bu buyuk destan yuklu nasihatin icin cok sagol.samimiyetinden boyle yazmana cok sevindm canm. ama neyi yanlis yapiyorum. yemiyorummm yemiyorummm. bunada cok kiziyorum inan hic icmedigim kadarda su iciyorum. biraktim zaten bu hafta sadece 4saatlik yuruysm var. cok sicak ondan cikamiyorum yoksa devam etcm.yediklerimde dedigin gibi yanlis olabilir.diyetsyene gitmeyi dusunuyrm.bi anormalik var. gunde 4litre su iciyrm.afedersin wcye iki kere gidiym gidrrsem. bu su neremde kaliyo acaba omiki kilo verdirmiyo. ufffff yoruldum.tamam birakiym diyeti. bayrama kadar mola sonra doktor nederse onu yapim. sagol cankusum.optmFunda funda funda guzel arkadasim son mesajlari gormezden gelmedin ins okumadin diye dusunuyorum....
Bak senin bunyen kilitlendi kabul etsende etmesende...cok yuklendigin icin.. Diyetin basindan beri fazla spor en cok yoran seni.
Cok az yendigi zaman bazen kilo verilir gibi gorunsede vucut cok az gida ile karsilasinca yag yakimini kesiyo ve aksine depo yapiyo kitlik var gudusuyle. Bunlar benim sahsi fikrim degil gercekler.
Bayrama kadar diyeti falan birak. Kendine ozenli tabaklar hazirla besin degeri yuksek..
Ornek sahurda kahvalti yapiyosan mutlaka yumurtani peynirini zeytinini ekmegini ye zeytin tuzlu dersen ceviz findik fistik ye enerji versin guc versin. Dusup kalacan bi yerde he
Iftarlarda makarna pilav yeme et tavuk balik yemeye calis hangisi varsa hangisi aliniyosa. Sana cok ye demiyorum kuvvetli seyler ye bazi seyleri bol bolda yersin.
Kendini kilitledigin icin seni tebrik ederek alnindan opuyorum
Kilo vermeyi dusunme bayrama kadar bunyen kendine gelsin. Sporda yapma su durumda zaten iftardan sonra namaz kiliyomussun. Unutma yaptiklarin metebolizmani hizlandirmadi aksine durdurdu. Ac kalarak degil dogru seyleri yiyerek kilo verilir. Hepimiz burda sahidiz buna.
Vucudumuz yemekle sekerle yagla calisan bir makine fazlasi girdimi calismasi bozuluyosa azida girince calisamiyo.
Diyelimki boyle ac gezerek verdin nolcak biliyomusun seni gorenler diycekki aaa fundaya bak yuzu cok cokmus kilo vercem diye cirkinlesmis. Bir cocukla dagitmis kendini vs vs vs.... Hepside olagan laflar hepimiz duyuyoruz duyabiliriz. Bak cok kizdim sana ama sefkatli bir kardes olaraktan seviyorumda
Eki Görüntüle 1571096
Bu sayfayi cok begenerek takip ediyorum tavsiye ederim hepinizede. Fundacim sana gelsin.
Derin ben aci cehreyi alma derim bana gore hepsinin ne oldugu belirsiz.
Bu dedigim sayfanin sitesinde kabizlik icinde caylar var bi goz at bak istersen. Salatalikli limonlu tarcinli sular yapiyo hem alkali oluyomus hem siskinlige iyi geliyomus.
Siskinlik icin limonlu yesil cay olabilir yada karbonatli suyu bir dene zarari yok faydasi var.
bu buyuk destan yuklu nasihatin icin cok sagol.samimiyetinden boyle yazmana cok sevindm canm. ama neyi yanlis yapiyorum. yemiyorummm yemiyorummm. bunada cok kiziyorum inan hic icmedigim kadarda su iciyorum. biraktim zaten bu hafta sadece 4saatlik yuruysm var. cok sicak ondan cikamiyorum yoksa devam etcm.yediklerimde dedigin gibi yanlis olabilir.diyetsyene gitmeyi dusunuyrm.bi anormalik var. gunde 4litre su iciyrm.afedersin wcye iki kere gidiym gidrrsem. bu su neremde kaliyo acaba omiki kilo verdirmiyo. ufffff yoruldum.tamam birakiym diyeti. bayrama kadar mola sonra doktor nederse onu yapim. sagol cankusum.optm
Esracan hosgeldin diyelim yeniden seni gormek guzel. Sık sık gelemiyosun sorunum skıntın olmasinda az da gelsen oolur
Listeden cikmak niyeymis? Hangimiz cikiyoruz? Ben hamileyken bile listedeydim aldiklarimi bile yazdirdim. Liste bizi buraya bagliyo veremesekte kopmuyoruz cikma listeden. Baska seyler deneyelim yapalim.Selam kızlar...naslsnz bakem?ya aslında sorunmz yemek.yemeyi biraz azaltsak vercegiz.bakn somdi kızkardesm burda 22 yaşında boyu 167 falan ve kilosu 56.yemiyor cok dikkat ediyor kilo alırm diyo.abla ben sofradan ac kalkıyorm sen doyana kadar yiyorsn diyor.ac kalk 10 dk sonra aclk hissi gidiyo diyor.dun kaynvaldme iftara gittik.2-3 kask guvec ve 2_3 kask pilav yedi.boregi ben 3 d yedim o bir catal tek aldı ve hic ekmek yemedi.corba ve cack yedi bi de. bakalm bu hafta deneyecem biraz daha az yiyecem.eger bu hafta da kilo vermesem listeden çıkacam.
Selamün aleykümm..
bugun iyi değilim ya kaç zamandır boğazım bi gün iyi bi gün kötü bir ara ilaç alıyodum düzeldi gibiydi sonra tekrarladı bugünde baya ağrıyo yutkunmada zorlanıyorum soğuk bişeyde yemedim halbuki...halim de yok hafif kırıklık var gibi...öyle işte herşeye rağmen kalkıp işlerimi yapmalıyım
Sagol canim valla bu gunlerde bir karabulut var basimda birakip gitmiyoEsracan hosgeldin diyelim yeniden seni gormek guzel. Sık sık gelemiyosun sorunum skıntın olmasinda az da gelsen oolur
Cook gecmis olsun canim allah en kisa zamanda sifasini versin insallahSelamün aleykümm..
bugun iyi değilim ya kaç zamandır boğazım bi gün iyi bi gün kötü bir ara ilaç alıyodum düzeldi gibiydi sonra tekrarladı bugünde baya ağrıyo yutkunmada zorlanıyorum soğuk bişeyde yemedim halbuki...halim de yok hafif kırıklık var gibi...öyle işte herşeye rağmen kalkıp işlerimi yapmalıyım
zeynepcim geçmiş olsun aman dikkat et benimde aynı şikayetlerim vardı . beni iyi devirdi. hâlâ toparlayamadım. günlerce bırak yemeği su bile yutamadım. şurda birkaç gündür ayu kimin yemeye başladım.Selamün aleykümm..
canım yaa çok geçmiş olsun. sizin problemleriniz düzelmedimi bol bol ayetel kürsi oku eşinin üzerine üfle farkettirmeden. aile huzursuzluğuna ilaç gibi geliyor. Allah yardımcın olun.Sagol canim valla bu gunlerde bir karabulut var basimda birakip gitmiyo
kendim evimde huzurum yok zorlamakla yuruyen bir evliligim var
kardesim yeni evlendi (2.5 ay) hamile kaldi seviniyoduk bir duydum kanamasi var hemen hastaneye götürdük düşük yapiyo dediler ona bi üzüldük .Kardesimin kendisininde kulagi iltihaplanmis doktor ilac verdi onu kullandi oda kulak zarini delmis baskabi doktora gitti iki kulaktanda ameliyat olcaksin demis %25 duyuyomus
benim evde esimle sürekli kavga modundayiz hey allahim dedim isyan degil ama neden biz dedim yaa
o yuzden fazla gelemiyorum sürekli sorun cözme modundayim ama buraya girip biraz okuyup biraz yaziyorum nasil rahatliyorum anlatamam terapi gibi oluyo bana iyiki varsınız
Sagol ablacim dediklerini yapicamselamun aleyküm güzeller
bugün yine uyuşuklanıp durduğum günlerden birisi oysaki yakında misafirim gelecek ve benim nerdeyse bütün nevresimlerim, havlularım kullanılmış durumda. kirli sepeti ağzına kadar dolu. nevresimleride kullanılanı ayrı bir dolaba doldurdum boş zamanımda yıkayayımda nemliyken ütülerim diye. kalkayımda 1 makine atayım bari.
zeynepcim geçmiş olsun aman dikkat et benimde aynı şikayetlerim vardı . beni iyi devirdi. hâlâ toparlayamadım. günlerce bırak yemeği su bile yutamadım. şurda birkaç gündür ayu kimin yemeye başladım.
canım yaa çok geçmiş olsun. sizin problemleriniz düzelmedimi bol bol ayetel kürsi oku eşinin üzerine üfle farkettirmeden. aile huzursuzluğuna ilaç gibi geliyor. Allah yardımcın olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?