Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bizim yeğenlerden biriside bebek olduktan sonra aynı durumdaydı. önce bir ev alıp anne babasının alt katından çıkarttık. sonra yine devam edince yardım ettik araba aldı. sonra mutfak masraflarına yardım ettik. babasını alıp karşıma konuştum. bak bu çocuk yetiremedikce karısına sarıyor. çocuğunuz şimdiye kadar hiç ekonomik sıkıntı yaşamadı. şimdi birden bire evlilik ve peşinden bebek ,derken ev geçindirme derdi falan bunalıma giriyor. siz bu malı biriktirip ne yapacaksınız ? çocuklarınıza bırakacaksınız! siz bu dünyadan göçene kadar o düzenini bir şekilde kuracak ve senin bırakacağın mirasa ihtiyacı kalmayacak. onun şimdi sizin desteğinize ihtiyacı var . yuvası yıkılmadan çocuğuna ahip çık dedim.annesi ve babası her 15 günde bir evlerine geldiler geline ihtiyaçlarını sordular. oda liste yapıp ellerine verdi. gidip alışverişini yapıp dolabını doldurdular, bebeğin bezini aldılar. akşam gelin aldıklarından yemek yaptı birlikte yemeklerini yeyip, torunlarını sevip gittiler.
şimdi nasıllarmı çok mutlular. fındık bir kızları var ben piyenses oldum deyip geziyor. şimdi onlar her 15 günde anne babasını ziyarete gidiyorlar. aynı binadayken birbirlerini yerken şimdi annecim kızım modundalar. haa babasıda halâ daha destek oluyor oğluna. geçen hafta arabasını değiştirdi.
eşinde yetiremiyorsa bunalıma giriyordur diye düşünüyorum.

geçmiş olsun asucum biraz bekleme sitresi biraz yorgunluk hasta ettiseni biraz iftarlara ara ver dinlen.

benimde aynı asucum. 93.5 gördüm ama bana antibiyotik dokunuyor isal oluyorum su kaybı olduğunu düşünüyorum onun için 94 yazdım.

selamün aleyküm...
bugünde kafam kazan gibi uyandığımdan beri, bu durumumun çoğunu midem yapıyo biliyorum öğrendim artık...
ah ben bu mideden ne çektim yafff senelerdir....
asla isyan değil rabbim kimseyi isyan ettirmesinde inş... sadece öylesine söyledim.
hamile olunca mide ilacıda alamıyorum, bitki çayı çörekotuda yok, neyse ballı muzlu süt içicem artık...
şuan muz yokta en azından ballı süt içeyim, canım da içimde istemiyor da hiç içmeyi...
mide rahatsızlığı insanda bi çok şey yapıyor çok enteresandır bu ama bunu ileri derece şikayeti olanlar anlıyor galiba...
babam rahmetlide midesinden hastaydı senelerce, ülserdi, başka bir rahatsızlığı yoktu ama hep derdiki mide diyip geçmeyin öyle zorki bu mide derdi: (
şuan babacığımı çok iyi anlıyorum, herşeyi etkiliyor bu mide, zaten baba tarafımın bir kısmında bir mide hassasiyeti var bu bir gerçek bence, bende onlara çekmişim işte.

geçmiş olsun adaş yoruldun oruç vucudta susuz kaldı etkilendin tabiii sen iftardan sahura bardağındaki soğuk suyu eksik etme yudum yudum içmeye çalış , iftardan sonrada ağrıkesici filan alırsan iyi gelir

kızın içinde çok sevindim maşallah
gönlüne göre okulu çıkar inşallah yenanın arkadaşının çocuğuda istediği bölümü tuturmuş ne mutlu annesine dimiii:)

zeynepcim geçmiş olsun bağdemciklerin çokta ağıra çevirmeden toparlanırsın inşallah . benimde kendime göre yemeğim vardı ama annem geliyor babamıda çağırırım iftara 2 side olabileceklermi bilemiyorum yaniii diyeceğim 1 kişi bile olsa evde sofrada değişiklik ve hareket oluyor senin menün güzelmiş canım ...

canım benim kıyamam yaaa: ((((
tahmin edebiliyorum halini, sabret sen sabredebildiğin yere kadar.... allah kocası kendisinden razı olarak ölen kadına cenneti vadediyor.... bu ne büyük ikramdır ama bedelide ağırdır elbetteki...
ayrıca her evlilikte olur yaa gerginlik, hele şimdi birde ramazan artık iyice sinirlidir...
sabret sen.... bakış açısı çok önemli...
nasıl bakarsan öyle görürsün... gerçekçi ve olumlu bak, bu hepimiz için geçerli.

Hava inanilmaz sicak,ne disari cikmak ne de mutfaga girmek istiyorum...:)
Allah disarida günes altindan calisanlarin yardimcisi olsun...

amin.

A.s :) ne vakit gidiyon kontrole nassin eymisin

iyi diyeyim iyi olayım: )
sağol canım. sen nasılsın?
dr bebek 2hafta sonra görünür demişti, 2hafta sonra görüşelim demişti, daha drye gidieli bugünle 1hafta oldu, önümüzdeki 2.salıya giderim galiba: )
işte o da 2hafta sonraya denk gelir: )
midem bulanmıyo işte desemde bulanıyo artık: D

geçmiş olsun ablacım: (

amin, çok sevindim ablacım, hakkında hayırlısı olsun inş kızının.
yıldırım beyazıt adı ne güzelmiş üninin: ))))

geçmiş olsun canım...
bu arada kardeşinde oruçsa orucun etkisiyle veryansın etmiştir sana seviliyor ya senden yana: DD

Hayirli cumalar...

Kilo bildirimi:106.3

kurtulamadim gitti su 3 hanelilerden,hos bu konuda ne kadar gayret ediyorum orasi tartisilir tabi...

bendensin canım bende kurtulamadım 3 haneli kilolardan üstelik benim 3 haneli kilolarım en az 15 senelik

anladım canım sağol ayakkabılar fiyatlı olunca merak ettim almanyada rağbet gören bir markamı diyee zaten hemen almıycam bi müdet takip edicem bakalım belki indirime girer :) evet dediğin gibii ezgi arkadaşımız ve elifundada belki bilgi sahibidir ezgiyi bende merak ettim uğramıyorda ...

EGE VE İZMİR BÖLGESİ DİKKAT

arkadaşarlar acil durum pazardan börülce aldım bu börülce nasıl bişer varmıdır bir püf noktası yaptığınız denediğiniz güzel olur şöyle yap asu dediğiniz tarifle pişirmek isterim bilginize :)))

taze fasülye gibimi pişirsem
eltimin taze fasülyeleri herzaman benimkinden güzel oluyor sinir oluyorum gerçi o yemeklerini çok yağlı yapıyooor

İftar 2 küçük kase yayla çorbası
2 yemek tabağı lahana yeneği 1hurma
Kızarmıs 3 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
dolma vardı yemeyım diye karnımı karalahanayla doldurdum sonrada 2 dilim kepek ekmeği daha yedim yemesem süper olacaktı

selamun aleyküm..
bengisu bence kesinlikle listeden çıkma... az yemeye çalış ama kilo veremesen bile listeden çıkma. burası daha iyi tutuyo insanı. tek başımıza olunca hiçbirşey yapamayız daha da kötü olur. ben sana inanıyorum vereceğiz beraber..
çok geçmiş olsun. havalardan mı nedir. ben de grip gibiyim biraz. bi de inanılmaz boynum tutulmuş..
İnşallah evdeki huzursuzluğun geçicidir canım. çok zor zamanlar geçiriyosun. dikkat et kendini çok yıpratma.. dualarımız seninle..
hayırlı olsun asuman abla maşallah

Yağ yemeğe lezzet katar: )
Aşırısınıda sevmem ama, biraz yağlıyı severim.
Nerdeyse tereyağsız yemek yapmam, azıcıkta olsa koyarım.

Selamun aleyküm canlarim.. simdilik kilo bildirip gidecegim. Gecmisi sonra okuyacagim. Insallah herkes cooook iyidir.. sizi seviyorum :)

Kilo bildirimi: 92.3
spor yok..

Bende seni seviyorum: )
: ***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…