Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın siskolar...kaydirigubbakcemile3:roflol:

günaydın yagmurgozlum,
bende sabah 1/2 lt.su, 1 bardak bitki çayı, 2 adet haşlanmış yumurta, 2 adet diyet bisküvi yedim, içtim.opuyorumnanaktan
gilikoz zor işler amma allah alnına yazdıysa çekecek çilesi varsa önüne geçemez
yurdusum allah sevdiği kuluna dert verirmiş yeterki çözümü olan dert versin allah
dert verip derman aratmasın

günaydın nursena'm, allah sevdiği kula verir diyoruz ama, bazen işin içinden çıkamıyoruz canım.opuyorumnanaktan

En sevğili kuluyum demekki

Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Günaydın siskolar...kaydirigubbakcemile3:roflol:

Günaydın canım.
Sabah sabah kötü bir haberle karşılaştım valla.Hiç sorma?
İzmir'de teyzemin torunu balkondan kendini atmış intihar etmiş.Çok üzgünüm çoook
Moralim çok bozuk canım
Hayırlısı olsun.:çok üzgünüm:

:gitme:başınız sağolsun canım :teselli:

başınız saolsun
yudusum
Allah rahmet eylesın kaç yaşındaydı
Dostlar sağolsun canım. 19 yaşında idi.Şu an gidemiyorum da allah kimseye yaşatmasın canım.
beyzusun gelmesıne az kaldı
8 ekim beklıyoruz
Hayırlısı ile gelsin inşallah, özledik BEYZUS'umuopuyorumnanaktan

bende öyle 4 çocuk olmasını isterdim ama kendime güvenmiyorum aslada güveneceğimi zannetmiyorumm :kedi: bir taneyle kalcamda olmuyor bir tane gerçektende ben merkezci ooluyorlar genelde tek çocuklar oyüzden istiyorum ama sonra şimdi değil tabiki allahım:Saruboceq: oğluşum genelde benden çekinip sözümü dinler babanın değil o genelde hiç kızamıyor ya rahat rahat ona şımarıyor kaydirigubbakcemile3 bende zor tututyom ama bi şımarırsa önünü alamam çok müsait şımarmaya kuzuuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Dostlar sağ olsun hayatım.
Allahım evlatlarımızı esirgesin cümlemizin.opuyorumnanaktan

başınız sağolsun ablacım yaa tam deli çağlarıymış kimbilir neyin içinden çıkamadı çözümü ölümde aradı Allah rahmet eylesin :Saruboceq:

Son düzenleme:

basınız saolsun ablacım:teselli:allah rahmet eylesın ufacıkmıs daha ya neymıs derdı canından daha degerlı olan

bende sizinle cok sevindigim bir haberi paylasmak icin girmistim ama icim burkuldu yurdusumun yazisini görünce..

bugün tok karnima 70,6 kg ciktim :teytey: (cuma günü 73,7 kg cikmistim)

cumadan bugüne yediklerimi paylastim burada dilerseniz bakip uygulayabilirsiniz.
spor olarak sadece yürüyüs yaptim 1 saat falan.

bugün yediklerim

sabah 2 haslanmis yumurta
ara 1 peynir tatlisi
ögle 2 parca kabak böregi
aksam 2 kasik fasulye

1 bardak süt bir parca kasar peyniri

yurduşum allah rahmet eylesin
aşkita tbrikler kızz nasıl yapıyon anlamış deyilim
bende ne yapsamm nereleree gitsemm
ama bugunlerde araştırma içindeyim allahım bi güç versede bendee
bi ucundan tutsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…