- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
Gunaydin
Takilma sen kv ye canim kafayi taktikca daha cok uzulursun bosver o ne derse desin esin bisey demedikten sonratelefon delirdi mesaj bitmeden gönderdi..
bir kepçe susuz pirinçle köfte bir kepcede bulgur pilavı yoğurt salata
bugun ki kaçamağı m hosmelim...eşim balikesirden getirmiş dayanamadım..neyseki pasta yemedim akşam kızımın pastasından kalmıştı ona dokunmadı...kayinvalide geldi sürat beş karış sanki bisey yaptım ona....eşim babamı dar götürdü işinden kaldı bizim evimizde kalıyorlar sebep bunlar kıskançlık neyse uyuyayim sahura kalkıyorum babam için iyi geceler kizlar
Kizlar bonus hakli o kolanin rengini veren bi bocekmis ve adamlar sirf kola icin bocek tarlasi yapmislar gecen tv de gosteriyirdu bundan icerken bunu dusunun nolur mis gibi ayranimizvar bizim onu icinCokta asiri degil sonucta orucsun insanin gozu donuyo bi yerde herseyden yemek istiyo ben bizimkilerin cay karpuz dondurma yanyana yedigini bilirim.. Tikkate alip ilk yazdigin icin alninin ortasindan opuyorum seni
Vayy yelizaksami cok saglam kurtarmissin... Gayet guzeldi hatta en iyisi diyebilirim
Keske biraz dahs yeseydin ama kole icmeseydin.... Sigaradan once onu birak ins onun bagimliligida tehlikeli..icmeyin su zikkimi bide ornek olcan yenilere
Al bi tane daha eceline susamis arkadaskola ne yav kola ne
Corban yokmuydu senin kuru kuru yemissin
Allahimmmm sana geliyorumlayyyynnnnn bu topikte kolanin ne isi var he
O barbunyayi kasikla ye duzgun olcu ver bana catali batirdinmi daldirdinmi ne bilim ben
O nasil bir boya ismidir insanin aklini celencikolataya nasil sevikli bir hitaptir oyle duygularimla oynama
Benim tarif ettigimmiydi omillete yedircen onlar kilo alicak sen yemiycen hain hain gulucen icinden
Bak kibar olabilirsinama kola nedir arkadasim sendemi yavv kola disinda guzel yemissin
Bonus yerim diye evdekileride mahrum birakiyorum tatlidan ama meyve yiyorum yaniHec biriniz datli yemedimi ilginc ve cok supheli
Tatli ihtiyacini karsilsmsk icin hafif tatli tercihende dogal tatli seylerden yiyin iftar sahur arasi. Kuruyemis ve meyve en iyi onerilcek sey... Tatli olarakta ev yapimi gullac olabilir yada kararinda yapilmis sutlac....enderin sarac bey :) onermisti az sekerli 1 porsiyon gullaci iftardan 2-3 saat sonra diye..
Sagol canim ah o pilav yok mu taze pisince yemeden durulmuyi.isteAsuman abla viplerden dolayi ses etmiycem sana... Yanlis gormediysem zeynep ve dafi yazmamis...
Dafi ablama hurmet edebilirimde zeynep seni yolarim...Kac catalsa yaz adami hasta etme senden umutluyum kola icmiyon diye ins yanilmiyorum...
Gelipte yazmayan yok degilmi?
Genel baktigimizda menu ve irade 1.si tabikide yelizhelal olsun arkadasima
Cok asiri yiyen yok bana gore ama pilav yenmis olmadan olmuyo tahil tuketmeden yapamiyoruz. En azindan pilav makarna yerine ekmek yesek daha tok tutar ve ekmegin artisi yagsiz olmasi...
Ne kadar hayirli yegenlerin varmis ablacim Allah onlardan razi olsunhayırlı geceler güzeller
bugün eşim iftara gitti ben yalnız kaldım derken sürpriizz yeğenler akşam toplanım bize gelmişler. dünkü yemekler kalmış diye duyduk bitirmeye geldik dediler.
bende yalnız iftar etmedim.
şimdi yediklerimi sasıl yazsam acabaa
1 tabak çorba, 2 kaşık sebzeli et, 1 kaşık pilav, 2 lokma börek, 2 biber dolması, salata, yarım bardak ev yapımı vişne suyu, 1 fincan kahve, 1 dilim kazan dibi.
yok canım bol bol yeğenlerimiz var.
bende senin menu yazmana guldum valla ara sonraki ara bi ara...Allah seni incecik zapzayıf etsin emi bonus kahkalarla güldüm adamım delirdin sen diye bakıyo bana...
neyse sadede gelem kendi adımı görene kadar heh beni atladı diye sevindiydim sonra bir baktımki atlamak ne kelime üstüne basabasa hesap sormuşsun ama duyacaklarından hiç memnun kalmayacaksın hala duymak istermisin bilemiyom...
iftarda
1 kepçe tarhana çorba
8 elma dilim fırında pattis
3 kaşık tavuk sote
3kaşık pilav....
arada bir dilim kavun bir dilim karpuzz...
sonraki ara 2 dilim baklava
bir ara 3 tane kayısı
sahurda
2 lokma çikolatalı pide
2 çatal peynir
2 tane çeçil peynir
2 çatal helva
heh oldumu rahatladınmı..okadar çok şey yemişimki yazarken hatırlamaya çalıştım nelerdi diye buarada evet bizim evimize kola ve türevleri yıllardır girmez... bu arada misafirlerim vardı iftarıda sahuruda beraber yaptık yoksa bu aralar normalde olmuyo....