- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ALLAH yardimcin olsun canm dua et hakkinda hayirlisi ne ise o olsun .ben 4yilda pes ettim bak sen daha dayanikli ve saborliymisin. boll boll dua oldumu canmGelinimiz düsük yapiyo düsmüs ama tam temizlenmemis yarin yine gitcez temizlenmemisse kurtaj olacak oda cok zor
Esim asiri sinirli her zaman evlendigimizden beri hic sakinlesemiyo niyeyse özünde iyi bir insan ama iste imtihanim boyleymis once sabredebiliyodum ama simdi sabrimi cocuklar son seviyesine kadar dolduruyo ona sabrim kalmiyo bende susamiyorum dolayisiyla kiyamet kopuyo
17 yasinda kiz kardesim var dun doktora gittim cocuklari kiz kardesime biraktim yani 1 gun bizimle kaldi esimde evdeydi ve butun herseye sahit oldu
gitmis annem gillere aglaya aglaya anlatmis babam annem oglan kardesim aradilar sabah cocuklari al gel niye cekiyosun diyolar birde onlarla mucadele ettim ben dayanabilecegim kadar dayancam dedim evlendigimizden beri boyle oldugu icin yeter diyo herkes ama sadece kendim degilim ki 3 tane cocugum var daha onlari kendimden daha cok dusunmek zorundayim baba dediklerinde ben ne yaparim off
basinizi sisirdim kusura bakmayin
fransiz kaldim ne ariyosunuz.bilgim varsa soylerim.Frida'cim bahsettigin markayi kullanmadigim icin seni yanlis yönlendirmek istemem,o kadar cok marka var ki ragbet gören bir markami bilmiyorum,arastirmak gerek...bu güne kadar ne kalitesi hususunda ne de markasi konusunda iyi veya kötu birsey de duymadim...
Önceki yillarda esim o markanin converse tarzini kullandi ve memnundu...
Belki burda yasayan elifunda ve ezgi arkadaslarimizin bilgisi vardir,seni yönlendirebilirler...
Olmazsa ben de bir arastirayim insallah...
bu arada Ezgi ugramiyor ne zamandir,umarim önemli bir durumu yoktur...
hayirli olsu ablaKilo bildirimimi de yapayım bir günlük rahatsızlığım kilo verdirmiş :)) inşallah geri gelmezler
Kilom 91 yenacım
Daha bile azını da gördüm nursena ama güvenemedim :))))iftara kadar 8lileri de görürüm belki su kaybından :))
En azından 91 i korumam lazım belki böylelikle bayrama 8 li rakamlarla girebilirim
eline saglik cancazim.[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
tebrik ederim canlarımmmm: )
ve aleykümselamSelamün aleykümm...
ayy dafi abla ne fena olmuştur bu yorgunluğun üstüne bide mutfakla uğraşcan...
bende çok yoruldum sabah beri temizlik yemek uğraşıyom bi pilav kaldı bide salata...wc banyo temizlencek..yatak odama daha hiçç giremedim...güya eşim yardım edicekti onada mesai kilitlediler bi sıkıntılar var ama çözemedik okul gergin diyo bakalım hayırlısı...
kız bonuss sen bana kızcen ama sayemde yeniden teyze olcen biliyonmuu...
dua edin bana olurmu biraz zor geçiyo ama bugunü atlatayım daha kimseyi almıcam yatarım artık...
şurayı pek anlıyamadım biraz daha açarmısınkız bonuss sen bana kızcen ama sayemde yeniden teyze olcen biliyonmuu...
aaaaa kim dedi ne dedi annam yena ne fena kadınsın kilo verdik diye hep kıskançlığından yapıyosun ben biliyorum
hele bonusuma gardiyan diyomuşumm benn annam ona gardiyan demek ne hahdiime topiğe gömer derune en derune hemde:))))
neyse kızlar seviyom sizi
eşyalar son gaz toplandııı pazartesi kamyon dayancak kapıya bilinmeyene doğru gidecek evde biri oturuyo bir odasını boşaltacak oraya yığılacak artıkk 25 gün sonra ben gidicem allah yardımcım olsun oruç sıcak akşama kadar mahfoluyorum ama genede kıskanç asuyu geçemiyom arkadaşşş neyse ev yerleştirirken veririm az o yer nasıl olsaramazandan sonra açılır onun iştahıııııı:))
bide yıllar sonra sizle böle selfi yapmak istiyorummmm amcaların ne işi var yanımızda resimde bilemedim amma baya zayıflamışız artık yaşlılıktanmı bilmedimmm benim dişler gitmiş ondan sanırımm:)))
zayıflEki Görüntüle 1574041
Kilo verenleri yılmadan mücadele edenleri tebrik ediyorum..
İstemeden gecikti liste kusura bakmayın...
Ben dikkat edemiyorum..Çok yiyemiyorum ama dondurma limonata ayran kola soğuk meyveler beni acaip şişiriyor hem de ödem yapıyor..
Onun dışın da son 2-3 gnüm acaip hareketli ve yorucuydu işte çok yoğun bugün epey geç geldim mesela...
Dün akşamımız güzel geçti misafirlerle..
HAFTANIN 1.si _____ - 1,9 kg. ________ Nisan34
HAFTANIN 2.si _____ - 1,5 kg. ___ Asumanzeynep
HAFTANIN 3.leri ____ - 1 kg. ___ Dafi & Moruçlukalem & Nursena & Nhtylz
ve aleykümselam meyracımselamün aleyküm...
Sanırım biz de teyze oluyoruz :))Selamün aleykümm...
bende çok yoruldum sabah beri temizlik yemek uğraşıyom bi pilav kaldı bide salata...wc banyo temizlencek..yatak odama daha hiçç giremedim...güya eşim yardım edicekti onada mesai kilitlediler bi sıkıntılar var ama çözemedik okul gergin diyo bakalım hayırlısı...
dua edin bana olurmu biraz zor geçiyo ama bugunü atlatayım daha kimseyi almıcam yatarım artık...
Yoksaaa.........Selamün aleykümm...
Selamün aleykümm...
Yoksaaa.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?