Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dereceye giren güzelleri tebrikederimm..

yenacım ellerine sağlık..

Hem gecmis olsun hem kolay gelsin cocuklarla is yapmak hele misafir.afirlamak gercekten zor iyi dusunmussun hem onlarada degisiklik olur annen yakin galiba sana

sağol canım..evet annem yakın özel arabayla beş dakika minübüsle yirmi dakika...

HAFTANIN 1.si _____ - 1,9 kg. ________ Nisan34

HAFTANIN 2.si _____ - 1,5 kg. ___ Asumanzeynep

HAFTANIN 3.leri ____ - 1 kg. ___ Dafi & Moruçlukalem & Nursena & Nhtylz

Yena'cim ellerine saglik,tesekkürler...

Basta dereceye girenler olmak üzre kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar...

Hosbulduk yolcu,nasilsin?
Misafir telaslari nasil gidiyor,kolayladinmi biraz...

Yena'cim ellerine saglik,tesekkürler...

Basta dereceye girenler olmak üzre kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar...

Hosbulduk yolcu,nasilsin?
Misafir telaslari nasil gidiyor,kolayladinmi biraz...

elh canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın...

henüz sadece tatlımı ve tazefaulyeyi yaptım gerisi yarın...

elh canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın...

henüz sadece tatlımı ve tazefaulyeyi yaptım gerisi yarın...

Gecmis olsun canim,Allah sifa versin..
Bogazlarin icin icebiliyor isen taze zencefil cayi inanilmaz rahatlatiyor...

En önemlisi tatli ve ana yemek zaten onlar hazir olunca gerisi 1 saatini almiyor insanin,zeytinyagli da birgün önceden cok daha güzel ve lezzetli oluyor...
Ben belimden dolayi 2 ailenin disinda misafir agirlayamadim henuz,davet edilmesi gereken 5,6 aile var ama belimin tamamen iyilesmesini bekliyorum...
Kolaylikla atlatirsin insallah yarini..

sağol canım zencefilim yok ama olsada kullanamam sanırım...

zaten iftar geç olduğu için yemekler çok sorun olmaz yetişirde çok halsizim ayakta durmaya mecalim yok temizlik yapmak zor geliyo neyse atlatıcam inş ve sanırım bu ramazanlık son iftarım olucak diye düşünüyorum...

Aleykümselam :)
Duyduk şimdi nolcak

Gece gece oğlanla kudurduk :)) zorla bana mekik çektirdi hiç hazır değilim dedim zorladı beni .bayağı göbek hareketleri plank ve sırt hareketleri yaptırdı bakalım sabahta tibete başlasam ne iyi olur....

Nasıl bir canhaliylen mekik çekiyorsam bir ara anne nefes al anne nefes al dedi beni durdurdu :)) )

Tabi ben mekik çekerken eşimde tatlı yokmu bari bir meyva verin diyince bayağı güldük :)

aaaaa kim dedi ne dedi annam yena ne fena kadınsın kilo verdik diye hep kıskançlığından yapıyosun ben biliyorum
hele bonusuma gardiyan diyomuşumm benn annam ona gardiyan demek ne hahdiime topiğe gömer derune en derune hemde:))))
neyse kızlar seviyom sizi
eşyalar son gaz toplandııı pazartesi kamyon dayancak kapıya bilinmeyene doğru gidecek evde biri oturuyo bir odasını boşaltacak oraya yığılacak artıkk 25 gün sonra ben gidicem allah yardımcım olsun oruç sıcak akşama kadar mahfoluyorum ama genede kıskanç asuyu geçemiyom arkadaşşş neyse ev yerleştirirken veririm az o yer nasıl olsaramazandan sonra açılır onun iştahıııııı:))

bide yıllar sonra sizle böle selfi yapmak istiyorummmm amcaların ne işi var yanımızda resimde bilemedim amma baya zayıflamışız artık yaşlılıktanmı bilmedimmm benim dişler gitmiş ondan sanırımm:)))
zayıfl

hayırlı akşamlar güzeller

yenacım ellerine sağlık canım
dereceye giren güzelleride tebrik ederim.
bu arada asu ikinci olmuş ayrıca tebrik ederim

İyi geceler adaş işimiz çok zor önümüzdeki cuma kesin azda olsa eksi olmamız lazım ne dersin :)
Daficim teşekkürler :))
Adaş ben en azından bu haftayı korumalıyım az da olsa versem tadından yenmez tabii alırsam nursenanın diline düşerim bu da işin en kötü tarafı :)

Nursenam canım arkadaşım Allah yardımcın olsun hep iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah
Ramazan'dan sonrası gerçekten tehlikeli yaz tatili geldi kızlar gezmek isteyecek işim zor valla

Ah bu eşlerle işimiz zor
Benimki zayıfladı epey iyi görünüyor kendisine kot alacakmış ama klasik model değil şöyle zayıfların giyeceği tarzda olacakmış
Bozuldum ben de valla :)) ama diyecek lafım yok
Bu arada maşallah mekikler felan süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…