geçmiş olsun çok.. evet ya çok basit bişey bile olsa insan etkileniyor..Halen ağırıyor başım elifçim..Bu hafta hep yokladı ama bugün fenaydı...
tansiyonummu zıpladı yine bilmiyorum...
Siz de tartışmazsınız bir daha inşallah...İnsan çok etkileniyor...
İyi geceler hanımlar :) kendime sütlü neskafe yapıyorum içerken listemi yazarım
Yena geçmiş olsun canım ilaç aldım dimii?
Zenepcim sizede geçmiş olsun umarım olay kısa zamanda tatlıya bağlanır
Dafi ablacim ne gūzel bir insansin,yiyenlerinde cok iyilerdir elbet ama sen daha iyi ve gūzel yūreklisin bence...:)
Bonus'cum lūtfen kusura bakma dūn ben senin çikiş yaptigini sanmiştim,hala onlein oldugunu bilseydim çikarmiydim hiç...:)
Meyra'cim çok geçmiş olsun kuşuna,cabucak toparlar umarim...
Yena'cim çok geçmiş olsun,daha iyisindir umarim...
birdaha akmadı canım.dafi senin yiğenler harikaa gerçekten :)
naptın mutfaktaki akan suyun kaynağını bulabildin mi ?
geçmiş olsun yenacım şimdi biraz iyidir inşallahBasim fena cok fena.
Hic boyle olmamistim yaa..
ve aleykümselam canım. olur bazen öyle şeyler. buda tuzu biberi diyelim. önemli olan uzatıp iyice tadını kaçırmamak. böyle zamanlarda bol bol ayetel kürsi oku.selamun aleyküümm...
dün size yatacağım dedim. ama yatamadım... sahuru yaptık.... eşimle atıştık epey... sinirden uyuyamadım... öğlen 12 falandı uyuyakalmışım. dünden kalan yemekler vardı. eşim onları ısıtmış. iftara uyandım yani..
menümü yazayım da bonuscuğum kızmasın.
yine dünkü menü pilav tavuk bu sefer kola yok. bi de salata vardı ekstra. bu kadarcık.
yena geçmiş olsun başın geçmiştir inşallah..
meyracım kuşun için üzüldüm ama bak bişey olmamış ne güzel :) evladın için de cinsiyeti ne olursa olsun hayırlısı olsun.
inşallah sağlıcakla alıcaksın kucağına :)
dafi ablacığım çocuğun yok ama bak yeğenleriniz ne kadar düşkün size. vardır herşeyde bir hayır...
geçmişten aklımda kalanlar bunlar. atladıklarım varsa kusuruma bakmayın güzel arkadaşlarım
sağol canım o senin güzelliğin. herşey karşılıklı oluyor diyelimDafi ablacim ne gūzel bir insansin,yiyenlerinde cok iyilerdir elbet ama sen daha iyi ve gūzel yūreklisin bence...:)
Bonus'cum lūtfen kusura bakma dūn ben senin çikiş yaptigini sanmiştim,hala onlein oldugunu bilseydim çikarmiydim hiç...:)
Meyra'cim çok geçmiş olsun kuşuna,cabucak toparlar umarim...
Yena'cim çok geçmiş olsun,daha iyisindir umarim...
Zeynep pardon telefondan okuyup yazmaya çalışınca yanlış olmuş elif miş eşiyle atışan onlara dedim inşallah tatlıya bağlanır diyee...
Zeynep pardon telefondan okuyup yazmaya çalışınca yanlış olmuş elif miş eşiyle atışan onlara dedim inşallah tatlıya bağlanır diyee...
Elif'cim eşinle olan durumunuz kisa zamanda tatliya baglanir insallah..zaman zaman olabiliyor her ailede...
hayırlı akşamlar güzeller
eve şimdi geldim.
meyracım geçmiş olsun kuşun iyi olur inşallah
birdaha akmadı canım.
geçmiş olsun yenacım şimdi biraz iyidir inşallah
ve aleykümselam canım. olur bazen öyle şeyler. buda tuzu biberi diyelim. önemli olan uzatıp iyice tadını kaçırmamak. böyle zamanlarda bol bol ayetel kürsi oku.
sağol canım o senin güzelliğin. herşey karşılıklı oluyor diyelim
yarın saat kaça kadar bildirim yapabiliyoruz.. iftara doğru belki bi kaç gram daha eksik çıkardık
Tamamen geçmedi ama daha iyim sağolasın..
Sen nasılsın serinmi alamanya.? zorlanmıyorsun dimi oruçla..
Bir de anladığım sen seviyorsun orayı hani elbet bir özlem oluyordur ama vatan vatan diye sızlanmıyorsun...
İYi bişey böyle olması aksi hep mutsuz olurdun...
Birşey daha sorucam :)) ilk üye olduğun da hangi topiklerdeydin halen görüştüklerin varmış ya...
Ay ne meraklıyım dimi :)) bir de inatçıyım..
sevindim :))Normal de eve gelince listeyi hazırlıyorum yani akşam oluyor...
Ama yarın iftara misafirim var daha geç olur hazırlamam yahut cumartesiye kalır...
Özetle iftara yakın tartılabilirsin :))
Nursena evine taşınsaydıda tekrar alsaydı liste hazırlamayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?