Hem gecmis olsun hem kolay gelsin cocuklarla is yapmak hele misafir.afirlamak gercekten zor iyi dusunmussun hem onlarada degisiklik olur annen yakin galiba sana
hoşgeldinn..Selam ve sevgiler herkese...:)
HAFTANIN 1.si _____ - 1,9 kg. ________ Nisan34
HAFTANIN 2.si _____ - 1,5 kg. ___ Asumanzeynep
HAFTANIN 3.leri ____ - 1 kg. ___ Dafi & Moruçlukalem & Nursena & Nhtylz
hoşgeldinn..
Yena'cim ellerine saglik,tesekkürler...
Basta dereceye girenler olmak üzre kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar...
Hosbulduk yolcu,nasilsin?
Misafir telaslari nasil gidiyor,kolayladinmi biraz...
elh canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın...
henüz sadece tatlımı ve tazefaulyeyi yaptım gerisi yarın...
Gecmis olsun canim,Allah sifa versin..
Bogazlarin icin icebiliyor isen taze zencefil cayi inanilmaz rahatlatiyor...
En önemlisi tatli ve ana yemek zaten onlar hazir olunca gerisi 1 saatini almiyor insanin,zeytinyagli da birgün önceden cok daha güzel ve lezzetli oluyor...
Ben belimden dolayi 2 ailenin disinda misafir agirlayamadim henuz,davet edilmesi gereken 5,6 aile var ama belimin tamamen iyilesmesini bekliyorum...
Kolaylikla atlatirsin insallah yarini..
sanada canım buarada geçmiş olsun demeyi unuttum bel ağrısı zordur gerçekten bence tam iyileşmeden misafir alıp yorma kendini....Herkese huzurlu geceler,bereketli sahurlar diliyorum arkadaslar...
Aleykümselam :)Nursena cuma günü mesaj attı hem kilosunu bildirdi hem size selam söyledi..Özellikle asu ya ve Gardiyan Bonus a dedi :))
Sonra da seni daha fazla seviyorum ama duymasınlar dedi..tühh bak ağzımdan kaçırdım...
Eşiyle birlikte son hazırlıkları yapıyorlarmış eşyalar gidecek yakında...Allah yardımcısı olsun yolunda gitsin inşallah...
eşyalar gittikten sonra Ayvalığa geçip kayınvaldesiyle tatil yapacaklar..
aaaaa kim dedi ne dedi annam yena ne fena kadınsın kilo verdik diye hep kıskançlığından yapıyosun ben biliyorumNursena cuma günü mesaj attı hem kilosunu bildirdi hem size selam söyledi..Özellikle asu ya ve Gardiyan Bonus a dedi :))
Sonra da seni daha fazla seviyorum ama duymasınlar dedi..tühh bak ağzımdan kaçırdım...
Eşiyle birlikte son hazırlıkları yapıyorlarmış eşyalar gidecek yakında...Allah yardımcısı olsun yolunda gitsin inşallah...
eşyalar gittikten sonra Ayvalığa geçip kayınvaldesiyle tatil yapacaklar..
hayırlı akşamlar güzeller
yenacım ellerine sağlık canım
dereceye giren güzelleride tebrik ederim.
bu arada asu ikinci olmuş ayrıca tebrik ederim
Daficim teşekkürler :))İyi geceler adaş işimiz çok zor önümüzdeki cuma kesin azda olsa eksi olmamız lazım ne dersin :)
Nursenam canım arkadaşım Allah yardımcın olsun hep iyi insanlarla karşılaşırsın inşallahaaaaa kim dedi ne dedi annam yena ne fena kadınsın kilo verdik diye hep kıskançlığından yapıyosun ben biliyorum
hele bonusuma gardiyan diyomuşumm benn annam ona gardiyan demek ne hahdiime topiğe gömer derune en derune hemde:))))
neyse kızlar seviyom sizi
eşyalar son gaz toplandııı pazartesi kamyon dayancak kapıya bilinmeyene doğru gidecek evde biri oturuyo bir odasını boşaltacak oraya yığılacak artıkk 25 gün sonra ben gidicem allah yardımcım olsun oruç sıcak akşama kadar mahfoluyorum ama genede kıskanç asuyu geçemiyom arkadaşşş neyse ev yerleştirirken veririm az o yer nasıl olsaramazandan sonra açılır onun iştahıııııı:))
bide yıllar sonra sizle böle selfi yapmak istiyorummmm amcaların ne işi var yanımızda resimde bilemedim amma baya zayıflamışız artık yaşlılıktanmı bilmedimmm benim dişler gitmiş ondan sanırımm:)))
zayıflEki Görüntüle 1574041
Ah bu eşlerle işimiz zorGece gece oğlanla kudurduk :)) zorla bana mekik çektirdi hiç hazır değilim dedim zorladı beni .bayağı göbek hareketleri plank ve sırt hareketleri yaptırdı bakalım sabahta tibete başlasam ne iyi olur....
Nasıl bir canhaliylen mekik çekiyorsam bir ara anne nefes al anne nefes al dedi beni durdurdu :)) )
Tabi ben mekik çekerken eşimde tatlı yokmu bari bir meyva verin diyince bayağı güldük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?