Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım borulceyi bol suda içine tuz atarak hasla kapağını kapatma kapatirsan sarariyor ...icinede domates at sonra çıkarınca domatesin kabuklarını.soy sarımsak dov limon tuzunu zeytin yagini at haşlanmış olan borulcenim üzerine dok..biz ençok böyle seviyoruz...di geride yemeği aynen fasulye gibi...

hayırlı geceler güzeller
iftardan sonra misafirim geldi şimdi yolcu ettim.
bugünkü menüm

1 kase çorba , 1 tabak kızartma, 2 biber dolması, tabağı sıyıracak kadar ekmek, salata, 1 bardak karadut şerbeti, 2 dilim şöbiyet, 1 fincan kahve

börülceyi ne yedim nede gördüm canlı olarak: D
sanki fasülyeyle bakla arası bişey, tadı nasıl güzelmi kızlar? canım çekmez merak etmeyin, hani fasülyeden bakladan dahamı lezzetli bişey??
siz şimdi börülcenin turşusunuda yapıyosunuzdur: )))
gerçekten canım çekmez merak etmeyin.

yok canm yanlis anlamadim sagol candan ve cok icten beni dusunerek yazdigin icin. bu arada biz 19 saat tutuyoruz orucu.

canım bu aralar her zaman tam bir geçmiş yapamıyorum yada okusamda yazamıyorum bazen.
rgl olduğun için üzüldüğünü belirtmişsin, üzülme canım benim...
herşeyin bir vakti saati vardır derler ya öyle düşün üzme kendini.
rabibm hayırlısı ile tez vakitte gönlünün muradını versin inş.
öptüm.

oy oy sultan gibi hissettim kendimi
iyiyim çok şükür. kp. nin dişine göre ne yapsam diye düşündüm düşündüm kalktım köfte yoğurdum geldim.

sultansın zaten ablam: )
yakınınd aolmayı öyle isterdimki, halin maşaallah bambaşka ablam...
bursayamı taşınsam naapsam: ) sadece sırf o tatlı güzel yüreğin için....

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022

tebrik ederim canlarımmmm: )

Bende beslenme adına güzel bir gün geçirdim ama akşam çayın yanında annemin getirdiği çukulatalardan yedim iyi olmadı ...

Derin börülce tarifi için teşekürler senin tarifin biraz salata niyetine mi geçiyor acaba birde üstüne döneceğim sarımsaklı domates sosunu pişirsem mi acaba ?

Gunaydin
Canim kizin icin cok sevindim hakkinda hayirlisi olsun insallah cok iyi universitelere girebilecek kadar puani yuksek demekki tebrik ederim darisi benim covuklarimin basina insallah
Frida ne tesaduf bende aksama borulce pisiricem ben zeytinyagli fasulye gibi pisiriyorum lezsetli oluyo
ellerine saglik meyracim mide agrisi gercekten kotu bisey bide hamilelikte 2 katina cikiyo baharatli ve kizartma turu yemekler yememeye calis bide pilav ve makarnadan uzak dur benim en cik onlar agritirdi midemi hamileyken

selamun aleyküm güzeller
dün üşengeçliğim üzerimdeydi ütü yapmayayım diye havluları yıkadım. 1 makina el havlusu, 1 makina banyo havlusu
ama korkunun ecele faydası yok bugün mecbur nevresimleri attım iki makinada nevresim var. ilki şimdi makinada çıkınca hemen ütülemem lazım. eskiden severdim şimdi çok zor geliyor. sanki günlerce hiç oturmadan ütü yapmamışım. bir günde 500 gömlek ütülüyordum. bıkmışımmı ne

Allah kolaylık versin canım. dün arkadaşımla görüşdüm onlarda öyle çok sıcak diyorlar. burda ramazan gireli sıcak görmedik biz. çok güzel havalar serin serin oruç tutuyoruz. neyseki arkadaşım tr.ye geliyor bugün uçağa pinecekler. salı günüde size gelicez dediler.Allah hayırlı yolculuk versinde hayırlısıyla gelsinler inşallah

Tebrik ederim Asuman ablacim,hayirli olsun..dilerim bundan sonrasinda hersey arzu ettiginiz gibi gelisir...
Ayrica cok gecmis olsun basin agriyormus,umarim suan daha iyisindir..

Frida'cim ben börülceyi inanilmaz severim,hatta ege de siyirma deriz bir ona..:)

Ben börülceleri haslayip servis tabagina aldiktan sonra, ayri bir yerde zeytinyagi,limon ve bol dövülmüs sarmisak ile sos hazirliyorum ve börülcelerin üzerine gezdiriyorum,cok lezzetli oluyor:)

bircok cesit pisirme sekli var,ister derin'in bahsettigi gibi haslayip sarmisakli domates sos üzerine dökebilirsin veya haslayip sogan ve sarmisagi kavurup icine börülceleri ekleyebilirsin...ben en cok zeytinyagi ve sarmisakli soslusunu seviyorum...:)

Ben cok severim börülceyi meyra,cok lezzetli ve faydalidir..bulabilirsen dene bence,hamilelik sürecinde bol vitamin olur senin icin...

Amin dafi ablacim,normalde burasi da sicak degildi 11,13,14 vs derecelerde seyrediyordu ama 3,4 gündür inanilmaz sicak gercekten,birde nemli havasindan sanirim resmen nefes alamiyoruz...
Arkadasin adina sevindim,ne cok heyacanlidir simdi ben tr ye gidecegimiz günler yaklastiginda uyku bile uyuyamiyorum heyacandan dogru dürüst:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…