meyve yiyorum bonus,yaz meyveleri öyle güzel ki,meyveye zafiyeti olan ben tok karnina bile yiyorum kovalayan var gibi...:)
ben iftardan sonra bir yudum bilem bişey yemedimDurumun ciddiyeti su ki oruclularimiz fazla oldugu icin diyorum sorun iftar yada sahurda yenen yemekler degil ikisi arasinda yenen seyler olabilir... Kim ne yiyo mesela sofradan kalktiktan sonra onlarida bi yazin bakalim hatalarimizi bulalim.
Senin iftar saglamdi ondan olabilirmi :)ben iftardan sonra bir yudum bilem bişey yemedim
Ne guldun be kasimpatine cektin be meyve ye tabi yenmezmi nimet
Kasimpati yani diger elif arkadasim :) haydi ben yatiyorum hayirli geceler ins.
Sahurda 1-2 dilim ekmeginizi yiyin mutlaka...
Daykonun dr u da vermisti ekmek hatirlatayim dedim. 20 kusur kilo vermisti. Cok ozledim daykoyu.
Zeynep gelirsen yaz adami hasta etme
ben iftardan sonra bir yudum bilem bişey yemedim
Bak uykuda yaziyorum yemek lazimmis saglik icin iftarla oruc tutmak iyi degilmis tam imsaktan onceye kadar bekle o zaman ye iyice geciktir yani. Hadis vardi iftarda acele etmek sahurda geciktirmekle ilgili.Dimi yazik banaa:)
Ben sahur yapamiyorum bonus,su iciyorum sadece nadir olarak da karpuz yiyebiliyorum..
Iyi geceler sana..
Ben yazdım da sen görmemişsin bonuscum:)İyi geceler
Okuyum kaçayım dedim ama sataşma var bana da:))
Adaş mis gibi vişne suyu yaptım kendi ellerimle bikerem :)bir de ayran vardı ama vişne suyu en tercih Edilen içecek oluyor hep
Gecem guzel geçti bu arada
Asuman abla viplerden dolayi ses etmiycem sana... Yanlis gormediysem zeynep ve dafi yazmamis...
Dafi ablama hurmet edebilirimde zeynep seni yolarim...Kac catalsa yaz adami hasta etme senden umutluyum kola icmiyon diye ins yanilmiyorum...
Gelipte yazmayan yok degilmi?
Genel baktigimizda menu ve irade 1.si tabikide yelizhelal olsun arkadasima
Cok asiri yiyen yok bana gore ama pilav yenmis olmadan olmuyo tahil tuketmeden yapamiyoruz. En azindan pilav makarna yerine ekmek yesek daha tok tutar ve ekmegin artisi yagsiz olmasi...
Kasimpati yani diger elif arkadasim :) haydi ben yatiyorum hayirli geceler ins.
Sahurda 1-2 dilim ekmeginizi yiyin mutlaka...
Daykonun dr u da vermisti ekmek hatirlatayim dedim. 20 kusur kilo vermisti. Cok ozledim daykoyu.
Zeynep gelirsen yaz adami hasta etme
sen birde sahuru görsen dudağın uçuklardıSenin iftar saglamdi ondan olabilirmi :)
sagolsan cmda hic faydasini goremiyorum.oruc halimle kosuyorum dilim damagima yapiyo bugun sicakta ciktim bayilcaktim iftarda sadece su ictim yemek falan yok bugun tam 5.5 lt su ictim sahurda yapmadm iki lokum yedim o sadece bidaha hayatta cikmam.Of bayildim simdi orada olacaktik cocuklar cayira salina kuzular gibi kosturacaaklardi oralarda elif brni nerelere goturdun bol bol gez dolas organik beslen bizim yerimizede
yenacim ellerine saglik canim arkadaslarida tebrik ederim
meyra isin bu hafta cok kolayy olmus canim ellerinesaglik elifunda tebrik ederim swnidw sporu hic birakmadigin icin
canim ne soylesen haklisin bu konuda sende onlari dusunmemeye calis facedwn takibi birak gordukce daha cok uzulursun ama bence kardesinle konus esi namina degilde neden gelmiyosun annwm uzuluyo diye
Bu el titreme olayo bizdede irsidir kp ve annemde var ama kp ameliyat oldu beyin pili takildi simdi iyi cok sukur
inan utaniyorum yoksa kovulmaktan korkmuyorum..mukaveleye gidiyorum eve geliyorum artik gitmycm evde okuycam.hastalanirsam bitiremiycem evde iki cuz okursam hasta olmadan bitiririm.eve gel yemek sevgili kizim elif hanim.evin isi derken.disari cikiyorum alosveris.biraz yuruyus iki saat falan eve gel plates dus.derken oruca iki saat kaliyo yatip uyuyorum 9.5 da kalkiyorum.sofra kurup yiyip namaz bulasik.terafi deken saat birde evde oluyorum. sonra cay kahve su icip niyetlenm namaz derkn.ahada daha yatcm.ama kilo veremiyorummmm yaaaaa. cildircm.inan iftarda bi kase corbayla kalkiyrum.bi dilim tatlo tarzi bisey bol karpuz bolda su. napim iftardami yapmasam acaba. gunluk tempom yorumla bakalim yena sence normalmiyim.Herkese mutlu pazarlar diliyorum...
Daficiğim iskenderi ne güzel anlatmışsın öyle :) afiyet olsun..
Zeynepçim,siz de yemek organizasyonundan dönmüşsünüz o tip yerler de çok bekletiyorlar gerçekten..Olsun dışarıda olmak bile iyi geliyor..
elifunda,estağfurullah cehaletle ilgisi yok tabii ki vakitsizlikten yazmadığını belirtmiştin zaten..Şİmdi nasıl yoğunluğun geçtimi.??
Esracan,neden az uğruyorsun önceleri hep buradayduın tatlı ve samimi sohbetinden mahrum etme bizi..
Sıcak gözlemeleri de daha seyrek yap :)) Ya da bize de gönder :)
Sahur bir dilim kepek ekmeğ yarım kase patates biber karısık kızartmayanına koypeyniri dunde kızarmıs hamur yedim kendimi aştım gorumcem hazırlıo yoksa ben yogurt fln yerdım pısmanım ama cok gec
bu arada ben yıllardır sahursuz tutarım otuc esım sahur yapar ve ramazanea kılo verir bır sene kalktım onla sayıfladım bende sırf bunnedenle kalkıyorum ama kızartma sondu benım için
bonus cok ıyı geldi hesap vermekkkkk :) canlandık sayende iyi geceler
Allah seni incecik zapzayıf etsin emi bonus kahkalarla güldüm adamım delirdin sen diye bakıyo bana...
neyse sadede gelem kendi adımı görene kadar heh beni atladı diye sevindiydim sonra bir baktımki atlamak ne kelime üstüne basabasa hesap sormuşsun ama duyacaklarından hiç memnun kalmayacaksın hala duymak istermisin bilemiyom...
iftarda
1 kepçe tarhana çorba
8 elma dilim fırında pattis
3 kaşık tavuk sote
3kaşık pilav....
arada bir dilim kavun bir dilim karpuzz...
sonraki ara 2 dilim baklava
bir ara 3 tane kayısı
sahurda
2 lokma çikolatalı pide
2 çatal peynir
2 tane çeçil peynir
2 çatal helva
heh oldumu rahatladınmı..okadar çok şey yemişimki yazarken hatırlamaya çalıştım nelerdi diye buarada evet bizim evimize kola ve türevleri yıllardır girmez... bu arada misafirlerim vardı iftarıda sahuruda beraber yaptık yoksa bu aralar normalde olmuyo....
sen birde sahuru görsen dudağın uçuklardı
sahur 1 dilim ızgara et, kızarmış köy ekmeği eşliğinde sınırsız kahvaltı
inan utaniyorum yoksa kovulmaktan korkmuyorum..mukaveleye gidiyorum eve geliyorum artik gitmycm evde okuycam.hastalanirsam bitiremiycem evde iki cuz okursam hasta olmadan bitiririm.eve gel yemek sevgili kizim elif hanim.evin isi derken.disari cikiyorum alosveris.biraz yuruyus iki saat falan eve gel plates dus.derken oruca iki saat kaliyo yatip uyuyorum 9.5 da kalkiyorum.sofra kurup yiyip namaz bulasik.terafi deken saat birde evde oluyorum. sonra cay kahve su icip niyetlenm namaz derkn.ahada daha yatcm.ama kilo veremiyorummmm yaaaaa. cildircm.inan iftarda bi kase corbayla kalkiyrum.bi dilim tatlo tarzi bisey bol karpuz bolda su. napim iftardami yapmasam acaba. gunluk tempom yorumla bakalim yena sence normalmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?