aynen valla kadını bile kokluyom çikolatayı icat edeninnnNursenacım, bitter çikolotayı ısırınca bir ısırıkda kalır mı acaba? Çikolota ve ben çok tehlikeli ikiliyiz, birbirimizide çok severiz o yüzden şöyle yetmişlerin altına düşüne kadar birbirimize uzak duralım.Bu arada çayı hiç şekersiz mi içiyorsun?
bir sürahı yaptım buzdolabında duruyor gunde 2 bardak ıcıyoum sabah aksam inş. şe yarar 3 gundur içiyorum
Okur'um onu taze yapıp içmede fayda varmış ama.
içindeki vitaminler ölüyormuş.
Bence bundan sonra taze yaparak içmeyi dene ablacığım.opuyorumnanaktan
tama ablacım zaten bugun bıttı yarın yenıden kaynayacak kazankötükedihüso
Okur teşekkür ederim canım...sende yükle bebişini..:))
Tursari hahahahha,aynı oyuncak aynı renk bizdede var..
Tutuş şekli falan Allahım ya..Bu modeller aynı vallahi..:))
Sen tuvalet eğitimine başladınmı..??
yüklicem cnm bekleyıın benı herkeın topıkde oldugu bır vakıtte
iyi akşamlar hanımlar
nasılsınız??
iyiydir cnm sen nasılsın nae hanım nasıllar uyudumu melek
iyi geceler:1closedeyes:
Sadece günlük yaşam şeklinizi değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilir ve sağlıklı zayıflayabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak mı ediyorsunuz? Hemen açıklayalım…Bu öneriler ile, Özel diyet yiyecekleri almanıza, Yüksek ücretli diyet gruplarına üye olmanıza gerek yok. Sadece günlük yaşamınızda basit değişiklikler yapacaksınız.
1- Kilo almanın en belirgin sebeblerinden biri, bir diyete bağlı olmadan yemek aralarında atıştırmaktır. Eğer bir diyete bağlı değilseniz bu atıştırmalarınız yerine su için.
2- Buzdolabınızın içini boşaltın. Böylelikle hem para harcamanızı engelleyecek, hemde sizde atıştırma hissi meydana getiren yiyecekler gözünüzün önünden gidecek.
3- Uyku düzeninize çok dikkat edin. Sizi rahatlatacak kadar dinlenin. Bunu yaparsanız birşeyler atıştırarak alacağınız enerjiyi uyuyarak toplamış olursunuz.
4- Çoğu diyet programında olduğu gibi Alkol almaktan, Ekmek yemekten kaçının, Karbonhidratlı gıdalardan uzak durun.
5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya çalışın. Akşamları film izleme gibi zevkleriniz varsa bunu karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın.
6- Kahvaltı yapmayı asla ihmal etmeyin. Kahvaltı gün içinde size yetecek kadar enerji verecektir ve böylece öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.
7- İki Öğün arasında acıkır ve yeme istedi duyarsanız onun yerine sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Uzmanlar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesinin uyarıldığını belirtiyor.
8- Ayakta yemek yemekten vazgeçin.
9- Yeşil çay tüketin. Yeşil çay içmek vücuttaki mevcut kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak kadar tüketlemeye çalışın.
10- Yemek yerken yemeğe odaklanın. Televizyon karşısında, kitap vs. okurken ya da başka birşeylerde uğraşırken yemek yemeyin.
11- Günde en az 20 - 25 dakika gündüz yürüyüşü yapmaya özen gösterin. Gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardım eder.
12- Sağlıklı şeyler yiyin. Abur cubur yemekden kaçının, Dışarıda yemek zorunda kaldığınızda ise çocuk menülerini tercih edin ya da sossuz salata yiyin.
13- Kendinizi zorlamayın. Sağlıklı zayıflama programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye çalışın.
14- Bahçe ve toprak işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe ve toprak işiyle uğraşmak 500 kalori harcamanızı sağlar.
15- Apartmanlara girdiğinizde asansör yerine merdivenleri kullanın.
16- Ev işleri ile de uğraşarak kalori yakabilirsiniz. Ev işleri ile uğraşın.
17- İp atlayın. Çok muhteşem bir egzersizdir ve eğlencesi yanında cabasıdır
18- Azar azar olmak kaydı ile sık yiyin.
19- Çikolatayı çok mu seviyorsunuz ? Her akşam küçük bir parça çikolata yiyin. Size mutluluk verecek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
20- En önemli nokta Kendinizi asla ve asla sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter. Bunu hiç unutmayın.
Sağlıklı zayıflama o kadar zor birşey değildir. Diyet programlarına yüklenmeden önce mutlaka böyle basit uyarıları göz önünde bulundurun.
ayyy kuzu bunlar yaa kaydirigubbakcemile3 ya o problemi daha çözemedik ama bende üstüne gitmiyorum uzmanlarda 2 yaşından sonra olması gerektiği söylüyor ve daha kolay alışıyorlarmış bebecikler ayy hele bugün tam 4 kere altını değiştirdim değiştiryorum hemen yapıyor sıpaaaaaaakannehirbu sıkıntıdanda kurtulsak çok iyi olcek ama zamanını bekliyorum bide nasıl yapcam bilmiyorum işte güzel bişeymiş gib gösterirdi oyun gibi algılatırdı annem bende öyle yapıcam artıkın :hulya:Okur teşekkür ederim canım...sende yükle bebişini..:))
Tursari hahahahha,aynı oyuncak aynı renk bizdede var..
Tutuş şekli falan Allahım ya..Bu modeller aynı vallahi..:))
Sen tuvalet eğitimine başladınmı..??
bak nasıl konuyu dağıtıyon tursariiiii
dön aramıza haydiiiiiiii:içelim:
maşşşaallllaaaah allah analı babalı 4 gözlen büyütsün
valla aferim kız hızlı bi giriş yaptınnnn darıısı bana gaza gelmem lazım
günaydın glikozum, nasılsın canım.Günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım bi haftadır açamıordum
Aile içi bazı sorunlar yüzünden motivasyonum 0 Kardeşceizlerimden biri çok sıkıntıda Yardımda edemiyorum o yüzden Cuma günü unutmuşum bildirmeyii
Yeniden aslısam iyi olcak amma içimden gelmiyo anlamadım reglimde yaklaştı tatlı krizlerindeyimm
Sizler Maaşaallah ne güzel devamediyorsunuz Mevlam hedefinizden şaşırtmasın
günaydın glikozum, nasılsın canım.
Canım allahım tüm sıkıntıda olan kullarına yardım eylesin,
Diyoruz demesine ama ne oluyor, hiç değişen bir şey olmuyor gibi geliyor bana .opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?