Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyra bastada olur canim sismeler donem donem merak eyme daha yeni hamilesin tadini cikarmaya bak simdiden basladinmi bi dogursaydim demeye dogunvada ay biraz deha kalsaydi karnimda dersin bak

Yeliz hanim satişlarda halbuki kosulsuz bana tabi olmaliydi...cizdim ustunu bu aksam....

Meyracim 15 haftaya kadar sislikler olur agzini acsan patliycam sanirsin.. Her firsatta dinlen uyu..
Askolsun ya niye satis olsun sen lider olarak bize dogru yolu gostermelisin bizde senden feyz almaliyiz dimi
gerçektenmi yaaa... bende sonlarda olur sanıyordum, üzülüyordum neden erkenden olduki diye: )
sağol canım, tam bir lidersin: )
bu şişmelere en iyi çözüm bol bol su içmek galiba...
Bol su ve 0 tuz iyi gelir canim
Allah gonlune gore versin canim saglikli sihhatli kucagina al insallah

inş canım sağol: )

Selamm,

Meyracim gecmis olsun kusun yasadigi gecicidir umarim,.

Bugun cok sicakti hâva cok bunaldim bâsim agridi.
Dinleniyorum uzandim..esim gelince disari cikicaz yemege..
İskender yemek istiyorum 1.5 porsiyon hem de.:)) yaninada coke :))
Biz kari koca kolayi cok severiz evimize haftada bir girer ve ben sık sık icerim...

Hem gecmis olsun hem afiyet olsun bende cok severim iskenderi uzun zaman oldu yemeyeli bizim bi iskendercimiz vardi ramazandan once gidelim de bi yoyelim dedik anammm bi baktik kapanmis cok uzulmystum ben oyle heryerde yemek yiyemiyorum bulmuskende abonesi oluyorum kismet buluruz baska biyerden

İftar
Bi kase yayla çorbası
domates yemeği 3 4 kaşık
3 4 kaşık kadar salata
2 dilim pide ekmeği
2 tavuk pirzola deridiz fırında pişmiş
yarım yemek tabagı dolusu lahana sarmaa
gorumceme geldim bidaha ne zmn gelirim die yedim
çay içicem tatlılardan bir tek tulumba cekti cnm 1 tane yiycem bukadar
dunyayı yemişim

Kendimize ceki duzen verelim derken oldumu simdi bu msjin

Inadiniza icerim der gibi

selamun aleyküümm...
dün size yatacağım dedim. ama yatamadım... sahuru yaptık.... eşimle atıştık epey... sinirden uyuyamadım... öğlen 12 falandı uyuyakalmışım. dünden kalan yemekler vardı. eşim onları ısıtmış. iftara uyandım yani..

menümü yazayım da bonuscuğum kızmasın.

yine dünkü menü pilav tavuk bu sefer kola yok. bi de salata vardı ekstra. bu kadarcık.

yena geçmiş olsun başın geçmiştir inşallah..

meyracım kuşun için üzüldüm ama bak bişey olmamış ne güzel :) evladın için de cinsiyeti ne olursa olsun hayırlısı olsun.
inşallah sağlıcakla alıcaksın kucağına :)

dafi ablacığım çocuğun yok ama bak yeğenleriniz ne kadar düşkün size. vardır herşeyde bir hayır...

geçmişten aklımda kalanlar bunlar. atladıklarım varsa kusuruma bakmayın güzel arkadaşlarım

Halen ağırıyor başım elifçim..Bu hafta hep yokladı ama bugün fenaydı...
tansiyonummu zıpladı yine bilmiyorum...

Siz de tartışmazsınız bir daha inşallah...İnsan çok etkileniyor...

Dafi ablacim ne gūzel bir insansin,yiyenlerinde cok iyilerdir elbet ama sen daha iyi ve gūzel yūreklisin bence...:)

Bonus'cum lūtfen kusura bakma dūn ben senin çikiş yaptigini sanmiştim,hala onlein oldugunu bilseydim çikarmiydim hiç...:)

Meyra'cim çok geçmiş olsun kuşuna,cabucak toparlar umarim...

Yena'cim çok geçmiş olsun,daha iyisindir umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…