Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok sevindim,tesekkurler haber verdigin icin yena..

Asuman ablacim tebrik ederim,hayirli olsun.

Yanlış anladın sanırım...İzmirde ki arkadaşımın kızı kazanmış.:)
Asunun kızı da çok iyi bir puan almış ama belirteyim. gelince anlatır kendisi...

Yanlış anladın sanırım...İzmirde ki arkadaşımın kızı kazanmış.:)
Asunun kızı da çok iyi bir puan almış ama belirteyim. gelince anlatır kendisi...

Telefondan leptop'a geciyordum dikkatli okumamisim:)
yaslaniyorum galiba:) veya astigmatimin numarasi artmis olabilir:)

Bu catal olculerine hastayim he...

Efenim ayrintilara takilmayalim...

Kasımpatıcım bişey sorcam Almanya üretimli gabor marka ayakkabılar var neten araştırdım almak istiyorum ama çok pahalı sen gabor markasından haberdar mısın dedikleri kadar kalitelimi acaba ?

Ben kullanmadim hic frida'cim,ama esim kullaniyor gayet memnunmus..:)

bu akşamkı menü utanç verici
iftariyelik, 1 kase çorba, paçanga böreği, 3 kaşık pilav, 1 kuzu incik, 1 dilim fırın patates, salata, 1 bardak ayran, 1 dilim dondurmalı sütlü nuriye, 1 bardak çay.
ilerleyen zamande 1 fincan kahve

Indirimleri oluyormus frida'cim,esim de genelde bazi markalarin indirimlerini takip eder alir..
Rahat ve kalitelidir diye tahmin ediyorum,burda genelde herseyde rahatlik ön planda oldugu icin ayakkabilarda daha rahat gercekten,ben de farkettikten sonra hep burdan aliyorum,tr de aldiklarimla uzun süre ayakta kalamiyorum malesef...

Bonuscum zaten sen herşeyin en doğrusunu biliyorsun gerçekten! sadece yediğin yeşilliği artır içtiğini suyu fazlalaştır ne bileyim kefir içe bilirsin yada şekersiz kaysı kaynatıp komposto gibi tüketsen sütün bol olur dimii ben senin diyetisyenini sadece emziriyorsun diye desteklemiştim ki zaten 2 , 3 kere gittin ve ayarını aldım bence ...

İyi kasımpatıcım takip ediyim ben ayakkabıları ama sanki burda indirime girmiyor gibii onlar birde alman sitesine baktım güzel maddeler yok sadece Türkiye satışında ki modelleri güzel gibiii merak ettim acaba fiyatına göre almanyada bilinen bir markamı kaliteli mi diye o yüzden sordum sağol

Selam kızlar.bira gec oldu ama menumu yazaym.
Iftar.1 kase corba 4 jask güveç 1kask pilav
1 k cack 3d borek ve maalesef 1 b.kola(dün 2 bardakti bugün 1)
Ara yrm salatalk 3 erik ve cok az kavun ve karpuz

Sahurum da klasik kah. Salatalk dimates peynir yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…