Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu buyuk destan yuklu nasihatin icin cok sagol.samimiyetinden boyle yazmana cok sevindm canm. ama neyi yanlis yapiyorum. yemiyorummm yemiyorummm. bunada cok kiziyorum inan hic icmedigim kadarda su iciyorum. biraktim zaten bu hafta sadece 4saatlik yuruysm var. cok sicak ondan cikamiyorum yoksa devam etcm.yediklerimde dedigin gibi yanlis olabilir.diyetsyene gitmeyi dusunuyrm.bi anormalik var. gunde 4litre su iciyrm.afedersin wcye iki kere gidiym gidrrsem. bu su neremde kaliyo acaba omiki kilo verdirmiyo. ufffff yoruldum.tamam birakiym diyeti. bayrama kadar mola sonra doktor nederse onu yapim. sagol cankusum.optm

yiyerek zayiflicammi sence bakalim.

Nasihat degildi oyle anlama lutfen. Oruclusun lutfen uzun yuruyus yapma cok sicaklarda bu asiri zorlanmak demek. Bunye zorlaninca calisinca her zaman veremeyebiliyo bazen ters etki yapiyo.

Yediklerin yanlis demedim kuvvetli seyler ye dedim butun oruc tutanlar icin gecerli dr lar hep soyluyo. 17 saat oruc zor.

Ins hepimiz diledigimiz gibi verebiliriz.

Gunaydin herkese...

Gonul isterdiki bunca sene burda olupta kilomuzu vermis olsaydik ve bilincli tavsiyelerimiz uygulamali tavsiyeler olsaydi.

Olmadi ben basaramadim simdiye kadar iradesizligimin guvensizligimin kendimi boyle gormenin uzuntusunun disinda hatiri sayilir sebeplerimde oldu kendimce.

Gecen sene hamile oldugumu yazdigimda 94 kiloydum 96 dan inmistim zar zor... Simdi 103 kiloyum. Artmis bir yukum ve pismanliklarim var.

O gunden bugune ayni kiloda olanlarda kendini biliyo zaten. Simdi meyra hamile ve meyra dogurana kadar ben yine bu durumda olursam nolucak bunun sonu?

Artik aklimla hislerimin mantikli bir iliski kurmasini istiyorum. Bir sey yemek isteyen hislerime aklim engel olsun istiyorum bu daha ne kadar zor olabilir?

Selam kızlar...naslsnz bakem?ya aslında sorunmz yemek.yemeyi biraz azaltsak vercegiz.bakn somdi kızkardesm burda 22 yaşında boyu 167 falan ve kilosu 56.yemiyor cok dikkat ediyor kilo alırm diyo.abla ben sofradan ac kalkıyorm sen doyana kadar yiyorsn diyor.ac kalk 10 dk sonra aclk hissi gidiyo diyor.dun kaynvaldme iftara gittik.2-3 kask guvec ve 2_3 kask pilav yedi.boregi ben 3 d yedim o bir catal tek aldı ve hic ekmek yemedi.corba ve cack yedi bi de. bakalm bu hafta deneyecem biraz daha az yiyecem.eger bu hafta da kilo vermesem listeden çıkacam.

Selamün aleykümm..

bugun iyi değilim ya kaç zamandır boğazım bi gün iyi bi gün kötü bir ara ilaç alıyodum düzeldi gibiydi sonra tekrarladı bugünde baya ağrıyo yutkunmada zorlanıyorum soğuk bişeyde yemedim halbuki...halim de yok hafif kırıklık var gibi...öyle işte herşeye rağmen kalkıp işlerimi yapmalıyım

Listeden cikmak niyeymis? Hangimiz cikiyoruz? Ben hamileyken bile listedeydim aldiklarimi bile yazdirdim. Liste bizi buraya bagliyo veremesekte kopmuyoruz cikma listeden. Baska seyler deneyelim yapalim.

Kalk bi dr a git kuzu bende oyle 15 gun dolandim bi gecti bi agridi sonunda yataga dustum. Sen ramazan gunu dusemende yataga

Esracan hosgeldin diyelim yeniden seni gormek guzel. Sık sık gelemiyosun sorunum skıntın olmasinda az da gelsen oolur
Sagol canim valla bu gunlerde bir karabulut var basimda birakip gitmiyo
kendim evimde huzurum yok zorlamakla yuruyen bir evliligim var
kardesim yeni evlendi (2.5 ay) hamile kaldi seviniyoduk bir duydum kanamasi var hemen hastaneye götürdük düşük yapiyo dediler ona bi üzüldük .Kardesimin kendisininde kulagi iltihaplanmis doktor ilac verdi onu kullandi oda kulak zarini delmis baskabi doktora gitti iki kulaktanda ameliyat olcaksin demis %25 duyuyomus
benim evde esimle sürekli kavga modundayiz hey allahim dedim isyan degil ama neden biz dedim yaa
o yuzden fazla gelemiyorum sürekli sorun cözme modundayim ama buraya girip biraz okuyup biraz yaziyorum nasil rahatliyorum anlatamam terapi gibi oluyo bana iyiki varsınız

Cook gecmis olsun canim allah en kisa zamanda sifasini versin insallah

selamun aleyküm güzeller
bugün yine uyuşuklanıp durduğum günlerden birisi oysaki yakında misafirim gelecek ve benim nerdeyse bütün nevresimlerim, havlularım kullanılmış durumda. kirli sepeti ağzına kadar dolu. nevresimleride kullanılanı ayrı bir dolaba doldurdum boş zamanımda yıkayayımda nemliyken ütülerim diye. kalkayımda 1 makine atayım bari.
zeynepcim geçmiş olsun aman dikkat et benimde aynı şikayetlerim vardı . beni iyi devirdi. hâlâ toparlayamadım. günlerce bırak yemeği su bile yutamadım. şurda birkaç gündür ayu kimin yemeye başladım.

canım yaa çok geçmiş olsun. sizin problemleriniz düzelmedimi bol bol ayetel kürsi oku eşinin üzerine üfle farkettirmeden. aile huzursuzluğuna ilaç gibi geliyor. Allah yardımcın olun.

Esracan çok geçmiş olsun oldukça zor bir dönemden geçiyorsunuz demek. kardeşin düşük yaptı mı yoksa tehlikesi devam ediyormu ? Bağzen böyle üst üste olaylar gelip insanı yıpratıyor gerçekten ....

Eşinlede sabırlı olun biraz ramazan ayındayız herkes oruçlu ve gergin mağlesef ki öyle....senin çocukların getirdiği sorumluluk üzerinde bir yük oluşturuyor olabilir kolay değil biraz zaman tanıtım birbirinize ben inanıyorum ki bayramdan sonra herşey daha güzel olucak en kısa zamanda kardeşlerinin sağlık sorunları düzelecek ve sizin durumunuz tatlıya bağlanacak inşallah :)

Sagol ablacim dediklerini yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…