Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sana kibar konusucam trt spikeri gibi kadinsin agzindan bal damliyo... Bak biraz daha tatliya ve ortam musaitse ona deki seni dayanamayip yiyecek kadar aciz degilim. Bu saate kadar yemedim yemedende yatarim.

Beni kibar cizgimden cikarma

Ayyyy catliycimm.....
trt spikeri miii,ben miiiii....
Sen cok yasa,güzel yasa bonus...

Durumun ciddiyeti su ki oruclularimiz fazla oldugu icin diyorum sorun iftar yada sahurda yenen yemekler degil ikisi arasinda yenen seyler olabilir... Kim ne yiyo mesela sofradan kalktiktan sonra onlarida bi yazin bakalim hatalarimizi bulalim.

Sahsim adina arada tatli ve meyve yiyorum bonus,yaz meyveleri öyle güzel ki,meyveye zafiyeti olan ben tok karnina bile yiyorum kovalayan var gibi...:)

Eliffff acken niyetlenme ac olmadigini dusunme meyve sut yada meyve yogurt biraz kuruyemis oyle niyetlen bari...

Durumun ciddiyeti su ki oruclularimiz fazla oldugu icin diyorum sorun iftar yada sahurda yenen yemekler degil ikisi arasinda yenen seyler olabilir... Kim ne yiyo mesela sofradan kalktiktan sonra onlarida bi yazin bakalim hatalarimizi bulalim.
ben iftardan sonra bir yudum bilem bişey yemedim

Kasimpati yani diger elif arkadasim :) haydi ben yatiyorum hayirli geceler ins.

Sahurda 1-2 dilim ekmeginizi yiyin mutlaka...
Daykonun dr u da vermisti ekmek hatirlatayim dedim. 20 kusur kilo vermisti. Cok ozledim daykoyu.

Zeynep gelirsen yaz adami hasta etme

Ne guldun be kasimpati ne cektin be meyve ye tabi yenmezmi nimet

Dimi yazik banaa:)

Ben sahur yapamiyorum bonus,su iciyorum sadece nadir olarak da karpuz yiyebiliyorum..

Iyi geceler sana..

Dimi yazik banaa:)

Ben sahur yapamiyorum bonus,su iciyorum sadece nadir olarak da karpuz yiyebiliyorum..

Iyi geceler sana..
Bak uykuda yaziyorum yemek lazimmis saglik icin iftarla oruc tutmak iyi degilmis tam imsaktan onceye kadar bekle o zaman ye iyice geciktir yani. Hadis vardi iftarda acele etmek sahurda geciktirmekle ilgili.

Hem yatsana sen aklim burda kaliyo

Bide asuman abla yazaydi rahat uyuycam ins yarim sattir sadece okuyup begeniyo

Sahur bir dilim kepek ekmeğ yarım kase patates biber karısık kızartma yanına koypeyniri dunde kızarmıs hamur yedim kendimi aştım gorumcem hazırlıo yoksa ben yogurt fln yerdım pısmanım ama cok gec
bu arada ben yıllardır sahursuz tutarım otuc esım sahur yapar ve ramazanea kılo verir bır sene kalktım onla sayıfladım bende sırf bunnedenle kalkıyorum ama kızartma sondu benım için
bonus cok ıyı geldi hesap vermekkkkk :) canlandık sayende iyi geceler

Allah seni incecik zapzayıf etsin emi bonus kahkalarla güldüm adamım delirdin sen diye bakıyo bana...

neyse sadede gelem kendi adımı görene kadar heh beni atladı diye sevindiydim sonra bir baktımki atlamak ne kelime üstüne basabasa hesap sormuşsun ama duyacaklarından hiç memnun kalmayacaksın hala duymak istermisin bilemiyom...

iftarda
1 kepçe tarhana çorba
8 elma dilim fırında pattis
3 kaşık tavuk sote
3kaşık pilav....

arada bir dilim kavun bir dilim karpuzz...

sonraki ara 2 dilim baklava

bir ara 3 tane kayısı

sahurda
2 lokma çikolatalı pide
2 çatal peynir
2 tane çeçil peynir
2 çatal helva

heh oldumu rahatladınmı..okadar çok şey yemişimki yazarken hatırlamaya çalıştım nelerdi diye buarada evet bizim evimize kola ve türevleri yıllardır girmez... bu arada misafirlerim vardı iftarıda sahuruda beraber yaptık yoksa bu aralar normalde olmuyo....

sagolsan cmda hic faydasini goremiyorum.oruc halimle kosuyorum dilim damagima yapiyo bugun sicakta ciktim bayilcaktim iftarda sadece su ictim yemek falan yok bugun tam 5.5 lt su ictim sahurda yapmadm iki lokum yedim o sadece bidaha hayatta cikmam.

inan utaniyorum yoksa kovulmaktan korkmuyorum..mukaveleye gidiyorum eve geliyorum artik gitmycm evde okuycam.hastalanirsam bitiremiycem evde iki cuz okursam hasta olmadan bitiririm.eve gel yemek sevgili kizim elif hanim.evin isi derken.disari cikiyorum alosveris.biraz yuruyus iki saat falan eve gel plates dus.derken oruca iki saat kaliyo yatip uyuyorum 9.5 da kalkiyorum.sofra kurup yiyip namaz bulasik.terafi deken saat birde evde oluyorum. sonra cay kahve su icip niyetlenm namaz derkn.ahada daha yatcm.ama kilo veremiyorummmm yaaaaa. cildircm.inan iftarda bi kase corbayla kalkiyrum.bi dilim tatlo tarzi bisey bol karpuz bolda su. napim iftardami yapmasam acaba. gunluk tempom yorumla bakalim yena sence normalmiyim.

Gunaydinn her biri zayif hatun adayi arkadaslarim

Sahurun cok degilki kizartmayi yemesen sorun yoktu. Onuda zaten az yemissin biberi domatesi cig yeseydin hic bi sorun yoktu. Sahur konusunda cok haklisin dikkata ciddiye alsin digerleride ins sahur hem oruc icin hem beden icin faydali.

Deli manyak seni icime dert oldun ne yedi icti diye kendimi yedim aralarda bi suur kaybi olmus iftardan daha cok yemissin madem baklava var sende yiyecen ne diye bide kavun karpuz yiyon bide onlarin sekerini yukleniyosun.

Iftarda pilav olmasa yinede cok fazla degil. Salatan yoktu gormedim sanma

sen birde sahuru görsen dudağın uçuklardı

sahur 1 dilim ızgara et, kızarmış köy ekmeği eşliğinde sınırsız kahvaltı

Sinirli olursa ette ekmekte lazim ablacim sen goz karari bilirsin 2 dilim ekmek kadar alirsin yanina bunu yiycem sadece dersin.

Etin cok buyukse yeterlidir protein olarak diger cesitlere yonelirsin. Sinirsiz kahvaltinin icindekileri yazipta dile getirmiyorum

Funda funda funda guzel arkadasim son mesajlari gormezden gelmedin ins okumadin diye dusunuyorum....

Bak senin bunyen kilitlendi kabul etsende etmesende...cok yuklendigin icin.. Diyetin basindan beri fazla spor en cok yoran seni.

Cok az yendigi zaman bazen kilo verilir gibi gorunsede vucut cok az gida ile karsilasinca yag yakimini kesiyo ve aksine depo yapiyo kitlik var gudusuyle. Bunlar benim sahsi fikrim degil gercekler.

Bayrama kadar diyeti falan birak. Kendine ozenli tabaklar hazirla besin degeri yuksek..

Ornek sahurda kahvalti yapiyosan mutlaka yumurtani peynirini zeytinini ekmegini ye zeytin tuzlu dersen ceviz findik fistik ye enerji versin guc versin. Dusup kalacan bi yerde he

Iftarlarda makarna pilav yeme et tavuk balik yemeye calis hangisi varsa hangisi aliniyosa. Sana cok ye demiyorum kuvvetli seyler ye bazi seyleri bol bolda yersin.

Kendini kilitledigin icin seni tebrik ederek alnindan opuyorum

Kilo vermeyi dusunme bayrama kadar bunyen kendine gelsin. Sporda yapma su durumda zaten iftardan sonra namaz kiliyomussun. Unutma yaptiklarin metebolizmani hizlandirmadi aksine durdurdu. Ac kalarak degil dogru seyleri yiyerek kilo verilir. Hepimiz burda sahidiz buna.

Vucudumuz yemekle sekerle yagla calisan bir makine fazlasi girdimi calismasi bozuluyosa azida girince calisamiyo.

Diyelimki boyle ac gezerek verdin nolcak biliyomusun seni gorenler diycekki aaa fundaya bak yuzu cok cokmus kilo vercem diye cirkinlesmis. Bir cocukla dagitmis kendini vs vs vs.... Hepside olagan laflar hepimiz duyuyoruz duyabiliriz. Bak cok kizdim sana ama sefkatli bir kardes olaraktan seviyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…