- 20 Haziran 2015
- 58
- 189
- 8
- 37
Gelinimiz düsük yapiyo düsmüs ama tam temizlenmemis yarin yine gitcez temizlenmemisse kurtaj olacak oda cok zorEsracan çok geçmiş olsun oldukça zor bir dönemden geçiyorsunuz demek. kardeşin düşük yaptı mı yoksa tehlikesi devam ediyormu ? Bağzen böyle üst üste olaylar gelip insanı yıpratıyor gerçekten ....
Eşinlede sabırlı olun biraz ramazan ayındayız herkes oruçlu ve gergin mağlesef ki öyle....senin çocukların getirdiği sorumluluk üzerinde bir yük oluşturuyor olabilir kolay değil biraz zaman tanıtım birbirinize ben inanıyorum ki bayramdan sonra herşey daha güzel olucak en kısa zamanda kardeşlerinin sağlık sorunları düzelecek ve sizin durumunuz tatlıya bağlanacak inşallah :)
Bonus bi ara iyi verdm.simdi veremiyorum.cok zoruma gidiyo.sanirum bu hafta da kilo aldm.iftara yakn tartlp yazacam ama kesin aldm.Listeden cikmak niyeymis? Hangimiz cikiyoruz? Ben hamileyken bile listedeydim aldiklarimi bile yazdirdim. Liste bizi buraya bagliyo veremesekte kopmuyoruz cikma listeden. Baska seyler deneyelim yapalim.
A.s :) ne vakit gidiyon kontrole nassin eymisinİnş liste için gecikmedim, ramazan hamilelik derken listeyi falan unuttum hep...
Bu hafta çok azda olsa eksideyim galiba.
KİLO BİLDİRİMİ
86
LİDERE de selam bu arada: ))))))
: ***
Anliyorum canimda listeden cikmak cozum degilki iki hafta daha boyle olsun bayramin ertesi gun duzene gireriz ins. Uzun oruc istah dengesini bozuyo biraz.Bonus bi ara iyi verdm.simdi veremiyorum.cok zoruma gidiyo.sanirum bu hafta da kilo aldm.iftara yakn tartlp yazacam ama kesin aldm.
Topigin sultanikilo bildirimi
kilo : 94
spor : yok
oy oy sultan gibi hissettim kendimiTopigin sultaninasil oldun?
Esracan allah yardimcin olsun arkadasim sabir konusunu cok iyi anliyorum benimkide pamuk ipliginde duruyo. Kopuyo bagliyorum bagliyorum bir dugumdur sorma :) konuyu bilmedimden yorum yapamamda soyle diyim cocuklu insanin ayrilmasi cok zor asiri zor.
Anlayisli olur dedigin insanlar bi bakarsin degismis... Gel dedikleri yere bi bakarsinki sigamazsin... Kucuk cocuklar yük olur insanlara... Cok yakinim biri bana demistiki kotu bir donemimde ben senin yerinde olsam babamin evinde skinti cekecegime siginti gibi olacagima kocama sabrederim :)
Sevgi bitmisse yoksa ancak dusunulmesi daha iyi olabilir. Cunku insan ancak sevemediginde gercek anlamda sabredemez kaldiramaz.
Ha sevsede yipranmazmi tabiki yipranir sabri kalmaz ama napalim bizim adamda boyle der bi yerde. Eger ayrilmak gibi bi niyetin yoksa sana bi kardes tavsiyesi kocanin kotu bi tarafini ailene belli etme. Sonra gelen laflar yine seni uzer.
Samimiyetine guvenip yazdim oyle. Gelininede kardesinede cok gecmis olsun.
Susabilen hanimlara zayiflardan daha cok imrenirim he :)
canimm cok sagol guzel sozlerin aglatti beni gzlerimin ucunda duruyodu zaten sende oyle beni bana anlatinca dokuluverdi birdensadece kendim olsaydim coktan bitmisti zaten ikizlerin uzerine kendini vazgecilmez zannediyo herkes onun her yaptigina dayanip sabredecek zannediyo ama bardak dolana kadar azda koysan cokta koysan alir ama dolduktan sonra 1 damlasi bile o bardagi tasirir bunu unutuyo soyleme konusuna gelince ben soylemedim kizkardesim 1 gun icinde yasadiklarimizi anlatmis ona gore gel diyolar benim gunlerim nasil geciyo bir bilseler demekki ne tepki verirler dusunemiyorumEsracan allah yardimcin olsun arkadasim sabir konusunu cok iyi anliyorum benimkide pamuk ipliginde duruyo. Kopuyo bagliyorum bagliyorum bir dugumdur sorma :) konuyu bilmedimden yorum yapamamda soyle diyim cocuklu insanin ayrilmasi cok zor asiri zor.
Anlayisli olur dedigin insanlar bi bakarsin degismis... Gel dedikleri yere bi bakarsinki sigamazsin... Kucuk cocuklar yük olur insanlara... Cok yakinim biri bana demistiki kotu bir donemimde ben senin yerinde olsam babamin evinde skinti cekecegime siginti gibi olacagima kocama sabrederim :)
Sevgi bitmisse yoksa ancak dusunulmesi daha iyi olabilir. Cunku insan ancak sevemediginde gercek anlamda sabredemez kaldiramaz.
Ha sevsede yipranmazmi tabiki yipranir sabri kalmaz ama napalim bizim adamda boyle der bi yerde. Eger ayrilmak gibi bi niyetin yoksa sana bi kardes tavsiyesi kocanin kotu bi tarafini ailene belli etme. Sonra gelen laflar yine seni uzer.
Samimiyetine guvenip yazdim oyle. Gelininede kardesinede cok gecmis olsun.
Susabilen hanimlara zayiflardan daha cok imrenirim he :)
Kalk bi dr a git kuzu bende oyle 15 gun dolandim bi gecti bi agridi sonunda yataga dustum. Sen ramazan gunu dusemende yataga
Cook gecmis olsun canim allah en kisa zamanda sifasini versin insallah
selamun aleyküm güzeller
bugün yine uyuşuklanıp durduğum günlerden birisi oysaki yakında misafirim gelecek ve benim nerdeyse bütün nevresimlerim, havlularım kullanılmış durumda. kirli sepeti ağzına kadar dolu. nevresimleride kullanılanı ayrı bir dolaba doldurdum boş zamanımda yıkayayımda nemliyken ütülerim diye. kalkayımda 1 makine atayım bari.
zeynepcim geçmiş olsun aman dikkat et benimde aynı şikayetlerim vardı . beni iyi devirdi. hâlâ toparlayamadım. günlerce bırak yemeği su bile yutamadım. şurda birkaç gündür ayu kimin yemeye başladım.
canım yaa çok geçmiş olsun. sizin problemleriniz düzelmedimi bol bol ayetel kürsi oku eşinin üzerine üfle farkettirmeden. aile huzursuzluğuna ilaç gibi geliyor. Allah yardımcın olun.
Hayırlı cumalar
Dünden beri okusam da yazamadım migren fena vurdu daha kendime tam gelemedim
Dün iftara davetliydik ona da gidemedim gitmeyi bırak biryudum suyu zor içtim ancak sahurda biraz toparlanıp bişeyler yiyebildim bugün ağrım yok nerdeyse ama tüm vücudum ağrıyor sersem gibiyim
Iftara da bir tek ana yemek eksiğim var yaparım inşallah henüz düşünmedim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Esracan size de geçmiş olsun eşimle durumunuz düzelir inşallah
hadi hayırlı olsun ablacım inş istediği okula girer...Kızımın sınav sonucu açıklandı onun beklediğinden düşük olsa da güzel bir puan aldı bir çok güzel bölüme girebiliyor
Yenacım arkadaşının kızını da kutlarım inşallah gelir 9 Eylül hukuk biz İzmir'de olsak kesin gelecek puanımız var ama ankara puanları çok yüksek ama belki gazi hukuk gelebilirmiş bi ihtimal Yıldırım Beyazıt hukuk kesin oluyor da o da yeni bir üniversite diye kararsızız
ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi de nerdeyse kesin diyebiliriz onu tercih edecek gibiyiz Tüm yavruların haklarında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?