Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin eşyalar yerlerine ulaşınca bir müddet dinlenirsin artık taşınma işi çok zor gerçekten helede şehirler arası taşınma ben kardeşimin evini taşırken hiç yıkayıp kolilemedim buzdlabınıda silmedim götürdüğüm yerde yaptım önceden mutfak dolaplarını silmiştim götürdüklerimi yıkayıp yıkayıp dizdim buzdolabınıda yiye yeni evde sildim ve yerleştirdim şu an eşyaların yüklenmiştir artık hayırlı yolculuklar olsun ...

fransiz kaldim ne ariyosunuz.bilgim varsa soylerim.

canım ben istanbuldan bir alman markası olan gabor marka ayakkabılara baktımda bayağıda pahalıydı bende kasımpatı arkadaşımıza sordum bu markayı tanıyormusun gerçekten kalitelimi verdiğimiz paraya değermi diyee önemli bişey değil yaniii ....

Selamün aleykümm..

feci yorulmuşum kızlarda yokken yattım öğlene kadar sonra kalktım ortalık topla bılaşıkları yıka makineye çamaşır at derken anca oturdum...

Amin ablacım Allah razı olsun...

he ya öyle oldu biraz..sanada allah kolaylık versin madem yerleştirmekle şimdi uğraşmıcan az dinlenirsin artık....ama en kısa sürede bende teyze olmak istiyom he...

Gunaydin
Aksam bir turlu uyuyamadim uyudugumda 2 ye ceyrek vardi bidik kalkti 6 30 da zonbi gibiyim resmen basimda agriyo bugun nasil gececek bilmiyorum
canim hatirli olsun saglikla kycagina alirsin insallah

sağol yelizcim Allah razı olsun...

Aminn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

ehemm şey kem kümm...kızım testmi kaldı bugune ben öğrendiğim baya oldu daha günüm geçmemişti yani...sadece çok erken ultrasonda çıkmaz diye gitmedim doktora bu hafta gidicem inş..kalp atışı falanda görünsün gittiğimde iki kere gitmek istemiyorum...malum artık tecrübeli anneleriz ya kafama göre takılıyorum...

Nursena bak senin gunun gecerse ilk bana de emi zeynebi dislayipta

Selam hanmlar oruc biraz zorluyo ama az kaldi zaten.yolcu hamilesin sanrm.Rabbim ikinize de saglik versin.ins hayirli evlat olur.

Aminn canım Allah razı olsun....

SELAMUNALEYKÜM GÜZELLER
yine dinlenme faslı ve hemen kk da aldım soluğu.
tam bitirdim derken yine iş çıkarttım kendime tülleri attım makinaya sabahtan beri tül ütülüyorum . ayağım çok ağrıdı bıraktım artık. akşam iftara misafir olucak ocağa yemek koydumda çorba yapmadım.

ve aleyküm selam...
dinlen ablacım artık... eline sağlık.

Gunaydin
Aksam bir turlu uyuyamadim uyudugumda 2 ye ceyrek vardi bidik kalkti 6 30 da zonbi gibiyim resmen basimda agriyo bugun nasil gececek bilmiyorum
canim hatirli olsun saglikla kycagina alirsin insallah

geçmiş olsun canım.

Nursena bak senin gunun gecerse ilk bana de emi zeynebi dislayipta

: DDDD

kızlar nerde?

selamün aleyküm.. ne hikmetse alıntı yapamıyorum kızlar.. iki gündür giremedim. daha doğrusu ara ara girip okudum ama yazamadım..
yolcu hamileymişsin hiç çaktırmıyosun hakkaten :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin... nasıl gitmedin hala doktoraaaa.... ben olsam 50 kere gitmiiştiimm :)

meyra dikkat et kendine. umarım geçmiştir ağrıların..

bonus bizi de unutmadığın için teşekkürler :)

bengisu, kasımpatı inşallah biz de bu topikte haykırırız hamile olduğumuzu...

Selamlar saygilar guzel bayanlar.
Listeleri hazirlayan eller dert gormesin.kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum haftaya birincilik kursusunde 5-6 kisi olmayi temenni ediyorum.Rabbim hamile arkadaslarimiza hayirli evlatlar nasip etsin .bebek isteyenlerin tez zamanda kucaklarini hayirli evlatlarla doldursun.
Kizlar ben kilo verirken kendime hep hedefler belirlerim(genelde tutmaz o ayri bir konu) bayrama kadar 88 di hedefim galiba bu sefer basarili olucam sizde bayrama kadar olmak istediginiz kiloyu yazar misiniz hem birbirimizi motive etmis oluruz hemde hedeflerimiz havada kalmamis olur.ne dersiniz?

Canim bende bayrama 85 olmak istiyorum da zor gibi gorunuyo bugun gittim uzerime bi ferace bakayim dedim begendiklerimin bedeni yok olanlarda guzel degil cok canim sikildi valla oyle suratimi astim oturuyom evde

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

ay ablacım az dinlensende sonra yapsan olmazmıydı dicem ama yapılacak iş varken oturamıyon demi...

geçmiş olsun canım.

: DDDD

kızlar nerde?

kızlar annemdeydi ama bu akşam alıp geldik evdeyiz şuan....

sağol canım niyetim çaktırmamak değildi testlerde hata olabiliyo ya doktorada gideyim kesinleşsin sonra diye düşünmüştüm ama bulantılar had safhada olunca doktora gitmeden emin oldum ve paylaştım sizinle...doktorada bu akşam gittim 5 haftalık bebişim kalp atışı henüz görünmüyo bayramdan sonra gene gel dedi folikasit başladık öyle işte...

rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inş...

amin canım Allah razı olsun....

Canim bende bayrama 85 olmak istiyorum da zor gibi gorunuyo bugun gittim uzerime bi ferace bakayim dedim begendiklerimin bedeni yok olanlarda guzel degil cok canim sikildi valla oyle suratimi astim oturuyom evde

aynı dertten dolayı üstbaş almaktan nefret eder oldum...beğendiklerimin bedeni yok bedeni olanlardıda ben beğenmiyorum...nolcak halim bilmiyorumm...

ya bogazım geçmedi bi gün sağ tarafım bi gün sol tarafım ağrıyo paslaşıyolar resmen bide bugun dilimin boğaza doğru olan kısmı şişmiş gibi hissediyorum yutkunmada zorluk oluyo ağzıma lokma alınca döndüremiyorum çiğnemekte zorlanıyorum niye olduki acep...

Nhtylz kiyafet konusundan ben de cok muzdaribim.uzerimdeki feraceyi yaklasik iki yildir kullaniyorum kilo vermeden de yeni bir ferace almayi dusunmuyorum.en son magazalari dolasip boyumun olcusunu aldigimdaki hayal kirikligi hala uzerimde.85 hayal degil sunun surasinda iki kilo bence yapabilirsin.sana inaniyorum.

sanada canım buarada geçmiş olsun demeyi unuttum bel ağrısı zordur gerçekten bence tam iyileşmeden misafir alıp yorma kendini....

Sagolasin yolcu,daha iyiyim cok sükür...inanilmaz zormus gercekten,Allah kimseye yasatmasin..

Bu arada tebrik ediyorum seni,Rabbim kucaginada almak nasip etsin saglik ile...

Gecmis olsun dafi ablacim,neyse ki halledilmis mevzu..:)

İnş canımmm....
Sağol canım geçti ağrılarım, mutfakta kızartma yaparken yağ kokusu içeri gitmesin diye pencereyi açmıştım, içeri sıcaktı sıcak soğuk olunca oldu, aman şukur geçti, kas romatizması varya bende, birde zaten hamilelikte insan normalden çok daha hassas oluyo.

Yolcu ilk bebiş mi rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin benim hedefim evimde olsam 89 olurdu burda kılomu korumak oldu ama madem hedefını var bende hedef koyayım 90 olsun 80 leri gormeyı cok ısterım ama zor bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…