Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gelinimiz düsük yapiyo düsmüs ama tam temizlenmemis yarin yine gitcez temizlenmemisse kurtaj olacak oda cok zor
Esim asiri sinirli her zaman evlendigimizden beri hic sakinlesemiyo niyeyse özünde iyi bir insan ama iste imtihanim boyleymis once sabredebiliyodum ama simdi sabrimi cocuklar son seviyesine kadar dolduruyo ona sabrim kalmiyo bende susamiyorum dolayisiyla kiyamet kopuyo
17 yasinda kiz kardesim var dun doktora gittim cocuklari kiz kardesime biraktim yani 1 gun bizimle kaldi esimde evdeydi ve butun herseye sahit oldu
gitmis annem gillere aglaya aglaya anlatmis babam annem oglan kardesim aradilar sabah cocuklari al gel niye cekiyosun diyolar birde onlarla mucadele ettim ben dayanabilecegim kadar dayancam dedim evlendigimizden beri boyle oldugu icin yeter diyo herkes ama sadece kendim degilim ki 3 tane cocugum var daha onlari kendimden daha cok dusunmek zorundayim baba dediklerinde ben ne yaparim off
basinizi sisirdim kusura bakmayin

Yolcu cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum..
Doktora gitmeyi ihmal etme istersen,bazen daha kötü olabiliyor insan..

Bonus dün gece 1 dilim muhallebili kemalpasa tatlisi yedim itiraf ediyorum...:)

Esracan zor bir dönemden geciyorsun anladigim kadari ile,sartlarini bilmedigim icin yanlis birsey yazmak istemiyorum nihayetinde hassas bir mevzu aile konusu...
Gecici bir sürectir insallah yasadigin,Allah yardimcin olsun..
Gelininiz icin de cok gecmis olsun..

Frida'cim bahsettigin markayi kullanmadigim icin seni yanlis yönlendirmek istemem,o kadar cok marka var ki ragbet gören bir markami bilmiyorum,arastirmak gerek...bu güne kadar ne kalitesi hususunda ne de markasi konusunda iyi veya kötu birsey de duymadim...
Önceki yillarda esim o markanin converse tarzini kullandi ve memnundu...

Belki burda yasayan elifunda ve ezgi arkadaslarimizin bilgisi vardir,seni yönlendirebilirler...
Olmazsa ben de bir arastirayim insallah...

bu arada Ezgi ugramiyor ne zamandir,umarim önemli bir durumu yoktur...

Esracan allah yardimcin olsun arkadasim sabir konusunu cok iyi anliyorum benimkide pamuk ipliginde duruyo. Kopuyo bagliyorum bagliyorum bir dugumdur sorma :) konuyu bilmedimden yorum yapamamda soyle diyim cocuklu insanin ayrilmasi cok zor asiri zor.

Anlayisli olur dedigin insanlar bi bakarsin degismis... Gel dedikleri yere bi bakarsinki sigamazsin... Kucuk cocuklar yük olur insanlara... Cok yakinim biri bana demistiki kotu bir donemimde ben senin yerinde olsam babamin evinde skinti cekecegime siginti gibi olacagima kocama sabrederim :)

Sevgi bitmisse yoksa ancak dusunulmesi daha iyi olabilir. Cunku insan ancak sevemediginde gercek anlamda sabredemez kaldiramaz.
Ha sevsede yipranmazmi tabiki yipranir sabri kalmaz ama napalim bizim adamda boyle der bi yerde. Eger ayrilmak gibi bi niyetin yoksa sana bi kardes tavsiyesi kocanin kotu bi tarafini ailene belli etme. Sonra gelen laflar yine seni uzer.
Samimiyetine guvenip yazdim oyle. Gelininede kardesinede cok gecmis olsun.

Susabilen hanimlara zayiflardan daha cok imrenirim he :)

Listeden cikmak niyeymis? Hangimiz cikiyoruz? Ben hamileyken bile listedeydim aldiklarimi bile yazdirdim. Liste bizi buraya bagliyo veremesekte kopmuyoruz cikma listeden. Baska seyler deneyelim yapalim.
Bonus bi ara iyi verdm.simdi veremiyorum.cok zoruma gidiyo.sanirum bu hafta da kilo aldm.iftara yakn tartlp yazacam ama kesin aldm.

Bonus bi ara iyi verdm.simdi veremiyorum.cok zoruma gidiyo.sanirum bu hafta da kilo aldm.iftara yakn tartlp yazacam ama kesin aldm.
Anliyorum canimda listeden cikmak cozum degilki iki hafta daha boyle olsun bayramin ertesi gun duzene gireriz ins. Uzun oruc istah dengesini bozuyo biraz.

canimm cok sagol guzel sozlerin aglatti beni gzlerimin ucunda duruyodu zaten sende oyle beni bana anlatinca dokuluverdi birdensadece kendim olsaydim coktan bitmisti zaten ikizlerin uzerine kendini vazgecilmez zannediyo herkes onun her yaptigina dayanip sabredecek zannediyo ama bardak dolana kadar azda koysan cokta koysan alir ama dolduktan sonra 1 damlasi bile o bardagi tasirir bunu unutuyo soyleme konusuna gelince ben soylemedim kizkardesim 1 gun icinde yasadiklarimizi anlatmis ona gore gel diyolar benim gunlerim nasil geciyo bir bilseler demekki ne tepki verirler dusunemiyorum

Hayırlı cumalar
Dünden beri okusam da yazamadım migren fena vurdu daha kendime tam gelemedim
Dün iftara davetliydik ona da gidemedim gitmeyi bırak biryudum suyu zor içtim ancak sahurda biraz toparlanıp bişeyler yiyebildim bugün ağrım yok nerdeyse ama tüm vücudum ağrıyor sersem gibiyim
Iftara da bir tek ana yemek eksiğim var yaparım inşallah henüz düşünmedim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Esracan size de geçmiş olsun eşimle durumunuz düzelir inşallah

Kilo bildirimimi de yapayım bir günlük rahatsızlığım kilo verdirmiş :)) inşallah geri gelmezler
Kilom 91 yenacım
Daha bile azını da gördüm nursena ama güvenemedim :))))iftara kadar 8lileri de görürüm belki su kaybından :))
En azından 91 i korumam lazım belki böylelikle bayrama 8 li rakamlarla girebilirim

Kızımın sınav sonucu açıklandı onun beklediğinden düşük olsa da güzel bir puan aldı bir çok güzel bölüme girebiliyor
Yenacım arkadaşının kızını da kutlarım inşallah gelir 9 Eylül hukuk biz İzmir'de olsak kesin gelecek puanımız var ama ankara puanları çok yüksek ama belki gazi hukuk gelebilirmiş bi ihtimal Yıldırım Beyazıt hukuk kesin oluyor da o da yeni bir üniversite diye kararsızız
ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi de nerdeyse kesin diyebiliriz onu tercih edecek gibiyiz Tüm yavruların haklarında hayırlısı olsun

Kalk bi dr a git kuzu bende oyle 15 gun dolandim bi gecti bi agridi sonunda yataga dustum. Sen ramazan gunu dusemende yataga

gidicem galiba zor oluyo böyle...

Cook gecmis olsun canim allah en kisa zamanda sifasini versin insallah

sağol canım gelininizede çok geçmiş olsun Rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inş...

sağol ablacım..aynen öyle tükrüğümü yutmakta zorlanıyorum şuan bademciğim kulağımdan fırlıcakmış gibi hissediyorum...

sağol ablacım sanada çok geçmiş olsun...

az önce kardeşim aradı abla müsaitsen iftara sana gelelim akşama şehir dışına çıkıcaklar eniştemde iftar sonrası bizi terminale bıraksa olurmu diye bende olur tabi ama biraz rahatsızım çok şey beklemeyin Allah ne verdiyse dedim keşke demiyeydim bi ton fırça çekti bizim derdimiz yemekmi abla gitmeden görüşelim yabancımıyız biz hiç bişey yapmasanda sıkıntı yok falan bir sürü saydı tamam dedim ben bişey demedim sende duymadın öyle kapattık telefonu...zaten akşama türlü yapmıştım bide pilav yaparım salata yaparım okadar çorbam var zaten...

hadi hayırlı olsun ablacım inş istediği okula girer...

Ben tartılmayıda kılo bildirmeyide unuttum ozurdılerım canlar
orucum iş yaptım vs bu saate tartıldım ama doğruyu gostermez elbette 90.5 keske dogru olsa ama iki gun once ac karnına 92.2 idim sabah yine beni aynı geçin haftaya nolur bakalım
sahurum 1 dılım kepek ekmeği yarım kase kadar kızartma bı yemek kasıgı kadar koy peynırı
yatmadan nektar yemiştim sahura tarcınlı sut içip yatcaktım ama gorumcem kızartma yapmıs yıne bu gece inş yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…