bende merak ediyorum meyracımsahiden nilüfer abla nerelerde, inş iyiliktedir merak ettim??
anladım canım aynen dediğin gibi yaptım çok güzel oldu teşekkürler :) en önemlisi oğlum beğendi :) kendisi ekmek ve tatlı yemediği için yemek çeşit yelpazemiz oldukça dar ve her zaman ne pişireceğimi şaşırıyorum maddi ve manevi zor yaniii ben börülcenin kilosunu 7 tl ye aldım ama bundan sonra yarım kilo alırım..borulce salatası canim evet benimki...istegine kalmis domatesi butun atiyorsun oyle kavurma guzel olmaz lezzet veriyor domatesde koymasanda olur sarimsakta oyle damak zevkine kalmis...benim hicbirsey yemeyen kizim bile bayılıyor çok severiz...özellikle balığın yanında bu hafta on tlydi çok pahalı yeni çıktığı için...
sağol ablam benim, inan bende beklerim her zaman...
bizim burda börülce satılmazki çok nadirdir, bak ben görmedim bile bu yaşa geldim: )
kıs zaten gogıldan baktım görünüşüne tadı için demiştim nasıl bişey diye?: )))
tadı sanki fasülye ile bakla arası bişey: )
tipi öyle çünkü: D
ay kızlar nasıl yoruldum anlatamam. Allahım ben hiç bu kadar çamaşır biriktirmezdim . makina dolacak gibi oldumu atıp yıkardım. kurutmadan çıkar çıkmazda ütüleyip kaldırırdım. bu hastalık ve misafir trafiğinden oldu galiba. havluları yerleştirdim derken dolaptan kullanılmış banyo havluları çıktı. nevresimleri attım az kaldı derken kanepelerin altından 1 makina daha çıktı. herzaman kullanan kirli sepetine atar giderdi bu sefer herkes tekrar gelirim diye kullandığını ayırmış.
dünya kadar ütü yaptım sırtımdan sular aktı. dahada çok var. ahanda kurutma bağırıyor. gidip çıkartayım.
kızlar nisam hasta üç gecedir uyku yok bademcik enfeksiyonu geçiriyor...dün sabah beste aldık cocugu acile götürdük ateşten dolayı diline bile uçuk atmış aciyo diye ağlıyor bütün gün perisan oldum...birde gelen giden misafir lerden korkuyor sürekli sıçrıyor çocuğum nazar var herhalde faceye resim ata ata nazar değdi kuzima bizim bile nazarimiz değiyor herhalde ....
canım koye geldik 3 hafta oldu diyet spor saldım gitti iyiyiz cok sukur. Eski duzenimi ozledim sizlerle evimde spor diet
Rabbim tum istiyenleri evlat sahibi etsin hamilelik ve dogum tekrar tekrar yasamak isteyeceğim gunlerdi tadını cıkar.
Selamün aleykümm..
nasılsınız hanımlar..nursenadanda hiç ses yok evimi bu haftamı taşıyodu hatırlıyamadım..benim boğazlar hala fena midemde kötü yarın birsürü misafir var bu akşam anneme geçicez çocukları bırakıcam yarın hem temizlik hem yemek hemde çocuklarla uğraşmak istemedim çok nazlı benimkiler eve biri geldimi sanki onları yicek eteğimden hiç ayrılmıyolar kimseyle ilgilenemiyorumhep onlarla uğraşıyorum bide şimdi herkes oruç oyüzden anneme bırakayımda rahat iş göreyim diye düşündüm...bide gelenlerden birinin üç çocuğu var üçüde facia çok tatlılar ama hiç laftan anlamıyor bütün çocukları dövüyo durduk yere canını yakıyo falan malum kız yeni ameliyatlı riske etmeyeyim dedim..
Allah bagislasn canm.ben dogumdan cok korkarm gerçi burda gebemiz var ama sotleyeceklerim onu rahatlatr.cok samimi ilkokul arkadsm var.gecen yıl dogum yaptı cok rahat oldugunu ve cok kisa sure agri hissettigini söyledi.hatta şöyle diyordu.sonradan bak.ak zor olmazsa 6 tane falan dogururum.E
evet normal doğum ikiside cok ozel anlardı cok ozluyprum gebeliği dogumu minik bebeği ama sonrası cok zor onun için iki oglan yetio bana :)
Nilüş tablo için teşekürler ellerine sağlık bildirimde bulunan tüm arkadaşları tebrik ediyorum :)
canim cok gecmis olsun onlarin da duzeni bozuldu tabi twz zamanda hastalarin sufa bulsun feraha erisin insallahkızlar nisam hasta üç gecedir uyku yok bademcik enfeksiyonu geçiriyor...dün sabah beste aldık cocugu acile götürdük ateşten dolayı diline bile uçuk atmış aciyo diye ağlıyor bütün gün perisan oldum...birde gelen giden misafir lerden korkuyor sürekli sıçrıyor çocuğum nazar var herhalde faceye resim ata ata nazar değdi kuzima bizim bile nazarimiz değiyor herhalde ....
Hem gecmis olsun hem kolay gelsin cocuklarla is yapmak hele misafir.afirlamak gercekten zor iyi dusunmussun hem onlarada degisiklik olur annen yakin galiba sanaSelamün aleykümm..
nasılsınız hanımlar..nursenadanda hiç ses yok evimi bu haftamı taşıyodu hatırlıyamadım..benim boğazlar hala fena midemde kötü yarın birsürü misafir var bu akşam anneme geçicez çocukları bırakıcam yarın hem temizlik hem yemek hemde çocuklarla uğraşmak istemedim çok nazlı benimkiler eve biri geldimi sanki onları yicek eteğimden hiç ayrılmıyolar kimseyle ilgilenemiyorumhep onlarla uğraşıyorum bide şimdi herkes oruç oyüzden anneme bırakayımda rahat iş göreyim diye düşündüm...bide gelenlerden birinin üç çocuğu var üçüde facia çok tatlılar ama hiç laftan anlamıyor bütün çocukları dövüyo durduk yere canını yakıyo falan malum kız yeni ameliyatlı riske etmeyeyim dedim..
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].89,1[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Esracan528[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]106,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]106,3[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[TD]109,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]108,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]122,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]122,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]122,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]92,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]92,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]AynilEzgi[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]84,9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Nisan34[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]91,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Ellerine emegine saglik canim tebrik ederim arkadaslariHAFTANIN 1.si _____ - 1,9 kg. ________ Nisan34
HAFTANIN 2.si _____ - 1,5 kg. ___ Asumanzeynep
HAFTANIN 3.leri ____ - 1 kg. ___ Dafi & Moruçlukalem & Nursena & Nhtylz
ne kusuru canim asil sen hakkini helal et bu kadar isinin arasinda bide liste yapiyosunKilo verenleri yılmadan mücadele edenleri tebrik ediyorum..
İstemeden gecikti liste kusura bakmayın...
Ben dikkat edemiyorum..Çok yiyemiyorum ama dondurma limonata ayran kola soğuk meyveler beni acaip şişiriyor hem de ödem yapıyor..
Onun dışın da son 2-3 gnüm acaip hareketli ve yorucuydu işte çok yoğun bugün epey geç geldim mesela...
Dün akşamımız güzel geçti misafirlerle..
Ay nilüş nerden aklına geldiii :)) )) evet evet bunu çok dinlerdik şimdi aklıma gelmiyor ama duyunca AAA yapıyorum ....
Biirde ibrahim tatlı sesin alah alah şarkısı vardı sonra ahmet kaya , orhan gencebay :)
Sonrasında türkülere takmıştım bir ara hala dinlediğim var şimdilerde ne dinliyorum bende pek bilmiyorum ama kesinlikle yeni şarkıcıların adını aklımda tutamıyorum orta doğu projesiyle iran , ırak şarkıları da hoşuma gidiyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?