Ay ne kadar haklisin yaarkadaşlar demim demim diyorum ama çatlıyacam he
Bi allahın kulu da dönüp Bonusa demiyo ki hanım hanım bizi ipe dizdin iyi hoşta senin listen nerede
canım Allah evladında ,eşinde, ebeveyninde, akrabanında, arkadaşında hayırlısını versin. Allah hayırlı bir evlat verir size inşallah. Rabbim ol derse olur mutlaka ona göre güçlük yok ama ben artık 50 yaşındayım. tabiki bir evladımız olsun istedik ama illaki olsun diye isyan etmedik elhamdülillah. herzaman hayırlısını istedik. bizim için hayırlı olan buymuşki Rabbim böyle olmasını dilemiş. belki bizim bir çocuğumuz olsa sadece onunla haşır neşir olur etrafımıza bakamazdık. eşimin yeğenleri hepsi köyde çoban olurdu. şimdi hepsinin elinde işi , mesleği var. güzel eşleri çoluk çocukları var. çocuğumuz yok ama ramazan girdiğinden beri iki gece eşimle birlikte sahur yaptık diğer geceler hep doluydu soframız. iftarı hiç söylemiyorum bile. bak bu akşam elimde büyüyen yeğenlerimizden birisi çalıştığı fabrikanın iftarına bizi davet etti. anne babasını yahut kv. kp. ini edebilirdi.canabıHak insanlara bazı şeyleri vermezken başka yerden başka nimetler lütfediyor. Allah bu günlerimizi aratmasın.Dafi abla cocugunn olmamasna cok üzüldüm.ve seni cok iyi anlayabiliyorum.evlenmeden önce korkardm ya ilk aydan hamile kalsam diye.ama simdi yillar geciyo ve tedaviye ragmen olmuyor.esim de ben de cok üzülüyoruz.ama hersey Allahtan.nasibimizde varsa olur.ins. senin de hayrlı bi evladn olur.
Mikserlik yapmasanaarkadaşlar demim demim diyorum ama çatlıyacam he
Bi allahın kulu da dönüp Bonusa demiyo ki hanım hanım bizi ipe dizdin iyi hoşta senin listen nerede
Mikserlik yapmasana
Ben kendimi onlara adadim bi kere
hayatım ben dün sormuştum yoksa sizin evde tatlımı var diye ama net yanıtını göremedimarkadaşlar demim demim diyorum ama çatlıyacam he
hayatım ben dün sormuştum yoksa sizin evde tatlımı var diye ama net yanıtını göremedim
sen napıyorsun nasılsın ?
canım Allah evladında ,eşinde, ebeveyninde, akrabanında, arkadaşında hayırlısını versin. Allah hayırlı bir evlat verir size inşallah. Rabbim ol derse olur mutlaka ona göre güçlük yok ama ben artık 50 yaşındayım. tabiki bir evladımız olsun istedik ama illaki olsun diye isyan etmedik elhamdülillah. herzaman hayırlısını istedik. bizim için hayırlı olan buymuşki Rabbim böyle olmasını dilemiş. belki bizim bir çocuğumuz olsa sadece onunla haşır neşir olur etrafımıza bakamazdık. eşimin yeğenleri hepsi köyde çoban olurdu. şimdi hepsinin elinde işi , mesleği var. güzel eşleri çoluk çocukları var. çocuğumuz yok ama ramazan girdiğinden beri iki gece eşimle birlikte sahur yaptık diğer geceler hep doluydu soframız. iftarı hiç söylemiyorum bile. bak bu akşam elimde büyüyen yeğenlerimizden birisi çalıştığı fabrikanın iftarına bizi davet etti. anne babasını yahut kv. kp. ini edebilirdi.canabıHak insanlara bazı şeyleri vermezken başka yerden başka nimetler lütfediyor. Allah bu günlerimizi aratmasın.
Yok ben yasitlarimla devrimcilik oynuyorum....Lideri izle diye bi oyun var bilir misin
Bazi seyleri kurcalamiycan gozum merak etmiyecen fazlahayatım ben dün sormuştum yoksa sizin evde tatlımı var diye ama net yanıtını göremedim
sen napıyorsun nasılsın ?
ben iyiyim canım yaa napıyım kardeşimin evini taşıyıp yerleştirdim şimdi annem orda çaya çağırdılar ama gitmiycem evde dinleniyorum sayılır bonusun kendini toparla! hareketine katıldım yeşil çayımı içiyorum şu an ve kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum sinirlerim bozuldu biraz zorlanıyorum yaaaa evdekilere bağırıp çağırıp dolaşıyorum işte eşimde evde can sıkıntısı dalaşıp duruyoruz şimdi yatıyor bu akşam arkadaşları iftara çağırmış gelip alıcaklar onları bekliyor :)Napim bu Bonus kafayla uğraşıp duruyom :) onun dışındada herşey aynı. sen nasılsın
Yeliz hanim satişlarda halbuki kosulsuz bana tabi olmaliydi...cizdim ustunu bu aksam....
Meyracim 15 haftaya kadar sislikler olur agzini acsan patliycam sanirsin.. Her firsatta dinlen uyu..
Yeliz hanim satişlarda halbuki kosulsuz bana tabi olmaliydi...cizdim ustunu bu aksam....
Meyracim 15 haftaya kadar sislikler olur agzini acsan patliycam sanirsin.. Her firsatta dinlen uyu..
Sana zerodan zerodan ucarim frida
Valla bu kadar kola ictiginizi bilmiyodum şok oldum he
Genel bi oku bak yemekler cok degil kolalar cok.
Seninde idare eder derin en azindan kola yok tatlidan daha fena olurdu pastayi ellemedigin icin efferim
İyi geceler
Okuyum kaçayım dedim ama sataşma var bana da:))
Adaş mis gibi vişne suyu yaptım kendi ellerimle bikerem :)bir de ayran vardı ama vişne suyu en tercih Edilen içecek oluyor hep
Gecem guzel geçti bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?