Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursenacım, bitter çikolotayı ısırınca bir ısırıkda kalır mı acaba? Çikolota ve ben çok tehlikeli ikiliyiz, birbirimizide çok severiz o yüzden şöyle yetmişlerin altına düşüne kadar birbirimize uzak duralım.Bu arada çayı hiç şekersiz mi içiyorsun?

aynen valla kadını bile kokluyom çikolatayı icat edeninnn
neyse düzelem öhümm
evet şekersiz içiyorum buraya katılmadan önce şekerli içerdim bi alıştım şimdi şekerlide içemiyom şekersize alıştım ya kola bilem içemiyom ki ben 1 lt içerdim şimdi acayip tatlı geliyo

Sadece günlük yaşam şeklinizi değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilir ve sağlıklı zayıflayabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak mı ediyorsunuz? Hemen açıklayalım…Bu öneriler ile, Özel diyet yiyecekleri almanıza, Yüksek ücretli diyet gruplarına üye olmanıza gerek yok. Sadece günlük yaşamınızda basit değişiklikler yapacaksınız.
1- Kilo almanın en belirgin sebeblerinden biri, bir diyete bağlı olmadan yemek aralarında atıştırmaktır. Eğer bir diyete bağlı değilseniz bu atıştırmalarınız yerine su için.
2- Buzdolabınızın içini boşaltın. Böylelikle hem para harcamanızı engelleyecek, hemde sizde atıştırma hissi meydana getiren yiyecekler gözünüzün önünden gidecek.
3- Uyku düzeninize çok dikkat edin. Sizi rahatlatacak kadar dinlenin. Bunu yaparsanız birşeyler atıştırarak alacağınız enerjiyi uyuyarak toplamış olursunuz.
4- Çoğu diyet programında olduğu gibi Alkol almaktan, Ekmek yemekten kaçının, Karbonhidratlı gıdalardan uzak durun.
5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya çalışın. Akşamları film izleme gibi zevkleriniz varsa bunu karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın.
6- Kahvaltı yapmayı asla ihmal etmeyin. Kahvaltı gün içinde size yetecek kadar enerji verecektir ve böylece öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.
7- ıki Öğün arasında acıkır ve yeme istedi duyarsanız onun yerine sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Uzmanlar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesinin uyarıldığını belirtiyor.
8- Ayakta yemek yemekten vazgeçin.
9- Yeşil çay tüketin. Yeşil çay içmek vücuttaki mevcut kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak kadar tüketlemeye çalışın.
10- Yemek yerken yemeğe odaklanın. Televizyon karşısında, kitap vs. okurken ya da başka birşeylerde uğraşırken yemek yemeyin.
11- Günde en az 20 - 25 dakika gündüz yürüyüşü yapmaya özen gösterin. Gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardım eder.
12- Sağlıklı şeyler yiyin. Abur cubur yemekden kaçının, Dışarıda yemek zorunda kaldığınızda ise çocuk menülerini tercih edin ya da sossuz salata yiyin.
13- Kendinizi zorlamayın. Sağlıklı zayıflama programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye çalışın.
14- Bahçe ve toprak işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe ve toprak işiyle uğraşmak 500 kalori harcamanızı sağlar.
15- Apartmanlara girdiğinizde asansör yerine merdivenleri kullanın.
16- Ev işleri ile de uğraşarak kalori yakabilirsiniz. Ev işleri ile uğraşın.
17- ıp atlayın. Çok muhteşem bir egzersizdir ve eğlencesi yanında cabasıdır
18- Azar azar olmak kaydı ile sık yiyin.
19- Çikolatayı çok mu seviyorsunuz ? Her akşam küçük bir parça çikolata yiyin. Size mutluluk verecek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
20- En önemli nokta Kendinizi asla ve asla sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter. Bunu hiç unutmayın.
Sağlıklı zayıflama o kadar zor birşey değildir. Diyet programlarına yüklenmeden önce mutlaka böyle basit uyarıları göz önünde bulundurun.

Nursena kolayı zaten sakın içme çünkü bir bardak kolada 250 kalori varmış ve koşu bandında 6. kademede yarım saat yürümek 100 kalori yaktırıyor.

iyi geldi bu tsklerr cnm

allah bagislasin..cok yakisiklii sipannşakkıdı

bugün yediklerim

sabah bir parca kasar peyniri

ara cilekli yogurt
ögle bir parca izgara tavuk gögüsü + salata
aksam 1 tane cig köfte + 3 kasik kiymali karnibahar yemegi.
:hooray:

ayyy kuzu bunlar yaa kaydirigubbakcemile3 ya o problemi daha çözemedik ama bende üstüne gitmiyorum uzmanlarda 2 yaşından sonra olması gerektiği söylüyor ve daha kolay alışıyorlarmış bebecikler ayy hele bugün tam 4 kere altını değiştirdim değiştiryorum hemen yapıyor sıpaaaaaaakannehirbu sıkıntıdanda kurtulsak çok iyi olcek ama zamanını bekliyorum bide nasıl yapcam bilmiyorum işte güzel bişeymiş gib gösterirdi oyun gibi algılatırdı annem bende öyle yapıcam artıkın :hulya:

Allah sanada bi yakışıklı nasip etsin nursenam Allah kimin evladı varsa ona bağışlasın inşallah hayırlı düzgün yetişmelerini nasip etsin :Saruboceq: bu arada ben burdayım anacım sen yoksun nirdesin bakem gündüzleri hee gerçi sen anaokulu annesi oldun demee nasıl bacaksız halaa mızmızlnıyormu?kaydirigubbakcemile

sağol aşkitom anacım sıpaların hepsi yakışıklı yaaaa sen yenanın sıpasını gördünmü :ecrin_bebek: maşallahhh yaa tam ısırmalıkcokacimcoook

hürmüz hanımmmm sen birhaftada beş kilo ver sonrada ben 4 gündür kilo veremiyom dee bizide düşün anacım :dilcikar: sen böyle her hafta beş kilo verirsen sonra biz kafamızı vuracak taş arayalım yahuuu:dilcikar::roflol::roflol: şaka anacım şaka sen kilolarıda bize örnek ol inşallahhh gaza gelelim senle beraberrrr :sm_cool: nesee bacularrr ben kaçar uykum geldüüüüüü

Allah sanada bi yakışıklı nasip etsin nursenam Allah kimin evladı varsa ona bağışlasın inşallah hayırlı düzgün yetişmelerini nasip etsin :Saruboceq: bu arada ben burdayım anacım sen yoksun nirdesin bakem gündüzleri hee gerçi sen anaokulu annesi oldun demee nasıl bacaksız halaa mızmızlnıyormu?kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

amin inşallah kızın tadına baktırdı allah bide deişik olsa iyi olur amma kısmet
benim kız kardeşim yok ya çok üzülürüm derdimi paylaşacak kimsem yok diye kızıma isterdim kız kardeş emme bünye uygun deil anacım 1 tanede şaftıı dağıttım 4 tene olsa 2 erkek 2 kız ohhhh adam beni her ev taşınmada kamyona yükler artıkın eşyaynana:)))))
neyse sabah sabah bende çenem düştü
okulda bekliyom amma dün bbabaya müracat ettim bi geldi okula benimki sütlimannn sanki ağlayan o deil bakalım gene yalnız gitcek bana hangi işkence stilini denicek
hayır adamda diyoki hani ağlamıyo kandırıyon beni
nası annesin çocukla diyoloğum iyi deilmiş nası korkmazmış benden aman her lafını takacak olursam gıcıklar yahuuu

bak sabah sabah sinirlendim adama ne yedimi yazmadım
1 tatlı kadar tain pekmez 1 lokma ekmek 1 çayyyy
hayırlı kalorisiz günler kızlar öğleden sona uğrarımmm mucukkkkkksssssssss
sefiyom hepicinizi

Günaydın hanımlar

nasılsınız bakalım bi haftadır açamıordum

Aile içi bazı sorunlar yüzünden motivasyonum 0 Kardeşceizlerimden biri çok sıkıntıda Yardımda edemiyorum o yüzden Cuma günü unutmuşum bildirmeyii

Yeniden aslısam iyi olcak amma içimden gelmiyo anlamadım reglimde yaklaştı tatlı krizlerindeyimm

Sizler Maaşaallah ne güzel devamediyorsunuz Mevlam hedefinizden şaşırtmasın

bi hafta yoktum

bu ne canımm olmaz ama ayıpp bende istiyomm neden bende yokk

çayla, simitlee. ana pastada varr aşkito en kalabalık sende duruyoo

günaydın glikozum, nasılsın canım.
Canım allahım tüm sıkıntıda olan kullarına yardım eylesin,
Diyoruz demesine ama ne oluyor, hiç değişen bir şey olmuyor gibi geliyor bana .opuyorumnanaktan

günaydın glikozum, nasılsın canım.
Canım allahım tüm sıkıntıda olan kullarına yardım eylesin,
Diyoruz demesine ama ne oluyor, hiç değişen bir şey olmuyor gibi geliyor bana .opuyorumnanaktan

Aminn canım amin kızkerdeşim sıkıntıda hemde çok 6 senedir sevdiği insanla ailmiz arasında kaldı seçim yapması isteniyorr kendisinden çok büyük sıkıntıda mevlam iki tarafında mutlu olacagı bir çözüm yolu gösterir İnşaallah

Günaydınnnn kızlarrrrr
akşam az yağlı tuzsuz koca bir tabak salaata yaptım kendime 1 dilim ekmek
şekersiz çay 5,6 tane haşlanmış kestane
sabah tiroid ilacı su
kahvaltı klasik
tuzsuz zeytin
yağsız peynir
kepekli ekmek
şekersiz çay
tatsız tuzsuz bir kahvaltı işte :roflol::roflol::roflol:

ben geldimmmmm kızı buraktım 1 saatte zor ayrıldık aramaları an meselesidir valla yürüyüşe fırsat bulamıyom amma arası var evle giderken 10 dakka gelirken 10 dk çıkşa gider gelirken 10 ar dakika toplam 40 dakika oluyo şimdi acıktım 1 mandalina yedim evimin işini yapayım heryer dandini

gilikoz zor işler amma allah alnına yazdıysa çekecek çilesi varsa önüne geçemez
yurdusum allah sevdiği kuluna dert verirmiş yeterki çözümü olan dert versin allah
dert verip derman aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…