yok canm yanlis anlamadim sagol candan ve cok icten beni dusunerek yazdigin icin. bu arada biz 19 saat tutuyoruz orucu.Nasihat degildi oyle anlama lutfen. Oruclusun lutfen uzun yuruyus yapma cok sicaklarda bu asiri zorlanmak demek. Bunye zorlaninca calisinca her zaman veremeyebiliyo bazen ters etki yapiyo.
Yediklerin yanlis demedim kuvvetli seyler ye dedim butun oruc tutanlar icin gecerli dr lar hep soyluyo. 17 saat oruc zor.
Ins hepimiz diledigimiz gibi verebiliriz.
Selam kızlar.herkes uyumus sanırm.kızkardesm yanima geldi o yuzden pek ugrayamyrm.sınava hazırlanıyor matematik calistryrm.hım bi de bugün regli oldum önce biraz üzüldüm sonra gecti.tahmin ediyrdm zaten.demek ki daha zamanı varmş.madem bebis yok sıkı bi diyet şart.bunaldm bu kilomdan bu hafta eksi görmek istiyorum.bi de kardesm bacaklarmn inceldigini söylüyor.ben de farkediyodm aslında.nursena Allah kolaylık versin.taşınma psikoljisi boşanma psikolojisiyle aynı derler.bu arada biz de. önümuzdeki yaz taşınmayı düşünüyoruz.yeni ev aldk.insaat hala nasip olursa ins.
oy oy sultan gibi hissettim kendimi
iyiyim çok şükür. kp. nin dişine göre ne yapsam diye düşündüm düşündüm kalktım köfte yoğurdum geldim.
Canim kizin icin cok sevindim hakkinda hayirlisi olsun insallah cok iyi universitelere girebilecek kadar puani yuksek demekki tebrik ederim darisi benim covuklarimin basina insallahKızımın sınav sonucu açıklandı onun beklediğinden düşük olsa da güzel bir puan aldı bir çok güzel bölüme girebiliyor
Yenacım arkadaşının kızını da kutlarım inşallah gelir 9 Eylül hukuk biz İzmir'de olsak kesin gelecek puanımız var ama ankara puanları çok yüksek ama belki gazi hukuk gelebilirmiş bi ihtimal Yıldırım Beyazıt hukuk kesin oluyor da o da yeni bir üniversite diye kararsızız
ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi de nerdeyse kesin diyebiliriz onu tercih edecek gibiyiz Tüm yavruların haklarında hayırlısı olsun
Frida ne tesaduf bende aksama borulce pisiricem ben zeytinyagli fasulye gibi pisiriyorum lezsetli oluyoEGE VE İZMİR BÖLGESİ DİKKAT
arkadaşarlar acil durum pazardan börülce aldımbu börülce nasıl bişer varmıdır bir püf noktası yaptığınız denediğiniz güzel olur şöyle yap asu dediğiniz tarifle pişirmek isterim bilginize :)))
taze fasülye gibimi pişirsem
eltimin taze fasülyeleri herzaman benimkinden güzel oluyor sinir oluyorum gerçi o yemeklerini çok yağlı yapıyooor
ellerine saglik meyracim mide agrisi gercekten kotu bisey bide hamilelikte 2 katina cikiyo baharatli ve kizartma turu yemekler yememeye calis bide pilav ve makarnadan uzak dur benim en cik onlar agritirdi midemi hamileyken[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
tebrik ederim canlarımmmm: )
Allah kolaylık versin canım. dün arkadaşımla görüşdüm onlarda öyle çok sıcak diyorlar. burda ramazan gireli sıcak görmedik biz. çok güzel havalar serin serin oruç tutuyoruz. neyseki arkadaşım tr.ye geliyor bugün uçağa pinecekler. salı günüde size gelicez dediler.Allah hayırlı yolculuk versinde hayırlısıyla gelsinler inşallahMutlu haftasonlari herkese...
Dün ögle cok basim agriyordu ki iftari nasil yaptim ve uyudum hatirlamiyorum,bugun daha iyiyim cok sükür...
Hava yine inanilmaz sicak burda,4-5 gündür kavruluyor sanki almanya 40 dereceleri görüyoruz...
Kızımın sınav sonucu açıklandı onun beklediğinden düşük olsa da güzel bir puan aldı bir çok güzel bölüme girebiliyor
Yenacım arkadaşının kızını da kutlarım inşallah gelir 9 Eylül hukuk biz İzmir'de olsak kesin gelecek puanımız var ama ankara puanları çok yüksek ama belki gazi hukuk gelebilirmiş bi ihtimal Yıldırım Beyazıt hukuk kesin oluyor da o da yeni bir üniversite diye kararsızız
ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi de nerdeyse kesin diyebiliriz onu tercih edecek gibiyiz Tüm yavruların haklarında hayırlısı olsun
EGE VE İZMİR BÖLGESİ DİKKAT
arkadaşarlar acil durum pazardan börülce aldımbu börülce nasıl bişer varmıdır bir püf noktası yaptığınız denediğiniz güzel olur şöyle yap asu dediğiniz tarifle pişirmek isterim bilginize :)))
taze fasülye gibimi pişirsem
eltimin taze fasülyeleri herzaman benimkinden güzel oluyor sinir oluyorum gerçi o yemeklerini çok yağlı yapıyooor
börülceyi ne yedim nede gördüm canlı olarak: D
sanki fasülyeyle bakla arası bişey, tadı nasıl güzelmi kızlar? canım çekmez merak etmeyin, hani fasülyeden bakladan dahamı lezzetli bişey??
siz şimdi börülcenin turşusunuda yapıyosunuzdur: )))
gerçekten canım çekmez merak etmeyin.
selamun aleyküm güzeller
dün üşengeçliğim üzerimdeydi ütü yapmayayım diye havluları yıkadım. 1 makina el havlusu, 1 makina banyo havlusu
ama korkunun ecele faydası yok bugün mecbur nevresimleri attım iki makinada nevresim var. ilki şimdi makinada çıkınca hemen ütülemem lazım. eskiden severdim şimdi çok zor geliyor. sanki günlerce hiç oturmadan ütü yapmamışım. bir günde 500 gömlek ütülüyordum. bıkmışımmı ne
Allah kolaylık versin canım. dün arkadaşımla görüşdüm onlarda öyle çok sıcak diyorlar. burda ramazan gireli sıcak görmedik biz. çok güzel havalar serin serin oruç tutuyoruz. neyseki arkadaşım tr.ye geliyor bugün uçağa pinecekler. salı günüde size gelicez dediler.Allah hayırlı yolculuk versinde hayırlısıyla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?