Meyra bastada olur canim sismeler donem donem merak eyme daha yeni hamilesin tadini cikarmaya bak simdiden basladinmi bi dogursaydim demeye dogunvada ay biraz deha kalsaydi karnimda dersin bakelim ayağım yüzüm şiş hep bugün, sanki 8aylığım: (
bu şişmelerde hamilelikten ama baya erken başladı benim şişmeler: (
allahım hayırlısı ile bir doğursaydım: (
bi çok şey de yasak.....
uzanıp dinlensem iyi gelir galiba bu şişmelerime.
Askolsun ya niye satis olsun sen lider olarak bize dogru yolu gostermelisin bizde senden feyz almaliyiz dimi
Yeliz hanim satişlarda halbuki kosulsuz bana tabi olmaliydi...cizdim ustunu bu aksam....
Meyracim 15 haftaya kadar sislikler olur agzini acsan patliycam sanirsin.. Her firsatta dinlen uyu..
Bol su ve 0 tuz iyi gelir canimgerçektenmi yaaa... bende sonlarda olur sanıyordum, üzülüyordum neden erkenden olduki diye: )
sağol canım, tam bir lidersin: )
bu şişmelere en iyi çözüm bol bol su içmek galiba...
Allah gonlune gore versin canim saglikli sihhatli kucagina al insallahkızlar biliyormusunuz ben kafamdan görmüyorsam bebeği kaç seferdir hep erkek görüyorum: )))
belki bilinçaltı rüyasıdır bilemem ama öyle görüyom, bugünde gördüm işte, hatta önce bebek halini sonra büyümüş halini, hareketli bi erkek çocuk oluyor işte sonradan: )
zaten kova burçlarıda yerlerinde duramazlar, büyük ihtimal kova olacak zaten.
hayırlısı bakalım, hayırlısı ile sağlıklıca bir doğursam inş,
biliyorum bunu demek için daha çok erken ama şuan gönlümden geçen bu: )))))
Meyra bastada olur canim sismeler donem donem merak eyme daha yeni hamilesin tadini cikarmaya bak simdiden basladinmi bi dogursaydim demeye dogunvada ay biraz deha kalsaydi karnimda dersin bak
Askolsun ya niye satis olsun sen lider olarak bize dogru yolu gostermelisin bizde senden feyz almaliyiz dimi
Bol su ve 0 tuz iyi gelir canim
Allah gonlune gore versin canim saglikli sihhatli kucagina al insallah
Basim fena cok fena.
Hic boyle olmamistim yaa..
Hem gecmis olsun hem afiyet olsun bende cok severim iskenderi uzun zaman oldu yemeyeli bizim bi iskendercimiz vardi ramazandan once gidelim de bi yoyelim dedik anammm bi baktik kapanmis cok uzulmystum ben oyle heryerde yemek yiyemiyorum bulmuskende abonesi oluyorum kismet buluruz baska biyerdenSelamm,
Meyracim gecmis olsun kusun yasadigi gecicidir umarim,.
Bugun cok sicakti hâva cok bunaldim bâsim agridi.
Dinleniyorum uzandim..esim gelince disari cikicaz yemege..
İskender yemek istiyorum 1.5 porsiyon hem de.:)) yaninada coke :))
Biz kari koca kolayi cok severiz evimize haftada bir girer ve ben sık sık icerim...
Selamm,
Meyracim gecmis olsun kusun yasadigi gecicidir umarim,.
Bugun cok sicakti hâva cok bunaldim bâsim agridi.
Dinleniyorum uzandim..esim gelince disari cikicaz yemege..
İskender yemek istiyorum 1.5 porsiyon hem de.:)) yaninada coke :))
Biz kari koca kolayi cok severiz evimize haftada bir girer ve ben sık sık icerim...
Kendimize ceki duzen verelim derken oldumu simdi bu msjin
Inadiniza icerim der gibi
selamun aleyküümm...
dün size yatacağım dedim. ama yatamadım... sahuru yaptık.... eşimle atıştık epey... sinirden uyuyamadım... öğlen 12 falandı uyuyakalmışım. dünden kalan yemekler vardı. eşim onları ısıtmış. iftara uyandım yani..
menümü yazayım da bonuscuğum kızmasın.
yine dünkü menü pilav tavuk bu sefer kola yok. bi de salata vardı ekstra. bu kadarcık.
yena geçmiş olsun başın geçmiştir inşallah..
meyracım kuşun için üzüldüm ama bak bişey olmamış ne güzel :) evladın için de cinsiyeti ne olursa olsun hayırlısı olsun.
inşallah sağlıcakla alıcaksın kucağına :)
dafi ablacığım çocuğun yok ama bak yeğenleriniz ne kadar düşkün size. vardır herşeyde bir hayır...
geçmişten aklımda kalanlar bunlar. atladıklarım varsa kusuruma bakmayın güzel arkadaşlarım
İyi geceler hanımlar :) kendime sütlü neskafe yapıyorum içerken listemi yazarım
Yena geçmiş olsun canım ilaç aldım dimii?
Zenepcim sizede geçmiş olsun umarım olay kısa zamanda tatlıya bağlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?