Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm..

nasılsınız hanımlar..nursenadanda hiç ses yok evimi bu haftamı taşıyodu hatırlıyamadım..benim boğazlar hala fena midemde kötü yarın birsürü misafir var bu akşam anneme geçicez çocukları bırakıcam yarın hem temizlik hem yemek hemde çocuklarla uğraşmak istemedim çok nazlı benimkiler eve biri geldimi sanki onları yicek eteğimden hiç ayrılmıyolar kimseyle ilgilenemiyorumhep onlarla uğraşıyorum bide şimdi herkes oruç oyüzden anneme bırakayımda rahat iş göreyim diye düşündüm...bide gelenlerden birinin üç çocuğu var üçüde facia çok tatlılar ama hiç laftan anlamıyor bütün çocukları dövüyo durduk yere canını yakıyo falan malum kız yeni ameliyatlı riske etmeyeyim dedim..

anladım canım aynen dediğin gibi yaptım çok güzel oldu teşekkürler :) en önemlisi oğlum beğendi :) kendisi ekmek ve tatlı yemediği için yemek çeşit yelpazemiz oldukça dar ve her zaman ne pişireceğimi şaşırıyorum maddi ve manevi zor yaniii ben börülcenin kilosunu 7 tl ye aldım ama bundan sonra yarım kilo alırım..

meyracım börülceyi sosu güzelleştiriyor yeni çıkmış zaten sizin pazarada gelir yakında biii 300 gr. alıp dene biz birazda mecburiyeten sağlıklı beslenelim diyee sebze yiyoruz yoksa çokda damak tadımıza uymuyor :))

kolay gelsin mi diyim :) geçmiş olsun mu diyim :) darısı benim başımamı diyim büsürü ütüm varda

geçmiş olsun derin tabi nazar değiyordur! hastan var ziyaretçilerin var çocuklarında dengesi bozuluyordur zor canım annen nasıl değneklerle kalkabiliyor mu ?

iyi gidiyorsun iyi senin görümcede 10 numara beş yıldız gibi görünüyor burdan :)) merak ettim ne zaman evine geçiceksin ?

nursenayı bende merak ediyorum ama o evi gönderip 1 ay tatil yapıcaktı sanki öyle bişeylerden de bahsediyordu sende doğru karar vermişsin hem misafir hazırlığını rahat yaparsın hem misafirlerinle rahat rahat ilgilenirsin ayrıyeten çocuklarda hırpalanmamış olur. annanelerinde kalmak onlarada değişiklik olur :)

E

evet normal doğum ikiside cok ozel anlardı cok ozluyprum gebeliği dogumu minik bebeği ama sonrası cok zor onun için iki oglan yetio bana :)
Allah bagislasn canm.ben dogumdan cok korkarm gerçi burda gebemiz var ama sotleyeceklerim onu rahatlatr.cok samimi ilkokul arkadsm var.gecen yıl dogum yaptı cok rahat oldugunu ve cok kisa sure agri hissettigini söyledi.hatta şöyle diyordu.sonradan bak.ak zor olmazsa 6 tane falan dogururum. Meyra bu cümleleri senden de duyarz ins.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].89,1[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Esracan528[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]106,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]106,3[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[TD]109,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]108,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]122,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]122,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]122,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]92,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]92,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]AynilEzgi[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]84,9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Nisan34[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]91,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Kilo verenleri yılmadan mücadele edenleri tebrik ediyorum..
İstemeden gecikti liste kusura bakmayın...

Ben dikkat edemiyorum..Çok yiyemiyorum ama dondurma limonata ayran kola soğuk meyveler beni acaip şişiriyor hem de ödem yapıyor..

Onun dışın da son 2-3 gnüm acaip hareketli ve yorucuydu işte çok yoğun bugün epey geç geldim mesela...
Dün akşamımız güzel geçti misafirlerle..

Nilüş tablo için teşekürler ellerine sağlık bildirimde bulunan tüm arkadaşları tebrik ediyorum :)

Asucum,börülce salatasına bayılıyorum...Haşlayıp dondurunca kışın da yiyorum aynı şekil..
Tek handikap sarımsaklı oluşu özellikle çiğ sarımsak daha fena kokuyor biliyorusn :))
Yemeğini de taze fasulye gibi bol zeytinyağlı pişirip soğuk tüketilince leziz oluyor...

Nursena cuma günü mesaj attı hem kilosunu bildirdi hem size selam söyledi..Özellikle asu ya ve Gardiyan Bonus a dedi :))
Sonra da seni daha fazla seviyorum ama duymasınlar dedi.. tühh bak ağzımdan kaçırdım...

Eşiyle birlikte son hazırlıkları yapıyorlarmış eşyalar gidecek yakında...Allah yardımcısı olsun yolunda gitsin inşallah...
eşyalar gittikten sonra Ayvalığa geçip kayınvaldesiyle tatil yapacaklar..

canim cok gecmis olsun onlarin da duzeni bozuldu tabi twz zamanda hastalarin sufa bulsun feraha erisin insallah

Hem gecmis olsun hem kolay gelsin cocuklarla is yapmak hele misafir.afirlamak gercekten zor iyi dusunmussun hem onlarada degisiklik olur annen yakin galiba sana

HAFTANIN 1.si _____ - 1,9 kg. ________ Nisan34

HAFTANIN 2.si _____ - 1,5 kg. ___ Asumanzeynep

HAFTANIN 3.leri ____ - 1 kg. ___ Dafi & Moruçlukalem & Nursena & Nhtylz
Ellerine emegine saglik canim tebrik ederim arkadaslari
ne kusuru canim asil sen hakkini helal et bu kadar isinin arasinda bide liste yapiyosun

Ay nilüş nerden aklına geldiii :)) )) evet evet bunu çok dinlerdik şimdi aklıma gelmiyor ama duyunca AAA yapıyorum ....
Biirde ibrahim tatlı sesin alah alah şarkısı vardı sonra ahmet kaya , orhan gencebay :)
Sonrasında türkülere takmıştım bir ara hala dinlediğim var şimdilerde ne dinliyorum bende pek bilmiyorum ama kesinlikle yeni şarkıcıların adını aklımda tutamıyorum orta doğu projesiyle iran , ırak şarkıları da hoşuma gidiyor :))))

Ben de türkü çok severim..Ama rock da severim..Müslüm gürses ve Orhan Gencebayı sevmeyeni dövüyorlar zaten.:)
Bir yandan radyo dinliyordum madonna nın eski bir parçasını çaldılar sonra geçmişe gittim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…