Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Est ablacım o nasıl sözz...ımm nasıl söyleyeceğimi pek bilemedim çekindim açıkcası ondan öyle karmaşık bi cümle oldu...nasipse bir kuzum daha olucak inş..

selamün aleyküm...

Sanırım biz de teyze oluyoruz :))
Allah hayırlı evlat versin canın Sağlıcakla inşallah

evet ablacım aynen sizlerde teyze oluyonuz nasipse...

Yani hamilemisin: )
Ahahaha: ) çok sevindim inan...
Hayırlı olsun canım: **
Ne kadarlık şuan?

Bilmece gibi konuştu dimi: )

sağol canım..5 hafta bitiyo sanırım..daha doktora gitmedim...aynı gibiyiz ...

misafirlerimi anca yolcu ettim çok yorgunum ağrımayan yerim yok gibi uyumak istiyorum artık ama üsteki görgülü komşum bu saatte bişeyler çakıyo apartıman sallanıyo resmen çokta sinirliyim eldende bişey gelmiyo salak gibi dinliyorum işte...

ben ütünün tamamından nefret ediyorum ve bir sürü bekliyo bir ara yapmalıyım bende sıra gelmedi bir türlü...

hayırlı gecelermi desem artık hayırlı sabahlar kızlar
bugün uyuyup kalmışım bir uyandım saat 2 hemen abdest aldım namazımı kıldım . sahur hazırladım. yedik, topladım derken bu saat oldu.
sağol canım. canım ben önceleri çalışıyordum. konfeksiyon atolyem vardı kalıp hazırlayıp pastal atmadan tut kalite kontrole kadar kendim uğraşıyordum. iki arkadaş açmıştık. bir pastalda 500 gömlek kesiyordum ve iki kişi dikiyorduk. iki gün hiç oturmadan ütü yaptığım olurdu. yıldım galiba artık zor geliyor. birde atolyede sanayi ütüsü vardı üstten buhar alttan soğuk verip şokluyorduk kalıp gibi çıkıyordu evdeki ütülerle zor oluyor.

ali kırış ı çok beğenerek dinliyorum. facemde ekli her koyduğu vidyoya bakıyorum.

https://www.facebook.com/dafi.dafi.545

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin

geçmiş olsun meyracım

Sağol ablacım.
1saat oldu epey geçti çok şükür.

İyi sabahlar ayy uorgun argın sabahın 5 i son koliyi bitirdim buzdolabi firin bul mak sildim dusumu aldim iyuyamadim zaten 7 de gelecek kamyon bittim tabanlarim ağriyo bu harekete asuyu geçmem lazim
Şöyle bi baktim geçmişe telden zor oluyo ama çokk sevindim y.o.l.c.u iyi geldi teyze olmak bu yorgunluğa baktın bende ışık yok düğünlerin arasında sıkıştırı vermişin :))))hayirli evlat olur inş sağlikla alirsiniz kucağınıza meyrala birlikte öpt

nursenacım çok yoruldun.ama güzel bir tatilden sonra yeni ev tertemiz yerleşceksin. bulunduğun yerden daha büyük bir şehir, daha güzel olucak inşallah. yerleştinmi uzun süre işinde olmaz oh bir güzel dinlenirsin. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Gunaydin
Aksam bir turlu uyuyamadim uyudugumda 2 ye ceyrek vardi bidik kalkti 6 30 da zonbi gibiyim resmen basimda agriyo bugun nasil gececek bilmiyorum
bir bilmecem var çocuklar gibi oldu...evet boşlukları dolduruyoruzz...nasipse üçüncü bebişim geliyo teyzesi..
canim hatirli olsun saglikla kycagina alirsin insallah

Zeyneppppppppp gebemisin len
Sonra bana lanli konusma diyolar madem gunun geciyo niye bisey demiyon sersem kendimi hazirlardim en azindan

Hani sana dr dedi yapma diye hay allah ya ne kadar istiyomus kadin

Banane testin resmini koy buraya oyle inanirim

Topikce zayiflamaya degil dogurmaya durduk he nursenadanda bekliyoruz zaten 2.yi 3.yi isteyenler listesine nuruda ekliyorum bakalim sirayla hepinize nasip olsun ins.

Birde ilkler var elif bengisu kasimpati allah sizede nasip etsin hayirli evlatlar ins

Kimler geldi kimler geçtide bi yenayla asuyu doğutturamadık çalışmalara başlıcam demek isyerdimde birevim yatacak yerim yok:))))))))

inşallah cok yoruldum coook

merhabaalaaar yeni bir haftaya başladık bu haftada herşey gönlünüzce olsun arkiiiişleeeer

bir bilmecem var çocuklar gibi oldu...evet boşlukları dolduruyoruzz...nasipse üçüncü bebişim geliyo teyzesi..

hadi bakalım zeynepcim taze hamişimiz hayırlı evlat olsun inşallah, sağlıcakla kucağına al :)

anladım canım geçmişte benimde ütücü ve konfeksiyoncu olarak çalışma hayatım olmuştu ama kısa sürdüü :) sanayi ütüsünü bende kullandım şimdi unutum tabi makineleri kullanmayı hem yeni makinelerde çıkmıştır gerçi birgün baksam hemen kaparım insan evde sanayi ütüsünün alt soğutmasını arıyor :))bir ütü yapıyorum ütü masasından şakır şakır sular akıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…