geçmiş olsun asucum biraz bekleme sitresi biraz yorgunluk hasta ettiseni biraz iftarlara ara ver dinlen.Hayırlı cumalar
Dünden beri okusam da yazamadım migren fena vurdu daha kendime tam gelemedim
Dün iftara davetliydik ona da gidemedim gitmeyi bırak biryudum suyu zor içtim ancak sahurda biraz toparlanıp bişeyler yiyebildim bugün ağrım yok nerdeyse ama tüm vücudum ağrıyor sersem gibiyim
Iftara da bir tek ana yemek eksiğim var yaparım inşallah henüz düşünmedim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Esracan size de geçmiş olsun eşimle durumunuz düzelir inşallah
benimde aynı asucum. 93.5 gördüm ama bana antibiyotik dokunuyor isal oluyorum su kaybı olduğunu düşünüyorum onun için 94 yazdım.Kilo bildirimimi de yapayım bir günlük rahatsızlığım kilo verdirmiş :)) inşallah geri gelmezler
Kilom 91 yenacım
Daha bile azını da gördüm nursena ama güvenemedim :))))iftara kadar 8lileri de görürüm belki su kaybından :))
En azından 91 i korumam lazım belki böylelikle bayrama 8 li rakamlarla girebilirim
Kızımın sınav sonucu açıklandı onun beklediğinden düşük olsa da güzel bir puan aldı bir çok güzel bölüme girebiliyor
Yenacım arkadaşının kızını da kutlarım inşallah gelir 9 Eylül hukuk biz İzmir'de olsak kesin gelecek puanımız var ama ankara puanları çok yüksek ama belki gazi hukuk gelebilirmiş bi ihtimal Yıldırım Beyazıt hukuk kesin oluyor da o da yeni bir üniversite diye kararsızız
ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi de nerdeyse kesin diyebiliriz onu tercih edecek gibiyiz Tüm yavruların haklarında hayırlısı olsun
gidicem galiba zor oluyo böyle...
sağol canım gelininizede çok geçmiş olsun Rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inş...
sağol ablacım..aynen öyle tükrüğümü yutmakta zorlanıyorum şuan bademciğim kulağımdan fırlıcakmış gibi hissediyorum...
sağol ablacım sanada çok geçmiş olsun...
az önce kardeşim aradı abla müsaitsen iftara sana gelelim akşama şehir dışına çıkıcaklar eniştemde iftar sonrası bizi terminale bıraksa olurmu diye bende olur tabi ama biraz rahatsızım çok şey beklemeyin Allah ne verdiyse dedim keşke demiyeydim bi ton fırça çekti bizim derdimiz yemekmi abla gitmeden görüşelim yabancımıyız biz hiç bişey yapmasanda sıkıntı yok falan bir sürü saydı tamam dedim ben bişey demedim sende duymadın öyle kapattık telefonu...zaten akşama türlü yapmıştım bide pilav yaparım salata yaparım okadar çorbam var zaten...
Gelinimiz düsük yapiyo düsmüs ama tam temizlenmemis yarin yine gitcez temizlenmemisse kurtaj olacak oda cok zor
Esim asiri sinirli her zaman evlendigimizden beri hic sakinlesemiyo niyeyse özünde iyi bir insan ama iste imtihanim boyleymis once sabredebiliyodum ama simdi sabrimi cocuklar son seviyesine kadar dolduruyo ona sabrim kalmiyo bende susamiyorum dolayisiyla kiyamet kopuyo
17 yasinda kiz kardesim var dun doktora gittim cocuklari kiz kardesime biraktim yani 1 gun bizimle kaldi esimde evdeydi ve butun herseye sahit oldu
gitmis annem gillere aglaya aglaya anlatmis babam annem oglan kardesim aradilar sabah cocuklari al gel niye cekiyosun diyolar birde onlarla mucadele ettim ben dayanabilecegim kadar dayancam dedim evlendigimizden beri boyle oldugu icin yeter diyo herkes ama sadece kendim degilim ki 3 tane cocugum var daha onlari kendimden daha cok dusunmek zorundayim baba dediklerinde ben ne yaparim off
basinizi sisirdim kusura bakmayin
Hava inanilmaz sicak,ne disari cikmak ne de mutfaga girmek istiyorum...:)
Allah disarida günes altindan calisanlarin yardimcisi olsun...
A.s :) ne vakit gidiyon kontrole nassin eymisin
Hayırlı cumalar
Dünden beri okusam da yazamadım migren fena vurdu daha kendime tam gelemedim
Dün iftara davetliydik ona da gidemedim gitmeyi bırak biryudum suyu zor içtim ancak sahurda biraz toparlanıp bişeyler yiyebildim bugün ağrım yok nerdeyse ama tüm vücudum ağrıyor sersem gibiyim
Iftara da bir tek ana yemek eksiğim var yaparım inşallah henüz düşünmedim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Esracan size de geçmiş olsun eşimle durumunuz düzelir inşallah
Kızımın sınav sonucu açıklandı onun beklediğinden düşük olsa da güzel bir puan aldı bir çok güzel bölüme girebiliyor
Yenacım arkadaşının kızını da kutlarım inşallah gelir 9 Eylül hukuk biz İzmir'de olsak kesin gelecek puanımız var ama ankara puanları çok yüksek ama belki gazi hukuk gelebilirmiş bi ihtimal Yıldırım Beyazıt hukuk kesin oluyor da o da yeni bir üniversite diye kararsızız
ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi de nerdeyse kesin diyebiliriz onu tercih edecek gibiyiz Tüm yavruların haklarında hayırlısı olsun
az önce kardeşim aradı abla müsaitsen iftara sana gelelim akşama şehir dışına çıkıcaklar eniştemde iftar sonrası bizi terminale bıraksa olurmu diye bende olur tabi ama biraz rahatsızım çok şey beklemeyin Allah ne verdiyse dedim keşke demiyeydim bi ton fırça çekti bizim derdimiz yemekmi abla gitmeden görüşelim yabancımıyız biz hiç bişey yapmasanda sıkıntı yok falan bir sürü saydı tamam dedim ben bişey demedim sende duymadın öyle kapattık telefonu...zaten akşama türlü yapmıştım bide pilav yaparım salata yaparım okadar çorbam var zaten...
Hayirli cumalar...
Kilo bildirimi:106.3
kurtulamadim gitti su 3 hanelilerden,hos bu konuda ne kadar gayret ediyorum orasi tartisilir tabi...
Frida'cim bahsettigin markayi kullanmadigim icin seni yanlis yönlendirmek istemem,o kadar cok marka var ki ragbet gören bir markami bilmiyorum,arastirmak gerek...bu güne kadar ne kalitesi hususunda ne de markasi konusunda iyi veya kötu birsey de duymadim...
Önceki yillarda esim o markanin converse tarzini kullandi ve memnundu...
Belki burda yasayan elifunda ve ezgi arkadaslarimizin bilgisi vardir,seni yönlendirebilirler...
Olmazsa ben de bir arastirayim insallah...
bu arada Ezgi ugramiyor ne zamandir,umarim önemli bir durumu yoktur...
bengisu bence kesinlikle listeden çıkma... az yemeye çalış ama kilo veremesen bile listeden çıkma. burası daha iyi tutuyo insanı. tek başımıza olunca hiçbirşey yapamayız daha da kötü olur. ben sana inanıyorum vereceğiz beraber..Selam kızlar...naslsnz bakem?ya aslında sorunmz yemek.yemeyi biraz azaltsak vercegiz.bakn somdi kızkardesm burda 22 yaşında boyu 167 falan ve kilosu 56.yemiyor cok dikkat ediyor kilo alırm diyo.abla ben sofradan ac kalkıyorm sen doyana kadar yiyorsn diyor.ac kalk 10 dk sonra aclk hissi gidiyo diyor.dun kaynvaldme iftara gittik.2-3 kask guvec ve 2_3 kask pilav yedi.boregi ben 3 d yedim o bir catal tek aldı ve hic ekmek yemedi.corba ve cack yedi bi de. bakalm bu hafta deneyecem biraz daha az yiyecem.eger bu hafta da kilo vermesem listeden çıkacam.
çok geçmiş olsun. havalardan mı nedir. ben de grip gibiyim biraz. bi de inanılmaz boynum tutulmuş..Selamün aleykümm..
bugun iyi değilim ya kaç zamandır boğazım bi gün iyi bi gün kötü bir ara ilaç alıyodum düzeldi gibiydi sonra tekrarladı bugünde baya ağrıyo yutkunmada zorlanıyorum soğuk bişeyde yemedim halbuki...halim de yok hafif kırıklık var gibi...öyle işte herşeye rağmen kalkıp işlerimi yapmalıyım
İnşallah evdeki huzursuzluğun geçicidir canım. çok zor zamanlar geçiriyosun. dikkat et kendini çok yıpratma.. dualarımız seninle..Sagol canim valla bu gunlerde bir karabulut var basimda birakip gitmiyo
kendim evimde huzurum yok zorlamakla yuruyen bir evliligim var
kardesim yeni evlendi (2.5 ay) hamile kaldi seviniyoduk bir duydum kanamasi var hemen hastaneye götürdük düşük yapiyo dediler ona bi üzüldük .Kardesimin kendisininde kulagi iltihaplanmis doktor ilac verdi onu kullandi oda kulak zarini delmis baskabi doktora gitti iki kulaktanda ameliyat olcaksin demis %25 duyuyomus
benim evde esimle sürekli kavga modundayiz hey allahim dedim isyan degil ama neden biz dedim yaa
o yuzden fazla gelemiyorum sürekli sorun cözme modundayim ama buraya girip biraz okuyup biraz yaziyorum nasil rahatliyorum anlatamam terapi gibi oluyo bana iyiki varsınız
hayırlı olsun asuman abla maşallahKızımın sınav sonucu açıklandı onun beklediğinden düşük olsa da güzel bir puan aldı bir çok güzel bölüme girebiliyor
EGE VE İZMİR BÖLGESİ DİKKAT
arkadaşarlar acil durum pazardan börülce aldımbu börülce nasıl bişer varmıdır bir püf noktası yaptığınız denediğiniz güzel olur şöyle yap asu dediğiniz tarifle pişirmek isterim bilginize :)))
taze fasülye gibimi pişirsem
eltimin taze fasülyeleri herzaman benimkinden güzel oluyor sinir oluyorum gerçi o yemeklerini çok yağlı yapıyooor
Selamun aleyküm canlarim.. simdilik kilo bildirip gidecegim. Gecmisi sonra okuyacagim. Insallah herkes cooook iyidir.. sizi seviyorum :)
Kilo bildirimi: 92.3
spor yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?