ve aleykümselam
zor oldu ama atlattık çok şükür zeynepcim.bulaşık makinasının hortumu ileriye dayanıp gideri tıkamış. giderin suyuda bulaşık makinasının hortumunun kenarından mutfağa akmış. sular buzdolabın altından gelince önce dolap zannetmiştim ama kirli su gelince olay çözüldü. şimdi temizledim biraz havalansın diye bekliyorum.
sende yordun kendini çok hasta hasta uğraştın dikkat et kendine
şurayı pek anlıyamadım biraz daha açarmısın
ben bonusa yazdım sana nede diyebilirsin
ay kalkayım daha pazara çıkılacak yemeğimde yok bugün bakayım varsa balık alırım belki uzun zamandır yemedik.
ozamana kadar son makinamda biter gelince ütülerim. yarında renklileri yıkarım.
selamün aleyküm...
Sanırım biz de teyze oluyoruz :))
Allah hayırlı evlat versin canın Sağlıcakla inşallah
Yani hamilemisin: )
Ahahaha: ) çok sevindim inan...
Hayırlı olsun canım: **
Ne kadarlık şuan?
Bilmece gibi konuştu dimi: )
Yoksaaa.........
ben ütünün tamamından nefret ediyorum ve bir sürü bekliyo bir ara yapmalıyım bende sıra gelmedi bir türlü...İyi geceler hanımlar umarım keyiler yerindedir :) zeynep gelip bişeyler yazıp gitmiş ama hepimizi merakta bıraktı ...
Dafi kolay gelsin bende 10 tane gömlek ütüleyim ama 1 pantulon ütülemiyeyim
Ali kınık ı dinledim erbane eşliğinde ilahi söylüyor sesi çok yanık yalnız senin söylediğin ilahiyi bulamadım ...
Erbaneyi bende çok severim denk gelirsem birgün alıcam kendime zilli erbane :)
bir bilmecem var çocuklar gibi oldu...evet boşlukları dolduruyoruzz...nasipse üçüncü bebişim geliyo teyzesi..
ahahhaa olabilir..ben daha bişey hissetmiyorum...diğerlerinde kız olduğunu hissetmiştim ama üç aylık falandılar öyle hissettiğimde...İçime erkek doğdu: ))))
herkes yattı galiba bende yatmak istiyom...
meyracım çok fenayım canım merakınızı giderdiğime göre şimdilik gidip yatayım yarın görüşürüz inş..
hayırlı geceler herkese....
ahahhaa olabilir..ben daha bişey hissetmiyorum...diğerlerinde kız olduğunu hissetmiştim ama üç aylık falandılar öyle hissettiğimde...
sağol canım. canım ben önceleri çalışıyordum. konfeksiyon atolyem vardı kalıp hazırlayıp pastal atmadan tut kalite kontrole kadar kendim uğraşıyordum. iki arkadaş açmıştık. bir pastalda 500 gömlek kesiyordum ve iki kişi dikiyorduk. iki gün hiç oturmadan ütü yaptığım olurdu. yıldım galiba artık zor geliyor. birde atolyede sanayi ütüsü vardı üstten buhar alttan soğuk verip şokluyorduk kalıp gibi çıkıyordu evdeki ütülerle zor oluyor.İyi geceler hanımlar umarım keyiler yerindedir :) zeynep gelip bişeyler yazıp gitmiş ama hepimizi merakta bıraktı ...
Dafi kolay gelsin bende 10 tane gömlek ütüleyim ama 1 pantulon ütülemiyeyim
Ali kınık ı dinledim erbane eşliğinde ilahi söylüyor sesi çok yanık yalnız senin söylediğin ilahiyi bulamadım ...
Erbaneyi bende çok severim denk gelirsem birgün alıcam kendime zilli erbane :)
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsinEst ablacım o nasıl sözz...ımm nasıl söyleyeceğimi pek bilemedim çekindim açıkcası ondan öyle karmaşık bi cümle oldu...nasipse bir kuzum daha olucak inş..
evet ablacım aynen sizlerde teyze oluyonuz nasipse...
sağol canım..5 hafta bitiyo sanırım..daha doktora gitmedim...aynı gibiyiz ...
misafirlerimi anca yolcu ettim çok yorgunum ağrımayan yerim yok gibi uyumak istiyorum artık ama üsteki görgülü komşum bu saatte bişeyler çakıyo apartıman sallanıyo resmen çokta sinirliyim eldende bişey gelmiyo salak gibi dinliyorum işte...
geçmiş olsun meyracımBende yatmak istiyorum ama sahur koyacam saat3e....
Bu ramazan beni çok yordu...
Bugünde sırtım falan ağrıyo, bugün mutfakta iş yaparken içeri sıcaktı sonra pencere açtım, bi soğuk bir sıcak tutuldu sırtım falan.
hayırlı gecelermi desemartık hayırlı sabahlar kızlar
bugün uyuyup kalmışım bir uyandım saat 2 hemen abdest aldım namazımı kıldım . sahur hazırladım. yedik, topladım derken bu saat oldu.
sağol canım. canım ben önceleri çalışıyordum. konfeksiyon atolyem vardı kalıp hazırlayıp pastal atmadan tut kalite kontrole kadar kendim uğraşıyordum. iki arkadaş açmıştık. bir pastalda 500 gömlek kesiyordum ve iki kişi dikiyorduk. iki gün hiç oturmadan ütü yaptığım olurdu. yıldım galiba artık zor geliyor. birde atolyede sanayi ütüsü vardı üstten buhar alttan soğuk verip şokluyorduk kalıp gibi çıkıyordu evdeki ütülerle zor oluyor.
ali kırış ı çok beğenerek dinliyorum. facemde ekli her koyduğu vidyoya bakıyorum.
https://www.facebook.com/dafi.dafi.545
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin
geçmiş olsun meyracım
nursenacım çok yoruldun.ama güzel bir tatilden sonra yeni ev tertemiz yerleşceksin. bulunduğun yerden daha büyük bir şehir, daha güzel olucak inşallah. yerleştinmi uzun süre işinde olmaz oh bir güzel dinlenirsin. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınİyi sabahlar ayy uorgun argın sabahın 5 i son koliyi bitirdim buzdolabi firin bul mak sildim dusumu aldim iyuyamadim zaten 7 de gelecek kamyon bittim tabanlarim ağriyo bu harekete asuyu geçmem lazim
Şöyle bi baktim geçmişe telden zor oluyo ama çokk sevindimy.o.l.c.u iyi geldi teyze olmak bu yorgunluğa baktın bende ışık yok düğünlerin arasında sıkıştırı vermişin :))))hayirli evlat olur inş sağlikla alirsiniz kucağınıza meyrala birlikte öpt
canim hatirli olsun saglikla kycagina alirsin insallahbir bilmecem var çocuklar gibi oldu...evet boşlukları dolduruyoruzz...nasipse üçüncü bebişim geliyo teyzesi..
Kimler geldi kimler geçtide bi yenayla asuyu doğutturamadık çalışmalara başlıcam demek isyerdimde birevim yatacak yerim yok:))))))))Zeyneppppppppp gebemisin len
Sonra bana lanli konusma diyolarmadem gunun geciyo niye bisey demiyon sersem kendimi hazirlardim en azindan
Hani sana dr dedi yapma diye hay allah ya ne kadar istiyomus kadin
Banane testin resmini koy buraya oyle inanirim
Topikce zayiflamaya degil dogurmaya durduk henursenadanda bekliyoruz zaten 2.yi 3.yi isteyenler listesine nuruda ekliyorum bakalim sirayla hepinize nasip olsun ins.
Birde ilkler var elif bengisu kasimpati allah sizede nasip etsin hayirli evlatlar ins
inşallah cok yoruldum coooknursenacım çok yoruldun.ama güzel bir tatilden sonra yeni ev tertemiz yerleşceksin. bulunduğun yerden daha büyük bir şehir, daha güzel olucak inşallah. yerleştinmi uzun süre işinde olmaz oh bir güzel dinlenirsin. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
bir bilmecem var çocuklar gibi oldu...evet boşlukları dolduruyoruzz...nasipse üçüncü bebişim geliyo teyzesi..
hayırlı gecelermi desemartık hayırlı sabahlar kızlar
bugün uyuyup kalmışım bir uyandım saat 2 hemen abdest aldım namazımı kıldım . sahur hazırladım. yedik, topladım derken bu saat oldu.
sağol canım. canım ben önceleri çalışıyordum. konfeksiyon atolyem vardı kalıp hazırlayıp pastal atmadan tut kalite kontrole kadar kendim uğraşıyordum. iki arkadaş açmıştık. bir pastalda 500 gömlek kesiyordum ve iki kişi dikiyorduk. iki gün hiç oturmadan ütü yaptığım olurdu. yıldım galiba artık zor geliyor. birde atolyede sanayi ütüsü vardı üstten buhar alttan soğuk verip şokluyorduk kalıp gibi çıkıyordu evdeki ütülerle zor oluyor.
ali kırış ı çok beğenerek dinliyorum. facemde ekli her koyduğu vidyoya bakıyorum.
https://www.facebook.com/dafi.dafi.545
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin
geçmiş olsun meyracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?