- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
İyi sabahlar ayy uorgun argın sabahın 5 i son koliyi bitirdim buzdolabi firin bul mak sildim dusumu aldim iyuyamadim zaten 7 de gelecek kamyon bittim tabanlarim ağriyo bu harekete asuyu geçmem lazim
Şöyle bi baktim geçmişe telden zor oluyo ama çokk sevindimy.o.l.c.u iyi geldi teyze olmak bu yorgunluğa baktın bende ışık yok düğünlerin arasında sıkıştırı vermişin :))))hayirli evlat olur inş sağlikla alirsiniz kucağınıza meyrala birlikte öpt
fransiz kaldim ne ariyosunuz.bilgim varsa soylerim.
hayırlı gecelermi desemartık hayırlı sabahlar kızlar
bugün uyuyup kalmışım bir uyandım saat 2 hemen abdest aldım namazımı kıldım . sahur hazırladım. yedik, topladım derken bu saat oldu.
sağol canım. canım ben önceleri çalışıyordum. konfeksiyon atolyem vardı kalıp hazırlayıp pastal atmadan tut kalite kontrole kadar kendim uğraşıyordum. iki arkadaş açmıştık. bir pastalda 500 gömlek kesiyordum ve iki kişi dikiyorduk. iki gün hiç oturmadan ütü yaptığım olurdu. yıldım galiba artık zor geliyor. birde atolyede sanayi ütüsü vardı üstten buhar alttan soğuk verip şokluyorduk kalıp gibi çıkıyordu evdeki ütülerle zor oluyor.
ali kırış ı çok beğenerek dinliyorum. facemde ekli her koyduğu vidyoya bakıyorum.
https://www.facebook.com/dafi.dafi.545
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin
geçmiş olsun meyracım
İyi sabahlar ayy uorgun argın sabahın 5 i son koliyi bitirdim buzdolabi firin bul mak sildim dusumu aldim iyuyamadim zaten 7 de gelecek kamyon bittim tabanlarim ağriyo bu harekete asuyu geçmem lazim
Şöyle bi baktim geçmişe telden zor oluyo ama çokk sevindimy.o.l.c.u iyi geldi teyze olmak bu yorgunluğa baktın bende ışık yok düğünlerin arasında sıkıştırı vermişin :))))hayirli evlat olur inş sağlikla alirsiniz kucağınıza meyrala birlikte öpt
Gunaydin
Aksam bir turlu uyuyamadim uyudugumda 2 ye ceyrek vardi bidik kalkti 6 30 da zonbi gibiyim resmen basimda agriyo bugun nasil gececek bilmiyorum
canim hatirli olsun saglikla kycagina alirsin insallah
Zeyneppppppppp gebemisin len
Sonra bana lanli konusma diyolarmadem gunun geciyo niye bisey demiyon sersem kendimi hazirlardim en azindan
Hani sana dr dedi yapma diye hay allah ya ne kadar istiyomus kadin
Banane testin resmini koy buraya oyle inanirim
Topikce zayiflamaya degil dogurmaya durduk henursenadanda bekliyoruz zaten 2.yi 3.yi isteyenler listesine nuruda ekliyorum bakalim sirayla hepinize nasip olsun ins.
Birde ilkler var elif bengisu kasimpati allah sizede nasip etsin hayirli evlatlar ins
Nursena bak senin gunun gecerse ilk bana de emizeynebi dislayipta
Selam hanmlar oruc biraz zorluyo ama az kaldi zaten.yolcu hamilesin sanrm.Rabbim ikinize de saglik versin.ins hayirli evlat olur.
SELAMUNALEYKÜM GÜZELLER
yine dinlenme faslı ve hemen kk da aldım soluğu.
tam bitirdim derken yine iş çıkarttım kendime tülleri attım makinaya sabahtan beri tül ütülüyorum . ayağım çok ağrıdı bıraktım artık. akşam iftara misafir olucak ocağa yemek koydumda çorba yapmadım.
Gunaydin
Aksam bir turlu uyuyamadim uyudugumda 2 ye ceyrek vardi bidik kalkti 6 30 da zonbi gibiyim resmen basimda agriyo bugun nasil gececek bilmiyorum
canim hatirli olsun saglikla kycagina alirsin insallah
Nursena bak senin gunun gecerse ilk bana de emizeynebi dislayipta
Selamün aleykümm..
feci yorulmuşum kızlarda yokken yattım öğlene kadar sonra kalktım ortalık topla bılaşıkları yıka makineye çamaşır at derken anca oturdum...
Amin ablacım Allah razı olsun...
he ya öyle oldu biraz..sanada allah kolaylık versin madem yerleştirmekle şimdi uğraşmıcan az dinlenirsin artık....ama en kısa sürede bende teyze olmak istiyom he...
sağol yelizcim Allah razı olsun...
Aminn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...
ehemm şey kem kümm...kızım testmi kaldı bugune ben öğrendiğim baya oldu daha günüm geçmemişti yani...sadece çok erken ultrasonda çıkmaz diye gitmedim doktora bu hafta gidicem inş..kalp atışı falanda görünsün gittiğimde iki kere gitmek istemiyorum...malum artık tecrübeli anneleriz ya kafama göre takılıyorum...
Aminn canım Allah razı olsun....
Canim bende bayrama 85 olmak istiyorum da zor gibi gorunuyo bugun gittim uzerime bi ferace bakayim dedim begendiklerimin bedeni yok olanlarda guzel degil cok canim sikildi valla oyle suratimi astim oturuyom evdeSelamlar saygilar guzel bayanlar.
Listeleri hazirlayan eller dert gormesin.kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum haftaya birincilik kursusunde 5-6 kisi olmayi temenni ediyorum.Rabbim hamile arkadaslarimiza hayirli evlatlar nasip etsin .bebek isteyenlerin tez zamanda kucaklarini hayirli evlatlarla doldursun.
Kizlar ben kilo verirken kendime hep hedefler belirlerim(genelde tutmaz o ayri bir konu) bayrama kadar 88 di hedefim galiba bu sefer basarili olucam sizde bayrama kadar olmak istediginiz kiloyu yazar misiniz hem birbirimizi motive etmis oluruz hemde hedeflerimiz havada kalmamis olur.ne dersiniz?
selamün aleyküm...
SELAMUNALEYKÜM GÜZELLER
yine dinlenme faslı ve hemen kk da aldım soluğu.
tam bitirdim derken yine iş çıkarttım kendime tülleri attım makinaya sabahtan beri tül ütülüyorum . ayağım çok ağrıdı bıraktım artık. akşam iftara misafir olucak ocağa yemek koydumda çorba yapmadım.
geçmiş olsun canım.
: DDDD
kızlar nerde?
selamün aleyküm.. ne hikmetse alıntı yapamıyorum kızlar.. iki gündür giremedim. daha doğrusu ara ara girip okudum ama yazamadım..
yolcu hamileymişsin hiç çaktırmıyosun hakkaten :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin... nasıl gitmedin hala doktoraaaa.... ben olsam 50 kere gitmiiştiimm :)
meyra dikkat et kendine. umarım geçmiştir ağrıların..
bonus bizi de unutmadığın için teşekkürler :)
bengisu, kasımpatı inşallah biz de bu topikte haykırırız hamile olduğumuzu...
Selamlar saygilar guzel bayanlar.
Listeleri hazirlayan eller dert gormesin.kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum haftaya birincilik kursusunde 5-6 kisi olmayi temenni ediyorum.Rabbim hamile arkadaslarimiza hayirli evlatlar nasip etsin .bebek isteyenlerin tez zamanda kucaklarini hayirli evlatlarla doldursun.
Kizlar ben kilo verirken kendime hep hedefler belirlerim(genelde tutmaz o ayri bir konu) bayrama kadar 88 di hedefim galiba bu sefer basarili olucam sizde bayrama kadar olmak istediginiz kiloyu yazar misiniz hem birbirimizi motive etmis oluruz hemde hedeflerimiz havada kalmamis olur.ne dersiniz?
Canim bende bayrama 85 olmak istiyorum da zor gibi gorunuyo bugun gittim uzerime bi ferace bakayim dedim begendiklerimin bedeni yok olanlarda guzel degil cok canim sikildi valla oyle suratimi astim oturuyom evde
Nhtylz kiyafet konusundan ben de cok muzdaribim.uzerimdeki feraceyi yaklasik iki yildir kullaniyorum kilo vermeden de yeni bir ferace almayi dusunmuyorum.en son magazalari dolasip boyumun olcusunu aldigimdaki hayal kirikligi hala uzerimde.85 hayal degil sunun surasinda iki kilo bence yapabilirsin.sana inaniyorum.Canim bende bayrama 85 olmak istiyorum da zor gibi gorunuyo bugun gittim uzerime bi ferace bakayim dedim begendiklerimin bedeni yok olanlarda guzel degil cok canim sikildi valla oyle suratimi astim oturuyom evde
sanada canım buarada geçmiş olsun demeyi unuttum bel ağrısı zordur gerçekten bence tam iyileşmeden misafir alıp yorma kendini....
selamun aleyküm güzeller
bir posta daha ütü yaptım şimdi dinlenmeye geçtim.
daha iki makina var birisi içinde biri sırasını bekliyor. renklilere hiç geçmedim daha
ben toparlanmaya çalıştıkca herşey üstüme ütüme geliyor. mutfağımı su bastı yine. bu sefer kaynak belli. çünkü levabodaki yağlı kirli sular mutfağa yayıldı. bu arada yeni yıkattığım halıda pertbakalım bekliyorum eşimin işi bitsine baksın diye
yorgunum dostlarım yorgunum yorguuunn
bu günlerde bende ali kırış ı dinliyorum. çok güzel çocuğun sesi yaa helede nerdesin i yok güzel söylüyor. becerebilsem eklerdim ama beceremiyorum.
selamün aleyküm.. ne hikmetse alıntı yapamıyorum kızlar.. iki gündür giremedim. daha doğrusu ara ara girip okudum ama yazamadım..
yolcu hamileymişsin hiç çaktırmıyosun hakkaten :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin... nasıl gitmedin hala doktoraaaa.... ben olsam 50 kere gitmiiştiimm :)
meyra dikkat et kendine. umarım geçmiştir ağrıların..
bonus bizi de unutmadığın için teşekkürler :)
bengisu, kasımpatı inşallah biz de bu topikte haykırırız hamile olduğumuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?