Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gece erkek kuşum beni çok üzdü, çok acayip bir şekilde kabardı hasta heralde dedim, bir baktım bir tarafı felç gibi olmuş, çok üzüldüm birden onu öyle görünce öyle böyle değil.
kafesin dibine düştü kalkamadı, tırnakları mosmor olmuş, hani bişeyi yokken birden bire böyle oluverince beni çok etkiledi.
ben hep kuşlarım ölecekse çocuğum olunca ölse çok dokunmaz bana derdim içimden hep bu geldi aklıma birde.
oturdum biraz ağladım, sonra aman dedim bebeğime bişey falan olur diye sustum, kalktım pencereyi açıyım temiz hava belki iyi gelir kuşa dedim.
bişeydenmi zehirlendiki dedim, anlam veremedim, zaten hamilelikten hiç mi hiç tadım yok...
çok üzüldüm.
temiz havadan sonra kendine geldi.
sabah kalktığımda ölü bulurmuyum falan diye çok gerdim gece kendimi...
ama çok şükürki sabahta iyi şuanda da iyi.
diğer ölen kuşuma çok üzülmüştüm ama bunun yeri çok çok daha farklı, çok aşırı üzüleceğim aşikar...
amaaaaan öf hayvan beslemekte bazen çok zor, bu da mı ölecek ne anlamadım, neyse ölürsede napayım rabbim verecektir inş sabrını.
iyi ama şuan, belkide gelip geçici bişeydir.
sizinlede paylaşmak istedim.
yanına eşte aldık zaten tekrardan.

canım Allah evladında ,eşinde, ebeveyninde, akrabanında, arkadaşında hayırlısını versin. Allah hayırlı bir evlat verir size inşallah. Rabbim ol derse olur mutlaka ona göre güçlük yok ama ben artık 50 yaşındayım. tabiki bir evladımız olsun istedik ama illaki olsun diye isyan etmedik elhamdülillah. herzaman hayırlısını istedik. bizim için hayırlı olan buymuşki Rabbim böyle olmasını dilemiş. belki bizim bir çocuğumuz olsa sadece onunla haşır neşir olur etrafımıza bakamazdık. eşimin yeğenleri hepsi köyde çoban olurdu. şimdi hepsinin elinde işi , mesleği var. güzel eşleri çoluk çocukları var. çocuğumuz yok ama ramazan girdiğinden beri iki gece eşimle birlikte sahur yaptık diğer geceler hep doluydu soframız. iftarı hiç söylemiyorum bile. bak bu akşam elimde büyüyen yeğenlerimizden birisi çalıştığı fabrikanın iftarına bizi davet etti. anne babasını yahut kv. kp. ini edebilirdi.canabıHak insanlara bazı şeyleri vermezken başka yerden başka nimetler lütfediyor. Allah bu günlerimizi aratmasın.

Ender SARAÇ 'ın iftar tavsiyesi

İftarı ikiye bölün. Önden iri bir hurma ile orucunuzu açın. Ardından ılık ballı limonlu su için. Peşine bir kase yoğurt, buğday, domates, sebze, süzülmemiş mercimek v.b. çorba için. Sonra bir bardak oda sıcaklığında suyu yavaş yavaş için ve 10-15 dk ara verip iftarın ikinci bölümü'ne geçin. İftarın ikinci bölümünde mutlaka bir porsiyon protein tüketin. ( et-balık-tavuk v.b. ) Yanına sebze ve bol yeşillik ağırlıklı salata tüketin. Asla iftarda tok karnına tatlı yok

selamlar mesajlara şöyle bir göz attım herşey yolunda görünüyor kaçırdığım mesajlar olabilir. küçük aksilikler var ama düzelecek ve herşey daha iyi olucak !ben dün eşimle sahurda bişey yemedim ayrıca dün iftarda da pide yemedim buda bişey ..

bonus harikasın mesajlarına katılıyorum tavsiyelerin 10 numara 5 yıldız hepimiz uygulamalıyız! geçen kardeşimin evini halederken yarım gün plates hocası arkadaşı geldi yardım etti ben sohbetlerde birşey sormadım ağır sabıkalı olarak. ücretli tutuğumuz arkadaşta kilolu o sordu ben bütün gün çalışıyorum hareket halindeyim ama bu göbekten kurtulamıyorum dedii kendiside 90 kilo civarı hocada çok hareket ediyorsun bedenen kas kütlesini fazlalaştırmak için günde en fazla 1 saat spor yapıp diğer zamanlarda dinlenmen lazım dedi o yüzden vücudundaki bu yumuşaklıktan kurtulamasın bütün gün bedeninle çalışıyorsun ama kaslarında eriyor kas yapamasın dedii... besinini kıs biraz dedi oda çalışabilmek için yiyorum dedi kadıncağız haklı hergün temizlik zor fazlada yemiyor dikkat ediyor fazla yersemde hantalaşıp iş yapamam diyor ama o kadar harekete göre kilo veremiyor tabii gerçi dikkat ettim su içmiyordu ....

arkadaşlar demim demim diyorum ama çatlıyacam he

Bi allahın kulu da dönüp Bonusa demiyo ki hanım hanım bizi ipe dizdin iyi hoşta senin listen nerede
hayatım ben dün sormuştum yoksa sizin evde tatlımı var diye ama net yanıtını göremedim

sen napıyorsun nasılsın ?

dafi senin yiğenler harikaa gerçekten :)

naptın mutfaktaki akan suyun kaynağını bulabildin mi ?

Napim bu Bonus kafayla uğraşıp duruyom :) onun dışındada herşey aynı. sen nasılsın
ben iyiyim canım yaa napıyım kardeşimin evini taşıyıp yerleştirdim şimdi annem orda çaya çağırdılar ama gitmiycem evde dinleniyorum sayılır bonusun kendini toparla! hareketine katıldım yeşil çayımı içiyorum şu an ve kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum sinirlerim bozuldu biraz zorlanıyorum yaaaa evdekilere bağırıp çağırıp dolaşıyorum işte eşimde evde can sıkıntısı dalaşıp duruyoruz şimdi yatıyor bu akşam arkadaşları iftara çağırmış gelip alıcaklar onları bekliyor :)

Yeliz hanim satişlarda halbuki kosulsuz bana tabi olmaliydi...cizdim ustunu bu aksam....

Meyracim 15 haftaya kadar sislikler olur agzini acsan patliycam sanirsin.. Her firsatta dinlen uyu..

gerçektenmi yaaa... bende sonlarda olur sanıyordum, üzülüyordum neden erkenden olduki diye: )
sağol canım, tam bir lidersin: )
bu şişmelere en iyi çözüm bol bol su içmek galiba...

Yeliz hanim satişlarda halbuki kosulsuz bana tabi olmaliydi...cizdim ustunu bu aksam....

Meyracim 15 haftaya kadar sislikler olur agzini acsan patliycam sanirsin.. Her firsatta dinlen uyu..

bizi satanları biz bedavaya veriyoruz: ))))))
yeliz şaka dedim canım haaa yanlış anlama sakın emi: )
nedense bu sözü çok seviyom ben....

kızlar biliyormusunuz ben kafamdan görmüyorsam bebeği kaç seferdir hep erkek görüyorum: )))
belki bilinçaltı rüyasıdır bilemem ama öyle görüyom, bugünde gördüm işte, hatta önce bebek halini sonra büyümüş halini, hareketli bi erkek çocuk oluyor işte sonradan: )
zaten kova burçlarıda yerlerinde duramazlar, büyük ihtimal kova olacak zaten.
hayırlısı bakalım, hayırlısı ile sağlıklıca bir doğursam inş,
biliyorum bunu demek için daha çok erken ama şuan gönlümden geçen bu: )))))

Sana zerodan zerodan ucarim frida

Valla bu kadar kola ictiginizi bilmiyodum şok oldum he

Genel bi oku bak yemekler cok degil kolalar cok.

Seninde idare eder derin en azindan kola yok tatlidan daha fena olurdu pastayi ellemedigin icin efferim

neyse zero dün akşamda kaldı gerçekten biz içmeyiz toplasan ayda 1 bardağa denk gelmez heee görünce dayanamıyoruz o ayrıda almayız yaniii dünki barbunyalar çatal batırmayla yenen barbunyalardı iftara gelen arkadaşım getirmiş barbunyaya patates katmış sinir oldum bende çatala barbunyalarını ayıkladım toplasan 2 kaşıktıı :)

İyi geceler
Okuyum kaçayım dedim ama sataşma var bana da:))
Adaş mis gibi vişne suyu yaptım kendi ellerimle bikerem :)bir de ayran vardı ama vişne suyu en tercih Edilen içecek oluyor hep
Gecem guzel geçti bu arada

hadi geçmiş olsun vipleri atlatın evet yaa sataşma değilde bana suç ortağı olursun diye senin sofrada sarı kola hayal etmiştim

kızlar size bir parça atcam şimdi, sözlerini bir dinleyin dinlerseniz tabiki, sözleri çok güzel: )
sözleri çok hoşuma gitti benimde: )

bu derece kıskandırılır yaaaa: DDD
şarkının adıda kıskanmak yok: DDDD
sende affet ben affettim... diyor yaaaa: )
(muzipliği seven meyra)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…