günaydın yagmurgozlum,Günaydınnnn kızlarrrrr
akşam az yağlı tuzsuz koca bir tabak salaata yaptım kendime 1 dilim ekmek
şekersiz çay 5,6 tane haşlanmış kestane
sabah tiroid ilacı su
kahvaltı klasik
tuzsuz zeytin
yağsız peynir
kepekli ekmek
şekersiz çay
tatsız tuzsuz bir kahvaltı işte :roflol::roflol::roflol:
gilikoz zor işler amma allah alnına yazdıysa çekecek çilesi varsa önüne geçemez
yurdusum allah sevdiği kuluna dert verirmiş yeterki çözümü olan dert versin allah
dert verip derman aratmasın
günaydın yagmurgozlum,
bende sabah 1/2 lt.su, 1 bardak bitki çayı, 2 adet haşlanmış yumurta, 2 adet diyet bisküvi yedim, içtim.opuyorumnanaktan
günaydın nursena'm, allah sevdiği kula verir diyoruz ama, bazen işin içinden çıkamıyoruz canım.opuyorumnanaktan
Günaydın siskolar...kaydirigubbakcemile3:roflol:
Günaydın canım.
Sabah sabah kötü bir haberle karşılaştım valla.Hiç sorma?
İzmir'de teyzemin torunu balkondan kendini atmış intihar etmiş.Çok üzgünüm çoook
Moralim çok bozuk canım
Hayırlısı olsun.:çok üzgünüm:
Günaydın canım.
İzmir'de teyzemin torunu balkondan kendini atmış intihar etmiş.Çok üzgünüm çoook
Moralim çok bozuk canım
Durumu nasıl canım?
Sizlere ömür vefaat etmiş.:çok üzgünüm:
Dostlar sağolsun canım. 19 yaşında idi.Şu an gidemiyorum da allah kimseye yaşatmasın canım.başınız saolsun
yudusum
Allah rahmet eylesın kaç yaşındaydı
Hayırlısı ile gelsin inşallah, özledik BEYZUS'umuopuyorumnanaktanbeyzusun gelmesıne az kaldı
8 ekim beklıyoruz
yurdusum başın sağolsun canım ya çokk üzüldüm gencecik allah rahmet eylesinnn
bende öyle 4 çocuk olmasını isterdim ama kendime güvenmiyorum aslada güveneceğimi zannetmiyorumm :kedi: bir taneyle kalcamda olmuyor bir tane gerçektende ben merkezci ooluyorlar genelde tek çocuklar oyüzden istiyorum ama sonra şimdi değil tabiki allahım:Saruboceq: oğluşum genelde benden çekinip sözümü dinler babanın değil o genelde hiç kızamıyor ya rahat rahat ona şımarıyor kaydirigubbakcemile3 bende zor tututyom ama bi şımarırsa önünü alamam çok müsait şımarmaya kuzuuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amin inşallah kızın tadına baktırdı allah bide deişik olsa iyi olur amma kısmet
benim kız kardeşim yok ya çok üzülürüm derdimi paylaşacak kimsem yok diye kızıma isterdim kız kardeş emme bünye uygun deil anacım 1 tanede şaftıı dağıttım 4 tene olsa 2 erkek 2 kız ohhhh adam beni her ev taşınmada kamyona yükler artıkın eşyaynana:)))))
neyse sabah sabah bende çenem düştü
okulda bekliyom amma dün bbabaya müracat ettim bi geldi okula benimki sütlimannn sanki ağlayan o deil bakalım gene yalnız gitcek bana hangi işkence stilini denicek
hayır adamda diyoki hani ağlamıyo kandırıyon beni
nası annesin çocukla diyoloğum iyi deilmiş nası korkmazmış benden aman her lafını takacak olursam gıcıklar yahuuu
Dostlar sağ olsun hayatım.
Allahım evlatlarımızı esirgesin cümlemizin.opuyorumnanaktan
başınız sağolsun ablacım yaa tam deli çağlarıymış kimbilir neyin içinden çıkamadı çözümü ölümde aradı Allah rahmet eylesin :Saruboceq:
Günaydın canım.
Moralim çok bozuk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?