Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sahur yine hüsran kalkıyım sut içiyim dedim kıtır kıtır börek yapmış görümcem 4 dilim yedim ama yagsız ve inceydiler tavada yapmış
canım bende dün iftara patates köfte yapmıştım üzerine acı biber kızarttım sarımsaklı sos yaptım. yarısı kaldı. bu akşamda iftara gidicez bozulsun istemedim oturup sahurda kızartma yedim.

Selamlar yeni kalktım börülce tarifi için teşekürler Yelizcim ve kasımpatıcım tazefasülye gibi olmasın derinin tarifiyle yapayım dedim değişiklik olur aslında senin tarifinede benziyor kasımpatıcım birazdan yaparım...

Meyroş börülce görünüm itibari ile tazesi yeşil fasulyeye benziyor yeşin fasulye yatsı dururya börülce yuvarlak duruyor sen en iyisimi googleye yaz bak sizin pazarlara gelmiyor mu ? Belki yeni çıkmıştır anca gelecektir benim aldıklarım çok taze ve körpeler ...

Adaş baş ağrın nasıl oldu daha iyisin dimiii?

Nilüşünde dün başı ağrıyordu misafiride vardı bugün gelemedi nasıl oldu acaba ?
Adaş bugün iyiym şükür
Dün ben de Nilüfer'i düşündüm işten gelip bir de misafir ağırlayacak diye Allah yardımcısı olsun
Ben evde Olduğum halde zorlandım
Kasımpatı sana da gecmiş olsun baş ağrısı ne fena yaa ben de migren var arada yokluyor böyle bri günde 2 kilo verdirdi :)) Güleyimmi ağlayımmıbilemedim
Kızıma güzel Sözleriniz için teşekkürler Allah hayırlı okullar nasip etsin hepimizin yavrularına

canım bende dün iftara patates köfte yapmıştım üzerine acı biber kızarttım sarımsaklı sos yaptım. yarısı kaldı. bu akşamda iftara gidicez bozulsun istemedim oturup sahurda kızartma yedim.
ramazan die gozyumcaz artık napalım bu ramazan vermekten ziyade almamaya ugrasıyorum

borulce salatası canim evet benimki...istegine kalmis domatesi butun atiyorsun oyle kavurma guzel olmaz lezzet veriyor domatesde koymasanda olur sarimsakta oyle damak zevkine kalmis...benim hicbirsey yemeyen kizim bile bayılıyor çok severiz...özellikle balığın yanında bu hafta on tlydi çok pahalı yeni çıktığı için...

neyracım ellerine sağlık canım. bursaya buyur gel beklerim. ciddiyim yolunuz düşerse misafir ederim
sporcu güzelleride iki kere tebrik ederim ramazanda bile devam ettiğiniz için.

sağol ablam benim, inan bende beklerim her zaman...

bizim burda börülce satılmazki çok nadirdir, bak ben görmedim bile bu yaşa geldim: )
kıs zaten gogıldan baktım görünüşüne tadı için demiştim nasıl bişey diye?: )))
tadı sanki fasülye ile bakla arası bişey: )
tipi öyle çünkü: D

ay kızlar nasıl yoruldum anlatamam. Allahım ben hiç bu kadar çamaşır biriktirmezdim . makina dolacak gibi oldumu atıp yıkardım. kurutmadan çıkar çıkmazda ütüleyip kaldırırdım. bu hastalık ve misafir trafiğinden oldu galiba. havluları yerleştirdim derken dolaptan kullanılmış banyo havluları çıktı. nevresimleri attım az kaldı derken kanepelerin altından 1 makina daha çıktı. herzaman kullanan kirli sepetine atar giderdi bu sefer herkes tekrar gelirim diye kullandığını ayırmış.
dünya kadar ütü yaptım sırtımdan sular aktı. dahada çok var. ahanda kurutma bağırıyor. gidip çıkartayım.

kızlar nisam hasta üç gecedir uyku yok bademcik enfeksiyonu geçiriyor...dün sabah beste aldık cocugu acile götürdük ateşten dolayı diline bile uçuk atmış aciyo diye ağlıyor bütün gün perisan oldum...birde gelen giden misafir lerden korkuyor sürekli sıçrıyor çocuğum nazar var herhalde faceye resim ata ata nazar değdi kuzima bizim bile nazarimiz değiyor herhalde ....

amin inş, sağol canım.
sen nasılsın görüşmeyeli?
canım koye geldik 3 hafta oldu diyet spor saldım gitti iyiyiz cok sukur. Eski duzenimi ozledim sizlerle evimde spor diet
Rabbim tum istiyenleri evlat sahibi etsin hamilelik ve dogum tekrar tekrar yasamak isteyeceğim gunlerdi tadını cıkar.

Cok gecmiş olsun. Rabbim şifa versin. Anne babanında değiyo nazarı tabi rabbim yavrularımızı korusun

geçmiş olsun canım. çocuklarda öyle bir salgın var bizimkilerde hasta suyu bile yutamıyor çığlık atıyor yavrum. inegöldeki yeğenimle konuştum oda iki gündür hastahaneye taşınıyoruz ateşi düşmüyor dedi. dün akşam kahve içmeye gelen misafirin çocuğuda aynıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…