Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam guzel hanımlar...liste icin yena ve meyra teşekkürler.kilo. verenlerini yürekten kutluyorum.kararlyım bu hafta eksi görmeye.bakalm sonuc ne olacak skldm 89 lardan bi de 70leri goreyim okul acilana kadar.aslnda leslie cok ise yarıyordu ama oruclu yapamyrm.saglik için...... ve giydiklerimin yakismasi icin.....ve insanlarn bana obur gözüyle bakmaması icin.....kilo vermek şart....zorunlu.....mecburi....farz.....

ALLAH yardimcin olsun canm dua et hakkinda hayirlisi ne ise o olsun .ben 4yilda pes ettim bak sen daha dayanikli ve saborliymisin. boll boll dua oldumu canm

fransiz kaldim ne ariyosunuz.bilgim varsa soylerim.

hayirli olsu abla

eline saglik cancazim.

selamun aleyküm güzeller
bir posta daha ütü yaptım şimdi dinlenmeye geçtim.
daha iki makina var birisi içinde biri sırasını bekliyor. renklilere hiç geçmedim daha
ben toparlanmaya çalıştıkca herşey üstüme ütüme geliyor. mutfağımı su bastı yine. bu sefer kaynak belli. çünkü levabodaki yağlı kirli sular mutfağa yayıldı. bu arada yeni yıkattığım halıda pert bakalım bekliyorum eşimin işi bitsine baksın diye
yorgunum dostlarım yorgunum yorguuunn
bu günlerde bende ali kırış ı dinliyorum. çok güzel çocuğun sesi yaa helede nerdesin i yok güzel söylüyor. becerebilsem eklerdim ama beceremiyorum.

Selamün aleykümm...

ayy dafi abla ne fena olmuştur bu yorgunluğun üstüne bide mutfakla uğraşcan...

bende çok yoruldum sabah beri temizlik yemek uğraşıyom bi pilav kaldı bide salata...wc banyo temizlencek..yatak odama daha hiçç giremedim...güya eşim yardım edicekti onada mesai kilitlediler bi sıkıntılar var ama çözemedik okul gergin diyo bakalım hayırlısı...

kız bonuss sen bana kızcen ama sayemde yeniden teyze olcen biliyonmuu...

dua edin bana olurmu biraz zor geçiyo ama bugunü atlatayım daha kimseyi almıcam yatarım artık...

ve aleykümselam
zor oldu ama atlattık çok şükür zeynepcim.bulaşık makinasının hortumu ileriye dayanıp gideri tıkamış. giderin suyuda bulaşık makinasının hortumunun kenarından mutfağa akmış. sular buzdolabın altından gelince önce dolap zannetmiştim ama kirli su gelince olay çözüldü. şimdi temizledim biraz havalansın diye bekliyorum.
sende yordun kendini çok hasta hasta uğraştın dikkat et kendine

kız bonuss sen bana kızcen ama sayemde yeniden teyze olcen biliyonmuu...
şurayı pek anlıyamadım biraz daha açarmısın
ben bonusa yazdım sana nede diyebilirsin
ay kalkayım daha pazara çıkılacak yemeğimde yok bugün bakayım varsa balık alırım belki uzun zamandır yemedik.
ozamana kadar son makinamda biter gelince ütülerim. yarında renklileri yıkarım.

ahahahah: )
canım senin bu selfine bakarken eşim yanımdan geçiyordu ekranda bu selfi dikkatini çekti, o da neymiş dedi huzur evi galiba orası dedi: ))))
çatladım gülcem diye: D
(Allah esirgesin)
sanki mesajını okumuş gibi birde öndeki kadınında hiç dişi kalmamış diyip güldü: DDD
bu kadar denk gelir yaaa: )))
allah kolaylık versin canımmmm, işin yarısı bitti hadi...
bende bir hamileliği yarılayaydım: )
ilk aylar gerçekten çok zormuş...

Son düzenleme:

estağfirullah ablacım ne kusuru...
ellerine sağlık.

HAFTANIN 1.si _____ - 1,9 kg. ________ Nisan34

HAFTANIN 2.si _____ - 1,5 kg. ___ Asumanzeynep

HAFTANIN 3.leri ____ - 1 kg. ___ Dafi & Moruçlukalem & Nursena & Nhtylz

tebrikler kızlar...

selamün aleyküm...
ve aleykümselam meyracım

kızlar hepinizmi gezmelerdesiniz.
benimde bugün koşturma günüm. pazardan geldim attım kendimi netebook u aldım elime ayaklarıda kaldırdım yukarıya biraz dinleneyim namazımı kılıp ütüye başlıyayım tekrar. kurutmaya atıp gitmiştim geldim bitirmiş beni bekliyor. neyse bu makina son yarında gömlek faslına geçerim artık. ay adamda kışın ne güzel pantalonlarını kuru temizlemeye veriyordu şimdi ketenleri vermiyor onlarda bana bakıyor. iyce gözümde büyüttüm. çokmu yaşlandım ne

Sanırım biz de teyze oluyoruz :))
Allah hayırlı evlat versin canın Sağlıcakla inşallah

Yoksaaa.........

İyi geceler hanımlar umarım keyiler yerindedir :) zeynep gelip bişeyler yazıp gitmiş ama hepimizi merakta bıraktı ...

Dafi kolay gelsin bende 10 tane gömlek ütüleyim ama 1 pantulon ütülemiyeyim

Ali kınık ı dinledim erbane eşliğinde ilahi söylüyor sesi çok yanık yalnız senin söylediğin ilahiyi bulamadım ...
Erbaneyi bende çok severim denk gelirsem birgün alıcam kendime zilli erbane :)

Yani hamilemisin: )
Ahahaha: ) çok sevindim inan...
Hayırlı olsun canım: **
Ne kadarlık şuan?

Yoksaaa.........

Bilmece gibi konuştu dimi: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…