Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aldım asucum sağolasın..
Zeynebe ne olmuş.?

Tamamen geçmedi ama daha iyim sağolasın..
Sen nasılsın serinmi alamanya.? zorlanmıyorsun dimi oruçla..

Bir de anladığım sen seviyorsun orayı hani elbet bir özlem oluyordur ama vatan vatan diye sızlanmıyorsun...
İYi bişey böyle olması aksi hep mutsuz olurdun...
Birşey daha sorucam :)) ilk üye olduğun da hangi topiklerdeydin halen görüştüklerin varmış ya...
Ay ne meraklıyım dimi :)) bir de inatçıyım..

hayırlı akşamlar güzeller
eve şimdi geldim.
meyracım geçmiş olsun kuşun iyi olur inşallah
dafi senin yiğenler harikaa gerçekten :)

naptın mutfaktaki akan suyun kaynağını bulabildin mi ?
birdaha akmadı canım.

Basim fena cok fena.
Hic boyle olmamistim yaa..
geçmiş olsun yenacım şimdi biraz iyidir inşallah

ve aleykümselam canım. olur bazen öyle şeyler. buda tuzu biberi diyelim. önemli olan uzatıp iyice tadını kaçırmamak. böyle zamanlarda bol bol ayetel kürsi oku.

sağol canım o senin güzelliğin. herşey karşılıklı oluyor diyelim

Elifcim iyiki icmedin kolayi.. Ramazan bitene kadar cok sıkma olmazda en azindan abartma olmasin degilmi abartida zaten pide tatli ve pilavlardan olur.

Allahim yardim etsin benim icin gercekten cok zor onume koyulmus bir set kilolarim sorumluluk dusuncesiyle ins bende toparlaniyorum.. Akliniza geldikce duanizda bizede yer verin.

Zeynep pardon telefondan okuyup yazmaya çalışınca yanlış olmuş elif miş eşiyle atışan onlara dedim inşallah tatlıya bağlanır diyee...

Elif'cim eşinle olan durumunuz kisa zamanda tatliya baglanir insallah..zaman zaman olabiliyor her ailede...

sağolun, geçiyor canım.. biz daha zor şeyler atlattık bunlar çok bişey değil de sinir bozuyo azıcık.. geçti bile yani :)
tamam dafi ablacım okurum inşallah :)

Neler yedim yazayım size

Kahvaltıda 2 dilim tam buday ekmeğiyle tost yaptım kendime bide domates , salatalık

Bi ara : şeftali yedim diğer bir ara , salatalık yedim sonrada bir havuç

Akşam yemeğinde : semiz otlu yeşil mercimekli salata , biraz peynir , bir kaşarlı nagıt yemeğim buydu doyamadım üstüne bir avuçta üzüm yedim

Gün içinde de yeşil çay içildi
Şimdide sütlü neskafe içiyoruum

yarın saat kaça kadar bildirim yapabiliyoruz.. iftara doğru belki bi kaç gram daha eksik çıkardık

Normal de eve gelince listeyi hazırlıyorum yani akşam oluyor...
Ama yarın iftara misafirim var daha geç olur hazırlamam yahut cumartesiye kalır...
Özetle iftara yakın tartılabilirsin :))

Nursena evine taşınsaydıda tekrar alsaydı liste hazırlamayı..

Almanya serindi ama birkac gündür inanilmaz sicak,bugun 38 derece idi haftasonuna kadar artarak devam edecekmis sicaklar sanirim...

vatan,memleket,dost,arkadas özlemi muhakkak oluyor ama genel anlamda seviyorum burda yasamayi,bunda esimin ve geldigim ortamin faktörü cok fazla tabi,zira aksi durumda cok zorlananlar oluyor...

Ben yeni evli oldugum dönemler üye olmustum,sadece gebelik bölümüne yazmistim o dönem kisa süre birkac ay falan,okul,kurs vs yogunluklarimdan dolayi aktif olamadim pek..,sadece iki arkadas ile görüsüyoruz arada..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…