Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
Takilma sen kv ye canim kafayi taktikca daha cok uzulursun bosver o ne derse desin esin bisey demedikten sonra
Kizlar bonus hakli o kolanin rengini veren bi bocekmis ve adamlar sirf kola icin bocek tarlasi yapmislar gecen tv de gosteriyirdu bundan icerken bunu dusunun nolur mis gibi ayranimizvar bizim onu icin
Bonus yerim diye evdekileride mahrum birakiyorum tatlidan ama meyve yiyorum yani
Sagol canim ah o pilav yok mu taze pisince yemeden durulmuyi.iste
Ne kadar hayirli yegenlerin varmis ablacim Allah onlardan razi olsun
bende senin menu yazmana guldum valla ara sonraki ara bi ara...

gunaydin arkadaşlarım...bu insanı ençok üzen yoran yolda iyiki beraberiz..
bonusss haklısın canım ben o kadar az yiyorumki birde yorgunluktan oluyorum gram gitmemiş ayaklarımın altı sızlıyor o derece hareketliyim....
pastayı yemedim ınan tuttum kendimi...birde kv.irmik helvası getirmiş ona da d okunmadim tatlının içine düşen biri olarak bravo bana iviitttt
nhytlz meyra çok takiyorum kafaya takmadan iyi ama arayıp anne hayırdır bir problem mi var diyesim geliyor ama lanet olsun .....

kızlar acı cehreyi duydum arkadaşım söyledi çok zayiflatiyormus...birde ben sürekli kansız olduğum için iyi gelir diye düşünüyorum birde korkuyorum zararı var midir ....
inanın catliycam önümde kocaman bir göbek gaz şişkinlik kabızlık...

Canim biliyorum cok zor kafaya takmamak ama benimde kv em oyledi bide ust katimda oturuyordu kizlari gelince boyle bi havaya giriyodu masasi kucuktu bana yeri gostererek sende soyle biyere otur falan derdi onceleri cok uzuluyordum sonra onu kafaya takmamayaba sladim duymamaya basladim he he dedim gectim kendi bdigimi yaptim halada oyle devam ediyorum sende denemeye calis cok rahatlicaksin inan

Bu sayfayi cok begenerek takip ediyorum tavsiye ederim hepinizede. Fundacim sana gelsin.

Derin ben aci cehreyi alma derim bana gore hepsinin ne oldugu belirsiz.

Bu dedigim sayfanin sitesinde kabizlik icinde caylar var bi goz at bak istersen. Salatalikli limonlu tarcinli sular yapiyo hem alkali oluyomus hem siskinlige iyi geliyomus.

Siskinlik icin limonlu yesil cay olabilir yada karbonatli suyu bir dene zarari yok faydasi var.

tamam canım bu siteye bir gozatayim....aci çehre insanın içini bosaltiyormus....arkadaşım kuruyemiscide çalışmaya başladı çok mükemmel diyor..başka yöntemler bulayım şimdi taze kayisılar vardi hasladim sekersiz içeyin bakalim....
nhytlz çok zor canım bn bu kadınla 7 sene alt üst oturdum ömrümü yediler şimdi 4 senedir taşındım ordan kira ödüyorum ama kafam rahat....

Ya gorumce kaynana hazırlayınca boyle oluyo yoksa ben yogurt yada karpuz peynir tercih ederim ama yemiycem birdaha kızartma inş
Derincim kullandım ben zayıflatıo gozuksede işe yaramıo sıvı kaybına neden oluyo ama ciddi ishal yapıo ben cok kullanmadım gorumcem baya kilo verdi onunla fazlas7nıda aldı.
ama sadece kabızlık problemi varsa bunun için bi iki gün içilebilir belki tabi oruc deilken oruclu sıvı kaybı sorun olur cunku
Forum caylarıda bagırsak calıstırıyor
Kızlar 86 kilodan 73 e düşmüş bulunmaktayım. Çok mutluyummm. İnşallah devamı gelirr
13 kilo cok iyi ne kadar surede nasıl basardın
iftara davetliyiz inş hafif seyler yaparlar

Cnm sabahları kaynr suyun içine tarçın attım. Ilıdı ve içtim.. Bu kadar. 3 hafta oldu.
Çubuk tarçın atıyorum bu arada.

Cnm sabahları kaynr suyun içine tarçın attım. Ilıdı ve içtim.. Bu kadar. 3 hafta oldu.
Çubuk tarçın atıyorum bu arada.
3 haftada bu sekildemi verdin kilo spor yokmu supermiş ya bir bardak mı içiyorsun sadece yani bir bardak sıcak suya 1 tarcın alıp sahurda baslayayım bende hemen
Ac karnınamı nekadar sure sonra yemek yiyorsun

3 haftada bu sekildemi verdin kilo spor yokmu supermiş ya bir bardak mı içiyorsun sadece yani bir bardak sıcak suya 1 tarcın alıp sahurda baslayayım bende hemen
Ac karnınamı nekadar sure sonra yemek yiyorsun
Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı edemeyenlerdenim. Büyük bardaklar var ya.su bardağının da büyüğü onunla içiyorum. İçtikten max.1 saat sonra yemek yiyorum.sahurda muz ezip içine tarçın atabilirsin. Muz tok tutuyor. Tarçın susatıyor Söyleyeyim .

he bak onu yazmayı unutmuşum salatada vardı tabiki hemde onu kaç kaşık yada çatal yedim hatırlamıyom ama baya çok yedim...

selamun aleyküm güzeller
hepinize sağlıklı bereketli güzel bir gün diliyorum.
benim bugün çok ayaklarım ağrıdı yaaa
ay iyice yaşlandım bana nene diyebilirsiniz.
dün etleri paketlerken uzun süre ayakta kaldım ondanmı oldu ne. yattığım sürece tepindim durdum.
bugünde kıymayı çektirdim ama hepsini birden yapmıycam gidip gelip paketliyorum.

sınırlamak ne mümkün kalabalıkta neyin nereye gittiği belli olmuyor. bir yandan ekmek kızartıyoruz bir yandan herkes sıcak ekmeği kapışıyor soğumadan tereyağ sürmek için. arada kendim sürüyorum arada eşimin sürülmüşü aşırıyorum. bir şakırtı bir tıkırtı derken ne yediğimin farkında bile değilim.

Alma eve abur cubur esinmi aliyo istiyo sen sinsice ona gotur kendin yeme bengisu ne diyodu farzedelim orucluyuz orucken nasil duruyoruz yine dururuz. Ana bengisu yazdimi yedigini atladimmi ben
Bonus yazdıklarına sesli güldüm valla.ama Canm ben korkudan yediklerimi yazamiyorum.ne de olsa yarndan itibaren yazacam deyip ne bulduysam yedim.ama i ilginctir ben de kola ictim hem esime soylendim niye aldn diye hem de ictim
Yine de menum.sarma 3 dolma yarm kase corba
1 kask et sote yrm d. Ekm sonrasnda cayn yannda cekirdek ve piskevittt sonra meyve sonra dondurma sonra...aklima gelen bunlar.abooooo ne cok yemisim.daha sahuru da yazmadm.

ben hiç kahvaltı yapmam normalde kılo alma sebeplerimden biride buydu saat 2 3 gibi yerdim once işlerbitcek cocular bakımı yemek ev işi sonra yerdım iştahım olmazdı dıyetle basladım kahvaltıya kucuk oğlumda duzene girdi benimle cok sukur.
toz tarcınla baslıycam bende sahurda inş canım kabuk alınca kabukla devam ederım
Saol verdiğin bilgiler için
bonussa sana tesekkurederız valla hizaya soktun bizi saol cnm

Dafi abla cocugunn olmamasna cok üzüldüm.ve seni cok iyi anlayabiliyorum.evlenmeden önce korkardm ya ilk aydan hamile kalsam diye.ama simdi yillar geciyo ve tedaviye ragmen olmuyor.esim de ben de cok üzülüyoruz.ama hersey Allahtan.nasibimizde varsa olur.ins. senin de hayrlı bi evladn olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…